2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bu gerçekten bir enfeksiyon sanırım pzt oldum bende aşırı mide bulantısı yaşadım bir şey yiyemedim bol su kefir vs salı az toplamştım 2 gün sürdü resmen iştahım fln gitti

Geçmiş olsun canım benimde eşim grip oldu bendede boğaz ağrısı başladı napcam bilmiyorum

Bugun doktordaydik, buyuk kiz icin kendimle hic ilgilenemedim ama gebeyim diye cocuk acilin doktorlari onlara danışmama kizmadilar :) covid'in son varyasyonu dolaniyor bu aralar herhalde ama test yapamadigimizdan varsayimsal konusuyoruz dediler.

Atlattim ama su an, kizim cok korkutunca kendimi unuttum :)

Kizlar bu korbell benim de icimde ukte kaldi, cok doldurusa getirildim "yok kaka kokusundan durulmuyor" vs diye.

Kendim bizzat asiri kakali bir bebek buyuttugum halde kaka kokusuna maruz kalmadim. Ama ilk 3 ay yatak odamizda cop kovasi tutma gafletinde bulunmustum, o ara bi burun diregimiz dusmedi degil.

O bin poset olayi, bildigim kadariyla cop kovasinin altinda kesme aparati var, o aparatla cop posetini atiyorum 30 tane dolunca kesip copu yok edebiliyorsunuz. (Tam anlatamadim galiba ama anlarsiniz siz)

Çok geçmiş olsun dr’unuza bildirin mutlaka

Tesekkur ederim :*

Kızlar günaydın,, meme uçları koyulaşan var mı ya bunlar geçiyor mu acaba doğum sonrası? Benim bildiğiniz kapkara oldu. Bir de beyaz tenliyim yani

Kotu haber: gecmiyor gogus uclarim seffafti neredeyse... su anda zencilerle yarisir vaziyette.

Su an 199 tl gozukuyor da ben yanlis yerimi actim acaba diye link istedim. Tesekkur ederim :*

canım bi doktoruna asorsan mı yada muay. olsan mı acaba?

Buyuk bizi yordu, bugun kendi doktoruma gidemedim :) ama kendimi iyi hissediyorum.

ee ben bvaktım aa sanki 199 tl yazıyor canım 99udeğil Sen 1 yazmayı unuttun mu Zam mı gelmiş 1 gündeee

Hah evet bende oyle gordum.

Kızlar benimde kasıklarımda çok baskı var karnımın alt taraflarında ayakta durunca çok zorlanıyorum bunlar sancı sayılmaz demi

Yok değil, o yercekiminin azizligi ve rahim askilariniz geriliyor ve yaklasik 8-9 kiloluk bir yuk idrar keseniz ve pelvik tabaniniza baski uyguluyor...

Ama mutlaka doktorunuza lutfen danisin. :)

Merhaba kizlar uzun zamandır yazmamıştım sezaryen olarak belirlendi benim doğum şeklim daha önceki beyin ameliyatimdan dolayı. Sizlerden sezaryen olmuş ya da olacak var mi bu konuda bilgi ve görüş paylaşır misinjz

Aa nasıl önlem almak gerekiyor ki? Ay her şeyde önlem ala ala bi hal olduk ya:)
Nasıl geçmiyor ya geçiyor diyorlar ama aaa gecsin lutfen
Gecmis olsun canim neyden kaynaklı olmuştun ameliyatı? Ve neden sezaryene yönlendirdiler? Benm kalbimden geçen normal doğum ama bebek ne ister neyi tercih eder bilmiyorum. Sağlıklı doğum yapyım hangisi olursa olsun kafasındayım

Nasıl geçmiyor ya geçiyor diyorlar ama aaa gecsin lutfen

Valla 21 aylik anneyim, 33 haftalik gebeyim. Zenci memesi yanimda halt etmis. Ama bizim emzirmemiz vs hic kesintiye ugramadi, ondan olabilir :)

Hatta soyle ki, sunger destekli sutyen giymezsem meme rengim kiyafetimden belli oluyordu.

Merhaba, henüz doğum şekli konuşulmadı. Bir sorun olmazsa inşallah normal doğum isterim, sezaryen olursada yeter ki sağlıkla gelsin.
Valla 21 aylik anneyim, 33 haftalik gebeyim. Zenci memesi yanimda halt etmis. Ama bizim emzirmemiz vs hic kesintiye ugramadi, ondan olabilir :)

Hatta soyle ki, sunger destekli sutyen giymezsem meme rengim kiyafetimden belli oluyordu.
Zenci memeler bunu çok sevdim

İnternete bakınca endişelendirdi Sağolun kızlar sizlerin tek sözü rahatlatıyor
Canım bende şimdi baktım testine ama pek önemli bişey değil diye tahmin ediyorum , bendede lökösit ve bakteri çıktı ama dr hiç bişey yok dedi , protein bir tane + var , inşallah bol suyla hal olur endişelenme

Merhaba , ben olucam kendim istiyorum sezeryani , merak etme daha kolay , yani herkes öyle söylüyor

Korbell mesajı gördüm gibi oldu ama bulup alıntılayamadım. Kızımda kullandım bende hala var bu bebektede kullanmaya devam edeceğim. İstiyorsanız basucunuzda dursun sıfır koku çok rahat ediyorsunuz. Bence hayat kurtarıcı hamile arkadaşlarıma hediye olarak almıştım kendim denedikten sonra. Atarken tek çöp poşeti gibi atıyorsunuz üstten kesilip bağlanıyor devamı gelmeye devam ediyor

Zaten bakalım dayanabilecek miyiz. Bizim şirkette de bir hamile arkadaş vardı. 37 yi tam dolduramadı. yapamıyorum artık diye 1 hafta önce ayrıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…