• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çook güzel olmuş elinize sağlık magnet konusuna gelince bende aynı şeyi düşünüyorum herkes alıp kullanmıyor yada bi anahtarlık yapmıyor onun yerine en iyisi kolonya diye düşünüyorum ama oda pahalı ya geliyor siz tamamen kolonya şişesi ve süslemesini kaça mal ettiniz
Henüz sadece şişeleri aldım bir yere sorduğumda tanesi 7 tl demişti kargo hariç. Kendim yapsam max 250ye mal ederim gibi duruyor bakalım.

İnternetten dolap alan var mı çocuk için memnun kalan uygun fiyatlı
Benim evim küçük, kendi gardırobumda da yer olmadığı için bu dolabı buldum. Fiyatı da iyi bunu almayı düşünüyorum 😇 Sizlere de fikir olur🌸

Eklentiler

• 28F2961B-B25D-4444-97A9-4ECB58543F74.webp
    28F2961B-B25D-4444-97A9-4ECB58543F74.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 111
Ben bugun kendi doktoruma gittim kızlar her sey yolunda şükürler olsun çocuğumun burnu babasına benzediği için bir miktar üzgünüm 🤣🤣ama bana fındık geliyor hakikaten kirpi yavrusunu pamuğum diye seviyormuş 😃
Yani sende yavrum babası sonuçta 🤣 benim kız komple baba oğlan bana inşallah amin 😁 alışırsın 🙈😅

kızlar tırnak bakım setine karar verdiniz mi ne aldınız yada alacaksınız.
e bebek de şu iki model var yeşil olan markayı alsam mı diyorum ama kararsızım.
Ben tırnak törpüsü gibi varya bebekler için ondan aldım bide tarak aldım , set almadım gereksiz pahalı gibi bilemiyorum

Benim evim küçük, kendi gardırobumda da yer olmadığı için bu dolabı buldum. Fiyatı da iyi bunu almayı düşünüyorum 😇 Sizlere de fikir olur🌸
Çok kullanışlı görünüyor canım benimde evim küçük bir şifonyeri boşalttım yüklük gibi gömme dolap var bir tane onda da yer açtım yeter diye düşünüyorum şimdilik ileride bakacağız artık

Ben bundan almıştım canım bide trendyoldaki pilli tırnak törpülerinden aldım. Benim evde ateş ölçerim falan var. Saç tarak ve fırçasınıda trendyoldan meg marka almıştım o yüzden bu tarz tercih ettim

Eklentiler

• Screenshot_20230606_163850_ebebek.webp
    Screenshot_20230606_163850_ebebek.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 95
Kimide sete gerek yok tırnak makası fırça yeterli diyor
çantalı olduğu için pahalı her halde
Çantalı olanlar pahallı ever ama aynı markanın çantasız olanı da pahallı :D
Ben amazondan çok uygun fiyata aldım çantalı olanları. indirime denk gelmiştim. bir de pille çalışan törpüleme makinelerinden aldım.
ahşap olan organik keçikılı saç fırçalarında da almak istiyorum ayrıca. ama setin içinde de var yeterli olur mu bilemedim

Kızlar hazırlıklar ciddileşmiş ☺️ sizi görünce bi panikledim 😁 ben niye birşey yapmadım ya falan dedim ama bana daha var aramızda 5 6 hafta olan arkadaşlar var, bende kıyafetleri küçük hurçlarla hazırlayacağım kısım kısım ama henüz erken ve deterjan da almadım. Ağustos gibi inşallah.
Magnet olarak şu bebek doğunca fotoğraf bastiriyorlar belki onu yaptırırım yakınlara, kolonya da mantıkli bir de çikolata tamam🤌 yakın arkadaşım kapı süsümü yapacak 🥰 isme de Hakan diyoruz ama NewMamaa NewMamaa Hakan yazabilirsin kuzum, belki yanına birşey daha ekleyebiliriz. Hakan Erdem ya da Hakan Ali henüz karar veremedim.

Kızlar ya yokum ve midem deli gibi kazınıyor🥴 ne yapacağımı bilemiyorum. Çözüm bulan varsa söylesin

Ben set almayacam. Kime sorsam çoğunu kullanmadım kenarda duruyor dedi. Şu yeni moda törpü var ya ondan aldım indirimdeyken. Bir de babyjem marka şu tırnak makasını aldım.. tarakta isimliler hoşuma gidiyor isme özeller 100 civarına var. Ondan alırım. Zaten saçı uzayınca başka tarak alınır bebişken bunlu kullanırız..

Eklentiler

• Screenshot_20230606-171127_Trendyol.webp
    Screenshot_20230606-171127_Trendyol.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 106
Kızlar hazırlıklar ciddileşmiş ☺️ sizi görünce bi panikledim 😁 ben niye birşey yapmadım ya falan dedim ama bana daha var aramızda 5 6 hafta olan arkadaşlar var, bende kıyafetleri küçük hurçlarla hazırlayacağım kısım kısım ama henüz erken ve deterjan da almadım. Ağustos gibi inşallah.
Magnet olarak şu bebek doğunca fotoğraf bastiriyorlar belki onu yaptırırım yakınlara, kolonya da mantıkli bir de çikolata tamam🤌 yakın arkadaşım kapı süsümü yapacak 🥰 isme de Hakan diyoruz ama NewMamaa NewMamaa Hakan yazabilirsin kuzum, belki yanına birşey daha ekleyebiliriz. Hakan Erdem ya da Hakan Ali
panik yapmayın daha çok zaman var. ben şahsen indirim gördükçe aldım. halen de daha indirimde bulursam öyle almaya devam ediyorum :)

Kızlar kapı süsü filan konuşulmuş. Ben kapı süsü siparişi verdim. Yapılıyor. Daha önce paylaşmıştım. Bir tanede bir tanıdık hediye yapıyormuş makromelerden. Onu kapıya asıcqm hastanede. Benim yaptırdığımı da cibinlik demirine asarım diye düşündüm. Bir de pleksi magnetlerden sipariş verdim ama mantıklı bulmuyorum. Sadeve yakınlara kadar. Ben bana verdiklerini biraz tutup atıyorum çünkü :) sadece yakınlara yeter. Çikolata yaptırırım son ay. Bir de kolonya mı olur ne olur bilemedim. Çiçek tohumu düşünüyorum belki onu da yaptırırım ay bilemedim :)

Back
X