2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
ben ahşap beşik almasam direk bunu alacaktım, bayağı kullanışlı bu da

Ayrıca 37de doğurursa erken doğurduğu için kullanamadığı 3 haftayı da veriyorlar yani 37de doğurursan 8 hafta izin alıyorsun. 40ta doğurursan 5 hafta. (Çünkü 37den sonra her türlü mecbur raporlusun)

evet aynen öyle , böylelikle 16 hafta izin oluyor ama hepsini doğum sonrası kullanamıyorsun

5 hafta aktardım, 40. haftada doğum yaptım diyelim oldu 8 hafta, 8 hafta da doğumdan sonraki izin değil mi ?
Doğum sonrası 8 her türlü var zaten ondan bahsetmiyoruz öncesinden bahsediyoruz. 40 haftada doğurursan önden 5 hafta aktarılıyor, sonrasından 8 geliyor 13 hafta..

evet aynen öyle , böylelikle 16 hafta izin oluyor ama hepsini doğum sonrası kullanamıyorsun
Yoo kullanabiliyorsun. Öncesinde kullanamadığın çalışabilir raporu aldığın haftalar artı erken doğum olursa o nedenle öncesinde kullanamadığın haftalar hepsini doğum sonrası kullanıyorsun

Yoo kullanabiliyorsun. Öncesinde kullanamadığın çalışabilir raporu aldığın haftalar artı erken doğum olursa o nedenle öncesinde kullanamadığın haftalar hepsini doğum sonrası kullanıyorsun
tamam ama bunların toplamı 16 hafta oluyor mu doğum sonrası onu soruyorum ben ?

tamam ama bunların toplamı 16 hafta oluyor mu doğum sonrası onu soruyorum ben ?
16 olması için 37 de doğurman lazım. Yani doktor sana çalışamaz raporu vermeden.. 32 ile 40 arasında 8 hafta var. 37 den sonraya kaldığın her hafta mecbur çalışamaz raporu vermek zorunda doktor.
32den sonra 37 ye kadar çalışabilir raporu aldın diyelim.
37 de doğurursan 8 hafta aktarırsın.
38 de doğurursun 7 hafta
39 da doğurursun 6 hafta
40da doğurursan 5 hafta aktarırsın.

Doğum sonrası 8 hafta her türlü geliyor nerde doğurursan doğur..

Allah korusun bir sıkıntı var doktor sana 32 de çalışamaz verirse ve 40ta doğurursan hiiç aktaramazsın...

harika açıklama öncelikle tabiki her şeyin hayırlısı ve sağlıklısı olsun ama benim amacım tüm izinleri doğum sonrasına aktarmak , bakalım artık kısmetimizde ne var dediğiniz gibi Allah korusun son cümledeki gibi olursa hiç aktaramayız bile

Evet tam anlatmaya gelmiştim cok guzel açıklanmış insallah o günlere hepimiz sağlıkla keyifle geliriz

Evet tam anlatmaya gelmiştim cok guzel açıklanmış insallah o günlere hepimiz sağlıkla keyifle geliriz
amin inşallah dereyi görmeden paçaları sıvamamak lazım ama işte gurbette olunca her şeyi düşünmek zorunda kalıyorsun maalesef kendi memleketimde olsam direk 32 de izne çıkardım

Kızlarrr gebelik şekeri çıktı bende sadece açlık şekerim normalin üzerinde ama herhangi birinin yüksek çıkması gebelik diabeti demekmiş. diyetisyen desteğine başlayacağım ama bildiğim bir diyetisyen de yok. İstanbul Avrupa yakasında bildiğiniz iyi bir diyetisyen var mıdır?

1780 tl olan galiba anne yanı olmuyor baktım , ama elele madre anne yanı oluyor , eğer kesin anne yanı istiyorsan madre al , eğer fark etmiyorsa öbürüde bununla aynı
Yok canım anne yanı olması şart degıl dıgerı de yeterlı

Bende aynı sizin gibi inşallah sağlıklı olalım da hepsini sonrasına aktarayım istiyorum. Bakalım inşallah en sağlıklı şekilde doğsunlarda onlar belirleyecek ne zaman geleceklerini onların geldiği haftaya göre de biz aktaracağız inş. minimum 5 haftayı aktaralım 37 haftalık olalım da sonrasında artık ne zaman gelirse kuzular

Öncelikle çok geçmiş olsun, beslenmeyle inşallah önüne geçilir içinizi ferah tutun. Diyetisyen Nevin Türk var bildiğim, birkaç sefer gitmişliğimiz var biz memnun kalmıştık. İnstagramda hesabı da var bilgi alabilirsiniz

Çok geçmiş olsun , endişelenme ama bazı yemekleri yememekle kontrol ede bilirsin içini ferah tut

Benim 32-37 arası fiilen çalışmadığım yaz tatilime denk geliyor ve aktarılmıyor. 37 de doğum yaparsam 3 hafta doğum sonrasına aktarılıyor mu?
Ben aktarabileceğim 5 haftayı da tatilde geçireceğim için doğum sonrası 8 hafta iznim var zannediyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…