Hiç düşünmemiştim ama poşete atarım heraldeGünaydın kızlar,
Bebeğimi kucağıma almama 99 gün kalmış.Çok heyecanlııı.
Bebek bezi için çöp kovası alacak mısınız? Yoksa çöp poşetinde mi biriktireceksiniz?
Ben e bebek deki o kovalardan aldım .ara ara indirime giriyor .koku yaymiyor poşetli çok şıkGünaydın kızlar,
Bebek bezi için çöp kovası alacak mısınız? Yoksa çöp poşetinde mi biriktireceksiniz?
Günaydınlar canım :)Günaydınlarrr
Günaydın canım ben de her gün o güne bakıyorum ne zaman 100'ün altına düşecek diye. bak seninki düşmüş çook heycanlı :):) Şimdilik 104 :gün benim...Günaydın kızlar,
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. Stres yapma güzel geçecek inş.lar hastaneye gidicem birazdan dualarınızı esirgemeyi
YaaaaGünaydın kızlar,
Ya çöp poşetini her açtıkça bayıltacak bir kokuyla karşılaşıyomuşuz bi süre sonraBen kendimi tanıyorum çöp kovası alsam bile kullanmam heralde odada bi çöp kovam var heralde ona atar , günde iki kere çöp atarım bilemedim bende şimdihiç düşünmemiştim ya bu mevzuyu
Ben şu korbelli almayi düsünüyorum. İkiz bebekte extra kolayliga ihtiyacimiz olacak diye düsünüyorumGünaydın kızlar,
Yaa Maşallah size, kız ne tatlııKizlar 890 gr 32 cm olmus tombik yanaklı kizimseker yüklemesi de yapıldı bekliyorum sonucunu
Merhaba, suyunuz fazla çıkınca diyete başlamış mıydınız? Bir de ölçüm yapıldığında en geniş kadranda suyunuz ne kadar çıkıyor? Benimde suyum 19. Haftadan beri fazla acaip taktım bu konuyu kafamaKızlar biliyorsunuz geçen hafta suyum fazla çıkmıştı. Bu hafta tekrar kontrole çağırdı özelde ki doktor. Geçen hafta gerilik var demişti
Bu hafta ölçümleri normal çıktı. Geçen haftaya göre 200 gram fazla çıktı bebek .,Açıkçası inanmadım. Ultrason ölçüleri çok doğru değil bence
Büyük bir fark olmadığı sürece ölçümlere takılmama kararı aldım.. suyum hala fazla.. 75 gram şeker yüklemesi yaptık. Sonuç normal şeker Yok. Ama karbonhidrat kescez öyle işte
Ay iyi demekki yanılıyor kuzum ölçümler, iyi olmanıza ve şeker çikmamasına çok sevindimKızlar biliyorsunuz geçen hafta suyum fazla çıkmıştı. Bu hafta tekrar kontrole çağırdı özelde ki doktor. Geçen hafta gerilik var demişti
Bu hafta ölçümleri normal çıktı. Geçen haftaya göre 200 gram fazla çıktı bebek .,Açıkçası inanmadım. Ultrason ölçüleri çok doğru değil bence
Büyük bir fark olmadığı sürece ölçümlere takılmama kararı aldım.. suyum hala fazla.. 75 gram şeker yüklemesi yaptık. Sonuç normal şeker Yok. Ama karbonhidrat kescez öyle işte
Arkadaşım ne yaptın, nasıl geçti muayene hayırlı haberlerini bekliyoruzKızlar hastaneye gidicem birazdan dualarınızı esirgemeyin
Şeker çıksa da çıkmasa da 24. hafta elveda karbonhidrat haftası galibaKızlar biliyorsunuz geçen hafta suyum fazla çıkmıştı. Bu hafta tekrar kontrole çağırdı özelde ki doktor. Geçen hafta gerilik var demişti
Haziran grubunda okumuştum galiba birinin yakınına bebek 3.800 olmuş diyip sezaryene almışlar ölçümde 3.150 çıkmış bu herkesin başına gelmiyor ama sen böyle diyince aklıma geldi. Doktordan ve cihazdan o kadar fark oluşuyor ki çıkan sonuçlar ve söylenen sözler. Bende detaylı ultrasonda yaşadığım saçma bir durumdan sonra kendimce karar almıştım doktorun 10 kelimesinden 9una kulak asma diye.Kızlar biliyorsunuz geçen hafta suyum fazla çıkmıştı. Bu hafta tekrar kontrole çağırdı özelde ki doktor. Geçen hafta gerilik var demişti
Kuzum şeker yüklemesi çok yüksek çıktı maalesef diyestisyen ve endokrine yönlendirdi bu kadar yüksek sonuç beklemiyordum dedi bende çok yiyen bi insan değilimdir hamilelikte çıktı bu şeker diyetisyen liste verdi şimdi endokrinoloji bölümünü bekliyorum ordan çıkıp tekrar kendi doktuma gidicem muayene edicek moralim sıfır anlayacağınArkadaşım ne yaptın, nasıl geçti muayene hayırlı haberlerini bekliyoruz
Açlık 101Arkadaşım ne yaptın, nasıl geçti muayene hayırlı haberlerini bekliyoruz
Evet ya aslında öyle , ben çoğu zaman böyle şeyleri alırım ama kullanmamYa çöp poşetini her açtıkça bayıltacak bir kokuyla karşılaşıyomuşuz bi süre sonraçöp kovası bu durumdan kurtarıyomuş bi de poşetin ağzını aç bağla derken ki vakit kaybıda var kova ile direk içine at uzaklaş e bebekte korbell baya tutulmuş gözümü ona kestirdim bi yandan bende kendim için hani evde balkona atarım durur koku ve zaman problemi bana ne kadar koyar diyodumda şimdi böyle rahatlığını yazınca daha iyi kavradım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?