test şaibeli olduğu için şeker çıktı diyemeyiz bence. Üzülmeyin hiç.Yüksek çıktı şeker dahiliye yönlendirdi doktorum ordaki doktor da aralıklı içtiğim için yüksek çıktığını söyledi yarın başka değerlere bakılacak testi tekrarlamıyor ama tiroid gibi değerlere bakacak. Yine de şekerden uzak dur dedi çikolata filan cızzz yanien sevdiğim şey üstelik napalım anayız dikkat etcez . Ailede de şeker yoktu anlamadım nerden çıktı
Bende yüksek bel ile rahat ediyorum. Penti, lcw,e bebek bu uc markaninkileri kullaniyorum memnunumKızlar bir sorum olacak sizlere, iç çamaşır sorunu yaşayan var mı? Beni artık sıkmaya başladılarhangi markayla çözdünüz? Böyle yüksek hamile külotlarını da sevmedim ruhumu sıkıyor sanki. Göbek altında bitsin.
Yüksek almıştım bende memnun kalmadım sanki karnımı sıktı gibiyok bir ara büyüttüm zaten :) İlk aylarda tam bebeğe denk geliyor diye korkup bir kaç tane almıştım hamile külodu e bebeğinkini ama karnım büyüyünce rahat edemedim. Kendi eski bikini tarzlarına döndüm. Ama şimdi onlar özellikle yandan sıkıyor. Ama hamile modelleri de yüksek ya göbeğime kadar gelmesin :)
benimde yanlar sıkıyor ya yakında giyilmez olurlar :)
Yüksek değil dimi canım? ben hemen aşağıda bitsin istiyom bi bakayım. Birde ben akıntıda dolayı sık değiştiriyom. Yetmiyo :) Tutkuya bakayım bi
Hamile taytı almıştım iki tane büyük almama rağmen karnımı rahatsız ediyor giydiğim zaman karın tarafını hep aşağı indiriyorum çok pişmanım keşke almasaydım şimdi içlik alacağım ama Yüksek kesinlikle istemiyorumYüksek almıştım bende memnun kalmadım sanki karnımı sıktı gibi
Ah inan kilo almaktan korkmuyorum çünkü hayatım boyunca fazla zayıf olduğum için kilo almayı hep isteyen biriydim çünkü gerçekten safinaz gibi birşeydim şuan kilo aldıkça mutlu oluyordum kendimi beğeniyordum ama bu bebeğime zarar verecekse engel olacağım kendime tabi kiYani bana aralıklı içtiğin için sonuç hiç doğru gelmedi. Sende şüphede kalmışsındır. İyi yönden bakalım kilo aldıranlardan uzak durcaksın ne güzel
Evet aslında öyle, ama kafam allak bullak bir yandan diyorum yarın ki testler yeterli gelecek mi netleşmesine? Ya da bir yandan da diyorum ki boşver her halükarda diyetini yap çünkü bebeğim de iki hafta önden gidiyor ve ben 9 kilo aldım. Bunlar şeker belirtisi çoğu zaman :/test şaibeli olduğu için şeker çıktı diyemeyiz bence. Üzülmeyin hiç.
İnan bende tayt alcaktım sıkıp rahatsız eder düşüncesi ile vazgeçtim bol babaanne pijaması giyiyorumHamile taytı almıştım iki tane büyük almama rağmen karnımı rahatsız ediyor giydiğim zaman karın tarafını hep aşağı indiriyorum çok pişmanım keşke almasaydım şimdi içlik alacağım ama Yüksek kesinlikle istemiyorum
Bu gebeliğimde daha 22 haftalık olmama rağmen bnde 10 kg aldım ve bebeğim sizinki gibi 2 haftan önden gitmeye başladı. Amniyon sıvısı da fazla olunca gebelik şekerim varmış muamelesi ile devam ediyoruz. Yani her türlü tatlı, karbonhidrat ve meyve yasakAh inan kilo almaktan korkmuyorum çünkü hayatım boyunca fazla zayıf olduğum için kilo almayı hep isteyen biriydim çünkü gerçekten safinaz gibi birşeydim şuan kilo aldıkça mutlu oluyordum kendimi beğeniyordum ama bu bebeğime zarar verecekse engel olacağım kendime tabi kiaşırı çikolataya yönelmiştim hamilelikte şimdi nasıl engel olacağım bilmiyorum:) bu sigarayı bırakmaktan daha zormuş:)
Evet aslında öyle, ama kafam allak bullak bir yandan diyorum yarın ki testler yeterli gelecek mi netleşmesine? Ya da bir yandan da diyorum ki boşver her halükarda diyetini yap çünkü bebeğim de iki hafta önden gidiyor ve ben 9 kilo aldım. Bunlar şeker belirtisi çoğu zaman :/
Aynı aynı evde ben de öyleyim artık havalar da bi güzelleşse sadece elbiseyle dolaşırım diyorum pantolon giymek bile sinirimi bozuyor karnıma hiçbişey dokunmasın istiyorumİnan bende tayt alcaktım sıkıp rahatsız eder düşüncesi ile vazgeçtim bol babaanne pijaması giyiyorumama taytıda gebişlere çok yakıştırıyorum
Canım inşallah boşa gitmemiştir ya bi dr danışYa kızlar şeker yüklemesi için hastanedeyim yalnız bir yanlışlık yapmışım. Glikozu ben bir saat içinde ara ara içtim. Şimdi araştırdım netten 10 dk içinde içilmesi gerekiyormuş. Beni bu konuda uyarmadılar ya da uyku sersemliği ve açlıktan algılarım kapalıydı bilmiyorum ama şimdi testim boşuna mı gitti ya. ?
