2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Maşallah yollarda geçecek senin bir haftan nerdeyse git gel benim kendime güvenim yok hiç ya aslında gitsem hem deniz hem köy havası güzel olur ama işte korkularım beni mahvediyor

Bence gitme ben olsam gitmezdim

Bu amozon da lansinoharka göğüs ucu kremi ve göğüs pedi neden çok uygun diğer sitelere göre fiyat beni şüphede bırakıyor
Amazon bazı bebek markalarında ürünlerinde indirim yapmış. Philips aventte vs yine indirimler var. Ultra air night emzik 220tl e bebekte 189tl amazonda

sabah 8,30 dan akşam 18.00 a kadar zaten iş yerinde oturuyorum. birde yemek meyve çay vs derken akşamda oturmak zorunda kalıyoruz. yok beni bu anlamda yormaz. tek sıkıntı tuvalet mecburi mola olacak zaten
iş yerinde otururken de aynısını diyor burun topuk yapın diyor. İş yeri gibi değil araç dedi. Daha hareketsiz olunur mutlaka mola verin diyor. Zaten wc yüzünden mecbur veririz ki :)

Maşallah yollarda geçecek senin bir haftan nerdeyse git gel benim kendime güvenim yok hiç ya aslında gitsem hem deniz hem köy havası güzel olur ama işte korkularım beni mahvediyor
Brşey olmaz Allahın izniyle canım. Bir sağlık problemimiz yok şükür ağırlaşmadan gidelim son gezileri yapalım :)

Ah keşke ben de tatil yapabilsem köye bile razıyım ama imkansız ufak kızıma tuvalet öğretmeye çalışıyorum anneliğin en zor kısmına geldim bir yandan gribim yemek yapmak da zorundayım o sırada ortalığa eden bebem ve karnımdaki bebemle sefil hayatı neyse bugünümüze de şükür

Evet kalın askılılardan almayı düşünüyorum. Siz kaçar tane alacaksınız acaba ?

iş yerinde otururken de aynısını diyor burun topuk yapın diyor. İş yeri gibi değil araç dedi. Daha hareketsiz olunur mutlaka mola verin diyor. Zaten wc yüzünden mecbur veririz ki :)
ben yola çıkmadan haritaları açıp yol üstünde benzinlikleri aratırım zaten. bu yaşta sağa sola rezil olmayalım

Herhangi bir riskli durumumuz yoksa yavaş yavaş dinlenerek gitmenizde bi problem olacağını düşünmüyorum

Kızlar ana kucağı arıyorum alan beğenen hayrına buraya da atsin .
6 ay için pahalı bişey almak istemiyorum 700-800 TL yi geçmesin yani . Ebebek de bı model beğendim müzikli falan ama kararsız kaldım

Eklentiler

• IMG-20230606-WA0008.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar küvet kova vs aldınız mı ? Katlanır mi almak mantıklı düz olanlardan mi ? Katlanır kullanışlımı acaba emin olamadım. Siz ne düşünüyorsunuz?
Ben katlanır set aldım çünkü normal küveti kovayı evde koyabileceğim yer yok bu ufacık oluyor kenara bi yere sıkıştırabiliyorsun oldukça da sağlam güzel beğendim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…