- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
Çok sevindim canım benimKızlarrr çok keyifli geçti hastane serüvenim bugün çok şükür.
Kızımın sadece burnuşuyla sol yanağını gördüm tombik yanak olmuş bu da bir şeydir.
İdrarda protein negatif çıktı ve lökosit 4 5 e düşmüş önemsemedi şikayetimde olmayınca ohh be dedim.İnternet beni doğurtacaktı yoksa bugün. Dün içimi rahatlattınız tekrar teşekkür ederim.
Doğumumu yaptıracak drumlada tanışmış oldum 15 günde 1e düştü muayeneler. Doğum odalarını gördüm. İçimde aylardır biriken tüm soruları sordum.
Normal doğum olursa eşim girebilirmiş sadece birde ben sormadan saç boyamak yasak zaten rengi güzel dedi ben bi şok oldum çok sıkılmıştım bu halinden dedim neyse artık.
Şimdi çiçeğime kalan alışverişini yapıp eve geçicem.
Kızlarrr çok keyifli geçti hastane serüvenim bugün çok şükür.
Kızımın sadece burnuşuyla sol yanağını gördüm tombik yanak olmuş bu da bir şeydir.
İdrarda protein negatif çıktı ve lökosit 4 5 e düşmüş önemsemedi şikayetimde olmayınca ohh be dedim.İnternet beni doğurtacaktı yoksa bugün. Dün içimi rahatlattınız tekrar teşekkür ederim.
Doğumumu yaptıracak drumlada tanışmış oldum 15 günde 1e düştü muayeneler. Doğum odalarını gördüm. İçimde aylardır biriken tüm soruları sordum.
Normal doğum olursa eşim girebilirmiş sadece birde ben sormadan saç boyamak yasak zaten rengi güzel dedi ben bi şok oldum çok sıkılmıştım bu halinden dedim neyse artık.
Çok şükür canım çok sevindimKızlarrr çok keyifli geçti hastane serüvenim bugün çok şükür.
hadi ya görüntü paylaşıyorum bu şekilde görünmüyor mu yaniBendede çıkmıyor
Canım bendede çıkmıyor bu gönderdiğinhadi ya görüntü paylaşıyorum bu şekilde görünmüyor mu yani
aa neden acaba ben sizinkini görebiliyorum, benimkide görünüyorCanım bendede çıkmıyor bu gönderdiğin
Kızımdan sonra iki kez aşılama denedik olmamıştı. Şimdiki minnoş kızım normal doğal yoldan oldu bizde hala şaşkınız:)şimdiki de tüp bebek mi acaba,
bu bilgiler nasıl ekleniyor. geçen bir arkadaşta etiketlemiş sormuş bana ama bilmediğimden yapmadımaa neden acaba ben sizinkini görebiliyorum, benimkide görünüyor
bak bu şekilde giriyorsun, tahmini doğum tarihini ekleyip kaydettiğinde çıkıyor canımbu bilgiler nasıl ekleniyor. geçen bir arkadaşta etiketlemiş sormuş bana ama bilmediğimden yapmadım
Yokk bende böyle çıkmıyor, bir ayarı mı varhadi ya görüntü paylaşıyorum bu şekilde görünmüyor mu yani
Benim burası ayarlı canım ama yinede sizinkileri göremiyorumbak bu şekilde giriyorsun, tahmini doğum tarihini ekleyip kaydettiğinde çıkıyor canım
Ben de aktarılmiyor diye biliyorum. Ben 32 de çalışır almistim mudur yardımcısını aradim soyledim onu bize göndermenizi gerek yok dedi. Önceden varmis sanirim böyle bir şey. Ama şube müdürüne falan sordum ben o da olmaz dedi. Ama benim doğum önce olacak ağustosta o yuzden de olabilir. .Ben de 1.siniflari alacaktım ama 1 sene gitmeyi düşünmüyorum ücretsiz izne falan ayrilcam bir aksilik olmazsa.Bal gibi de aktarırsın, bilmiyorlar anlaşılan sen çalışırını al ver. Aktarılıyor arayıp milli eğitime sorsunlar bilmiyorlarsa.
Yaptım canım gorunuyor mu ne yazıyor ekran atar mısın banabak bu şekilde giriyorsun, tahmini doğum tarihini ekleyip kaydettiğinde çıkıyor canım
İki gündür sabahtan akşama kadar bu konuyu araştırıyorum. Ürünler içerikler tabi birde ürün fiyatları içinde boğulmak üzereydim araştırmayı bıraktım. Iva natura gerek yorum gerekse de instagram fenomenlerinin paylaşımından dolayı radarıma girmişti. Fiyat Bir tık yüksek olmasına rağmen yine de alayım diye düşündüm. Fakat içeriği hiç bir yerde bulamadım. Hatta en sonunda hp ürün altına satıcıya sordum. İçinde var olmayanları vs yazmışlar. Fakat benim isteğim bu değildi. Bir internet sitesinde ürünün arkasında bulunan içerik bilgisine ulaştım sodyum benzeot olduğu yazıyor. Ama yapıştırma gibi geldiği için bana satıcıya sormak istemiştim. Cevap gelmedi. Arkadaşlarınızdan rica etsek arkadaki etiket bölümü içerik fotoğrafını atabilir mi?
Çok çok zararlı bir kimyasal olmayabilir. Bazı durumlarda tedavi edici özelliği de var. organik diye nitelendirilip 2x para isteniyorsa bu garip. Neticede aynı bileşenlerin bulunduğu başka bir marka ürünü x birime
Ben ıkızlerden sonrq düşünürmüyum bılmıyorum canım
Teşekkürler kuzum.Canım sodyum benzoat varmış ama bıtkısel kökenlıymıs yüzde 98 dogal yüzde 2 lik kısım ıse seymıs sodyum benzoat ve bıtkısel ıcerıklı esans varmış ıcınde o yüzden bunu kullanan arkadaşımın oğlunun cildı cok atopıktı cok araştıran bırı ıcerıklırıne yüzde yüz kefılım dedı o yüzden önermek ıstedım
Ne demek canım şampuan pişik kremını ne aldınTeşekkürler kuzum.
Bu markada aklıma takılan tek şey buydu. Şampuan pişik kremi denilince temiz içerikli ürün bulmakta zorlanmadım. Özellikle losyon konusunda çok kısır ve kararsız kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?