2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Detaylıca yazmışsın canım sağol, inşallah Rabbim çabalarımızın karşılığında rahat hamilelik geçirmeyi ve evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bu arada bu ilk gebeliğin mi? Evde çocuk var mı dinlenebiliyır musun?

Bende oluyor ama ben progestron fitil kullanıyorum heralde ondan oluyor bilemiyorum , ben sürekli kilot değiştiriyorum ya , günde 3 defa bazen 4
Bende fitile bagliyorum akintiyi. Doktorum fitilden kaynaklanmaz diye beni amniyon sivisi testine yönlendirmisti
Gece koyuyorum fitili sabahinda az bi akinti görüyorum

Ahh be kuzum bugün gittimde neoldu doktor ters duruyor dedi bi yüzünü bile göremedim kafatasının boyunu ölçtü verdi bana
Bak sen yaramazlık yapmış bugün bir de şey diyecektim kuzum boyunu unutmuşsun ya ultrason kağıdında FL yazıyor onunla 7'yi çarp ortalama boyunu veriyor. Doktorlar da öyle hesaplıyor.

Cnm benimde dün şeker yükleme yüksek çıktı şekerim endokrinoloji ye gittim ,3gün takip yapacağım bakalım, diyetle beraber tabi cuma ya tekrar çağırdı nasıl bir yol izlenecek bilmiyorum

Kesinlikle doktorun enerjisi çok önemli..
işinde ne kadar iyi olsa da somurtkan iletişim kurmayan düz birini istemezdim..
şuan ki doktorumla iyi aramız bakalım sorun yaşamayız umarım

Canım benim de suyum fazla. Bugün aynı senin gibi şeker yüklemesi yaptık. Ama şeker çıkmadı. Sebepsiz zararsız olanlarda varmış inşallah benimde öyledir. Kaç artı kaçtın. Bide örnek diyet listeni yazabilir misin

Bak sen yaramazlık yapmış bugün bir de şey diyecektim kuzum boyunu unutmuşsun ya ultrason kağıdında FL yazıyor onunla 7'yi çarp ortalama boyunu veriyor. Doktorlar da öyle hesaplıyor.
Ben bunu bilmiyordum boyunu sormayı unuttum diye üzülüyordum şuan öğrendim teşekkür ederiim

İkinci bu oğlum 13 yaşında baya ara verdik

Cnm benimde dün şeker yükleme yüksek çıktı şekerim endokrinoloji ye gittim ,3gün takip yapacağım bakalım, diyetle beraber tabi cuma ya tekrar çağırdı nasıl bir yol izlenecek bilmiyorum
Kaç çıktı kuzum benide haberdar et

25+2 canım örnek listem bu

Eklentiler

• IMG_20230531_163604.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 137
  • IMG_20230531_163635.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 131
AyYy çok güzel miş hangi siteden kaça yaptirdin canım .içinde neler var
Sağol canım. İnstagraödan beyazel tasarım sayfası. İçinde tulum bonet ve eldiven var sadece:) fiyatı bilmiyorum annemin hediyesi ben seçtim o ödedi :) ama ucuz değil bu site çünkü el nakışı tüm çiçekler ve tulum andywawa marka

Allahım bir de küçücük miniciktir şimdi nasıl ağlamayasın annesi yaa çok güzel
Yaa evet küçücük ya

Güle güle giysin simayımız

Teşekkürler teyzesi :)

Foto attığın için teşekkür ederim canım böyle görmek daha güzel oldu gayette güzellermiş bir kaç kötü yorum vardı sallamışlar yani
Evet sallamış ola bilirler yada beklentileri çok yüksek olmuş ola bilir , bana gayet sağlam geldi hızlı bide , ve çok güzel yumuşacık çok tatlı

Bende fitile bagliyorum akintiyi. Doktorum fitilden kaynaklanmaz diye beni amniyon sivisi testine yönlendirmisti
Gece koyuyorum fitili sabahinda az bi akinti görüyorum
Az bi akıntı iyi , bende hep akıntı var fitilden sonra daha bi artıyor , o yüzden sürekli külot değiştiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…