- 9 Aralık 2021
- 1.302
- 2.496
- 83
Sagol canim. İki tane puset aldim, bebek arabasi ilk asamada lazim olacak mi bilemiyorum ama yine de takip edeyim, firsat olursa kacirmayim..Luxus Hamilton R Bebek Arabası - ebebek bu canım benimki. Bir de R1 modeli var ama ona puset uymuyormuş bilginize.
Canım doktor mu göremedi pozisyondan filan yoksa bebekte yokmuymuş anlamadım. Kendi doktoruna bir danış bakalım nasıl yönlendirecek. Gerekirse başka bir perinatologa git. Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama. İStanbulsa tavsiyede bulunabilirim
Haha çok tatlısınız ya bunu bende düşünüyorum bebeğim hareket ettikçeKızlar bugün kontrolümüz var 24+3 olduk. Çok az kaldı farkında mısınız? Geçen gün arkadaşım doğum yaptı. Şimdi daha hızlı geçecek günler dedi. Siz kaç hafta oldunuz bebişler kaç gram olmuşlar ? Ayy inanamıyorum hala karnımda bebek üretiyorum ya
Su an 24+3 olduk ama iki hafta üst üste kontrole gittik.Canım kaç haftalıksın? Bununla ilgili bişey demedi mi doktor sadwce görünmedi mi dedi? Nerede oldun muayeneyi? Başka bir doktora daha gitmeni öneririm hele devletse gittiğin kesnlikle başka bir doktora daha git. Detaylıya 5 dk bakıyorlar çünkü
Yaa günümüz bile aynıymışKızlar bugün kontrolümüz var 24+3 olduk. Çok az kaldı farkında mısınız? Geçen gün arkadaşım doğum yaptı. Şimdi daha hızlı geçecek günler dedi. Siz kaç hafta oldunuz bebişler kaç gram olmuşlar ? Ayy inanamıyorum hala karnımda bebek üretiyorum ya
32. Haftada hemen izne ayrılmayı düşünüyor musun ben kararsızım ama gün geçtikçe de ağırlaştığımı hissediyorumYaa günümüz bile aynıymış
Çok çabuk geçiyor zaman,
İzne çıkacağım günleri sayıyorum
Bebek bezi için de eğer prima almıyorsan hepsi çok benzer performans gösteriyor.Canlar günaydın
Bebek temizleme pamuğu alacak mısınız .aklınıza yatan bir marka var mı .
Birde daha bebek bezi ve şampuan arayışına geçmedim .çok ceşit var ne alacağız
Gunaydin. Ben pamuk aldim ama trendyoldan markasını hatirlamiyorum. Ama ilk başta yenidogan sleepy ıslak mendil götürcez hastaneye. Ondan alcam. Bez olarak da sleepy aldim suan 1 paket. Sampuan olarak dalını onermiyorlarmis artık nedenseCanlar günaydın
Temizleme pamuğu e bebekten civilden aldim, saf pamuk oldugu icin marka arayisinda bulunmadin. Bez sleepy aldim, her ihtimale karsi pamperste alacagim.bakim ürünlerini mustela düsünüyorum daha temiz icerikli bi sey denk gelirsem o zaman onu dusunebilirim.Canlar günaydın
Evt Dalin önermiyorlarGunaydin. Ben pamuk aldim ama trendyoldan markasını hatirlamiyorum. Ama ilk başta yenidogan sleepy ıslak mendil götürcez hastaneye. Ondan alcam. Bez olarak da sleepy aldim suan 1 paket. Sampuan olarak dalını onermiyorlarmis artık nedenseecowell var onu oneriyorlar sanirim onu alcam. Ama bebe yağı ya da losyon gibi bir şey lazım oluyor mu ben de onu bilemiyorum.
Pamuk e bebekde hangi marka olanı aldın.Temizleme pamuğu e bebekten civilden aldim, saf pamuk oldugu icin marka arayisinda bulunmadin. Bez sleepy aldim, her ihtimale karsi pamperste alacagim.bakim ürünlerini mustela düsünüyorum daha temiz icerikli bi sey denk gelirsem o zaman onu dusunebilirim.
Kızlar bugün kontrolümüz var 24+3 olduk. Çok az kaldı farkında mısınız? Geçen gün arkadaşım doğum yaptı. Şimdi daha hızlı geçecek günler dedi. Siz kaç hafta oldunuz bebişler kaç gram olmuşlar ? Ayy inanamıyorum hala karnımda bebek üretiyorum ya
23+4te gördüm miniğimi 591gr dı ama boyunu sormadım heyecandan çok güzel hareketliydiKızlar bugün kontrolümüz var 24+3 olduk. Çok az kaldı farkında mısınız? Geçen gün arkadaşım doğum yaptı. Şimdi daha hızlı geçecek günler dedi. Siz kaç hafta oldunuz bebişler kaç gram olmuşlar ? Ayy inanamıyorum hala karnımda bebek üretiyorum ya
Ücretsiz kullanıcam bir süre evetyıllık izinlerim yıl sonunda sıfırlanacağı için 2 hafta onu kullanmayı düşünüyorum. Doktordan 37 ye kadar çalışabilir raporu alıp.
Bu şekilde 35. Haftada çıkmayı düşünüyorum.
Ücretsiz izin kullanamam beni çok sıkıntıya sokar diye düşündüğümden max. Zamanı böyle ayarlayabiliyorumama eğer maddiyatı düşünmeden ücretsiz yapacağım deseydim 32. Haftada direk çıkardım. Çünkü ben henüz hiç hazırlık da yapmadım.
Merhaba , başka dr gittiniz mi acaba ? Başka bir perintoloğa gidin gerekirse , inşallah herşey yolundadırKızlar selam,
Daha önce konuştunuz mu bilmiyorum burayı yeni keşfettim açıkçası
Detaylı ultrason sonucu safra kesesi görülmedi.
Böyle bir durum yaşayanınız var mı?
Kendimi çok gergin ve kötü hissediyorum
Ben 23+5 oldum bu gün , evet inşallah az kaldı yaKızlar bugün kontrolümüz var 24+3 olduk. Çok az kaldı farkında mısınız? Geçen gün arkadaşım doğum yaptı. Şimdi daha hızlı geçecek günler dedi. Siz kaç hafta oldunuz bebişler kaç gram olmuşlar ? Ayy inanamıyorum hala karnımda bebek üretiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?