Yaa maaşallah canım görmüşsünüz yüzünü deKızlar detaylıdan çıktım...
Allah'a şükür herşey yolunda yüzünü de gördüm minik kızımın su yutuyordu küçücük ağzıyla
635 gram olmuş bacak boyu da uzun sanki dedi doktor babası gibi
Yok canım o aralıkta normal rapor alınmıyor devlet otomatık ızne ayırıyor zaten kurumuna yınede sor da öyle dıye bılıyorumbende 37. Haftaya kadar çalışmayı uzatıp o aralıkta normal rapor alırım doğum iznini sonra kullanırım diye düşünüyordum, öyle olmuyormuş galiba
Canım 8 hafta iznin var ama hepsini aktaramıyorsun.37 ye kadar çalışırsam doğum öncesi 8 hafta izin var 8 hafta olarak kullanılmıyor mu
Şoyleki 32 hafta dolunca analık iznine ayrilabiliyorsun ama siz ben çalışabilirim derseniz calsiabilir raporu alıyorsunuz .diyelim ki 37 haftaya kadar çalıştınız .o zaman doğum öncesi 4 hafta doğum sonrası 12 hafta oluyor . Calistigin kısım doğum sonrasına aktarılıyor .her türlü 16 hafta analık parasını alırsın .bı arkadaş yanlış bilgi vermiş37 ye kadar çalışırsam doğum öncesi 8 hafta izin var 8 hafta olarak kullanılmıyor mu
Hayır 37de ayrılsanız bile izne en fazla 5 hafta aktarabiliyorsunuz 13 hafta oluyor maximum benim bildiğim böyle. Erken doğumda ne olur bilmiyorum bana özlük boyle bilgi verdiŞoyleki 32 hafta dolunca analık iznine ayrilabiliyorsun ama siz ben çalışabilirim derseniz calsiabilir raporu alıyorsunuz .diyelim ki 37 haftaya kadar çalıştınız .o zaman doğum öncesi 4 hafta doğum sonrası 12 hafta oluyor . Calistigin kısım doğum sonrasına aktarılıyor .her türlü 16 hafta analık parasını alırsın .bı arkadaş yanlış bilgi vermiş
Benimde sola uzanınca sırt kemiğim ağrıyor çok feci ya , heralde sizin kaburga ağrısı genişlemeden dolayı oluyorKızlar soluma yatınca 3 gündür kaburgam uyuşuyor gibi hissediyorum bu nedir biliyor musunuz? Ağrı gibi değil internette kaburga ağrısına genişleme vs diyorda bu bildiğin uyuşma
Valla haftalardır sırttaki ağrıyla haşır neşirdim ama bu yeni başladı aynen belkide genişlemedendirBenimde sola uzanınca sırt kemiğim ağrıyor çok feci ya , heralde sizin kaburga ağrısı genişlemeden dolayı oluyor
Bende öyle biliyorum o çalışılan 4 hafta doğum sonrasına aktarılmış oluyor yoksa neden fazladan çalışalım ki sonuçta toplam 16 hafta izin olacakŞoyleki 32 hafta dolunca analık iznine ayrilabiliyorsun ama siz ben çalışabilirim derseniz calsiabilir raporu alıyorsunuz .diyelim ki 37 haftaya kadar çalıştınız .o zaman doğum öncesi 4 hafta doğum sonrası 12 hafta oluyor . Calistigin kısım doğum sonrasına aktarılıyor .her türlü 16 hafta analık parasını alırsın .bı arkadaş yanlış bilgi vermiş
32 ila 37. Haftalar arasında yalnızca fiilen çalışırsanız izninizi doğum sonrasına aktarabilirsiniz. Rapor ya da yıllık izninizi bile kullansanız kabul görmüyor.çok afedersiniz ama konudan bağımsız bir şey soracağım, 32. haftadan sonra izin hakkımız oluyor ya onun yerine rapor alabiliyor muyuz, iznimizi sonra kullanmak için ?
5 hafta aktardım, 40. haftada doğum yaptım diyelim oldu 8 hafta, 8 hafta da doğumdan sonraki izin değil mi ?37ye kadar alabilirsiniz en fazla doğum sonrasına sadece 5 hafta aktarabiliyorsunuz 32 37 arasını. Normal rapor aldınız yanı diyelim 37ye kadar 5 hafta aktarabilirsiniz en fazla.
yazarım elbette, ama işte benimde aklıma takıldı sanki izin hakkı dururken rapor alınamaz gibi çünkü zaten 32 haftadan sonra dr raporuyla oluruyla çalışabiliyorsunBenim internetten araştırdığıma göre olmuyor rapor dahi almış olsak personel işleri analık iznine çıkarıyor gibi anladım. Siz farklı bir bilgiye ulaşırsaniz bize de yazar mısınız
evet riskli gibi, doğum sonrası rapor almak daha mantıklı, ya keşke ücretsiz izinde çalışma gününden sayılsa, tayin sürem uzamasın diye ücretsiz izne çıkmak istemiyorum
anladım canım maalesef tahmin ettiğim gibi32 den sonra çalışabilir raporu alıyorsun. Onu aldıktan sonra normal grip olup rapor da alsan yada yıllık izin de alsan çalışabilir raporu hakkından yiyorsun... yani izin dahi alamayız aktarmak istiyorsak.
Evet çünkü kaburga ağrıları falan normalmışValla haftalardır sırttaki ağrıyla haşır neşirdim ama bu yeni başladı aynen belkide genişlemedendir
37.haftada doğum yaparsa 5 hafta aktarmış , 8 haftada doğum sonrası olacağından 13 hafta eder, ama 37 ye kadar 5 hafta 40. haftada yani normal zamanda doğum yaparsa orda da 3 haftasını gene kullanmış olur etti 8 hafta, doğum sonrası 8 haftada geldi mi 16 oluyor yineHayır 37de ayrılsanız bile izne en fazla 5 hafta aktarabiliyorsunuz 13 hafta oluyor maximum benim bildiğim böyle. Erken doğumda ne olur bilmiyorum bana özlük boyle bilgi verdi
37 den 40 a kadar çalışamazsın. Mecburen yasa gereği doktorlar 37den sonra "Çalışamaz" raporu vermek zorunda. Yani 37de izne mecburen ayrılıyorsun. 40ta doğurursan son 3 hafta mecburi raporlu olduğun için 5 hafta aktarıyorsun.37.haftada doğum yaparsa 5 hafta aktarmış , 8 haftada doğum sonrası olacağından 13 hafta eder, ama 37 ye kadar 5 hafta 40. haftada yani normal zamanda doğum yaparsa orda da 3 haftasını gene kullanmış olur etti 8 hafta, doğum sonrası 8 haftada geldi mi 16 oluyor yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?