Bence doktorunuzla konuşun en doğru yönlendirmeyi yapacaktırYa kızlar şeker yüklemesi için hastanedeyim yalnız bir yanlışlık yapmışım. Glikozu ben bir saat içinde ara ara içtim. Şimdi araştırdım netten 10 dk içinde içilmesi gerekiyormuş. Beni bu konuda uyarmadılar ya da uyku sersemliği ve açlıktan algılarım kapalıydı bilmiyorum ama şimdi testim boşuna mı gitti ya. ?
Güle güle kullan canım. Bu arabaya puset olarak ne aldın ?Luxus Hamilton R Bebek Arabası - ebebek bu canım benimki. Bir de R1 modeli var ama ona puset uymuyormuş bilginize.
evt 10 dakika içinde şekeri vücuda yüklemek gerekiyordu .Ya kızlar şeker yüklemesi için hastanedeyim yalnız bir yanlışlık yapmışım. Glikozu ben bir saat içinde ara ara içtim. Şimdi araştırdım netten 10 dk içinde içilmesi gerekiyormuş. Beni bu konuda uyarmadılar ya da uyku sersemliği ve açlıktan algılarım kapalıydı bilmiyorum ama şimdi testim boşuna mı gitti ya. ?
umarım boşuna gitmemiştir.Ya kızlar şeker yüklemesi için hastanedeyim yalnız bir yanlışlık yapmışım. Glikozu ben bir saat içinde ara ara içtim. Şimdi araştırdım netten 10 dk içinde içilmesi gerekiyormuş. Beni bu konuda uyarmadılar ya da uyku sersemliği ve açlıktan algılarım kapalıydı bilmiyorum ama şimdi testim boşuna mı gitti ya. ?
Bencede dr ile görüşmelisin. O şekere 1 saat sonra vücudun verdiği tepki nedir ona baktıkları için muallakta kaldım bendeYa kızlar şeker yüklemesi için hastanedeyim yalnız bir yanlışlık yapmışım. Glikozu ben bir saat içinde ara ara içtim. Şimdi araştırdım netten 10 dk içinde içilmesi gerekiyormuş. Beni bu konuda uyarmadılar ya da uyku sersemliği ve açlıktan algılarım kapalıydı bilmiyorum ama şimdi testim boşuna mı gitti ya. ?
Kuuzumm on dk içinde tüketmen gerekiyordu doktorunla konuş ya başka gün testi tekrarlar yada açlık tokluk yaparYa kızlar şeker yüklemesi için hastanedeyim yalnız bir yanlışlık yapmışım. Glikozu ben bir saat içinde ara ara içtim. Şimdi araştırdım netten 10 dk içinde içilmesi gerekiyormuş. Beni bu konuda uyarmadılar ya da uyku sersemliği ve açlıktan algılarım kapalıydı bilmiyorum ama şimdi testim boşuna mı gitti ya. ?
Bana verirken en fazla 10 dakka içinde şişe bitmiş olmalı dediler. Sen bir hastaneye sor bence ben böyle içtim diyeYa kızlar şeker yüklemesi için hastanedeyim yalnız bir yanlışlık yapmışım. Glikozu ben bir saat içinde ara ara içtim. Şimdi araştırdım netten 10 dk içinde içilmesi gerekiyormuş. Beni bu konuda uyarmadılar ya da uyku sersemliği ve açlıktan algılarım kapalıydı bilmiyorum ama şimdi testim boşuna mı gitti ya. ?
Canm benm puseti arkadaştan alacağım maxicosiymiş onunki. Bebek aranasını da ona uyan diye bu u aldım. Joie filan da uyuyor diye biliyorumGüle güle kullan canım. Bu arabaya puset olarak ne aldın ?
Ooo seni daha yeni mi sıkmaya basladilarKızlar bir sorum olacak sizlere, iç çamaşır sorunu yaşayan var mı? Beni artık sıkmaya başladılarhangi markayla çözdünüz? Böyle yüksek hamile külotlarını da sevmedim ruhumu sıkıyor sanki. Göbek altında bitsin.
Hmm mantıklıymış ben Bagi düşünüyordum ama bu da baya uygunmuş bir düşünmedim değilCanm benm puseti arkadaştan alacağım maxicosiymiş onunki. Bebek aranasını da ona uyan diye bu u aldım. Joie filan da uyuyor diye biliyorum
Kızlar bir sorum olacak sizlere, iç çamaşır sorunu yaşayan var mı? Beni artık sıkmaya başladılarhangi markayla çözdünüz? Böyle yüksek hamile külotlarını da sevmedim ruhumu sıkıyor sanki. Göbek altında bitsin.
