2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sirf kullanmis olmak icin kullanmam hic bir ürünü bebekelrimin cildine.. eger ihtiyac olursa yüz icin alirim. En iyisi vücut olani almak..
Mustelanin konak önleyici sampuanini almistim, bugun gelen ürünle siparis ettigimin arasinda görüntü farki var . Mustelanin konak sampuanindan alan var mi, görsel paylasabilir mi

Ben aldım canım

Eklentiler

• IMG_2277.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 51
Aha becerebildim ben. Profil fotonuzu tiklayin kizlar orda forum secenekleri var, Başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüleyi tikliyoruz.

Evt şimdi duzeldi benimki de
Artık sen kaçıncı haftadasin diye sormaya gerek yok doğuma az zaman kala bunu öğrenmede ne bileyim yani

Hahahaha bende varımm, gösteripde göremeyen

Ayy benimde oldu artık görebiliyorum nihayet sağol canım

Ahaha sağol buldum bende
şükür çözüldü

Allahalla ya çok saçma değil mi? Bana da doktor gel verelim 32 de çalışır dedi, bunu araştıracağım. Varolan hakkımızı zaman olarak ne olursa olsun alamazlar ki

Allahalla ya çok saçma değil mi? Bana da doktor gel verelim 32 de çalışır dedi, bunu araştıracağım. Varolan hakkımızı zaman olarak ne olursa olsun alamazlar ki
Ben 2 hafta önce aldım çalışıri dogum da ağustos sonu olacağı için insallah şey dedi bir arkadaş normalden daha erken doğuracağım icin( son adete göre 2 Eylül) mesela 20 ağustosta dogum oldu diyelim 2 eylüle kadar olan o aradaki 2 haftayı aktarabilirsin dedi. Ama onu da kesin değil idareden idareye degisebiliyormus. Böyle de saçma olmaz bence de. Bilemiyorum valla doğurup görmez artik

Yönetmelige bakacağim kuzum yine de ama benim bildiğim hep böyle, e biz tercih döneminde vs de görev alıyoruz onları izinden mi sayacak o zaman çok tutarsiz olur. Aktarması ve kesinlikle sayması lazım.bence yorumlama farkı var.

Ayyy Allah iyilerle karşılaştirsın ne garip biliyorsun bizim ülkemizde hakkını bile kavga ederek alıyorsun. Çocuğumla geçireceğim 1 2 gün bile çok önemli bence hepimiz için o yüzden.ustune düşün

Ben ikili şekilde bunu almıştım .
Konak önleyici yazmıyor o niyetlere almadım zaten

Eklentiler

• Screenshot_2023-07-21-20-18-57-208_com.pozitron.hepsiburada.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 41
Günlerdir mesajları okumaktan yazamadım vallahi grup hareketlenmiş meeaşallah kızlar
Bende salı doktora gittim tam 32 olmuştum. Doktor raporumu verdi. Bebekom 2040 olmuş poz vermemek için bir takım adilikler yapıldı normalde hep bir hafta ileri gidiyordum bu sefer haftasına dönük çıktı. Bir gece göğsümün altına ani bir ağrı girdi ama kısa sürdü korkuttu sadece dedim. Çok normal bebeğin ayakları kaburgalara geliyor yalancı sancıda olabilir. Siz ağrılar düzenli olmadıkça ve suyunuz gelmedikçe arada gelenler çok normal didi

Taburcu olmanıza sevindim canım, kızın nasıl? Sen ister istemez çok yoruluyorsun. Rabbim güç kuvvet versin sana. Herşey yoluna girsin inşallah evlatlarını saglıkla huzurla büyüt,
Amin canım İnşaAllah kızım daha iyi elhamdülillah tabi ilaçların yan etkileri çok oluyor geçecek onlarda inş

Maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…