Detaylıca yazmışsın canım sağol, inşallah Rabbim çabalarımızın karşılığında rahat hamilelik geçirmeyi ve evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinSelam arkadaşlar eve geldim diyetisyenin verdiği ilk ara öğünü yaptım kendime geldim ve sizlere yazıyorum
Amniyon sıvısında fazlalık çıktı bunun sebebi gebelik şekeri tanısı olduğu ve diyetisyen endokrinoloji muayenem sonrasında iki hafta diyet ve sonrasında yapacağım üç günlük parmaktan şeker ölçümü sonucuna göre bana insülin başlanıp başlanmayacağına karar verilecek. Gebelik diyabeti tanısı koyulan hastalarımı iki haftada bir takip ediyorum şekerine bakıyorum amniyon sıvısı ve bebeğin gelişimi önden mi gidiyor diye takip ediyorum dedi doktorum yani artık iki haftada bir kadın doğum yolları göründü bana. Onun dışında bebeğimin boyuda kilosuda gününe göre gayet iyi çıktı 900 gram olmuş minnoşum boyuda 30 küsür dedi ama küsürü aklımda kalmadı. Şeker için moralimin bozulduğunu farkeden doktorum bu çaresiz bi hastalık değil sadece takipli ve dikkatli olucaz dedi bakıcaz diyet işe yaramazsa insülin başlıycaz buda bebek için zararlı bişey değil sakın endişelenme dedi. Bu şekilde arkadaşlar yani benim su fazlalığı sebebi ortaya çıkmış oldu Allahım başka dert verip derman aratmasın hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahsuyu yüksek olup
Benden haber bekleyen arkadaşlarım @dikloron A Aymelek B bus9105hiskolikk
Bende fitile bagliyorum akintiyi. Doktorum fitilden kaynaklanmaz diye beni amniyon sivisi testine yönlendirmistiBende oluyor ama ben progestron fitil kullanıyorum heralde ondan oluyor bilemiyorum , ben sürekli kilot değiştiriyorum ya, günde 3 defa bazen 4
Bak sen yaramazlık yapmış bugünAhh be kuzum bugün gittimde neoldu doktor ters duruyor dedi bi yüzünü bile göremedim kafatasının boyunu ölçtü verdi bana
Bende fitil yok ama akıntı çokBende fitile bagliyorum akintiyi. Doktorum fitilden kaynaklanmaz diye beni amniyon sivisi testine yönlendirmisti
Gece koyuyorum fitili sabahinda az bi akinti görüyorum
Cnm benimde dün şeker yükleme yüksek çıktı şekerim endokrinoloji ye gittim ,3gün takip yapacağım bakalım, diyetle beraber tabi cuma ya tekrar çağırdı nasıl bir yol izlenecek bilmiyorumSelam arkadaşlar eve geldim diyetisyenin verdiği ilk ara öğünü yaptım kendime geldim ve sizlere yazıyorum
Amniyon sıvısında fazlalık çıktı bunun sebebi gebelik şekeri tanısı olduğu ve diyetisyen endokrinoloji muayenem sonrasında iki hafta diyet ve sonrasında yapacağım üç günlük parmaktan şeker ölçümü sonucuna göre bana insülin başlanıp başlanmayacağına karar verilecek. Gebelik diyabeti tanısı koyulan hastalarımı iki haftada bir takip ediyorum şekerine bakıyorum amniyon sıvısı ve bebeğin gelişimi önden mi gidiyor diye takip ediyorum dedi doktorum yani artık iki haftada bir kadın doğum yolları göründü bana. Onun dışında bebeğimin boyuda kilosuda gününe göre gayet iyi çıktı 900 gram olmuş minnoşum boyuda 30 küsür dedi ama küsürü aklımda kalmadı. Şeker için moralimin bozulduğunu farkeden doktorum bu çaresiz bi hastalık değil sadece takipli ve dikkatli olucaz dedi bakıcaz diyet işe yaramazsa insülin başlıycaz buda bebek için zararlı bişey değil sakın endişelenme dedi. Bu şekilde arkadaşlar yani benim su fazlalığı sebebi ortaya çıkmış oldu Allahım başka dert verip derman aratmasın hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahsuyu yüksek olup
