İkiside güzel aynı gibiBende çok kararsızım birkaç tane favorilediğim var ama henüz beklemedeyim, bebek arabasına uygun alırım diye düşünüyorum. Favorilediklerimi ekliyorum fikir olur(Birkaç tane daha varda şimdilik en yakın bulduklarım bunlar )
Günaydınn hemen kalk doyur karnını annesi aaa bu saat olmuş neden uyuyorsunGünaydın kızlarbeni acıktırıp kalk yemek ye dercesine tekmelendiğim bir günün sabahındayım. Gece 4 ten beri tepiniyoruz
Maşallah canım o zaman aç bırakma annesiGünaydın kızlarbeni acıktırıp kalk yemek ye dercesine tekmelendiğim bir günün sabahındayım. Gece 4 ten beri tepiniyoruz
31+1. günün içinde artık 32. haftaya başlamış oluyoruz. 32+0 da doldurmuş oluyoruz diye biliyorum ben. Doğum iznine 32. hafta dolunca mı çıkılıyorKızlar günaydın
Ben 32 haftami doldurunca birazda evde dinlenmek için işten xikmayi düşünüyorum.yani çalışabilsem bile uzatmayacagim .
32 hafta 31+0 da mı 32+0 da mı dolmuş oluyor ?
32 haftayı doldurmuş olmak gerekiyor. Analık iznine çıkabilmek için .31+1. günün içinde artık 32. haftaya başlamış oluyoruz. 32+0 da doldurmuş oluyoruz diye biliyorum ben. Doğum iznine 32. hafta dolunca mı çıkılıyor
Bunu bende soracağım ama 32+0 galibaKızlar günaydın
Ben 32 haftami doldurunca birazda evde dinlenmek için işten xikmayi düşünüyorum.yani çalışabilsem bile uzatmayacagim .
32 hafta 31+0 da mı 32+0 da mı dolmuş oluyor ?
32 den sonra çalışmak istersen rapor çalışabilir raporu almak gerekiyor yoksa çalışamaz raporu alınacak32+0 da başlar diye biliyorum kızlar o zaman kadar çalışmak isteyen anneler çalışabilir raporu almalı
Bende 32+0 dir diye düşünüyorum .Bunu bende soracağım ama 32+0 galiba
32+0 bu durumda matemaiksel olarak en azından :)32 haftayı doldurmuş olmak gerekiyor. Analık iznine çıkabilmek için .
Ama 32 hafta ne zaman dolmuş oluyor onu bilmiyorum
Doldurmuş olmak gerekiyorsa evt 32. Haftaya. Girmiş olmak gerekiyorsa 31+0 da olabilir .32+0 bu durumda matemaiksel olarak en azından :)
32+0 itibari ile başlıyor32 haftayı doldurmuş olmak gerekiyor. Analık iznine çıkabilmek için .
Ama 32 hafta ne zaman dolmuş oluyor onu bilmiyorum
Hayırlısı olsun sizin için.Rabbim çalışan tüm gebiş annelere yardım etsinben 5 ayımı bitirdikten sonra çalıştığım özel hastane kapanıp başka bir firmaya devretti bende devam etmek istemedim çok zorlanıcam diye şuan 6 ayım bitiyor zor oturup kalkıyorum bünyeme göre fazla kilolu hamile kalınca beden taşımıyor bende bu süreçte kendime işsizlik maaşı bağlattım onla idare ediyorum dualarım siz çalışanlarla inşallah bian önce 32 haftanız dolar ve evinize çekilir dinlenirsiniz
Hayırlısı olsun sizin için.
keşke bu konuda sosyal haklarımız geliştirilebilse. Avrupa da sadece 6 ay babalık izni var. İsveç'te mesela 480 gün annelik izni. bizde ki 8+8 gerçekten komik kalıyor.
Devlet 2-3 aylık bebeği bırakıp işe gitmemizi bekliyorKesinlkle 4 ay neye yetebilirki ve 8 haftası doğm öncesi başlıyor
Tabi ki bekliyor, aileniz yanınızda değilse tüm maaşınızı da bakıcıya vermenizi istiyor hatta :) kadınların iş hayatından çekilmesi için mükemmel bir sistem değil mi.. umarım en kısa sürede bu alanda bir çalışma yapılır.Devlet 2-3 aylık bebeği bırakıp işe gitmemizi bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?