2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çok sevindim canım benim sağlıkla kavuşalım inşallah miniklere

Çok şükür canım. Ne mutlu sana

Çok şükür canım çok sevindim

bu bilgiler nasıl ekleniyor. geçen bir arkadaşta etiketlemiş sormuş bana ama bilmediğimden yapmadım
bak bu şekilde giriyorsun, tahmini doğum tarihini ekleyip kaydettiğinde çıkıyor canım

Eklentiler

• Screenshot_2023-07-21-15-58-52-057_com.android.chrome.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 56
Bal gibi de aktarırsın, bilmiyorlar anlaşılan sen çalışırını al ver. Aktarılıyor arayıp milli eğitime sorsunlar bilmiyorlarsa.
Ben de aktarılmiyor diye biliyorum. Ben 32 de çalışır almistim mudur yardımcısını aradim soyledim onu bize göndermenizi gerek yok dedi. Önceden varmis sanirim böyle bir şey. Ama şube müdürüne falan sordum ben o da olmaz dedi. Ama benim doğum önce olacak ağustosta o yuzden de olabilir. .Ben de 1.siniflari alacaktım ama 1 sene gitmeyi düşünmüyorum ücretsiz izne falan ayrilcam bir aksilik olmazsa.

Eklentiler

• 15DEA19C-0EAB-4276-98FC-92236C361CE8.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 56
Canım sodyum benzoat varmış ama bıtkısel kökenlıymıs yüzde 98 dogal yüzde 2 lik kısım ıse seymıs sodyum benzoat ve bıtkısel ıcerıklı esans varmış ıcınde o yüzden bunu kullanan arkadaşımın oğlunun cildı cok atopıktı cok araştıran bırı ıcerıklırıne yüzde yüz kefılım dedı o yüzden önermek ıstedım

Teşekkürler kuzum.
Bu markada aklıma takılan tek şey buydu. Şampuan pişik kremi denilince temiz içerikli ürün bulmakta zorlanmadım. Özellikle losyon konusunda çok kısır ve kararsız kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…