- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
2018 yılında sezaryen oldum kızım 2. Deneme tüp bebek ve ben kan sulandırıcı iğne ile hap kullandığım için kıymetli gebelik denildi. Sezaryenle bir zorluk yok bence ilk gün ayaktaydım bundada öyle olur umarımMerhaba kizlar uzun zamandır yazmamıştım sezaryen olarak belirlendi benim doğum şeklim daha önceki beyin ameliyatimdan dolayı. Sizlerden sezaryen olmuş ya da olacak var mi bu konuda bilgi ve görüş paylaşır misinjz
Ben mental olarak dayanamıyorum şimdidenZaten bakalım dayanabilecek miyiz. Bizim şirkette de bir hamile arkadaş vardı. 37 yi tam dolduramadı. yapamıyorum artık diye 1 hafta önce ayrıldı.
Ben müslin kumaş alarak kendim yaptım. çeşitli boyutlarda 120*120 olan bile varDaha büyük boyutlarda almak gerekır mı acaba sonrasında gerekır belkıde neyse onu o zaman düşünürüz
randevum 31 Temmuz olduğu için bende o gün alıyorumÇalışabilir raporları alınmaya başlamış bende 31 temmuzda alacağım 32+2 iken çağırdı dayanabilirsem 4 Eylül'de son
Açılın bu konuda çok yaralıyım. Ben de 37de ayrılmayı planlıyorum yani son iş günüm 18 Ağustosa denk geliyor. İyilik olsun diye şirketten laptop alarak evden destek olmayı teklif ettim müdürüm başlarda boşver keyfine bak dese de sonunda ikna oldu. Üzerimdeki işleri yine de ofistekilere dağıtmam gerekiyor sonuçta doğum öncesi ve sonrasındaki süreçte hemen destek olamam benim de bir toparlanma sürecim var. Biliyorsunuz ki öncesinde de işe bile zor geliyoruz her yerimiz ağrıyor bu hafta bile. Üzerimdeki işlerden yalnızca birini verdiğim ofis arkadaşım dün dedi ki 'izne ayrıldığında doğurana kadar sen evden yapmayacak mısın?' tabi ki hayır dedim. O zaman neden laptop alıyosun ki dedi. Yani neye uğradığımı şaşırdığım için o an ağzının payını veremedim ama 'sence de bunu yapabilecek olsam her gün çalışmam gerekmez mi?' diyebildim sadece. Müdürüme de durumu ilettim tabi ki. Kesinlikle çalışmayacağımı her şeyi devrettiğim arkadaşın yapmak zorunda olduğunu söyledi. Ofisteki yalnızca 1 kişi bu şekilde sıkıntılı neyse ki...diğer arkadaşlarım son derece yardımsever. Bu sebeple de sonrasında kendimi iyi hissetsem bile ona devrettiğim işlerde destek sağlamayı düşünmüyorum. Siz siz olun bu süreçte kimseye iyilik yapmaya çalışmayın. Boşverin ne yaparlarsa yapsınlar.Zaten bakalım dayanabilecek miyiz. Bizim şirkette de bir hamile arkadaş vardı. 37 yi tam dolduramadı. yapamıyorum artık diye 1 hafta önce ayrıldı.
Canım ben de öğretmenim 32. Haftada çalışabilir raporu alıp vericem. Seminer haftası iyi olursam gidicem 37. Haftama denk geliyor doğum iznine o o zaman ayrılacağım. O 5 hafta doğum sonrasına eklenir dedi bizim okuldaki memur.Evet öğretmenim canım. 40. Haftam ekimin ilk haftasına denk geliyor. Evet tatilleri aktaramıyormuşuz.
12 Eylülde 37+0 oluyorum. En azından seminer döneminde 1 haftalık doğum sonrasına aktarabilir miyim diye merak ettim
Zaten bakalım dayanabilecek miyiz. Bizim şirkette de bir hamile arkadaş vardı. 37 yi tam dolduramadı. yapamıyorum artık diye 1 hafta önce ayrıldı.
Yani şunu düşünmek bile vicdansızlık. İnsanlara 1 verince 10 geri istemeleri beni benden alıyor.Açılın bu konuda çok yaralıyım. Ben de 37de ayrılmayı planlıyorum yani son iş günüm 18 Ağustosa denk geliyor. İyilik olsun diye şirketten laptop alarak evden destek olmayı teklif ettim müdürüm başlarda boşver keyfine bak dese de sonunda ikna oldu. Üzerimdeki işleri yine de ofistekilere dağıtmam gerekiyor sonuçta doğum öncesi ve sonrasındaki süreçte hemen destek olamam benim de bir toparlanma sürecim var. Biliyorsunuz ki öncesinde de işe bile zor geliyoruz her yerimiz ağrıyor bu hafta bile. Üzerimdeki işlerden yalnızca birini verdiğim ofis arkadaşım dün dedi ki 'izne ayrıldığında doğurana kadar sen evden yapmayacak mısın?' tabi ki hayır dedim. O zaman neden laptop alıyosun ki dedi. Yani neye uğradığımı şaşırdığım için o an ağzının payını veremedim ama 'sence de bunu yapabilecek olsam her gün çalışmam gerekmez mi?' diyebildim sadece. Müdürüme de durumu ilettim tabi ki. Kesinlikle çalışmayacağımı her şeyi devrettiğim arkadaşın yapmak zorunda olduğunu söyledi. Ofisteki yalnızca 1 kişi bu şekilde sıkıntılı neyse ki...diğer arkadaşlarım son derece yardımsever. Bu sebeple de sonrasında kendimi iyi hissetsem bile ona devrettiğim işlerde destek sağlamayı düşünmüyorum. Siz siz olun bu süreçte kimseye iyilik yapmaya çalışmayın. Boşverin ne yaparlarsa yapsınlar.