Vallahi aynı duayı bugün bende ettim. 24. Haftadayım ayakta çalışmıyor olmama rağmen çok yoruluyorum. Eve gittiğimde hiç dermanım kalmıyor hemen yatmak istiyorum. Zaten öğle yemeğinden sonra eve gidene kadar yatağımın hayalini kuruyorumRabbim çalışan tüm gebiş annelere yardım etsinben 5 ayımı bitirdikten sonra çalıştığım özel hastane kapanıp başka bir firmaya devretti bende devam etmek istemedim çok zorlanıcam diye şuan 6 ayım bitiyor zor oturup kalkıyorum bünyeme göre fazla kilolu hamile kalınca beden taşımıyor bende bu süreçte kendime işsizlik maaşı bağlattım onla idare ediyorum dualarım siz çalışanlarla inşallah bian önce 32 haftanız dolar ve evinize çekilir dinlenirsiniz
Tutku aldım memnun kaldım alabildiğince geniş al rahat et benim yine sıkmaya başladı sanırım yenileri sipariş edicemKızlar bir sorum olacak sizlere, iç çamaşır sorunu yaşayan var mı? Beni artık sıkmaya başladılarhangi markayla çözdünüz? Böyle yüksek hamile külotlarını da sevmedim ruhumu sıkıyor sanki. Göbek altında bitsin.
yok bir ara büyüttüm zaten :) İlk aylarda tam bebeğe denk geliyor diye korkup bir kaç tane almıştım hamile külodu e bebeğinkini ama karnım büyüyünce rahat edemedim. Kendi eski bikini tarzlarına döndüm. Ama şimdi onlar özellikle yandan sıkıyor. Ama hamile modelleri de yüksek ya göbeğime kadar gelmesin :)Ooo seni daha yeni mi sıkmaya basladilarben Bayadır hamile kulodu giyiyorum . Tutkunun iç çamaşırı da güzel ben onun 2 numarasini aldim rahat ettim, hamile kulodunu kompedandan aldim o da rahat.
benimde yanlar sıkıyor ya yakında giyilmez olurlar :)şimdiden hamile kilodu almak yerine büyük bedenmi alsam diyorum diyorum. artık benimkiler de yanlardan özellikle fena sıkmaya başladı. yarı tanga modundayım
Tutku aldım memnun kaldım alabildiğince geniş al rahat et benim yine sıkmaya başladı sanırım yenileri sipariş edicem
Noldu kuzu öğrendin mi? Ben de merak ettimYa kızlar şeker yüklemesi için hastanedeyim yalnız bir yanlışlık yapmışım. Glikozu ben bir saat içinde ara ara içtim. Şimdi araştırdım netten 10 dk içinde içilmesi gerekiyormuş. Beni bu konuda uyarmadılar ya da uyku sersemliği ve açlıktan algılarım kapalıydı bilmiyorum ama şimdi testim boşuna mı gitti ya. ?
Yani bana aralıklı içtiğin için sonuç hiç doğru gelmedi. Sende şüphede kalmışsındır. İyi yönden bakalım kilo aldıranlardan uzak durcaksın ne güzelYüksek çıktı şeker dahiliye yönlendirdi doktorum ordaki doktor da aralıklı içtiğim için yüksek çıktığını söyledi yarın başka değerlere bakılacak testi tekrarlamıyor ama tiroid gibi değerlere bakacak. Yine de şekerden uzak dur dedi çikolata filan cızzz yanien sevdiğim şey üstelik napalım anayız dikkat etcez . Ailede de şeker yoktu anlamadım nerden çıktı
Ben yüksek istiyorsun sandım.bende pentinin kulotlarindan vardi hala giyiyorum onların lastik kismi da cok iyi. Hiç sıkmıyor altta kalıyor. Onlara da bakabilirsin.yok bir ara büyüttüm zaten :) İlk aylarda tam bebeğe denk geliyor diye korkup bir kaç tane almıştım hamile külodu e bebeğinkini ama karnım büyüyünce rahat edemedim. Kendi eski bikini tarzlarına döndüm. Ama şimdi onlar özellikle yandan sıkıyor. Ama hamile modelleri de yüksek ya göbeğime kadar gelmesin :)
benimde yanlar sıkıyor ya yakında giyilmez olurlar :)
Yüksek değil dimi canım? ben hemen aşağıda bitsin istiyom bi bakayım. Birde ben akıntıda dolayı sık değiştiriyom. Yetmiyo :) Tutkuya bakayım bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?