Benim de ilk aylarda böyleydi bol su iç dedi 1 hafta sonra tekrar tahlil yapalım dedi yaptı bu sefer normL çıktı. Hamilelikte olabiliyor demişti.1 tane gözüküyor ekledim
Bir tane önemli olmuyor canım genelde. Rahat ol1 tane gözüküyor ekledim
benim kurum direk 32+0 da istedi yaMevzuatta 56 gün yazmıyor ya, direk 32. Haftada diyor ama boşver daha iyi senin için geç versin daha çok bebekle vaktin olur:)
Mantığı bende anlamadım canımMevzuatta 56 gün yazmıyor ya, direk 32. Haftada diyor ama boşver daha iyi senin için geç versin daha çok bebekle vaktin olur:)
Bu gerçekten bir enfeksiyon sanırım pzt oldum bende aşırı mide bulantısı yaşadım bir şey yiyemedim bol su kefir vs salı az toplamştım 2 gün sürdü resmen iştahım fln gitti
Geçmiş olsun canım benimde eşim grip oldu bendede boğaz ağrısı başladı napcam bilmiyorum
Korbell mi almıştın canım yoksa motek mi?
Lazım mı değil mi ben hala karar veremiyorum. 1000 küsür bebek bezi kapasiteliymiş bi tane çöp torbası ama 1000 tane olana kadar bekletecek miyiz yani bana biraz değişik geliyor açıkçası
Çok geçmiş olsun dr’unuza bildirin mutlaka
Kızlar günaydın,, meme uçları koyulaşan var mı ya bunlar geçiyor mu acaba doğum sonrası? Benim bildiğiniz kapkara oldu. Bir de beyaz tenliyim yani
Kumaşı esnek güzel kuzu, wrap sling diye geçiyor tam link atamıyorum malesef beceremiyorum antrasit rengi aldım ben, siyah gri, pembe ve neon yeşil var zaten iletişim kurarken renkleri atıyor size, sayfa h.bsling Instagram'da, ben 99 a aldım kargo da 40 TL bı de yıkanmamış koyun yünü aldım kışın öksürüğe iyi geldiği için. Bı sayfaya bakarsınız
canım bi doktoruna asorsan mı yada muay. olsan mı acaba?
ee ben bvaktım aa sanki 199 tl yazıyor canım 99udeğilSen 1 yazmayı unuttun mu Zam mı gelmiş 1 gündeee
Kızlar benimde kasıklarımda çok baskı var karnımın alt taraflarında ayakta durunca çok zorlanıyorum bunlar sancı sayılmaz demi
Daha büyük boyutlarda almak gerekır mı acaba sonrasında gerekır belkıde neyse onu o zaman düşünürüz
Aa nasıl önlem almak gerekiyor ki? Ay her şeyde önlem ala ala bi hal olduk ya:)Yani şu an ve bebek emerken göğüsler çok dolgun oluyor. Ama bebiş emmeyi bırakınca bir de o süreçte zayıflarsan memeler fıslayıp sönüyor biraz kötü bir görüntü oluyor ben kendi göğüslerimin görüntüsünden hoşnut değildim mesela
Nasıl geçmiyor ya geçiyor diyorlar ama aaaBugun doktordaydik, buyuk kiz icin kendimle hic ilgilenemedim ama gebeyim diye cocuk acilin doktorlari onlara danışmama kizmadilar :) covid'in son varyasyonu dolaniyor bu aralar herhalde ama test yapamadigimizdan varsayimsal konusuyoruz dediler.
Atlattim ama su an, kizim cok korkutunca kendimi unuttum :)
Kizlar bu korbell benim de icimde ukte kaldi, cok doldurusa getirildim "yok kaka kokusundan durulmuyor" vs diye.
Kendim bizzat asiri kakali bir bebek buyuttugum halde kaka kokusuna maruz kalmadim. Ama ilk 3 ay yatak odamizda cop kovasi tutma gafletinde bulunmustum, o ara bi burun diregimiz dusmedi degil.
