Ya usta gelecek yapmaya bakalım havalar da kötü gittiği için hep yağmurlu bir türlü gelemedi bidahaki ay zaten iyice ağırlaşırız bakalım en kısa zamanda çıkarıcaz aradan temizlik içinde kadın tuttum badanadan sonra gelecek şuan ufak tefek işleri yapıyorum bu hafta bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip çantayı hazırlayacağım bi yerden başlamam lazım anca olacakBadana isini en kisa zamanda halledersiniz ins canim. Biz eşimle halletmistik, yardim eden olmayinca 6. aydan itibaren iyice agirlasiyoruz zor oluyor
1.saatte=211Kaç çıktı kuzum benide haberdar et
Badana ve temizlik isinden kurtulmussunuz canim.. erken degil mi kiyafetleri yikayip hazirlamaya. Ben 30.haftafa hallederim diye düşünüyorumYa usta gelecek yapmaya bakalım havalar da kötü gittiği için hep yağmurlu bir türlü gelemedi bidahaki ay zaten iyice ağırlaşırız bakalım en kısa zamanda çıkarıcaz aradan temizlik içinde kadın tuttum badanadan sonra gelecek şuan ufak tefek işleri yapıyorum bu hafta bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip çantayı hazırlayacağım bi yerden başlamam lazım anca olacak
Bugün muayene olurken aynı doktora gelen başka bir hasta ile tanıştım oda 26 haftalık gebe şeker yüklemesi normal çıktı oda 9 kilo almış şimdiye kadar kadını diyetisyene yollamış sana en fazla doğuma kadar 5 kilo veriyorum demiş acilen yeme içmeni toparlamalısıın demişya valla burayı okuyunca şüpheye düşüyorum, açlıkta toklukta normal çıktı benim hatta 50 lik glikoz şurubu içtim 1 saat sonra ölçtüm 99 çıktı dr düşük bile çıkmış dedi, ama suyum fazla ve bebek haftasından ilerde, hoca hiç bana kilomu da sormadı halbuki 13 kilo almışım bendeseninki yapısal dedi sıkıntı yok dedi acaba bende mi kessem karbonhidrat şeker vs i ya
Bugünmü çıktı1.saatte=211
2.saatte=188 açken ölçülen ilk şeker 108di şimdilik böyle bakalım
Ya doğuma kadar bi ton telaşe olacak hazırlayıp içim rahat bir şekilde oturmak istiyorum şimdi bu ay badana ve temizlik işi hallolacak sonra çocuk odası gelecek orayla uğraşırım diyorum bide gitgide ağırlaştığımız içinde iş yapmak zorlaşıyor şuan biraz daha iyiysen aradan çıkartmak istiyorumBadana ve temizlik isinden kurtulmussunuz canim.. erken degil mi kiyafetleri yikayip hazirlamaya. Ben 30.haftafa hallederim diye düşünüyorum
eyvah eyvahBugün muayene olurken aynı doktora gelen başka bir hasta ile tanıştım oda 26 haftalık gebe şeker yüklemesi normal çıktı oda 9 kilo almış şimdiye kadar kadını diyetisyene yollamış sana en fazla doğuma kadar 5 kilo veriyorum demiş acilen yeme içmeni toparlamalısıın demiş
Valla alıcaz artık serüvenin yarısına geldikBende ya hep bişeyler yiyorum bundan sonra sanki yemesem bile kilo alıcam gibime geliyor
Aynen cnm sağlıkla gelsin bebişlerimiz de kilolar verilir bir şekildeValla alıcaz artık serüvenin yarısına geldikolsun oh şimdi yemicez ne zman yicez be boşver
Dün yaptırmıştım doktor yüksek demişti ama bugün e Nabizan kendim baktım cumaya tekrar gidicemBugünmü çıktı
Senin yükleme benim normal açlık sekerinden bile düşük çıkmışya valla burayı okuyunca şüpheye düşüyorum, açlıkta toklukta normal çıktı benim hatta 50 lik glikoz şurubu içtim 1 saat sonra ölçtüm 99 çıktı dr düşük bile çıkmış dedi, ama suyum fazla ve bebek haftasından ilerde, hoca hiç bana kilomu da sormadı halbuki 13 kilo almışım bendeseninki yapısal dedi sıkıntı yok dedi acaba bende mi kessem karbonhidrat şeker vs i ya
Bende oluyor ama ben progestron fitil kullanıyorum heralde ondan oluyor bilemiyorum , ben sürekli kilot değiştiriyorum ya, günde 3 defa bazen 4
