ben ahşap beşik almasam direk bunu alacaktım, bayağı kullanışlı bu daBakın isterseniz , indirimde baya uyguna geliyorBebek Oyun Parkı Yatak ve Beşik | Elelebaby
Oyun parkı - park yatak ve bebek beşik modellerinde vade farksız taksit fırsatını kaçırma! Bebeğinizin uykusunuda en rahat edeceği oyun parkı, park yatak ve bebek beşik modelleri için hemen tıkla!www.elelebaby.com
Ayrıca 37de doğurursa erken doğurduğu için kullanamadığı 3 haftayı da veriyorlar yani 37de doğurursan 8 hafta izin alıyorsun. 40ta doğurursan 5 hafta. (Çünkü 37den sonra her türlü mecbur raporlusun)37.haftada doğum yaparsa 5 hafta aktarmış , 8 haftada doğum sonrası olacağından 13 hafta eder, ama 37 ye kadar 5 hafta 40. haftada yani normal zamanda doğum yaparsa orda da 3 haftasını gene kullanmış olur etti 8 hafta, doğum sonrası 8 haftada geldi mi 16 oluyor yine
evet aynen öyle , böylelikle 16 hafta izin oluyor ama hepsini doğum sonrası kullanamıyorsun37 den 40 a kadar çalışamazsın. Mecburen yasa gereği doktorlar 37den sonra "Çalışamaz" raporu vermek zorunda. Yani 37de izne mecburen ayrılıyorsun. 40ta doğurursan son 3 hafta mecburi raporlu olduğun için 5 hafta aktarıyorsun.
Doğum sonrası 8 her türlü var zaten ondan bahsetmiyoruz öncesinden bahsediyoruz. 40 haftada doğurursan önden 5 hafta aktarılıyor, sonrasından 8 geliyor 13 hafta..5 hafta aktardım, 40. haftada doğum yaptım diyelim oldu 8 hafta, 8 hafta da doğumdan sonraki izin değil mi ?
Yoo kullanabiliyorsun. Öncesinde kullanamadığın çalışabilir raporu aldığın haftalar artı erken doğum olursa o nedenle öncesinde kullanamadığın haftalar hepsini doğum sonrası kullanıyorsunevet aynen öyle , böylelikle 16 hafta izin oluyor ama hepsini doğum sonrası kullanamıyorsun
tamam ama bunların toplamı 16 hafta oluyor mu doğum sonrası onu soruyorum ben ?Yoo kullanabiliyorsun. Öncesinde kullanamadığın çalışabilir raporu aldığın haftalar artı erken doğum olursa o nedenle öncesinde kullanamadığın haftalar hepsini doğum sonrası kullanıyorsun
16 olması için 37 de doğurman lazım. Yani doktor sana çalışamaz raporu vermeden.. 32 ile 40 arasında 8 hafta var. 37 den sonraya kaldığın her hafta mecbur çalışamaz raporu vermek zorunda doktor.tamam ama bunların toplamı 16 hafta oluyor mu doğum sonrası onu soruyorum ben ?
harika açıklama16 olması için 37 de doğurman lazım. Yani doktor sana çalışamaz raporu vermeden.. 32 ile 40 arasında 8 hafta var. 37 den sonraya kaldığın her hafta mecbur çalışamaz raporu vermek zorunda doktor.
32den sonra 37 ye kadar çalışabilir raporu aldın diyelim.
37 de doğurursan 8 hafta aktarırsın.
38 de doğurursun 7 hafta
39 da doğurursun 6 hafta
40da doğurursan 5 hafta aktarırsın.
Doğum sonrası 8 hafta her türlü geliyor nerde doğurursan doğur..
Allah korusun bir sıkıntı var doktor sana 32 de çalışamaz verirse ve 40ta doğurursan hiiç aktaramazsın...
