Kuzum şeker yüklemesi çok yüksek çıktı maalesef diyestisyen ve endokrine yönlendirdi bu kadar yüksek sonuç beklemiyordum dedi bende çok yiyen bi insan değilimdir hamilelikte çıktı bu şeker diyetisyen liste verdi şimdi endokrinoloji bölümünü bekliyorum ordan çıkıp tekrar kendi doktuma gidicem muayene edicek moralim sıfır anlayacağın
Çok şükür şeker yok bebek gayet sağlıklıKızlar biliyorsunuz geçen hafta suyum fazla çıkmıştı. Bu hafta tekrar kontrole çağırdı özelde ki doktor. Geçen hafta gerilik var demişti
Bu hafta ölçümleri normal çıktı. Geçen haftaya göre 200 gram fazla çıktı bebek .,Açıkçası inanmadım. Ultrason ölçüleri çok doğru değil bence
Büyük bir fark olmadığı sürece ölçümlere takılmama kararı aldım.. suyum hala fazla.. 75 gram şeker yüklemesi yaptık. Sonuç normal şeker Yok. Ama karbonhidrat kescez öyle işte
Bende ya hep bişeyler yiyorum bundan sonra sanki yemesem bile kilo alıcam gibime geliyorBenim de alt karnında kasıklarımda çok yürüyünce ağrı oluyor kızlar hep aynı səyleri düşünmüşüz demekkikilo almadım 1 kilo almış görünüyorum. Ama benim bünyem böyle başlarda hissettiğim kazınma durumu devam ediyor yoksam bile midem kazınıyormuş gibi oluyorum geceleri mutlaka acıkıyorum hafif gecırmeye çalışıyorum. Bundan sonra daha çok kilo alır gibiyim
Suyum 8,5 falan galiba. Karbonhidrat kes dedi sadece 75 gram önerdi şekeri.Merhaba, suyunuz fazla çıkınca diyete başlamış mıydınız? Bir de ölçüm yapıldığında en geniş kadranda suyunuz ne kadar çıkıyor? Benimde suyum 19. Haftadan beri fazla acaip taktım bu konuyu kafama
Bir de forumlarda suyu fazla olan bazı kişilere 100 gram şeker yüklemesi yapıldığını okudum. Ben de 24. Haftamda gidince doktoruma soracağım bakalım
İnşallah canım yaa. Dua edelim birbirimize.Çok şükür şeker yok bebek gayet sağlıklıaz kaldı bundan sonra birazcık dikkat et çoğu kişide fazla ve sıkıntı olmuyor
Geçmiş olsun canım merak etme diyetisyenle kontrol altına alınırKuzum şeker yüklemesi çok yüksek çıktı maalesef diyestisyen ve endokrine yönlendirdi bu kadar yüksek sonuç beklemiyordum dedi bende çok yiyen bi insan değilimdir hamilelikte çıktı bu şeker diyetisyen liste verdi şimdi endokrinoloji bölümünü bekliyorum ordan çıkıp tekrar kendi doktuma gidicem muayene edicek moralim sıfır anlayacağın
Endişelenme sitres yapma aynen ben dua ederken hepimize dua ediyorum inşallah hepimiz bebeğimizi sağ sağlim kucağımıza alalımİnşallah canım yaa. Dua edelim birbirimize.
