2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende kararsızlıktan bı turlu alamadim hala .
Görsel atar mısın yeni dediğiniz ürünü

kızlar tetanozun 2.doz aşısını da oldum kolumu kaldıramıyorum resmen ilkinde hiç böyle olmamıştı, aşı enjekte olur olmaz kolum ağırlaşmaya başladı
Geçmiş olsun canım benim ilk doz çok kötüydü 2. De hiç bir şey olmadı bünyeden bünyeye fark ediyor sabret 2 gün sonra geçecek analık zor valla napalım

kızlar tetanozun 2.doz aşısını da oldum kolumu kaldıramıyorum resmen ilkinde hiç böyle olmamıştı, aşı enjekte olur olmaz kolum ağırlaşmaya başladı
Soğuk buz kapsülü koyarsan ağrı uzun sürmez canım benim ebe öyle demişti yaptım ilk dozda rahat geçti

Bende kararsızlıktan bı turlu alamadim hala .
Görsel atar mısın yeni dediğiniz ürünü
Babybjörn var ya onun diğer uygun markaları. Tcherchi dediğim 750 filandı daha 2 gün önce baktım. Yurtdışında geliyor qma şimdi 950 olmuş merfbaby var ondan alcam herhalde yorumları da iyi. Bir de bir sitede okudum bu kendi sallanan pilliler bebeklere bir süre sonra yapay geliyormuş hep aynı salınım hissi olduğu için durmuyorlarmış. Amq bunlr hep bebeğe göre değişiyor hepsi ayrı havada :)

Eklentiler

• Screenshot_20230607-210948_Hepsiburada.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar trendyoldan şu iki tarağı sipariş verdim az önce. İsimli olcak. Size de fikir olsun. Çok kullanmasakta hatıra kalır dedim. Fiyatları da chicco'dan filan ucuz yani .. 2si 160 lira

Eklentiler

• Screenshot_20230607-211241_Trendyol.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_20230607-211259_Trendyol.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 59
Ya benim sağlık ocağı yarın çağırdı daha ilk dozu vuruncam 27+0 haftalığım sanırım iki doz olmayacak benim sizin neden iki doz anlayamadım

Kızlar 40 sepeti nedir instagramda süslere bakarken önüme çıktı bilginiz var mı?

Eklentiler

• Screenshot_20230607_213953_Instagram.webp
    62,2 KB · Görüntüleme: 55
Bunlar bana çok dik geliyor ya yenidoğan nasil yatacak ki buna düz değil ya .
Bide sallanıyor sanki bu mağazada bakmıştım elle sallanmiyor sert yapısı

Kızlar trendyoldan şu iki tarağı sipariş verdim az önce. İsimli olcak. Size de fikir olsun. Çok kullanmasakta hatıra kalır dedim. Fiyatları da chicco'dan filan ucuz yani .. 2si 160 lira
bende Chicco nun setini almaktan vazgeçtim makası fırçası var napıcam onları, böyle isimli daha güzel ve dediğin gibi kaldırırız hatıra kalır

Ya benim sağlık ocağı yarın çağırdı daha ilk dozu vuruncam 27+0 haftalığım sanırım iki doz olmayacak benim sizin neden iki doz anlayamadım
ilk dozdan en az 28 gün sonra 2. doz vuruluyormuş toplamda 5 doz yapılıyor 10 yıllık koruma için diğerleri doğum sonrasına kaldı, çağırmıştı beni 1 ay sonra tekrar gel diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…