2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canlar günaydın
Bebek temizleme pamuğu alacak mısınız .aklınıza yatan bir marka var mı .
Birde daha bebek bezi ve şampuan arayışına geçmedim .çok ceşit var ne alacağız
Ben mustela seçtim şampuan ve pişik önleyici için , ıslak mendil ve yıkama için unibaby , pamukta babyme aldım ebebekten , ama bebek bezi bilmiyorum daha ya prima ya sleepy

Canım içini ferah tut. İyice araştırılsın. Allah'ım çaresiz dert vermesin inş. Özelden de bir msj yazıyorum sana bakarsın.

En son ayın 1 inde gitmiştim doktora 25+5 im bende cumartesi doktor kontrolüm var bakalım bebiş kilo almış mı uzamış mı göreceğiz

Benim şu an 25+1 ancak son kontrole 24+5te gitmiştim kilosu 750 gr boyu da 32-33 cm arası demişti doktorumuz.
Oyş az kalmış ya yakında bir kilo olacak minnoş
Canım ne güzel bebeğini göreceksin bugün benimde haftaya bugün kontrol bakalım ne kadar büyüdüler tatlışlar bugün 25+1 olduk bizde evet zaman hızlandı sanki 3. Trimester a çok az kaldı
Eveet kalbim küt küt
Evet daha hızlı geçecek bir bakmışız kucağımızda
İnşallah sanılan bir durum yoktur. Güzel haberlerinizi bekliyoruz dualarim sizinle
Yaa günümüz bile aynıymış
Çok çabuk geçiyor zaman,
İzne çıkacağım günleri sayıyorum

23+3 bugün benim. 22+3 te girmiştim 503 gr demişti :)
Ay benm tosuncuk kac oldu acaba :)
Çok hızlı geçecek emin olun
Yok yok çok hızlı geçecek, şimdi bir de alışveriş meşguliyeti olacak sonra bi bakmışız kucakta

Geçmiş olsun canım, peki ne yapılır ne zaman müdahale edilir acaba bir sormuşsundur ne dediler ? Hani anne karnında müdahale ya da sonrasında işte şu yapılır vs

Evet yenidogan çok almayın dediler ihtiyaç olursa alır diye 1 paket aldım ben. Bir de bakalim kilosu nasil olcak o yuzden çok almadım.

Canlar günaydın
Canım ben bu kare pamuklu mendillerden almıştım e bebekten sanırım ama hiç kullanmadım kızımda. Güzel bir ıslak mendil almanı tavsiye ederim bebişin alerjik vs olmazsa, bebek için roxy nin sabun tozu var civilde onu tercih edebilirsin, sabun tozu olduğu için uzun süre onunla yıkamıştım kızımın çamaşırlarını sonra anti alerjik sıvı tercih ettim. Dalan in tozu benim makinayı tıkadı o yüzden önermem. Zaten yumşatıcı zararlı bu sebeple kullanmanı tavsiye etmem.

Bugün 25+0 Çarşamba randevum var şeker yüklemesi yapılıcak çok heyecanlıyım bide suyumuz fazlaydı bakalım ne diyecek doktorumuz zaman geçsin hızla çünkü ben şimdiden zorlanıyorum vakitlice Rabbim çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bir kaç doktora gidip danışmakla iyi ediyorsunuz. İlerleyen zamanlarda safra kesesi oluşur muymuş? Safra kesesi kesin yok diyebiliyorlar mı? Yok ise bebeğinin doğumunda anne babayı nasıl bir süreç bekliyor? Anne karnındayken yapılacak bir şey var mı? Lütfen bu gibi sorularınızıda mutlaka sorun aklınızdaki tüm soru işaretlerini aydınlatın. Aksi halde kalan süreciniz çok yorucu ve stresli geçebilir. Allah yar ve yardımcınız olsun.

Canlar günaydın

Bebek bezi için de eğer prima almıyorsan hepsi çok benzer performans gösteriyor.

Ben baby one ya da molfix ile başlamayı düşünüyorum. Alerji durumuna göre marka değişimi yapabilirim :)

Evet yenidogan çok almayın dediler ihtiyaç olursa alır diye 1 paket aldım ben. Bir de bakalim kilosu nasil olcak o yuzden çok almadım.

Kızlar ben bez ve ıslak mendilleri iyi indirim gördükçe alıyorum.
BEZ:

2 paket 1 numara 70'li Prima premium care ,
1 paket 64'lü Sleepy Ecologic bez aldım.

1 pakette 60 lı 2 numara prima premium care aldım..

Islak mendil:
Water Wipes 4lü paket aldım. (ilk bunu kullanacağım. Ben pamuk ıslatmakla uğraşamam hastanede ve eve ilk geldiğim zamanlar biliyorum o nedenle %99 su içerikli diye bunu aldım. Ama devamında alamam çünkü çok pahalı ilk doğduğunda kullanırım yeter.)
Uni baby yeni doğan aldım 3lü kutusa satılıyor. onlarda 4 kutu aldım galiba :)
SLeepy ecologic 4 lü pakette aldım.

Kızlar her kaynak farklı yazmış. 26+0 mı 3. Trimester geçişi yoksa 27+0 mı?

iki gündür çok kötü mide yanması yaşıyorum bugün hiçbişey yiyemedim bu yüzden diyebilirim resmen içim yanıyor ya doktorum şurup vermişti içtim ama hiç faydası yok yatıyorum sabahtan beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…