2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben sivenonun sivi sabunu, doğal camasir suyunu ve kendi camasirlarim icin sivi deterjanini aldim. Bebek icin green clean aldim, onu cok begeniyorum cok güzel kokusu var. Alt açma bezinde markanin önemi yok, ben rastgeleni aldim. Sadece pofuduklari tavsiye etmiyorlar diye duymustum, kabarik yuzeyinden dolayi alt temizlerken rahat olmuyor demislerdi..

Bende bu gün bakıyordum çantalarına elele indirimde , ama bi tereddütteyim Style markasıda güzel gözüküyor hangisini alsam acaba fiyatlar hemen hemen aynı , sadece. Bunun alt açma minderi var

Ben tip 2 diyabetliyim, insülin kullaniyorum. Umarim sizlerde diyabet cikmaz arkadaslar, zor oluyor maalesef.. canim bi seyler istiyor ama yiyemiyorum. Yesem sonrasinda yürüyerek yakarim ama ikiz gebelik, artik yavastan agirlasiyorsun.. kalkip kendine özel diyabetik yiyecekler hazirlamak zorundayim, e sürekli o enerjiyi bulamiyorum.. dikkat etmekte fayda var, hamur işi kizartma gereksiz karbonhidrattan uzak durmak lazim

Teşekkürler onu da ekledim

NewMamaa seninde az kalmış güzel zamanlardayız çok şükür sağlıkla tamamlayalım hep beraber

Çoğunluk çöp kovası diyor aradaydım bu konuda çöp kovası ağır bastı şimdi
benim evde o çöpleri atacağım alan yok açıkçası. Banyodaki küçük hemen dolar, mutfağa atmam. Balkonum aşırı güneş alıyor direk kokar. O nedenle mecbur bir yere atmam lazım o yüzden başka bir kova alacağıma direk bunu alayım dedim.

Evet benimde karnım son 3 haftada baya büyüdü. Hatta seviniyordum bebek büyüyor diye ama su fazlaymis. Fakat Benim doktorum çok tedirgin etmedi beni. Siz şeker yüklemesi yaptınız mı
Benimki korkutup diyet yaptırmak istedi sanırım bilmiyorum. Daha fazla artmasın boğazımı tutayım diye herhalde ben şu an 22+1 deyim teste daha iki haftam var. Ama bu ikinci gebeliğim ilk gebeliğimde çıkmamıştı

Evet benimde karnım son 3 haftada baya büyüdü. Hatta seviniyordum bebek büyüyor diye ama su fazlaymis. Fakat Benim doktorum çok tedirgin etmedi beni. Siz şeker yüklemesi yaptınız mı
hatta forumda okuduğum 1-2 örnekte doktorlar hastalarını eğitim araştırmaya yönlendirmiş doğumunu ben yaptıramam felan demiş. Bilemiyorum her vaka ve her doktor farklı tabi

Bende bu gün bakıyordum çantalarına elele indirimde , ama bi tereddütteyim Style markasıda güzel gözüküyor hangisini alsam acaba fiyatlar hemen hemen aynı , sadece. Bunun alt açma minderi var
Elele park yatakta aldığım için güvenerek aldım canım hangisi daha çok gözüne hitap ediyorsa öylede seçebilirsin
Allah yardımcın olsun canım tek gebelik haliyle şuan temizliktir yemektir peşinden ağrılardır yamuluyorum bu yazdıklarını sen yaşarken ne kadar zorlanıyorsundur bir yakının yardımcı olmaya gelebilse aslında çok iyi gelir sana

Canım bende elele madre park yatak almıştım, anne bebek çantası konusunda çok çeşit var kafam karışmıştı ama şimdi dediğine tekrar bakacağım. Teşekkür ederim paylaştığın için

Kızlar son bir şey soracağım şimdi hastane için depend alacağım fakat ev için başka ped almam laızm çünkü depend çok pahalı ev için hangi pedi önerirsiniz iki üç paket de ondan alayım diyorum birde büyük beden olanları felan varmış var mı içinizde daha önce hiç kullanan

hatta forumda okuduğum 1-2 örnekte doktorlar hastalarını eğitim araştırmaya yönlendirmiş doğumunu ben yaptıramam felan demiş. Bilemiyorum her vaka ve her doktor farklı tabi
Valla canım gebeliğimin başından beri o kadar sorun duydum ki. Yazsam roman olur. Sabırla beklemekten başka elimizden birşey gelmez. Allah'a emanet etmişiz. bunu izle istersen rahatlarsin.

Gün icinde yalnizca yemek yapiyorum, evi düzenini sağliyorum. Onun disinda ki her isi eşim yapiyor. Cogu aksam mutfagi toplama islerini de o yapiyor. Şehrimde eşimin annesi babasi var yalniz, onlarda anca kendi islerini yapiyorlar. İsten yana sikintim yok da böyle birileri hazirlasin da yiyeyim isteği cok oluyor o da eşimin elinden gelmiyor

Valla canım gebeliğimin başından beri o kadar sorun duydum ki. Yazsam roman olur. Sabırla beklemekten başka elimizden birşey gelmez. Allah'a emanet etmişiz. bunu izle istersen rahatlarsin.
Öyle tabi hepimiz Rabbime emanetiz ama işte annelik de her daim çabalamak, her daim bir endişe duymayı da beraberinde getiriyor elde değil inşallah birbirimize dua ile destek olalım bundan sonra hamileliğimizi keyifle geçirelim. Gerçekten çok iyi anlıyorum seni ilk hamileliğimde down olabilir dendi(çok şükür sağlıkla doğdu) , bu hamileliğim haftalarca kanamalı geçti derken ben de bir rahatlayamadım.

yaşlı bezlerinin çok çok daha rahat olduğunu söylediler.

Allah razı olsun eşinden birlikte bebeklerinize sağlıkla kavuşun inşallah cinsiyetleri neydi canım tontişlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…