2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257

Yaaa sakın üzmeyin kendinizi. şekeri tetikleyen en büyük etkende stres yapmak. dikkatli bir diyetle herşey yoluna girecektir

Çok şükür şeker yok bebek gayet sağlıklı az kaldı bundan sonra birazcık dikkat et çoğu kişide fazla ve sıkıntı olmuyor

Bende ya hep bişeyler yiyorum bundan sonra sanki yemesem bile kilo alıcam gibime geliyor

Suyum 8,5 falan galiba. Karbonhidrat kes dedi sadece 75 gram önerdi şekeri.

Geçmiş olsun canım merak etme diyetisyenle kontrol altına alınır

Öncelikle şeker sonucun için çok geçmiş olsun canım. Ama şu açıdan bakalım bence amniyon sıvısının fazla olma sebebi gebelik şekeri, Allah korusun bebeğe bağlı başka komplikasyonlarda olabilirdi ve bu tedavi edilebilir bir şey. İyi bir diyet ve sıkı bir program ile sağlıkla doğum yapacaksın inşallah Dermanı olan bir sıkıntın var çok şükür buna da arkadaşım.

Suyum 8,5 falan galiba. Karbonhidrat kes dedi sadece 75 gram önerdi şekeri.
Benim suyumda tam 8.5 bazı durumlarda sebepsiz su artışı da olabiliyormuş şeker testinizde olumlu sonuçlandığına göre sizinki sebepsiz sanırım. Umarım yaptığım bu diyetler ile suyumuz ideal seviyeye geriler. Benim karnım şu an 28 haftalık hamile gibi su seviyesi beni zorluyor

Yaaa sakın üzmeyin kendinizi. şekeri tetikleyen en büyük etkende stres yapmak. dikkatli bir diyetle herşey yoluna girecektir
Umarım öyle olur takibi bile insanı sitres yapıyor şimdi çıktım endokrinoloji den iki hafta diyet sonra üç gün sabah akşam şeker takibi sonrasında tekrar endokrinoloji bölümüne gelicem inşallah diyetle düzelir aksi takdirde insülin başlıycaklar

Kızlar şimdi alışveriş yapacağım da siveno deterjan aldım bebek şampuanı olarak ne öneriyorsunuz kesin içi temiz olan onu da çıkartayım aradan dedim bir de alt açma bezi marka fark eder mi alsam herhangi bi marka

Yenilenmemiş konu halbuki yazmışsın. Hiç kendini üzme canım doktorların seni güzelce yönlendirecektir.

Evet benimde karnım son 3 haftada baya büyüdü. Hatta seviniyordum bebek büyüyor diye ama su fazlaymis. Fakat Benim doktorum çok tedirgin etmedi beni. Siz şeker yüklemesi yaptınız mı

Bana mustelanın bebek şampuanını önerdiler ondan alacağım. Sizde ona bakabilirsiniz

Canım ben mustela konak şampuanı aldım bi tanede normal mustela şampuan alıcam vücut içinde kullanılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…