2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Öğretmenlerin biraz karışık zaten izinde olduğunuz zamanları aktarmıyorlar. Ama 37 de doğurursanız ve iş başlamış olursa o 3 hafta aktarılır evet

Günaydın herkesee,
Önce evlatlarımız sonra bizler için doğru sonuç çıkar inşallah sandıklardan..
Porsiyonlarıma dikkat ettiğim halde midemdeki herşey ağzıma çıkıyor devamlı geceleri bile kalkıp soda içtiğim oldu bu hafta. Şimdi bir düşündümde bu hafta ben habire problem yaşamışım ya

günaydın benimde midem çok kötü bu hafta, yemek öncesi bi hazımsızlık şişkinlik ve ağrı yaşıyorum yemeği zor yiyorum, sanırım hafta hafta farklı şeyler göreceğiz

günaydın benimde midem çok kötü bu hafta, yemek öncesi bi hazımsızlık şişkinlik ve ağrı yaşıyorum yemeği zor yiyorum, sanırım hafta hafta farklı şeyler göreceğiz
Benimde bel fıtığı tuttu ne yapıcağımı bilmiyorum hareket edemiyorum

Günaydın kızlar kafama bir konu takıldı. Detaylı ultrasonda perinataloga rahim ağzı uzunluğunu sormuştum o vajinal muayenede ölçülüyor dedi. Vajinal muayene olmadım sadece karından baktı. Serviks kapalıydı ama bakmaya gerek görmüyorum dedi. Doktorunuz gerek görürse bakar dedi.

Merak ettiğim serviksin kapalı olması demek bu konuda bir sorun olmadığı anlamına mı geliyor yine de vajinal muayeneyle ölçüm yapılması gerekir mi?

Günaydın , inşallah ya bende yemekten sonra çarpıntım oluyor , aslında aşırı da yemek yemiyorum ama yinede yemekten sonra kötü oluyorum çok az yemem gerekiyor

Günaydın canım , benim perintolog ben söylemeden ölçtü , ne demek serviks kapalı anlamadım , serviks zaten kapalı olur

Günaydın , inşallah ya bende yemekten sonra çarpıntım oluyor , aslında aşırı da yemek yemiyorum ama yinede yemekten sonra kötü oluyorum çok az yemem gerekiyor
o bende de var ya, dolaşım sistemi fena çalışıyor hamilelikte, yemekten sonra da sindirim için extra kan pompalanıyor böylelikle bazılarımızda çarpıntı olabiliyor

aboo çok geçmiş olsun, daha önce bel esnetme egzersizleri yaptın mı fıtık için bana çok iyi geliyordu
Gebelik öncesi yılda birkaç kez ters bir hareket yapınca tutulurdu dün bişey yapmadan ayakta yemek yaparken birden ağrı saplandı ne yapacağımı şaşırdım kiloda çok aldım kemiklerim taşımıyor sanki esnetme hareketleri hiç yapmıyorum kuzum duş aldım şimdi yumuşasın diye oy kullanmaya zor gidip geldim

Kızlar, sonunda istediğim gibi bir bebek arabası buldum hem hafif 5.9 kg yazıyor kabin tipi hem de puseti var ama ürünle ilgili pek yorum göremedim ürün burda olmadığı için inceleme fırsatım da yok. ayrıca bütçemi aşıyor indirime girerse almayı düşünüyorum bakar mısınız ya da benzer uygun fiyata bir ürün varsa önerir misiniz
Bagi gravity autofold cosmo travel sistem
Tek başına 5 bin tl , pusetiyle 7 bin tl satılıyor
Zor ama pusetiyle 5 bin falan olursa direkt alıcam valla

o bende de var ya, dolaşım sistemi fena çalışıyor hamilelikte, yemekten sonra da sindirim için extra kan pompalanıyor böylelikle bazılarımızda çarpıntı olabiliyor
Aynen öyle , artık karar verdim çok az yemek yicem az az artık

Geçmiş olsun canım büyüdükçe yer açıyor bebişler tabi bizim organlarımız sikisiyor bende karnım iyice büyüyünce sindirim problemleri yaşıyorum. Soda da sindirimi durdururmuş canım, yemeğin üzerine içme direk, yemeği su içmeden yemeye calış

Kuzum bunu bilmiyorum ama ben hamilton R bebek arabası aldım kabin boy.onun yanına da puset aparatı aldım. Universal sistem ousetlere uyuyor.. puseti bana arkadaşım verecek o vermeseydi de ya 2. El dolaptan alcaktım ya uygun fiyatlı ürün alcaktım. Çümkü hem 5 6 ay yatıyorlar pusete hem de kışa denk gelecek o dönem dr filan dışında dışarda çok gezemeyiz diye düşünüyorum. O yüzden bebek arabası daha önemli yazın biz full dahildeyiz hafif kolay açılıp kapanan ve katlanıncaz az yer kaplayan arıyordum. Ben 3nine aldım şuam 4700 filan olmuş.. ben bu nedenle şubat indirimlerinde almıştım iyi ki almışım

Bence bakılsa iyi olur perinatolog bana da üstten bakmıştı sıkıntı yok demişti. Rutin muayenemde kendi doktorum vaginal ölçümde farketti servixin kısaldığını. Kapalı olsa da 2.5 cmin altı servikal yetmezlik açısından risk maalesef

Canım benim ölçtü çünkü bebek foğru pozisyonda olmadı için bazı organlarını görebilmek adına vajinal muay yaptı. Yapmışkende serviksi ölçtü. Bence telaş yapma. Serviks kapalı normal birley şuan kapalı olmalı. Doğum başlarken açılacak. Ölçmelerinin de çok bi anlamı yok zaten. Son aylarda önem kazancak. Senin doktorun ilerde ölçer

Aldigin bebek arabasinin linkini ekler misin canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…