2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yani ne şeker yüklemesi nede açlık tokluk bakılmayacak öyle mi canım. Doğru mu anladım?

BenBu tarzda çeşitli desenler de müslin kumaşlar aldım. Kenarlarını kendimiz diktik. Hem bu şekilde çok daha uyguna gelmiş oluyor.

Kızlar diyet listesine uyum sağlamak ne zormuş ara öğün zamanı geliyor ama ben hiç acıkmamış oluyorum çok zor gidiyor iki saatte bir nerdeyse ağzımda bişey oluyor diyet işi benlik değilmiş onu anladım neyse sayılı gün

Doktorun senin durumuna göre karar vermiştir canım. Şüphelenilecek durum yoksa kendin ve bebeğinin durumu için yaptırmayadabilirsin. Ama ben sırf içim rahat etsin diye yaptırdım mesela.

Dün listene baktığımda kendime ilk dediğim şey 1.5-2 saatte bir acaba nasıl yiyecek ama hiç olumsuz yorum yapmak istemedim. Herşey güzel sonuçlar almak için canım sabret.

ikiz kardeşim de çıkmıştı gebelik şekeri. diyetisyeni gece ara öğünü vermişti. gece 12 gibi fln birşeyler atıştırıyordu.

Ben bunu hiç düşünmemiştim sona bıraktıklarımdandı. Alırken dikkat edeyim. Müslin örtümüzde olsun bebişler bunalmasın. Favorilediğim tek puset örtüsüde pamuk örgü kumaşmış

Kızlar hazırlıklar hızlanmış aldıklarınızı gördükçe mutlu oldum valla şampuan konusu konuşulmuş ecowell ve mustela arasındayım ben de. Ecowell de biraz pahalı ama değer mi bilemedim temiz içerikli olsun istiyorum.

Bir de isimli tulum yaptıracaktım zam gelecekmiş isme henüz karar vermedik size de danışayım Aybüke ve Alina arasında gidip geliyoruz sizce hangisi?

Ben Alina diyorum :)

Kaçtan aldin metresini canim. Benim elimden gelmez makineyle, elde yapilabilir mi kenarlari
bu sanıyorum ki 180 tl fln dı ben aldığımda. ama düz renkler daha uygun 1,5 ay önce tek renk beyaz + krem +mürdüm aldım kumaşçıdan metresi 60 tl idi. birde eni büyük oluyor omuz örtüsü ağız mendili gibi de değerlendiriliyor parçalar. elde didilir ama biraz yorar sanki canım. kumaş alıp çevrenizde bir terzi varsa kenarlarını da geçirtebilirsiniz

Bir Alina'da benden gelsin

Ben bunu hiç düşünmemiştim sona bıraktıklarımdandı. Alırken dikkat edeyim. Müslin örtümüzde olsun bebişler bunalmasın. Favorilediğim tek puset örtüsüde pamuk örgü kumaşmış
Benim aldığımda pamuklu .
Bir tanede müslin almak lazım.
Birde muslin battaniye alacağım bakalım

Alina

Dört adet var yetmeyebilir. Haklisin canim,kumaş alayim etrafimda overlok yapacak birileri var

Metresi 60 TL ise iyimis fiyatı .
En kötü terziye verilebilir .makina ile geçer kenarlarından .
Aldığınız desen harika
Sağlıklı günlerde kullanmak nasip olsun

Ben Aybüke ismini çok severim oyum ona

Metresi 60 TL ise iyimis fiyatı .
En kötü terziye verilebilir .makina ile geçer kenarlarından .
Aldığınız desen harika
Sağlıklı günlerde kullanmak nasip olsun
amin hepimiz inşallah
hazır satın almaktan kesinlikle çok çok daha uyguna geliyor.
ve gerçekten çok kullanılıyor müslin örtüler. banyoda bir yere yatırırken yarım kundak yaparken gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…