Kesinlikle doktorun enerjisi çok önemli..Evet ben de şimdi gördüm. Ben 12 haftalıkken gitmiştim ama çok tatlı bir doktordu. Hadi el salla filan diyor o da benimle birlikte heycamlanıyordu. İnanmıyorum hareketi gördünüz müü filan diyordoktor konuşup anlatınca insan huzurlu ayrılıyor oradan bence
Sağlıkla giysin minnoş, çok tatlılarrrTeyzeleriii bugün kızımın ilk isimli tulumu geldi❤ ve ben ağladım tabisi siz de görün
AyYy çok güzel miş hangi siteden kaça yaptirdin canım .içinde neler varTeyzeleriii bugün kızımın ilk isimli tulumu geldi❤ ve ben ağladım tabisi siz de görün
Allahım bir de küçücük miniciktir şimdi nasıl ağlamayasın annesi yaa çok güzelTeyzeleriii bugün kızımın ilk isimli tulumu geldi❤ ve ben ağladım tabisi siz de görün
Canım benim de suyum fazla. Bugün aynı senin gibi şeker yüklemesi yaptık. Ama şeker çıkmadı. Sebepsiz zararsız olanlarda varmış inşallah benimde öyledir. Kaç artı kaçtın. Bide örnek diyet listeni yazabilir misinSelam arkadaşlar eve geldim diyetisyenin verdiği ilk ara öğünü yaptım kendime geldim ve sizlere yazıyorum
Ben bunu bilmiyordum boyunu sormayı unuttum diye üzülüyordum şuan öğrendim teşekkür ederiimBak sen yaramazlık yapmış bugünbir de şey diyecektim kuzum boyunu unutmuşsun ya ultrason kağıdında FL yazıyor onunla 7'yi çarp ortalama boyunu veriyor. Doktorlar da öyle hesaplıyor.
İkinci bu oğlum 13 yaşında baya ara verdikDetaylıca yazmışsın canım sağol, inşallah Rabbim çabalarımızın karşılığında rahat hamilelik geçirmeyi ve evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinbu arada bu ilk gebeliğin mi? Evde çocuk var mı dinlenebiliyır musun?
Güle güle giysin simayımızTeyzeleriii bugün kızımın ilk isimli tulumu geldi❤ ve ben ağladım tabisi siz de görün
Kaç çıktı kuzum benide haberdar etCnm benimde dün şeker yükleme yüksek çıktı şekerim endokrinoloji ye gittim ,3gün takip yapacağım bakalım, diyetle beraber tabi cuma ya tekrar çağırdı nasıl bir yol izlenecek bilmiyorum
25+2 canım örnek listem buCanım benim de suyum fazla. Bugün aynı senin gibi şeker yüklemesi yaptık. Ama şeker çıkmadı. Sebepsiz zararsız olanlarda varmış inşallah benimde öyledir. Kaç artı kaçtın. Bide örnek diyet listeni yazabilir misin
Sağol canım. İnstagraödan beyazel tasarım sayfası. İçinde tulum bonet ve eldiven var sadece:) fiyatı bilmiyorum annemin hediyesi ben seçtim o ödedi :) ama ucuz değil bu site çünkü el nakışı tüm çiçekler ve tulum andywawa markaAyYy çok güzel miş hangi siteden kaça yaptirdin canım .içinde neler var
Yaa evet küçücük yaAllahım bir de küçücük miniciktir şimdi nasıl ağlamayasın annesi yaa çok güzel
⁹Güle güle giysin simayımız
Evet sallamış ola bilirler yada beklentileri çok yüksek olmuş ola bilir , bana gayet sağlam geldi hızlı bide , ve çok güzel yumuşacık çok tatlıFoto attığın için teşekkür ederim canımböyle görmek daha güzel oldu gayette güzellermiş bir kaç kötü yorum vardı sallamışlar yani
Az bi akıntı iyi , bende hep akıntı var fitilden sonra daha bi artıyor , o yüzden sürekli külot değiştiriyorumBende fitile bagliyorum akintiyi. Doktorum fitilden kaynaklanmaz diye beni amniyon sivisi testine yönlendirmisti
Gece koyuyorum fitili sabahinda az bi akinti görüyorum
Ayyy bayıldım muhteşem yaaaaTeyzeleriii bugün kızımın ilk isimli tulumu geldi❤ ve ben ağladım tabisi siz de görün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?