- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
Bende öyle yaptım ikili tarak ve tırnak makası aldım sadeceKimide sete gerek yok tırnak makası fırça yeterli diyor
çantalı olduğu için pahalı her halde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyle yaptım ikili tarak ve tırnak makası aldım sadeceKimide sete gerek yok tırnak makası fırça yeterli diyor
Henüz sadece şişeleri aldım bir yere sorduğumda tanesi 7 tl demişti kargo hariç. Kendim yapsam max 250ye mal ederim gibi duruyor bakalım.Çook güzel olmuş elinize sağlık magnet konusuna gelince bende aynı şeyi düşünüyorum herkes alıp kullanmıyor yada bi anahtarlık yapmıyor onun yerine en iyisi kolonya diye düşünüyorum ama oda pahalı ya geliyor siz tamamen kolonya şişesi ve süslemesini kaça mal ettiniz
Ay sen Kıbrıs tasın unuttum canım eczanelerde vardır belkiKıbrıs’ta öyle tr gibi sağlık ocağı yok![]()
Benim evim küçük, kendi gardırobumda da yer olmadığı için bu dolabı buldum. Fiyatı da iyi bunu almayı düşünüyorumİnternetten dolap alan var mı çocuk için memnun kalan uygun fiyatlı
Yani sende yavrum babası sonuçtaBen bugun kendi doktoruma gittim kızlar her sey yolunda şükürler olsun çocuğumun burnu babasına benzediği için bir miktar üzgünümama bana fındık geliyor hakikaten kirpi yavrusunu pamuğum diye seviyormuş
![]()
Ben tırnak törpüsü gibi varya bebekler için ondan aldım bide tarak aldım , set almadım gereksiz pahalı gibi bilemiyorumkızlar tırnak bakım setine karar verdiniz mi ne aldınız yada alacaksınız.
e bebek de şu iki model var yeşil olan markayı alsam mı diyorum ama kararsızım.
ben daha sepete yrni ekledim indirim bekliiycem bakalımEvet öyle de diyorlar ben kampanya ya denk getirmiştim saç fırçası tarağı tırnak seti baya uyguna gelmişti
Bilmedim ki şimdi bi eczaneye sorayım ama hiç sanmam burda eczanelerde farklı , anca acile gidip ben kötüyüm iyi his etmiyorum demem gerekiyor tansiyonumu belki ölçerlerAy sen Kıbrıs tasın unuttum canım eczanelerde vardır belki![]()
Çok kullanışlı görünüyor canım benimde evim küçük bir şifonyeri boşalttım yüklük gibi gömme dolap var bir tane onda da yer açtım yeter diye düşünüyorum şimdilik ileride bakacağız artıkBenim evim küçük, kendi gardırobumda da yer olmadığı için bu dolabı buldum. Fiyatı da iyi bunu almayı düşünüyorumSizlere de fikir olur
![]()
çantalı vs ya bence ondan pahalıBen tırnak törpüsü gibi varya bebekler için ondan aldım bide tarak aldım , set almadım gereksiz pahalı gibi bilemiyorum
Ben bundan almıştım canım bide trendyoldaki pilli tırnak törpülerinden aldım. Benim evde ateş ölçerim falan var. Saç tarak ve fırçasınıda trendyoldan meg marka almıştım o yüzden bu tarz tercih ettimkızlar tırnak bakım setine karar verdiniz mi ne aldınız yada alacaksınız.
Çantalı olanlar pahallı ever ama aynı markanın çantasız olanı da pahallıKimide sete gerek yok tırnak makası fırça yeterli diyor
Aynen öyleçantalı vs ya bence ondan pahalı
Ben set almayacam. Kime sorsam çoğunu kullanmadım kenarda duruyor dedi. Şu yeni moda törpü var ya ondan aldım indirimdeyken. Bir de babyjem marka şu tırnak makasını aldım.. tarakta isimliler hoşuma gidiyor isme özeller 100 civarına var. Ondan alırım. Zaten saçı uzayınca başka tarak alınır bebişken bunlu kullanırız..kızlar tırnak bakım setine karar verdiniz mi ne aldınız yada alacaksınız.
Ben kazındıkça ceviz yiyorum :s başka bir de 1 öğün meyve yemeye çalışıyorumKızlar ya yokum ve midem deli gibi kazınıyorne yapacağımı bilemiyorum. Çözüm bulan varsa söylesin
panik yapmayın daha çok zaman var. ben şahsen indirim gördükçe aldım. halen de daha indirimde bulursam öyle almaya devam ediyorum :)Kızlar hazırlıklar ciddileşmişsizi görünce bi panikledim
ben niye birşey yapmadım ya falan dedim ama bana daha var aramızda 5 6 hafta olan arkadaşlar var, bende kıyafetleri küçük hurçlarla hazırlayacağım kısım kısım ama henüz erken ve deterjan da almadım. Ağustos gibi inşallah.
Magnet olarak şu bebek doğunca fotoğraf bastiriyorlar belki onu yaptırırım yakınlara, kolonya da mantıkli bir de çikolata tamamyakın arkadaşım kapı süsümü yapacak
isme de Hakan diyoruz ama
NewMamaa Hakan yazabilirsin kuzum, belki yanına birşey daha ekleyebiliriz. Hakan Erdem ya da Hakan Ali