Yani ne şeker yüklemesi nede açlık tokluk bakılmayacak öyle mi canım. Doğru mu anladım?Ben bunu kendi doktoruma sordum. Çok rahat bir doktordur. herşey normal kendini kasmaya gerek yok tarzında. prof. dr. bende bilgisine güvendiğim için bu zamana kadar hep güvendim. geçen hafta sadece açlık tokluk baksak diye teklifte bulundum. sen böyle değildin ne oldu sana dedi. hiç açık kapı bırakmadı açıkçası.
şeker yüklemesi dışında başka seçenek vermedi. yazarken tam anlatamamışım sanırım.Yani ne şeker yüklemesi nede açlık tokluk bakılmayacak öyle mi canım. Doğru mu anladım?
Doktorun senin durumuna göre karar vermiştir canım. Şüphelenilecek durum yoksa kendin ve bebeğinin durumu için yaptırmayadabilirsin. Ama ben sırf içim rahat etsin diye yaptırdım mesela.Kızlar herkes şeker yüklemesini yaptırmaya başlamış. Umarım herkesinki iyi çıkar, iyi çıkmayan arkadaşlarımında umarım zamanla düzelir sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımızabenim doktorum yükleme istemedi, açlık ve tokluk bakılacak. Arada çok iyi bir kahvaltı yapmamı istedi. Acaba bu sıkıntı oluşturur mu doğru sonucu verir mi, yükleme yaptırmak daha mı sağlıklı diye düşünmeye başladım. Yarın bakılacak banada açlık tokluk
Dün listene baktığımda kendime ilk dediğim şey 1.5-2 saatte bir acaba nasıl yiyecek ama hiç olumsuz yorum yapmak istemedim. Herşey güzel sonuçlar almak için canım sabret.Kızlar diyet listesine uyum sağlamak ne zormuş ara öğün zamanı geliyor ama ben hiç acıkmamış oluyorum çok zor gidiyor iki saatte bir nerdeyse ağzımda bişey oluyor diyet işi benlik değilmiş onu anladım neyse sayılı gün
ikiz kardeşim de çıkmıştı gebelik şekeri. diyetisyeni gece ara öğünü vermişti. gece 12 gibi fln birşeyler atıştırıyordu.Kızlar diyet listesine uyum sağlamak ne zormuş ara öğün zamanı geliyor ama ben hiç acıkmamış oluyorum çok zor gidiyor iki saatte bir nerdeyse ağzımda bişey oluyor diyet işi benlik değilmiş onu anladım neyse sayılı gün
Bende bundan aldim, ama müslin değil kumaşiBenimkisi tam olarak bu:
sevi bebe müslin ana kucağı örtüsü yıldızlı gri
Ben bunu hiç düşünmemiştim sona bıraktıklarımdandı. Alırken dikkat edeyim. Müslin örtümüzde olsun bebişler bunalmasın. Favorilediğim tek puset örtüsüde pamuk örgü kumaşmışKızlar selam bişey sorucam .
Ben şimdi puset örtüsü minderi çarşafı aldım set olarak .
Ama dışarda görüyorum bu puset örtülerini müslim ince olanları tercih eden var
Çok sıcak da .
Benim doğum Eylül sonu . Lazım olsa olsa bir ay lazım olur ince olan. sonra havalar serinler Kasım geliyor .sizce resmini koyduğum mavi müslim örtüden almalimiyim ?
Kaçtan aldin metresini canim. Benim elimden gelmez makineyle, elde yapilabilir mi kenarlariEki Görüntüle 3255797
BenBu tarzda çeşitli desenler de müslin kumaşlar aldım. Kenarlarını kendimiz diktik. Hem bu şekilde çok daha uyguna gelmiş oluyor.
Ben Alina diyorum :)Kızlar hazırlıklar hızlanmış aldıklarınızı gördükçe mutlu oldum vallaşampuan konusu konuşulmuş ecowell ve mustela arasındayım ben de. Ecowell de biraz pahalı ama değer mi bilemedim temiz içerikli olsun istiyorum.
Bir de isimli tulum yaptıracaktım zam gelecekmiş isme henüz karar vermedik size de danışayımAybüke ve Alina arasında gidip geliyoruz sizce hangisi?
bu sanıyorum ki 180 tl fln dı ben aldığımda. ama düz renkler daha uygun 1,5 ay önce tek renk beyaz + krem +mürdüm aldım kumaşçıdan metresi 60 tl idi. birde eni büyük oluyor omuz örtüsü ağız mendili gibi de değerlendiriliyor parçalar. elde didilir ama biraz yorar sanki canım. kumaş alıp çevrenizde bir terzi varsa kenarlarını da geçirtebilirsinizKaçtan aldin metresini canim. Benim elimden gelmez makineyle, elde yapilabilir mi kenarlari
Kızlar hazırlıklar hızlanmış aldıklarınızı gördükçe mutlu oldum vallaşampuan konusu konuşulmuş ecowell ve mustela arasındayım ben de. Ecowell de biraz pahalı ama değer mi bilemedim temiz içerikli olsun istiyorum.
Bir de isimli tulum yaptıracaktım zam gelecekmiş isme henüz karar vermedik size de danışayımAybüke ve Alina arasında gidip geliyoruz sizce hangisi?
Benim aldığımda pamuklu .Ben bunu hiç düşünmemiştim sona bıraktıklarımdandı. Alırken dikkat edeyim. Müslin örtümüzde olsun bebişler bunalmasın. Favorilediğim tek puset örtüsüde pamuk örgü kumaşmış
AlinaKızlar hazırlıklar hızlanmış aldıklarınızı gördükçe mutlu oldum vallaşampuan konusu konuşulmuş ecowell ve mustela arasındayım ben de. Ecowell de biraz pahalı ama değer mi bilemedim temiz içerikli olsun istiyorum.
Dört adet var yetmeyebilir. Haklisin canim,kumaş alayim etrafimda overlok yapacak birileri varbu sanıyorum ki 180 tl fln dı ben aldığımda. ama düz renkler daha uygun 1,5 ay önce tek renk beyaz + krem +mürdüm aldım kumaşçıdan metresi 60 tl idi. birde eni büyük oluyor omuz örtüsü ağız mendili gibi de değerlendiriliyor parçalar. elde didilir ama biraz yorar sanki canım. kumaş alıp çevrenizde bir terzi varsa kenarlarını da geçirtebilirsiniz
Metresi 60 TL ise iyimis fiyatı .bu sanıyorum ki 180 tl fln dı ben aldığımda. ama düz renkler daha uygun 1,5 ay önce tek renk beyaz + krem +mürdüm aldım kumaşçıdan metresi 60 tl idi. birde eni büyük oluyor omuz örtüsü ağız mendili gibi de değerlendiriliyor parçalar. elde didilir ama biraz yorar sanki canım. kumaş alıp çevrenizde bir terzi varsa kenarlarını da geçirtebilirsiniz
Ben Aybüke ismini çok severim oyum onaKızlar hazırlıklar hızlanmış aldıklarınızı gördükçe mutlu oldum vallaşampuan konusu konuşulmuş ecowell ve mustela arasındayım ben de. Ecowell de biraz pahalı ama değer mi bilemedim temiz içerikli olsun istiyorum.
amin hepimiz inşallahMetresi 60 TL ise iyimis fiyatı .
En kötü terziye verilebilir .makina ile geçer kenarlarından .
Aldığınız desen harika
Sağlıklı günlerde kullanmak nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?