Benimki de kesinleşmedi ama biz de kesin var gözüyle bakacağızBu gebeliğimde daha 22 haftalık olmama rağmen bnde 10 kg aldım ve bebeğim sizinki gibi 2 haftan önden gitmeye başladı. Amniyon sıvısı da fazla olunca gebelik şekerim varmış muamelesi ile devam ediyoruz. Yani her türlü tatlı, karbonhidrat ve meyve yasakyasak olan da tatlı geliyormuş nasıl canım çekiyor, size de kolaylıklar diliyorum. Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah
Tam buğday unundan ekmek tüketiyorum o da 2-3 dilim olarak. Onu da yemezsem nasıl doyarım bilmiyorumBenimki de kesinleşmedi ama biz de kesin var gözüyle bakacağızglisemik oranı düşük meyveleri yiyoruz diye biliyorum mesela elma gibi? Sonuçta vitamine de ihtiyacımız var. ekmek tüketiyor musunuz peki
Canım bence de varmış gibi düşün sen. Sonuçta uzun sürede içmene rağmen yüksek çıkmış. Bir kerede içseydin belki daha da yüksek çıkacaktı kana yavaş karışmasına rağmen yüksek yani. Diğer söylediğin belirtiler de bebeğin çok önden gitmesi filan şeker belirtsi olabiliyor. Çikolataları lohusalığa sakla en iyisiYüksek çıktı şeker dahiliye yönlendirdi doktorum ordaki doktor da aralıklı içtiğim için yüksek çıktığını söyledi yarın başka değerlere bakılacak testi tekrarlamıyor ama tiroid gibi değerlere bakacak. Yine de şekerden uzak dur dedi çikolata filan cızzz yanien sevdiğim şey üstelik napalım anayız dikkat etcez . Ailede de şeker yoktu anlamadım nerden çıktı
Ayy Allah yardımcısı olsun dualarımız onunlaMerhaba hanımlar Ağustos annelerinden. Bir anne 24 haftalık doğum yapmış. Dua istiyor. 590 gram doğmuş bebeği.
Rabbim yardımcıları olsun erken doğum herkesin korkulu rüyası inşallah vakti zamanında kucağımıza alırız yavrularımızıMerhaba hanımlar Ağustos annelerinden. Bir anne 24 haftalık doğum yapmış. Dua istiyor. 590 gram doğmuş bebeği.
Azıcık ağrı sancı girse Korkuyorum.. Allah yardımcısı olsun gerçekten çok zordur eminim ki dualarımız o ve bebeğiyleMerhaba hanımlar Ağustos annelerinden. Bir anne 24 haftalık doğum yapmış. Dua istiyor. 590 gram doğmuş bebeği.
Bende öyleyim inan sırt ağrısı çekiyorum kasık ağrısı falan korkuyorum heran bişey olucak diye hayırlısı ile 34. Haftalara gelseydikAzıcık ağrı sancı girse Korkuyorum.. Allah yardımcısı olsun gerçekten çok zordur eminim ki dualarımız o ve bebeğiyle
Evet ben de ekmek yemeden doyduğumu anlamıyorum:) ben makarnanın yanında ekmek yiyen insandım:) şimdi elveda ekmek, elveda makarna:)Tam buğday unundan ekmek tüketiyorum o da 2-3 dilim olarak. Onu da yemezsem nasıl doyarım bilmiyorum
Ben tam tersi diye düşünüyorum aslında. Geç içtiğim içim glikozu kan verdiğim zaman daha tazeydi kanımda öyle olduğunu düşünüyorum tabi yanıladabilirim. Dediğin gibi belirtilerim de bunu gösteriyor. Çok idrara çıkmam bile bi nedenmiş mesela ben bunu hamileliğe bağlıyordum. Ah evet çikolatalar:) neyse oğlum sağlıkla doğsun kocaman pasta yaptırıp yerim :))Canım bence de varmış gibi düşün sen. Sonuçta uzun sürede içmene rağmen yüksek çıkmış. Bir kerede içseydin belki daha da yüksek çıkacaktı kana yavaş karışmasına rağmen yüksek yani. Diğer söylediğin belirtiler de bebeğin çok önden gitmesi filan şeker belirtsi olabiliyor. Çikolataları lohusalığa sakla en iyisi
İnşallah sağlıkla büyüsün yavrusu,,Merhaba hanımlar Ağustos annelerinden. Bir anne 24 haftalık doğum yapmış. Dua istiyor. 590 gram doğmuş bebeği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?