aslında ben 1-2 ay önce set olarak mustela almıştımNe demek canım şampuan pişik kremını ne aldın
evet ayarı var hemen üst iletide paylaştım nasıl olacağını, benim anlamadığım ayarlamadıysanız ben nasıl sizinkini görüyorumYokk bende böyle çıkmıyor, bir ayarı mı var
bilemedim ki neden öyle oluyorBenim burası ayarlı canım ama yinede sizinkileri göremiyorum
Bende böyle görünüyor canım, bilgisayardanda denedimevet ayarı var hemen üst iletide paylaştım nasıl olacağını, benim anlamadığım ayarlamadıysanız ben nasıl sizinkini görüyorum
evet canım olduYaptım canım gorunuyor mu ne yazıyor ekran atar mısın bana
seninde görünüyor amaSu gebe gunlugunu bi ben cozemedim galiba...
seninde görünüyor ama
ayy ahahah haklısınBen ıkızlerden sonrq düşünürmüyum bılmıyorum canım
Bende kimsenin ki gözükmüyoraa neden acaba ben sizinkini görebiliyorum, benimkide görünüyor
kendi iletilerinin hemen altında görünüyor, gebelik gününle ilgili bilgiler yazıyorAcabilmisim nasil olduysa demek ki, ama ben gormuyorum.
Tam olarak ne gormemiz gerekiyor, bir de nerde?
Sağlıkla gelsinKızımdan sonra iki kez aşılama denedik olmamıştı. Şimdiki minnoş kızım normal doğal yoldan oldu bizde hala şaşkınız:)
amin aynısı bende yazdım
sen yapmıştın ama bi ara, hatta erken tarih girmiştin düzelttirmiştik o zamanda mı görünmüyorduBende kimsenin ki gözükmüyor
kendi iletilerinin hemen altında görünüyor, gebelik gününle ilgili bilgiler yazıyor
Biz nasıl sizi göreceğiz bendede çıkmıyorevet canım oldu
diğer arkadaşlarında böyle sebebini bende bilmiyorumBen kimsede bunu gormuyorum
diğer arkadaşlarında böyle sebebini bende bilmiyorumbir bilen vardır belki
Evt şimdi duzeldi benimki deAha becerebildim ben. Profil fotonuzu tiklayin kizlar orda forum secenekleri var, Başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüleyi tikliyoruz.
Hahahaha bende varımm, gösteripde göremeyenAcabilmisim nasil olduysa demek ki, ama ben gormuyorum.
Tam olarak ne gormemiz gerekiyor, bir de nerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?