2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bilgisi olan yok mu kızlar ?
Canım ben sleepy aldım yarısını yarısını Prima sleepy küçük dediler diye gerçi akşam ablamla konuştuk diyor ki ben hepsini denedim pişik yapmayan Prima ve molfix oldu ama arkadaşım bimin kendi markasını kullandı hiç pişik olmadı bebeği dedi yani herhalde bebeğin durumuna göre değiştireceğiz ben çok stok yapmayacağım

Benim çevremde de 6 aydan sonra BİM'in bezine geçen çok. İlk etap hep bilindik marka kullanıldı .
Bebekde bebeğe göre değişiyormuş evt

Benim doktorum 32 33. Haftalara kadar 2 saatte bir 15 dk mola ver molalarda yürü bu şekilde seyahat edebilirsin demişti. Bence kötüsünü düşünme iyi düşün iyi olsun

ya kızlar şimdi okudum da yanlış anlamamışımdır umarım. sitenin uygulaması mı var. ben tarayıcı üzerinden giriyorum. telefondan zor olduğu için de pc başına geçince açabiliyorum hep

ya kızlar şimdi okudum da yanlış anlamamışımdır umarım. sitenin uygulaması mı var. ben tarayıcı üzerinden giriyorum. telefondan zor olduğu için de pc başına geçince açabiliyorum hep
Apple da uygulama yok ama yer imi gibi sabitleniyor canım bende onu yaptım ama nasıl yapmıştım bulamadım şimdi

Canım benimde sağ taraf sırtım çok kötü ağrıyor , yani uzandığım zaman ağrısı başlıyor ve geçmiyor doğru düzgün uyuyamıyorum , senin acaba soğuk falan mı aldı kolun

Sol 3 çizginin oradan indiriyorsun. Ama habire yan dönüyor sinir ediyor.

Bende sıcak yerdeyim , kısa kollu body aldım ama bende sıcak olucak o zamanlar yani kısa kolluda al ama bence daha çok kolsuz body al , çünkü sıcak olucak herkes ince giydirmek lazım diyor yoksa sıcaktan çocuk hasta olurmuş. Bende gidip kolsuz bodylerden alıcam

Eşimin köyü tatil köyü gibi bir yer denize beş dk o yüzden hastane felan var yakında ama yolculukta otobandan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…