- 9 Aralık 2021
- 1.302
- 2.496
- 83
Kıbrıs her anlamda zorluyor ya. Doktordan alışverişe kadar sıkıntı hepKıbrıs kargoları tr gibi değil, iade etmiyorlar değişim yapıyorlar oda benim tekrar 50 tl kargo parası verip göndermem gerekiyor satıcıya tekrar 50 tl kargo parası verip başka sipariş vermem gerekiyor , yani bende bunu yeni öğrendim , mağazada çok uzak gidemedim kedim , yani kaldılar artık kendim kullanırım dedim
Aslında yemek yapan biri olsa çağırsa yicembende aldım meme ucu kremini bana da yakın tarih skt li göndermişleri iade ettim, aslınsa her ürünün skt si dolduktan sonra 3 ay gibi bi kullanım süresi var ama riske alamazdım yinede
7.aya girdiğimizden beri bende öyleyim sıfır enerji ama iştahım tam gaz yerinde maşallah
yağ gözenekleri kapatıyor diyorlar kuzumHayirlı cumalar arkadaslar
Bebeklere duş sonrasi losyon mu yağ mi tavsiye edilmiyordu bilgisi olan var mi.. bitanesi icin gözenekleri kapatiyor deniyordu, benim yorumum yağ olani ama. Son eksikler kaldi siparis edip bitirmek istiyorum
Taburcu olmanıza sevindim canım, kızın nasıl? Sen ister istemez çok yoruluyorsun. Rabbim güç kuvvet versin sana. Herşey yoluna girsin inşallah evlatlarını saglıkla huzurla büyüt,Dün akşam kızım taburcu oldu eve geldik biraz fazla ayakta kaldım galiba gecede çok ağrıdı gün içinde dinlendim çok olmadı akşam üstü yine başladı
Ben losyon daha iyi diye duydum ama tabi çok araştırmadım , yağ alerji yapa bilirmiş , ama losyonda alerji yapa bilir diye hiç okumadımHayirlı cumalar arkadaslar
Bebeklere duş sonrasi losyon mu yağ mi tavsiye edilmiyordu bilgisi olan var mi.. bitanesi icin gözenekleri kapatiyor deniyordu, benim yorumum yağ olani ama. Son eksikler kaldi siparis edip bitirmek istiyorum
Ay hiç sorma ya , bebekten sonra anladım ne kadar burda zorlandığımı ve zorlanacağımıKıbrıs her anlamda zorluyor ya. Doktordan alışverişe kadar sıkıntı hep
Teşekkür ederim canımEvet alman lazım kuzu yine de çalışabilir yoksa izinlerin boşa gider, gideceğim kuzu 2 hafta zaten, bir haftası seminer olsa 1 hafta giderim napim. İstersen 36 da da ayrılabilir son gitmek istemiyorsan, istediğin hafta çalışamaz alman yeterli. Evet 37 de zorunlu ayırıyorlar kuzu
Ben de bir şeyler öğreniyorum ama her yerde farklı uygulamalar olunca karışıyorO zaman sistem seni direkt 32. Haftanda izne mi ayıracak.. hiç bilmiyorum ki onu söylerler canım. Valla anlamıyorum hiç netlik yok bu izin konularında
ayy keşke olaydı yemek yapanımız, geçen bende öyleydim hiç halim yok yemek yapamam dedim eşim gelip tost yaptı bende oturdum yedimAslında yemek yapan biri olsa çağırsa yicemama kendim kalkıp yapamıyorum sanki bütün enerjim çekilmiş gibiyim önce iştah kapandı şimdide halsizlik çöktü ama iştahım bi ara çok kapanmıştı şuan iyi verseler yerim yani
Bizde de var ondan bir tane. Annesini de unutma ama diyorum (masaj diye bir tık yıldırmış olabilirim adamı )Losyon alacagiz o zaman.. babasi masaj yapacakmis oğullarina, o yüzden bakim ürünlerini hazir etmeliymisimAllah da benim aklim amukayyet olsun amin
Düzen değiştirmekte zor. Kalmakta zor. Kolaylıklar diliyorum arkadaşım sizeAy hiç sorma ya , bebekten sonra anladım ne kadar burda zorlandığımı ve zorlanacağımıherşeyi yapmak yada bulmak çok zor , eşime sürekli tr gidelim İzmir yada Antalya’ya yerleşelim diyorum ama eşimde 15,16 senedir burda işi arkadaşları var diye alıştı pek olumlu bakmıyor , ama gerçekten hele sağlık konusunda berbat
Senin 34 olmuş kuzu artık iyi yapmışsın ay sağlıkla giysin yaTeyjelerrr nihayet benimde kıyafetlerim yıkandı
Hahah iyi yapiyorsun bence.. benim bey iki gün önce mesaiden gelince evi temizledi, dün banyoyu temizledi bugun icinde balığa gitme hayali kurdu, önce onayladim sonra agrilar baslayinca her türlü ısrar ve duygu sömürüsü ile erkenden eve gelip kendime masaj yaptirmaya ikna ettimBizde de var ondan bir tane. Annesini de unutma ama diyorum (masaj diye bir tık yıldırmış olabilirim adamı )
çok geçmiş olsun canımKızlarr hiç iyi haberlerle gelmedimzaten hastaydım 2 hafta önce kbbye gitmiştim antibiyotik vs yazmıştı kullandım ama geçmedi. Gece öksürükleri beni mahvediyor doğru düzgün uyku uyuyamaz oldum öksürmekten göğsüm ve karın kaslarım çok ağrıyor artık. Dayanamadım göğüs hastalıklarına randevu aldım 1 saat sonra randevum. Çok mutsuzum dualarınızı bekliyorum umarım antibiyotik vermez ve röntgen istemez
Sağol canım valla bazı şeyleri beni çok sinir ediyor ama napalım , biraz daha eşimin üstünde çalışıcam belki ikna olur zamanlaDüzen değiştirmekte zor. Kalmakta zor. Kolaylıklar diliyorum arkadaşım size
Lola sen dogurmus muydun? Daha gecen gun agri tarif edip bu sanci mi diye sormustun sanki?Dün akşam kızım taburcu oldu eve geldik biraz fazla ayakta kaldım galiba gecede çok ağrıdı gün içinde dinlendim çok olmadı akşam üstü yine başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?