Öncelikle şeker sonucun için çok geçmiş olsun canım. Ama şu açıdan bakalım bence amniyon sıvısının fazla olma sebebi gebelik şekeri, Allah korusun bebeğe bağlı başka komplikasyonlarda olabilirdi ve bu tedavi edilebilir bir şey. İyi bir diyet ve sıkı bir program ile sağlıkla doğum yapacaksın inşallahKuzum şeker yüklemesi çok yüksek çıktı maalesef diyestisyen ve endokrine yönlendirdi bu kadar yüksek sonuç beklemiyordum dedi bende çok yiyen bi insan değilimdir hamilelikte çıktı bu şeker diyetisyen liste verdi şimdi endokrinoloji bölümünü bekliyorum ordan çıkıp tekrar kendi doktuma gidicem muayene edicek moralim sıfır anlayacağın
İnşallah canım. Bende hepimize ediyorum.Endişelenme sitres yapma aynen ben dua ederken hepimize dua ediyorum inşallah hepimiz bebeğimizi sağ sağlim kucağımıza alalım
Benim suyumda tam 8.5 bazı durumlarda sebepsiz su artışı da olabiliyormuş şeker testinizde olumlu sonuçlandığına göre sizinki sebepsiz sanırım. Umarım yaptığım bu diyetler ile suyumuz ideal seviyeye geriler. Benim karnım şu an 28 haftalık hamile gibi su seviyesi beni zorluyorSuyum 8,5 falan galiba. Karbonhidrat kes dedi sadece 75 gram önerdi şekeri.
Umarım öyle olur takibi bile insanı sitres yapıyor şimdi çıktım endokrinoloji den iki hafta diyet sonra üç gün sabah akşam şeker takibi sonrasında tekrar endokrinoloji bölümüne gelicem inşallah diyetle düzelir aksi takdirde insülin başlıycaklarYaaa sakın üzmeyin kendinizi. şekeri tetikleyen en büyük etkende stres yapmak. dikkatli bir diyetle herşey yoluna girecektir
Doktor ne dedi sonuçlarına canımAçlık 101
1 saat 254
2 saat 229
Yenilenmemiş konu halbuki yazmışsın. Hiç kendini üzme canım doktorların seni güzelce yönlendirecektir.Kuzum şeker yüklemesi çok yüksek çıktı maalesef diyestisyen ve endokrine yönlendirdi bu kadar yüksek sonuç beklemiyordum dedi bende çok yiyen bi insan değilimdir hamilelikte çıktı bu şeker diyetisyen liste verdi şimdi endokrinoloji bölümünü bekliyorum ordan çıkıp tekrar kendi doktuma gidicem muayene edicek moralim sıfır anlayacağın
Çok yüksek dedi normalde insülin başlanmalı ama önce diyetle ilerliycez diyet işe yaramazsa insülin olucak inşallah ona gerek kalmazDoktor ne dedi sonuçlarına canım
Evet benimde karnım son 3 haftada baya büyüdü. Hatta seviniyordum bebek büyüyor diye ama su fazlaymis. Fakat Benim doktorum çok tedirgin etmedi beni. Siz şeker yüklemesi yaptınız mıBenim suyumda tam 8.5 bazı durumlarda sebepsiz su artışı da olabiliyormuş şeker testinizde olumlu sonuçlandığına göre sizinki sebepsiz sanırım. Umarım yaptığım bu diyetler ile suyumuz ideal seviyeye geriler. Benim karnım şu an 28 haftalık hamile gibi su seviyesi beni zorluyor
Bana mustelanın bebek şampuanını önerdiler ondan alacağım. Sizde ona bakabilirsinizKızlar şimdi alışveriş yapacağım da siveno deterjan aldım bebek şampuanı olarak ne öneriyorsunuz kesin içi temiz olan onu da çıkartayım aradan dedim bir de alt açma bezi marka fark eder mi alsam herhangi bi marka
Bebek iri çıktı mı pekiÇok yüksek dedi normalde insülin başlanmalı ama önce diyetle ilerliycez diyet işe yaramazsa insülin olucak inşallah ona gerek kalmaz
Canım ben mustela konak şampuanı aldım bi tanede normal mustela şampuan alıcam vücut içinde kullanılıyorKızlar şimdi alışveriş yapacağım da siveno deterjan aldım bebek şampuanı olarak ne öneriyorsunuz kesin içi temiz olan onu da çıkartayım aradan dedim bir de alt açma bezi marka fark eder mi alsam herhangi bi marka
İnşallah gerek kalmaz canım benim diyetinin işe yarayacağına inanıyorumÇok yüksek dedi normalde insülin başlanmalı ama önce diyetle ilerliycez diyet işe yaramazsa insülin olucak inşallah ona gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?