İyilikten maraz doğar dedikleri şey işte.. her ortamda çıkıyor öyle çıkıntı tiplerAçılın bu konuda çok yaralıyım. Ben de 37de ayrılmayı planlıyorum yani son iş günüm 18 Ağustosa denk geliyor. İyilik olsun diye şirketten laptop alarak evden destek olmayı teklif ettim müdürüm başlarda boşver keyfine bak dese de sonunda ikna oldu. Üzerimdeki işleri yine de ofistekilere dağıtmam gerekiyor sonuçta doğum öncesi ve sonrasındaki süreçte hemen destek olamam benim de bir toparlanma sürecim var. Biliyorsunuz ki öncesinde de işe bile zor geliyoruz her yerimiz ağrıyor bu hafta bile. Üzerimdeki işlerden yalnızca birini verdiğim ofis arkadaşım dün dedi ki 'izne ayrıldığında doğurana kadar sen evden yapmayacak mısın?' tabi ki hayır dedim. O zaman neden laptop alıyosun ki dedi. Yani neye uğradığımı şaşırdığım için o an ağzının payını veremedim ama 'sence de bunu yapabilecek olsam her gün çalışmam gerekmez mi?' diyebildim sadece. Müdürüme de durumu ilettim tabi ki. Kesinlikle çalışmayacağımı her şeyi devrettiğim arkadaşın yapmak zorunda olduğunu söyledi. Ofisteki yalnızca 1 kişi bu şekilde sıkıntılı neyse ki...diğer arkadaşlarım son derece yardımsever. Bu sebeple de sonrasında kendimi iyi hissetsem bile ona devrettiğim işlerde destek sağlamayı düşünmüyorum. Siz siz olun bu süreçte kimseye iyilik yapmaya çalışmayın. Boşverin ne yaparlarsa yapsınlar.
32 ye kadar yolu var bununZaman yaklaştıkça zorlaşıyo ya enerjide azalıyo 36 gbi bırakmayı düşünüyorum bende en başta 37 diyodum haftya 35 diyebilirim
Canım sen keyfine bak demiş işte müdürün ne güzelAçılın bu konuda çok yaralıyım. Ben de 37de ayrılmayı planlıyorum yani son iş günüm 18 Ağustosa denk geliyor. İyilik olsun diye şirketten laptop alarak evden destek olmayı teklif ettim müdürüm başlarda boşver keyfine bak dese de sonunda ikna oldu. Üzerimdeki işleri yine de ofistekilere dağıtmam gerekiyor sonuçta doğum öncesi ve sonrasındaki süreçte hemen destek olamam benim de bir toparlanma sürecim var. Biliyorsunuz ki öncesinde de işe bile zor geliyoruz her yerimiz ağrıyor bu hafta bile. Üzerimdeki işlerden yalnızca birini verdiğim ofis arkadaşım dün dedi ki 'izne ayrıldığında doğurana kadar sen evden yapmayacak mısın?' tabi ki hayır dedim. O zaman neden laptop alıyosun ki dedi. Yani neye uğradığımı şaşırdığım için o an ağzının payını veremedim ama 'sence de bunu yapabilecek olsam her gün çalışmam gerekmez mi?' diyebildim sadece. Müdürüme de durumu ilettim tabi ki. Kesinlikle çalışmayacağımı her şeyi devrettiğim arkadaşın yapmak zorunda olduğunu söyledi. Ofisteki yalnızca 1 kişi bu şekilde sıkıntılı neyse ki...diğer arkadaşlarım son derece yardımsever. Bu sebeple de sonrasında kendimi iyi hissetsem bile ona devrettiğim işlerde destek sağlamayı düşünmüyorum. Siz siz olun bu süreçte kimseye iyilik yapmaya çalışmayın. Boşverin ne yaparlarsa yapsınlar.
Çok mantıklı bir sebep valla bende akşam eşime acaba fatura kaç gelir diyordum klimasız yaşayamıyorum şu anda (yer İzmir)32 ye kadar yolu var bunun
bizim ik da sabah ayaküstü sordu ne kadar daha buradasın diye 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum dedim. evde klima yakmamış olursun diyor
32 ye kadar yolu var bunun
bizim ik da sabah ayaküstü sordu ne kadar daha buradasın diye 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum dedim. evde klima yakmamış olursun diyor
iyi tatiller canımGünaydın kızlarrr
Tatildeyiz ondan yazamadım ama takipteyim okuyorum.. maşallah bebişler 2 kg yu geçmişler bizimki en son 1300 dü sonraki muayene de bakalım kaç olcak
Bu aralar midem çok yanıyor Antalya nın yollarından çalkalandı iyice sanırım gaviscon la yaşıyorum resmen
Maşallah canımselam kizlar bizimde dun kontrolumuz vardi bebis 2.013 gr olmus boyunu soylemedi hersey yolundaydi cok sukur ilk nst mizede girdik ondada bi sorun yoktu 2hafta sonra tekrar cagirdi zaman daraldikca heyecanim artiyor
yemek falan da veriyorlar zaten. İki insan görüyoruz hem. Evde olsa ne yapacağız ki.Orası öyle sıcaktan evdede klima hiç kapanmıyor ve aşırı hareketsiz oluyo çalışınca yürümüşte oluyoruz
Biz internetten büyüğüzİnternete bakınca endişelendirdiSağolun kızlar sizlerin tek sözü rahatlatıyor
hahahah güldürdünüz beniyemek falan da veriyorlar zaten. İki insan görüyoruz hem. Evde olsa ne yapacağız ki.
(37'likler birbirimizi gazlamamız lazım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?