2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende zaten dırek yuz ıcın almadım vücutları ıcın aldım yüzlerı atopık degılse zaten bısey sürmek mantıklı gelmıyor dedıgım ürün her ıkısı ıcın kullanıldığı ıcın onerıde bulunmak ıstedım kullanıp kullanmamak sıze kalmış

Çok geçmiş olsun nstde sıkıntı yoktur inşallah, şimdi nasılsınız ?

Çok geçmiş olsun , şuan iyisindir inşallah?

Evet canım konak önleyici diye geçiyor
Oğluşumda konak olmuştu çok da inatçıydı. Bu ürünle geçmedi ama yine mustelada konak önleyici losyon var. Duştan yarım saat önce saç diplerine sürüp bekletiyorsun sonra duşta konak tarağı ile tarıyorsun ancak öyle geçirebilmiştim. İnatçı konak yaşarsanız aklınızda bulunsun kızlar bir de mustelanın doktor tavsiyesi ile aldığımız bir ürünü daha var göğüs balsamı. Ben çok memnunum hafif öksürük ve ateş olduğunda göğsüne sırtına ve ayak altlarına sürüyorum hemen rahatlatıyor oğlumu onunda yenidoğandan itivaren güvenle kullanabilirsiniz

Geçmiş olsun arkadaşım, daha iyisindir inşallah

Geçmiş olsun canım nst de bir sorun çıktı mı

Canım sağol önerilerin için favorilerime ekledim

Inatci konağın beterini buyuk kizimda yasadim, bize de cildiye doktorumuz baska bir balsam onermisti dustan once surelim diye bence ise yaramadi. 5 aylikken hala konak devam edince traş ettik ve konak sikayetimiz sonlandi.

2.bebekte konak ciktigi gibi tras ederim, cocuga da anneye de eziyet.
Not: muslera'nin konak sampuanina ragmen cikmisti bizdeki.

Su muslera'nin gogus balsamini yeni duyuyorum onu da bulup almali diye dusundum ama gogse ayaklara birseyler surmek tehlikeli diye biliyorum. Agir bir kokusu yok degil mi? Vicks mesela yasaklandi biliyosunuz...

Gecmis olsun guzel anne, nst iyi mi? Sanci var mi? Kac cikti?

Geçmiş olsun arkadaşım, daha iyisindir inşallah
Çok geçmiş olsun , şuan iyisindir inşallah?
Teşekkürler kızlar fena değil hafif ağrım devam ediyor ntsde sorun çıkmadı ama bebiş sinirlere baskı yapıyormuş bu yaşanacakmis ama bu gece sanki doğuracak gibiydim daha çok erken aslında regli ağrısından beter bir ağrıydi şu an parol içtim inş geçer

Çok geçmiş olsun.

Gecmis olsun guzel anne, nst iyi mi? Sanci var mi? Kac cikti?
Sancı görünmüyormuş ama belim, kasığım ve bacağım kopacak sandım ağrıdan birde bütün gece uyumadı oğlum neden bilmiyorum hiç böyle olmazdı hala uyanık nerdeyse ninni söyliyecem karnımda

Çok çok geçmiş olsun, umarım rahatlarsınız

Sanci yoksa rahatlayin, daha doguma var zaten :) onun da siz dinlenince uykusu gelir uyur mışıl mışıl

canım çok geçmiş olsun, benimde bebe çok hareketli olunca sonrasında sancım oluyor tabi seninki kadar şiddetli değil bam teline vurmuş anlaşılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…