- 29 Aralık 2020
- 4.633
- 5.238
- 108
Telefonun dönme özelliği kapalı canım . Öyle olsa başka sayfalar dada döner sadece burda oluyorBende yok valla. Sizin telefonun dönme özelliği açıksa belki ondandır
Bende kararsızlıktan bı turlu alamadim hala .Ben şu yeni moda olanlardan alcam. Arkadaşımın çocuğu 2 yaşında onda uyuyor hala. Annesi çalışıyor, anane bakıyor o sürede hep onda uyuyormuş. Yani uykuya geçme aşamasını onda yapıyor en azından. Bunların kullanımı daha kısa. Tcherschi var hepsiburadada en ucuz onu gördüm. Hala almadım ama.
Geçmiş olsun canım benim ilk doz çok kötüydü 2. De hiç bir şey olmadı bünyeden bünyeye fark ediyor sabret 2 gün sonra geçecek analık zor valla napalımkızlar tetanozun 2.doz aşısını da oldum kolumu kaldıramıyorum resmenilkinde hiç böyle olmamıştı, aşı enjekte olur olmaz kolum ağırlaşmaya başladı
Soğuk buz kapsülü koyarsan ağrı uzun sürmez canım benim ebe öyle demişti yaptım ilk dozda rahat geçtikızlar tetanozun 2.doz aşısını da oldum kolumu kaldıramıyorum resmenilkinde hiç böyle olmamıştı, aşı enjekte olur olmaz kolum ağırlaşmaya başladı
Babybjörn var ya onun diğer uygun markaları. Tcherchi dediğim 750 filandı daha 2 gün önce baktım. Yurtdışında geliyor qma şimdi 950 olmuşBende kararsızlıktan bı turlu alamadim hala .
Görsel atar mısın yeni dediğiniz ürünü
Hepsiburadada daha ucuz40ml
E bebek de 280 TL
Trendyolda 270 TL
Amaozon da 192 TL
Ya benim sağlık ocağı yarın çağırdı daha ilk dozu vuruncam 27+0 haftalığım sanırım iki doz olmayacak benim sizin neden iki doz anlayamadımkızlar tetanozun 2.doz aşısını da oldum kolumu kaldıramıyorum resmenilkinde hiç böyle olmamıştı, aşı enjekte olur olmaz kolum ağırlaşmaya başladı
Bunlar bana çok dik geliyor ya yenidoğan nasil yatacak ki buna düz değil ya .Babybjörn var ya onun diğer uygun markaları. Tcherchi dediğim 750 filandı daha 2 gün önce baktım. Yurtdışında geliyor qma şimdi 950 olmuşmerfbaby var ondan alcam herhalde yorumları da iyi. Bir de bir sitede okudum bu kendi sallanan pilliler bebeklere bir süre sonra yapay geliyormuş hep aynı salınım hissi olduğu için durmuyorlarmış. Amq bunlr hep bebeğe göre değişiyor hepsi ayrı havada :)
Pişik kremi bepantol tercih edin iki büyük boy aldım . Ben bakarken hepsi burada da fiyat farklı idi .burdan almak daha avantajlı o zmaan ben göğüs pedi ile birlikte avansas dan sipariş geçtimHepsiburadada daha ucuz
Ben bu fiyatı hala göremiyorum hb dadaHepsiburadada daha ucuz
Kozvit satıcısında takip et kazan kuponuyla ekstra düşüyorBen bu fiyatı hala göremiyorum hb dada
evet ya, tekrarlayan dozlarda ağrı daha fazla oluyormuş buz koydum azıcık iyi geldi bakalımGeçmiş olsun canım benim ilk doz çok kötüydü 2. De hiç bir şey olmadı bünyeden bünyeye fark ediyor sabret 2 gün sonra geçecek analık zor valla napalım
buzu koydum eridi bile koyduğum an iyiydi de , çekince ağrı gene başlıyorSoğuk buz kapsülü koyarsan ağrı uzun sürmez canım benim ebe öyle demişti yaptım ilk dozda rahat geçti
bende Chicco nun setini almaktan vazgeçtim makası fırçası var napıcam onları, böyle isimli daha güzel ve dediğin gibi kaldırırız hatıra kalırKızlar trendyoldan şu iki tarağı sipariş verdim az önce. İsimli olcak. Size de fikir olsun. Çok kullanmasakta hatıra kalır dedim. Fiyatları da chicco'dan filan ucuz yani .. 2si 160 lira
Valla yorumları oku canım. Yatış pozisyonu da var 3 4 lademe filan varBunlar bana çok dik geliyor ya yenidoğan nasil yatacak ki buna düz değil ya .
Bide sallanıyor sanki bu mağazada bakmıştım elle sallanmiyor sert yapısı
ilk dozdan en az 28 gün sonra 2. doz vuruluyormuş toplamda 5 doz yapılıyor 10 yıllık koruma için diğerleri doğum sonrasına kaldı, çağırmıştı beni 1 ay sonra tekrar gel diyeYa benim sağlık ocağı yarın çağırdı daha ilk dozu vuruncam 27+0 haftalığım sanırım iki doz olmayacak benim sizin neden iki doz anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?