2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet eklenmeyeceğini söylediler tatil döneminini. İlk haftayı ekleyebiliyorum galiba gidersem. Eğer gidemeyecek durumda olursam çalışabilir raporunu çalışamaza çevirtmem mi gerekiyor ?

Kendini zorlayıp birşeyler yemen gerekiyor ama. Soğuk yiyebileceğin yemekler hazırlayabilirsin.

kibrisss ım dün konuşmuştuk incia ürünleri için. Son tüketim tarihleri uzun. Belki açıldıktan sonra 6 ay içinde tüketilmesi tavsiye ediliyor olabilir. Zaten 6 içinde de tüketiriz çok rahat diye düşünüyorum.

Eklentiler

• IMG_4419.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 31
Ben bi bebek şampuanı aldım burda internet üzerinden , bide kendime losyon , kullanım tarihini sormadım ama , geldikten sonra baktım 3 ay sonra bitiyormuş , aradım satıcıyı bana incia 6 ay süresi var zaten dedi , yanlış bilgi mi verdi yani

Kendini zorlayıp birşeyler yemen gerekiyor ama. Soğuk yiyebileceğin yemekler hazırlayabilirsin.
Dün zaten ben yemek yemedim diye bebekte çok hateketsizdi , akşam eşim geldi dedim dışarda yiyelim ama dedim önce dr’a gidelim bebek hareket etmiyor sanki , yemek ye hareket eder dedi , gerçekten yemekten sonra hareket etmeye başladı ama elim ayağım kalkmıyor ki yemek yapmaya ölü gibi oldum valla

Evet eklenmeyeceğini söylediler tatil döneminini. İlk haftayı ekleyebiliyorum galiba gidersem. Eğer gidemeyecek durumda olursam çalışabilir raporunu çalışamaza çevirtmem mi gerekiyor ?
O zaman sistem seni direkt 32. Haftanda izne mi ayıracak.. hiç bilmiyorum ki onu söylerler canım. Valla anlamıyorum hiç netlik yok bu izin konularında

Zamanı geçmediyse iade et bence kuzum. Yanlış bilgi vermiş gibi duruyor.

şimdiki de tüp bebek mi acaba,

şey deseydin ya doğurur doğurmaz ofise geri gelecem o yüzden haklısın laptop a ihtiyacım olmayacak

yemek falan da veriyorlar zaten. İki insan görüyoruz hem. Evde olsa ne yapacağız ki.
(37'likler birbirimizi gazlamamız lazım )
hahah valla aynı kafadayım, bana erken çık geç gel diyorlar bende dayanabildiğim saate kadar kalıyorum, şey diyorum aman evde olsam napacam ama bazı günler zorlanmıyorum değil özellikle bu aralar çok sıcak ve evim serin elim ayağım avuç içlerim alev atıyor şu an gene yanıyorum a dostlar

Canım bizim tatile denk geliyor ya çalışabilir raporu mu almamız gerekiyor? Bir de 14 eylüle kadar okula gidecek misin? Son soru 37+0 da mı zorunlu izne geçiyoruz
Evet alman lazım kuzu yine de çalışabilir yoksa izinlerin boşa gider, gideceğim kuzu 2 hafta zaten, bir haftası seminer olsa 1 hafta giderim napim. İstersen 36 da da ayrılabilir son gitmek istemiyorsan, istediğin hafta çalışamaz alman yeterli. Evet 37 de zorunlu ayırıyorlar kuzu

alev alev olma durumu bende de var. bazen birde aniden basıyor. yangın var diye bağırasım geliyor
menepoz fragmanı gibi ya

bende aldım meme ucu kremini bana da yakın tarih skt li göndermişleri iade ettim, aslınsa her ürünün skt si dolduktan sonra 3 ay gibi bi kullanım süresi var ama riske alamazdım yinede
7.aya girdiğimizden beri bende öyleyim sıfır enerji ama iştahım tam gaz yerinde maşallah

4 sene sonra koyuluklar geçmiş yapısı biraz düzelmişti ki tekrar hamilelik ve emzirme olsun sağlıklı olsunlar da canım sütünüz olsunda.

Zamanı geçmediyse iade et bence kuzum. Yanlış bilgi vermiş gibi duruyor.
Kıbrıs kargoları tr gibi değil, iade etmiyorlar değişim yapıyorlar oda benim tekrar 50 tl kargo parası verip göndermem gerekiyor satıcıya tekrar 50 tl kargo parası verip başka sipariş vermem gerekiyor , yani bende bunu yeni öğrendim , mağazada çok uzak gidemedim kedim , yani kaldılar artık kendim kullanırım dedim

Benimkiler çok büyümedi de çok koyulasmis gibi gelmiyor da. Normalde de böyleymiş gibi hissediyorum. Esim de sey diyor senin zaten büyüktü belki o yüzden çok buyumemistir diyor ama kararmadi
Bazısında çok kararma olmuyor kuzu şanslısın ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…