Ayy benimde oldu artık görebiliyorum nihayet sağol canımAha becerebildim ben. Profil fotonuzu tiklayin kizlar orda forum secenekleri var, Başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüleyi tikliyoruz.
Sirf kullanmis olmak icin kullanmam hic bir ürünü bebekelrimin cildine.. eger ihtiyac olursa yüz icin alirim. En iyisi vücut olani almak..Canım yüzüne de sürmek ıstıyosan ıva natura var araştır ıstersen hem yüzüne hem cıldıne kullanılıyor ben o markanın hem şampuan hem losyon hem pışık kremını alacam arkadaşlarım kullanıyor çok memnun temız ıcerıklı
Ahaha sağolAha becerebildim ben. Profil fotonuzu tiklayin kizlar orda forum secenekleri var, Başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüleyi tikliyoruz.
Ben aldım canımSirf kullanmis olmak icin kullanmam hic bir ürünü bebekelrimin cildine.. eger ihtiyac olursa yüz icin alirim. En iyisi vücut olani almak..
Mustelanin konak önleyici sampuanini almistim, bugun gelen ürünle siparis ettigimin arasinda görüntü farki var . Mustelanin konak sampuanindan alan var mi, görsel paylasabilir mi
Bana gelen üründe bu canim. Peki konak şampuani diye mi aldinBen aldım canım
Aha becerebildim ben. Profil fotonuzu tiklayin kizlar orda forum secenekleri var, Başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüleyi tikliyoruz.
Evt şimdi duzeldi benimki de
Artık sen kaçıncı haftadasin diye sormaya gerek yokdoğuma az zaman kala bunu öğrenmede ne bileyim yani
Hahahaha bende varımm, gösteripde göremeyen
Ayy benimde oldu artık görebiliyorum nihayet sağol canım
şükür çözüldüAhaha sağolbuldum bende
AllahallaBen de aktarılmiyor diye biliyorum. Ben 32 de çalışır almistim mudur yardımcısını aradim soyledim onu bize göndermenizi gerek yok dedi. Önceden varmis sanirim böyle bir şey. Ama şube müdürüne falan sordum ben o da olmaz dedi. Ama benim doğum önce olacak ağustosta o yuzden de olabilir. .Ben de 1.siniflari alacaktım ama 1 sene gitmeyi düşünmüyorum ücretsiz izne falan ayrilcam bir aksilik olmazsa.
Ben 2 hafta önce aldım çalışıri dogum da ağustos sonu olacağı için insallah şey dedi bir arkadaş normalden daha erken doğuracağım icin( son adete göre 2 Eylül) mesela 20 ağustosta dogum oldu diyelim 2 eylüle kadar olan o aradaki 2 haftayı aktarabilirsin dedi. Ama onu da kesin değil idareden idareye degisebiliyormus. Böyle de saçma olmaz bence de. Bilemiyorum valla doğurup görmez artikAllahallaya çok saçma değil mi? Bana da doktor gel verelim 32 de çalışır dedi, bunu araştıracağım. Varolan hakkımızı zaman olarak ne olursa olsun alamazlar ki
Yönetmelige bakacağim kuzum yine de ama benim bildiğim hep böyle, e biz tercih döneminde vs de görev alıyoruz onları izinden mi sayacak o zaman çok tutarsiz olur. Aktarması ve kesinlikle sayması lazım.bence yorumlama farkı var.Ben de öğretmenim. 32 de çalışır raporumu aldım ama iznin aktarım şartları arasında fiilen çalışılmış olması gerekiyor diye bir ibare var. Bazı milli eğitimler aktarıyor ama yasal olarak yanlış fark edilirse maaş faiziyle geri iade edilir diyor. Nasıl olacak bilmiyorum ben de
Ayyy Allah iyilerle karşılaştirsın ne garipBen 2 hafta önce aldım çalışıri dogum da ağustos sonu olacağı için insallah şey dedi bir arkadaş normalden daha erken doğuracağım icin( son adete göre 2 Eylül) mesela 20 ağustosta dogum oldu diyelim 2 eylüle kadar olan o aradaki 2 haftayı aktarabilirsin dedi. Ama onu da kesin değil idareden idareye degisebiliyormus. Böyle de saçma olmaz bence de. Bilemiyorum valla doğurup görmez artik
Evet canım konak önleyici diye geçiyorBana gelen üründe bu canim. Peki konak şampuani diye mi aldin
Ben ikili şekilde bunu almıştım .Sirf kullanmis olmak icin kullanmam hic bir ürünü bebekelrimin cildine.. eger ihtiyac olursa yüz icin alirim. En iyisi vücut olani almak..
Mustelanin konak önleyici sampuanini almistim, bugun gelen ürünle siparis ettigimin arasinda görüntü farki var . Mustelanin konak sampuanindan alan var mi, görsel paylasabilir mi
Sağol teyzesi iyi olacak İnşaAllah tedavisi henüz bitmedi ama Bi aksilik olmasın yatış olmayacakAaa iyi mi kızın? Çok şükür evdesiniz o zaman artık
Amin canım İnşaAllahTaburcu olmanıza sevindim canım, kızın nasıl? Sen ister istemez çok yoruluyorsun. Rabbim güç kuvvet versin sana. Herşey yoluna girsin inşallah evlatlarını saglıkla huzurla büyüt,
MaşallahGünlerdir mesajları okumaktan yazamadımvallahi grup hareketlenmiş meeaşallah kızlar
Bende salı doktora gittim tam 32 olmuştum. Doktor raporumu verdi. Bebekom 2040 olmuş poz vermemek için bir takım adilikler yapıldınormalde hep bir hafta ileri gidiyordum bu sefer haftasına dönük çıktı. Bir gece göğsümün altına ani bir ağrı girdi ama kısa sürdü korkuttu sadece dedim. Çok normal bebeğin ayakları kaburgalara geliyor yalancı sancıda olabilir. Siz ağrılar düzenli olmadıkça ve suyunuz gelmedikçe arada gelenler çok normal didi
Yok kız doğurmadım dahaLola sen dogurmus muydun? Daha gecen gun agri tarif edip bu sanci mi diye sormustun sanki?
Bak simdi tedirgin oldum ben
Amin canım İnşaAllahCanım çok şükür taburcu olmuş inşallah bir daha hastanede yatmaz ve çocuklarını huzurla sağlıkla büyütürsün
Yok kız doğurmadım daha
Çok şükürSağol teyzesi iyi olacak İnşaAllah tedavisi henüz bitmedi ama Bi aksilik olmasın yatış olmayacakayaktan ilacını alıp gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?