O bin poset olayi, bildigim kadariyla cop kovasinin altinda kesme aparati var, o aparatla cop posetini atiyorum 30 tane dolunca kesip copu yok edebiliyorsunuz. (Tam anlatamadim galiba ama anlarsiniz siz)
Tesekkur ederim :*
Kotu haber: gecmiyorgogus uclarim seffafti neredeyse... su anda zencilerle yarisir vaziyette.
Su an 199 tl gozukuyor da ben yanlis yerimi actim acaba diye link istedim. Tesekkur ederim :*
Buyuk bizi yordu, bugun kendi doktoruma gidemedim :) ama kendimi iyi hissediyorum.
Hah evet bende oyle gordum.
Yok değil, o yercekiminin azizligi ve rahim askilariniz geriliyor ve yaklasik 8-9 kiloluk bir yuk idrar keseniz ve pelvik tabaniniza baski uyguluyor...
Ama mutlaka doktorunuza lutfen danisin. :)
Gecmis olsun canim neyden kaynaklı olmuştun ameliyatı? Ve neden sezaryene yönlendirdiler? Benm kalbimden geçen normal doğum ama bebek ne ister neyi tercih eder bilmiyorum. Sağlıklı doğum yapyım hangisi olursa olsun kafasındayımMerhaba kizlar uzun zamandır yazmamıştım sezaryen olarak belirlendi benim doğum şeklim daha önceki beyin ameliyatimdan dolayı. Sizlerden sezaryen olmuş ya da olacak var mi bu konuda bilgi ve görüş paylaşır misinjz
Benim de ilk aylarda böyleydi bol su iç dedi 1 hafta sonra tekrar tahlil yapalım dedi yaptı bu sefer normL çıktı. Hamilelikte olabiliyor demişti.
Bir tane önemli olmuyor canım genelde. Rahat ol
Nasıl geçmiyor ya geçiyor diyorlar ama aaagecsin lutfen
Merhaba, henüz doğum şekli konuşulmadı. Bir sorun olmazsa inşallah normal doğum isterim, sezaryen olursada yeter ki sağlıkla gelsin.Merhaba kizlar uzun zamandır yazmamıştım sezaryen olarak belirlendi benim doğum şeklim daha önceki beyin ameliyatimdan dolayı. Sizlerden sezaryen olmuş ya da olacak var mi bu konuda bilgi ve görüş paylaşır misinjz
Zenci memeler bunu çok sevdimValla 21 aylik anneyim, 33 haftalik gebeyim. Zenci memesi yanimda halt etmis. Ama bizim emzirmemiz vs hic kesintiye ugramadi, ondan olabilir :)
Hatta soyle ki, sunger destekli sutyen giymezsem meme rengim kiyafetimden belli oluyordu.
Canım sağlıkla giydirTeyjelerrr nihayet benimde kıyafetlerim yıkandı
Onu bende bilmiyorum bugün gidip insan kaynaklarına bilgi alıcam bu konularla ilgili. Kafamda soru işaretleri var benim demesela benim 37+0 haftam 1 eylüle denk geliyor. Ben 32+3 te rapor alınca rapor üzerinde gözükecek tarih 4 eylül mü olacak.
Canım bende şimdi baktım testine ama pek önemli bişey değil diye tahmin ediyorum , bendede lökösit ve bakteri çıktı ama dr hiç bişey yok dedi , protein bir tane + var , inşallah bol suyla hal olur endişelenmeİnternete bakınca endişelendirdiSağolun kızlar sizlerin tek sözü rahatlatıyor
Merhaba , ben olucam kendim istiyorum sezeryani , merak etme daha kolay , yani herkes öyle söylüyorMerhaba kizlar uzun zamandır yazmamıştım sezaryen olarak belirlendi benim doğum şeklim daha önceki beyin ameliyatimdan dolayı. Sizlerden sezaryen olmuş ya da olacak var mi bu konuda bilgi ve görüş paylaşır misinjz
Sorma deli etti beni raporlama birimi.. 32+2 bugün ama illa 32+0 ne zamandı onu yazcam diyor. Bugünü yaz diyorum bugün 32+0 sayılsın yok olmaz boşuna 2 gün fazla çalışırsın. Yav sana ne ben 2 gün fazla çalışmak istiyorum zaten.. vermedi yani 2 günü 32+0 olduğum günü yazdı. Bende aman 2 gün için bunla uğraşamam dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?