Evet tam anlatmaya gelmiştim cok guzel açıklanmışharika açıklamaöncelikle tabiki her şeyin hayırlısı ve sağlıklısı olsun ama benim amacım tüm izinleri doğum sonrasına aktarmak , bakalım artık kısmetimizde ne var dediğiniz gibi Allah korusun son cümledeki gibi olursa hiç aktaramayız bile
amin inşallahEvet tam anlatmaya gelmiştim cok guzel açıklanmışinsallah o günlere hepimiz sağlıkla keyifle geliriz
Aynen çok güzel bende bunu alıcam , p tesi alırım bende uyku setleriyle beraberben ahşap beşik almasam direk bunu alacaktım, bayağı kullanışlı bu da
Sence hangısı daha ıyı canımKızlar elele sitesinde park yatağı indirime koymuş , bide yatak hediyeli , 1780 tl olmuş
1780 tl olan galiba anne yanı olmuyor baktım , ama elele madre anne yanı oluyor , eğer kesin anne yanı istiyorsan madre al , eğer fark etmiyorsa öbürüde bununla aynıSence hangısı daha ıyı canım
Bakın isterseniz , indirimde baya uyguna geliyorBebek Oyun Parkı Yatak ve Beşik | Elelebaby
Oyun parkı - park yatak ve bebek beşik modellerinde vade farksız taksit fırsatını kaçırma! Bebeğinizin uykusunuda en rahat edeceği oyun parkı, park yatak ve bebek beşik modelleri için hemen tıkla!www.elelebaby.com
Yok canım anne yanı olması şart degıl dıgerı de yeterlı1780 tl olan galiba anne yanı olmuyor baktım , ama elele madre anne yanı oluyor , eğer kesin anne yanı istiyorsan madre al , eğer fark etmiyorsa öbürüde bununla aynı
O zaman diğeriyle aynı ya ben inceledim , sadece madre anne yanı özelliği var o kadar , başka şeyler aynı , öbüründen ala bilirsin o zamanYok canım anne yanı olması şart degıl dıgerı de yeterlı
Bende aynı sizin gibi inşallah sağlıklı olalım da hepsini sonrasına aktarayım istiyorum. Bakalım inşallah en sağlıklı şekilde doğsunlarda onlar belirleyecek ne zaman geleceklerini onların geldiği haftaya göre de biz aktaracağız inş.harika açıklamaöncelikle tabiki her şeyin hayırlısı ve sağlıklısı olsun ama benim amacım tüm izinleri doğum sonrasına aktarmak , bakalım artık kısmetimizde ne var dediğiniz gibi Allah korusun son cümledeki gibi olursa hiç aktaramayız bile
Öncelikle çok geçmiş olsun, beslenmeyle inşallah önüne geçilir içinizi ferah tutun. Diyetisyen Nevin Türk var bildiğim, birkaç sefer gitmişliğimiz var biz memnun kalmıştık. İnstagramda hesabı da var bilgi alabilirsinizKızlarrr gebelik şekeri çıktı bendesadece açlık şekerim normalin üzerinde ama herhangi birinin yüksek çıkması gebelik diabeti demekmiş. diyetisyen desteğine başlayacağım ama bildiğim bir diyetisyen de yok. İstanbul Avrupa yakasında bildiğiniz iyi bir diyetisyen var mıdır?
Çok geçmiş olsun , endişelenme ama bazı yemekleri yememekle kontrol ede bilirsin içini ferah tutKızlarrr gebelik şekeri çıktı bendesadece açlık şekerim normalin üzerinde ama herhangi birinin yüksek çıkması gebelik diabeti demekmiş. diyetisyen desteğine başlayacağım ama bildiğim bir diyetisyen de yok. İstanbul Avrupa yakasında bildiğiniz iyi bir diyetisyen var mıdır?
Benim 32-37 arası fiilen çalışmadığım yaz tatilime denk geliyor ve aktarılmıyor. 37 de doğum yaparsam 3 hafta doğum sonrasına aktarılıyor mu?16 olması için 37 de doğurman lazım. Yani doktor sana çalışamaz raporu vermeden.. 32 ile 40 arasında 8 hafta var. 37 den sonraya kaldığın her hafta mecbur çalışamaz raporu vermek zorunda doktor.
32den sonra 37 ye kadar çalışabilir raporu aldın diyelim.
37 de doğurursan 8 hafta aktarırsın.
38 de doğurursun 7 hafta
39 da doğurursun 6 hafta
40da doğurursan 5 hafta aktarırsın.
Doğum sonrası 8 hafta her türlü geliyor nerde doğurursan doğur..
Allah korusun bir sıkıntı var doktor sana 32 de çalışamaz verirse ve 40ta doğurursan hiiç aktaramazsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?