Bende fitil yok ama akıntı çok
Yalnız olmadığımı bilmek güzelmiş. Çalıştığım için iç çamaşırı değişimini sık yapamıyorum. Pamuklu günlük pedlerle idare ediyorum. Aile hekimliğinde idrarımda enfeksiyon çıktı ancak herhangi bir yanma yok diye doktorum ilaç kullanmana gerek yok dedi. Belki bu yüzdendir. Sağ salim bir atlatsaydık şu günleri :)Benimde öyle maalesef. Bi ara peçete kullandım, günlük ped kullandım ama doktorum bunların daha da kötü yapacağını söyledi. Amniyon sıvısı sanıp korkup gittiğimde oldu çok şükür değildi vajinal enfeksiyon var dedi doktorum. Sürekli çamaşır değiştirmekte sıkıntı diye bana bebeklerin pamuklu bezlerini önerdi onlardan kullanabilirsin dedi. Yumuşatıcı, kokulu tuvalet kağıdı kullanma dedi. Ve çamaşırını ve pamuklu bezini ütüle dedi. Akıntım azalmadı ama en azından daha rahat oldu. Size de tavsiye ederim, geçmiş olsun
Aynı şekilde size de tavsiye ederim yukarda yazdıklarımı, aman diyim günlük ped- tuvalet kağıdı kullanmayın hani çamaşırda olacak şekilde. Onlar daha kötü yapıyor. Geçmiş olsun hepimize inşallah
Orası öyle ama benim dr çiftin dar bi kısma yerleştiğini söyledi , o yüzden kilo almam sankıcalı ola bilirmiş , bebekte Allah korusun gelişim geriliği ola bilirmiş , hatta bu yüzden her 2 haftada bir muayeneye gidicem , 32 haftaya kadar gerilik olmazsa ondan sonra gelişim geriliği olsa bile bebeği çıkarırız dedi , bakalım eğer kilo alırsam diyetisyene gidicemValla alıcaz artık serüvenin yarısına geldikolsun oh şimdi yemicez ne zman yicez be boşver
Aynen inşallah sağlıklı atlatırız hepimi hep bi endişe içindeyizYalnız olmadığımı bilmek güzelmiş. Çalıştığım için iç çamaşırı değişimini sık yapamıyorum. Pamuklu günlük pedlerle idare ediyorum. Aile hekimliğinde idrarımda enfeksiyon çıktı ancak herhangi bir yanma yok diye doktorum ilaç kullanmana gerek yok dedi. Belki bu yüzdendir. Sağ salim bir atlatsaydık şu günleri :)
Benimde gebwlik diyabetinden dolayı muayene periyotlarım iki haftada bire düştü suyun yükselişini ve bebeğin irileşip irileşmediğini takip edicez dedi Allah'tan üç ayımız kaldı da inşallah sağ salim hayırlısıyla bu günleri de atlatırızOrası öyle ama benim dr çiftin dar bi kısma yerleştiğini söyledi , o yüzden kilo almam sankıcalı ola bilirmiş , bebekte Allah korusun gelişim geriliği ola bilirmiş , hatta bu yüzden her 2 haftada bir muayeneye gidicem , 32 haftaya kadar gerilik olmazsa ondan sonra gelişim geriliği olsa bile bebeği çıkarırız dedi , bakalım eğer kilo alırsam diyetisyene gidicem
Şuan kaçıncı haftadasın canım? 32. Haftada mı doğumun olacak doğru mu anladım? Kuvöze girer mi peki bebiş ben merak ettim şimdi o yüzden soruyorum yanlış anlama lütfenOrası öyle ama benim dr çiftin dar bi kısma yerleştiğini söyledi , o yüzden kilo almam sankıcalı ola bilirmiş , bebekte Allah korusun gelişim geriliği ola bilirmiş , hatta bu yüzden her 2 haftada bir muayeneye gidicem , 32 haftaya kadar gerilik olmazsa ondan sonra gelişim geriliği olsa bile bebeği çıkarırız dedi , bakalım eğer kilo alırsam diyetisyene gidicem
bende 160 lı aldım indirimde. hatta bir de küçük paket daha almayı planlıyorum. Yeğenimden örnek vermek gerekirse altını değiştirirken daha yeni bezi bağlamadan yine çişini yapıyordu. gaz çıkardığında örneğin kakası bazen leke gibi çıkıyordu beze. ciltleri hassas birşey olmasın diye değiştiriyorduk.Bebek bezi 1 numara kaç adetli aldınız 160 Lı çok mu olur hepsibu. Fiyatı çok düşmüş almak isteyen olursa baby tu. Nun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?