2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Açlık şekeriniz kaç çıktı peki

Ama ilk tahlili me zaman yaptılar? Bana şişeyi bitirdiğin an saate bak 1. Ve 2. Saatte bakacağız dedi.. yani sende de öyleyse benim dediğim gibidir ama ilk içmeye başladığın an saate baktıysan da senin dediğin gibidir ama işte bunu bilemeyeceğiz artık doktor ne derse o kuzum. İyi nasıl olcaksa bebiş doktorlar öyle karar verir merak etme sen.

Hayırlı sonuçlar alacaksınız inşallah ben de sizin güzel haberlerinizi bekliyorum hepimiz birbirimize dua edelim arkadaşlar. İnşallah sağlıkla sıhhatle alalım evlatlarımızı kucağımıza

bebek bir de 2 hafta önde çıkmıştı senin değil mi ?

Anneliğin en büyük katkısı endişe sanırım. Aman canım sen sen ol 5 dk da bitir glikozu sonra bir saat geçmesini bekle yapmışken tam olsun benm gibi şüpheli olmasın
Ben meyve suyu içer gibi içtim :/ sindire sindire yavaş yavaş tadını çıkara çkara dahiliye doktoru iki saat güldü keyfe bak diye :) ah bilsem öyle mi yapardım neyse olan oldu bu anı da burada kalsın ilerde baktıkça gülerim kendime :)
bebek bir de 2 hafta önde çıkmıştı senin değil mi ?
Evet:/ kilo olarak. Üstelik baba da zayıf anne de zayıf. Genlerde de yok yani

Günaydın kızlar,
Bebeğimi kucağıma almama 99 gün kalmış. Çok heyecanlııı.

Bebek bezi için çöp kovası alacak mısınız? Yoksa çöp poşetinde mi biriktireceksiniz?
Günaydın

Bana bir tanıdığım verdi koku yapmayan çöp kovalarından. olmasa alır mıydım kullanmadan birşey diyemeyeceğim :) Kardeşim Aralık ayında doğum yaptı. O kullanmıyor mesela ayrı bir çöp poşeti kullanıyor. biriktirmeden de atıyor. koku vs olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…