• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende hastane için şöyle bişey düşündüm magnetler boşuna yapılıyor biraz atılıyor genelde diye fiyatlar nasıl hiç sormadım ama

Eklentiler

• IMG_2188.webp
    IMG_2188.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 118
kızlar tırnak bakım setine karar verdiniz mi ne aldınız yada alacaksınız.
e bebek de şu iki model var yeşil olan markayı alsam mı diyorum ama kararsızım.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-06-06 at 15.59.21.webp
    WhatsApp Image 2023-06-06 at 15.59.21.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 63
  • WhatsApp Image 2023-06-06 at 15.58.37.webp
    WhatsApp Image 2023-06-06 at 15.58.37.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 87
Kızlar selam, hediyelik konuşuluyor madem ben de katılayım :) ben açıkçası magneti saçma buluyorum evet çok tatlı şeyler var ama anneanne dede vs dışında sizin evladınızın adını kim niye dolabına assın ki ne işe yarar diye düşünüyorum :). Çikolata da mevsimsel olarak erir mi acaba düşüncesi var. Ben trendyoldan boş şişe aldım fısfıslı onları doldurup sticker ve kurdeleyle süsleyeceğim en azından bir amaca hizmet eder at çantaya kullan :) şişelerin 50 tanesini 160 tlye aldım henüz boş duruyorlar. Onun dışında kapı süsümü de kendim yaptım zira beğendiğim süs 700 liraydı.. 320 liraya mal etmiş oldum. zamanınız ve azcık da el beceriniz varsa kendiniz yapın derim. Kendi yaptığı da şöyle ekleyeyim fikir olsun.

Eki Görüntüle 3257853
Çook güzel olmuş elinize sağlık magnet konusuna gelince bende aynı şeyi düşünüyorum herkes alıp kullanmıyor yada bi anahtarlık yapmıyor onun yerine en iyisi kolonya diye düşünüyorum ama oda pahalı ya geliyor siz tamamen kolonya şişesi ve süslemesini kaça mal ettiniz

Kızlar ben hala isim konusunda kararsızım. Eşim illa türkçe kökenli olsun istiyor, öyle oluncada çok fazla bir seçenek kalmıyor bize. Şimdiki favorimiz "İLAY", 🥰😍 türkçe kökenli ve anlamı ülkenin en güzeli demek. Sizce nasıl, kulağa nasıl geliyor?
Bence çok güzel.bir isim ben beğendim 💕🤌

Banada en son muayenede ara ara ölç tansiyonunu artış 15 16 olursa haber ver bana dedi evde tansiyon aleti şart gibi ya
Aynen çok haklısınız eve bir tane tansiyon aleti almam gerekiyor , şimdi dr öyle söyleyince eşimde iyisin abartma diyor 😐😐😐

Back
X