- 5 Ekim 2022

- 5.360

- 10.070

- 178

Aynen bende senin gbi canm sadece asacak kişilere veririm dedim.Ben magnet yaptıracağım ama az yaptırıcam oda atmayacak kişiler için sadece 15 tane felan yaptırcam teyzesine halalarına her aileye birer tane magnet
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bende senin gbi canm sadece asacak kişilere veririm dedim.Ben magnet yaptıracağım ama az yaptırıcam oda atmayacak kişiler için sadece 15 tane felan yaptırcam teyzesine halalarına her aileye birer tane magnet
Ben bir sitede sordum tanesi 8.5 en az 30 tane alınıyor bu yemlerden..Bende hastane için şöyle bişey düşündüm magnetler boşuna yapılıyor biraz atılıyor genelde diye fiyatlar nasıl hiç sormadım ama
Keşke benimde dolap gelmiş olsa şuan gardrobum felaket durumdabebek eşyalarıyla işgal edilmiş gibi
alıp alıp çok para tutunca bayağı birşeyler almışız gibi geliyor.![]()
o pilli başlıklı törpülerden bende çok görüyorum işe yayay mı acaba yetişkin başlığını kendinde denedin mi hiç.Ben bundan almıştım canım bide trendyoldaki pilli tırnak törpülerinden aldım. Benim evde ateş ölçerim falan var. Saç tarak ve fırçasınıda trendyoldan meg marka almıştım o yüzden bu tarz tercih ettim
Aynen çok haklısınız eve bir tane tansiyon aleti almam gerekiyor , şimdi dr öyle söyleyince eşimde iyisin abartma diyor![]()
Ben bir sitede sordum tanesi 8.5 en az 30 tane alınıyor bu yemlerden..
Ama bu tohumlu çiçekler 4.75 tanesi. Yemdense bu daha mantıklı geldi. Çeşitleri çok.
ahşap fırçalar çok güzel evt amazon da hiç bakmadı ben bi orayı da dolanayım.Çantalı olanlar pahallı ever ama aynı markanın çantasız olanı da pahallı
Ben amazondan çok uygun fiyata aldım çantalı olanları. indirime denk gelmiştim. bir de pille çalışan törpüleme makinelerinden aldım.
ahşap olan organik keçikılı saç fırçalarında da almak istiyorum ayrıca. ama setin içinde de var yeterli olur mu bilemedim
kardeşim yeğenim için kullanıyor. gayet memnun. ben acaba derisine zarar verir mi falan diye düşünmüştüm ama gayet güzel. hatta ilk zamanlar makasla insan zorlanıyor. pilli törpüler çok daha güvenilir ve rahatça kullanılıyoro pilli başlıklı törpülerden bende çok görüyorum işe yayay mı acaba yetişkin başlığını kendinde denedin mi hiç.
bunu trendyldan ikili mustela şampuan alınca görmem pekiBugün hb'da da mustela şampuanlarda vs. %10 indirim varmış bilginize kızlar. Ben set şeklinde aldım. Zaten uzun süre gider herhalde minicik saç![]()
Bu oldukça büyük bebek odası için teşekkür ederim yine de o kadar yerim yokPardon 6 kapaklıymış
İyi ki yazmışım bak o zaman işe yaradı :)bunu trendyldan ikili mustela şampuan alınca görmem pekiiptal ettim aynı satıcıdan hb da dan aldım
Ya bunların yorumları çok yok ya kötü gelir diye korkuyorum bide bir yıldız verip köşesi hemen çatladı bozuldu kırık geldi diyenler var güvenemiyorum yaBenim evim küçük, kendi gardırobumda da yer olmadığı için bu dolabı buldum. Fiyatı da iyi bunu almayı düşünüyorumSizlere de fikir olur
![]()
İşte sen amma da nazlı çıktın ya bunun nazlılıkla da bi alakası yok herkesin hamileliği farklı bünyeleri farklı senin kadar dayanıklı olmayabilirEn sinir olduğum şey hamileyken birlerden dert yandığım zaman herkesin ay bu ne ki daha dokuz aylık olmadın daha dur neler göreceksin bu ne ki demeleri yada bunlar senin iyi günlerin gibi lafları çok duyuyorum ve aşırı sinir olmaya başladım kadın kadına bunu neden yapar anlamıyorum zaten hamileyiz ve yeterince endişeliyiz moral vermek yerine bu sözler nedir ben anlamıyorum ben çocuk da doğursam asla hamile bir kadına bu tür kelimeler kullanmam ya
Hiç sorma canım onun en sonunda da senin psikolojin iyi olmalı sen iyi olacaksın ki bebeğin iyi olsun diyenler de var valla sen konuşana kadar psikolojim iyiydi diyemiyor insan genelde uzak duracağım herkesten olabildiğince haftasonu karar aldım bendeİşte sen amma da nazlı çıktın ya bunun nazlılıkla da bi alakası yok herkesin hamileliği farklı bünyeleri farklı senin kadar dayanıklı olmayabilir
Aynen öyle bende kendimi çektim herkesten artık yalnız daha mutluyumHiç sorma canım onun en sonunda da senin psikolojin iyi olmalı sen iyi olacaksın ki bebeğin iyi olsun diyenler de var valla sen konuşana kadar psikolojim iyiydi diyemiyor insan genelde uzak duracağım herkesten olabildiğince haftasonu karar aldım bende
Benimde bir arkadaşım bana bunlar daha iyi günlerin sen bide doğunca gör dedi. Bende çok sinirlendim hamilelere söylenmemesi gerekiyormuş bu tarz şeylerin dedim belki yanlış yaptığını anlar diye. Ama anlamak bir yerde dursun dost acı söyler bunlar tecrübeyle sabit şeyler dedi. Yanımda olsa kürekle vururdum ağzının ortasınaEn sinir olduğum şey hamileyken birlerden dert yandığım zaman herkesin ay bu ne ki daha dokuz aylık olmadın daha dur neler göreceksin bu ne ki demeleri yada bunlar senin iyi günlerin gibi lafları çok duyuyorum ve aşırı sinir olmaya başladım kadın kadına bunu neden yapar anlamıyorum zaten hamileyiz ve yeterince endişeliyiz moral vermek yerine bu sözler nedir ben anlamıyorum ben çocuk da doğursam asla hamile bir kadına bu tür kelimeler kullanmam ya