- 28 Aralık 2022
- 1.422
- 3.343
- 53
Açlık şekeriniz kaç çıktı pekiEvet ben de ekmek yemeden doyduğumu anlamıyorum:) ben makarnanın yanında ekmek yiyen insandım:) şimdi elveda ekmek, elveda makarna:)
Ben tam tersi diye düşünüyorum aslında. Geç içtiğim içim glikozu kan verdiğim zaman daha tazeydi kanımda öyle olduğunu düşünüyorum tabi yanıladabilirim. Dediğin gibi belirtilerim de bunu gösteriyor. Çok idrara çıkmam bile bi nedenmiş mesela ben bunu hamileliğe bağlıyordum. Ah evet çikolatalar:) neyse oğlum sağlıkla doğsun kocaman pasta yaptırıp yerim :))
77 bi o iyi zaten :)Açlık şekeriniz kaç çıktı peki
Süper çıkmış sitres yapma inşallah herşey yoluna girer bende yarın gidiyorum yükleme bide muayene olcam. Gerçekten insan mutlu olur ben sitres yükleniyorum olumsus bir durum olucak diye77 bi o iyi zaten :)
Ama ilk tahlili me zaman yaptılar? Bana şişeyi bitirdiğin an saate bak 1. Ve 2. Saatte bakacağız dedi.. yani sende de öyleyse benim dediğim gibidir ama ilk içmeye başladığın an saate baktıysan da senin dediğin gibidir ama işte bunu bilemeyeceğiz artık doktor ne derse o kuzum. İyi nasıl olcaksa bebiş doktorlar öyle karar verir merak etme sen.Evet ben de ekmek yemeden doyduğumu anlamıyorum:) ben makarnanın yanında ekmek yiyen insandım:) şimdi elveda ekmek, elveda makarna:)
Ben tam tersi diye düşünüyorum aslında. Geç içtiğim içim glikozu kan verdiğim zaman daha tazeydi kanımda öyle olduğunu düşünüyorum tabi yanıladabilirim. Dediğin gibi belirtilerim de bunu gösteriyor. Çok idrara çıkmam bile bi nedenmiş mesela ben bunu hamileliğe bağlıyordum. Ah evet çikolatalar:) neyse oğlum sağlıkla doğsun kocaman pasta yaptırıp yerim :))
Hayırlı sonuçlar alacaksınız inşallah ben de sizin güzel haberlerinizi bekliyorumSüper çıkmış sitres yapma inşallah herşey yoluna girer bende yarın gidiyorum yükleme bide muayene olcam. Gerçekten insan mutlu olur ben sitres yükleniyorum olumsus bir durum olucak diyesu fazlalığıda vardı bende 8 kilo aldım
bebek bir de 2 hafta önde çıkmıştı senin değil mi ?Yüksek çıktı şeker dahiliye yönlendirdi doktorum ordaki doktor da aralıklı içtiğim için yüksek çıktığını söyledi yarın başka değerlere bakılacak testi tekrarlamıyor ama tiroid gibi değerlere bakacak. Yine de şekerden uzak dur dedi çikolata filan cızzz yanien sevdiğim şey üstelik napalım anayız dikkat etcez . Ailede de şeker yoktu anlamadım nerden çıktı
Çok aminnnn canım benimHayırlı sonuçlar alacaksınız inşallah ben de sizin güzel haberlerinizi bekliyorumhepimiz birbirimize dua edelim arkadaşlar. İnşallah sağlıkla sıhhatle alalım evlatlarımızı kucağımıza
Anneliğin en büyük katkısı endişe sanırım. Aman canım sen sen ol 5 dk da bitir glikozu sonra bir saat geçmesini bekle yapmışken tam olsun benm gibi şüpheli olmasınSüper çıkmış sitres yapma inşallah herşey yoluna girer bende yarın gidiyorum yükleme bide muayene olcam. Gerçekten insan mutlu olur ben sitres yükleniyorum olumsus bir durum olucak diyesu fazlalığıda vardı bende 8 kilo aldım
Ben meyve suyu içer gibi içtim :/ sindire sindire yavaş yavaş tadını çıkara çkaraAma ilk tahlili me zaman yaptılar? Bana şişeyi bitirdiğin an saate bak 1. Ve 2. Saatte bakacağız dedi.. yani sende de öyleyse benim dediğim gibidir ama ilk içmeye başladığın an saate baktıysan da senin dediğin gibidir ama işte bunu bilemeyeceğiz artık doktor ne derse o kuzum. İyi nasıl olcaksa bebiş doktorlar öyle karar verir merak etme sen.
Evet:/ kilo olarak. Üstelik baba da zayıf anne de zayıf. Genlerde de yok yanibebek bir de 2 hafta önde çıkmıştı senin değil mi ?
Allah bebeğini sağ sağlim bağışlasın inşallah çok küçükMerhaba hanımlar Ağustos annelerinden. Bir anne 24 haftalık doğum yapmış. Dua istiyor. 590 gram doğmuş bebeği.
Günaydın canımmmmGünaydınlarrr
Günaydın canımmmmGünaydınlarrr
Çöp kovası düşünüyorum kuzumGünaydın kızlar,
Bebeğimi kucağıma almama 99 gün kalmış.Çok heyecanlııı.
Bebek bezi için çöp kovası alacak mısınız? Yoksa çöp poşetinde mi biriktireceksiniz?
Herşey güzel olacak annesiKızlar hastaneye gidicem birazdan dualarınızı esirgemeyin
GünaydınGünaydın kızlar,
Bebeğimi kucağıma almama 99 gün kalmış.Çok heyecanlııı.
Bebek bezi için çöp kovası alacak mısınız? Yoksa çöp poşetinde mi biriktireceksiniz?
Kızlar hastaneye gidicem birazdan dualarınızı esirgemeyin
Merhaba hanımlar Ağustos annelerinden. Bir anne 24 haftalık doğum yapmış. Dua istiyor. 590 gram doğmuş bebeği.
Günaydın canımGünaydınlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?