2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar dün haber veremedim müsait olamadım bir türlü. Dün benm tekrar kan değerlerimden glikoza, serbest t4e, serbest t3e ve tsh me baktılar hepsi normal düzeydeydi. Dahiliye doktorum bi sıkıntı olmadığını şekerimin olmadığını söyledi. Ama kendi kadın doğumcum yine de dikkat etmem gerektiğini çok kilo aldığımı bebeğin de iki hafta önden gittiğini söyledi. Her halükarda diyete başladım:/ çikolata kesinlikle yasak. Haftada bir dondurma ile ödüllendir kendini dedi

Benim de asıl stres yaptığım ülkemizde bu oranın düşük olması

dikkat edecek olman kendi sağlığın açısından da güzel.

Arkadaşım benim de bebiş 2 hafta önden gidiyor, suyum fazla ve 10 kg almışım. Bunların hepsi şeker çıkmasa bile kadın doğumcular için risk faktörü ve yediklerimize dikkat etmemizi istiyorlar. Bence sen de şeker ve karbonhidratı kısmaya başla. Biz anneler olarak üzerimize düşeni yaplım da gerisi Rabbime emanet inşallah

Rabbim vakti zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Amin inşallah , endişelenme inşallah diyetisyen yardımıyla hepsini kontrol altına alıcaklar , az kaldı zaten biraz yemede içmede dişini sık kontrol olunur

Şuan kaçıncı haftadasın canım? 32. Haftada mı doğumun olacak doğru mu anladım? Kuvöze girer mi peki bebiş ben merak ettim şimdi o yüzden soruyorum yanlış anlama lütfen
Yok canım niye yanlış anliyim , yok dr dedi sürekli kontrol edicem Allah korusun gelişim geriliği varsa 32 haftadan sonra bebeği çıkara biliriz şuana kadar çok şükür herşey normal , ama bebeğin eşi dar bi alanda olduğu için sürekli kontrol altında olmam gerekiyor

Evet bende okudum , ben Kıbrıs’tayım ve burda tıb çok kötü yani Allah korusun 24 haftalık hayatta kalma şansı %01 bile olmaz , inşallah hepimizinki zamanında doğar

arkadaşlar lütfen bilinçaltınıza erken doğumu işlemeyin, evet bu haftalarda oluyor her zaman risk var ama biz hep iyiyi güzeli düşünelim, önceden olduğu gibi yine dikkat edelim ama ben araştırma gereği bile duymuyorum, ne gelirse Rabbimizden baş göz üstüne, iyi düşünelim her şey iyi olsun, sağlıcakla miadında doğuralım hepimiz inşallah

Canım listeni inceledim de ben de bir diyatisyene gideceğim sanırım. Yani ben burada önerilenden daha az yiyorum ama belki de doğru yiyecekleri yemiyorum bir de orta boy meyve yazmış. Meyve olarak ne önerdi sana?
İstediğin meyveyi yiyebilirsin ama küçük olsun ve süt ayran yada yoğurt eşliğinde yiyeceksin tek başına yasak dedi

Anladım şimdi canım inşallah vaktinde sağlıkla gelir

kesinlikle haklısınız.
eskiler kötüyü çağırmayın, yeniler de olumsuz enerji diyor ya. çağırmamak lazım. olumlama yapalım hepimiz inşallah sağlıkla olması gerek haftalarda doğumlar yapacağız

bende oyle oldum 1.saatte sicak basti elim ayagim titredi bilemedim valla
Sizin sonuçlar çıktı mı, benim çıkmadı. Ama doktorla bi görüştüm söyledim normal dedi sıcak basmaya. İçeceğin sonlarına doğru bitmek bilmedi, eşime diyorum kalanı da sen iç ya yeter bu kadar

Ben de yarın gideceğim şeker yüklemesine. Şöyle anlatayım Gaziantep'e gidip baklava yememiş insan olarak o içeceği nasıl içerim diye kara kara düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…