- 26 Ekim 2020
- 666
- 722
- 53
- 33
Bende zaten dırek yuz ıcın almadım vücutları ıcın aldım yüzlerı atopık degılse zaten bısey sürmek mantıklı gelmıyor dedıgım ürün her ıkısı ıcın kullanıldığı ıcın onerıde bulunmak ıstedım kullanıp kullanmamak sıze kalmışSirf kullanmis olmak icin kullanmam hic bir ürünü bebekelrimin cildine.. eger ihtiyac olursa yüz icin alirim. En iyisi vücut olani almak..
Mustelanin konak önleyici sampuanini almistim, bugun gelen ürünle siparis ettigimin arasinda görüntü farki var . Mustelanin konak sampuanindan alan var mi, görsel paylasabilir mi
Bende habire tuvalete kalkmaktan bıktım yaSıcaktan uyuyamıyorum
al benden de o kadar üstelik gelen 2 dirhem bişey ama nasıl rahatsız ediyorBende habire tuvalete kalkmaktan bıktım ya
Çok geçmiş olsun nstde sıkıntı yoktur inşallah, şimdi nasılsınız ?Günaydın güzel anneler,bizde oğluşumla kötü bir gece geçirdik bütün gece uyumadı ve şiddetli kasık ağrısı birde bacağa indi sabah 6da hastanedeyiz nts ye bağlandık kontroller oldu halen kan sonuçlarını bekliyoruz sağ kasıkta ağrı çok kötüydü
Çok geçmiş olsun , şuan iyisindir inşallah?Günaydın güzel anneler,bizde oğluşumla kötü bir gece geçirdik bütün gece uyumadı ve şiddetli kasık ağrısı birde bacağa indi sabah 6da hastanedeyiz nts ye bağlandık kontroller oldu halen kan sonuçlarını bekliyoruz sağ kasıkta ağrı çok kötüydü
Oğluşumda konak olmuştu çok da inatçıydı. Bu ürünle geçmedi ama yine mustelada konak önleyici losyon var. Duştan yarım saat önce saç diplerine sürüp bekletiyorsun sonra duşta konak tarağı ile tarıyorsun ancak öyle geçirebilmiştim. İnatçı konak yaşarsanız aklınızda bulunsun kızlarEvet canım konak önleyici diye geçiyor
Çok geçmiş olsun nstde sıkıntı yoktur inşallah, şimdi nasılsınız ?
Geçmiş olsun arkadaşım, daha iyisindir inşallahGünaydın güzel anneler,bizde oğluşumla kötü bir gece geçirdik bütün gece uyumadı ve şiddetli kasık ağrısı birde bacağa indi sabah 6da hastanedeyiz nts ye bağlandık kontroller oldu halen kan sonuçlarını bekliyoruz sağ kasıkta ağrı çok kötüydü
Geçmiş olsun canım nst de bir sorun çıktı mıGünaydın güzel anneler,bizde oğluşumla kötü bir gece geçirdik bütün gece uyumadı ve şiddetli kasık ağrısı birde bacağa indi sabah 6da hastanedeyiz nts ye bağlandık kontroller oldu halen kan sonuçlarını bekliyoruz sağ kasıkta ağrı çok kötüydü
Canım sağol önerilerin için favorilerime ekledimOğluşumda konak olmuştu çok da inatçıydı. Bu ürünle geçmedi ama yine mustelada konak önleyici losyon var. Duştan yarım saat önce saç diplerine sürüp bekletiyorsun sonra duşta konak tarağı ile tarıyorsun ancak öyle geçirebilmiştim. İnatçı konak yaşarsanız aklınızda bulunsun kızlarbir de mustelanın doktor tavsiyesi ile aldığımız bir ürünü daha var göğüs balsamı. Ben çok memnunum hafif öksürük ve ateş olduğunda göğsüne sırtına ve ayak altlarına sürüyorum hemen rahatlatıyor oğlumu onunda yenidoğandan itivaren güvenle kullanabilirsiniz
Oğluşumda konak olmuştu çok da inatçıydı. Bu ürünle geçmedi ama yine mustelada konak önleyici losyon var. Duştan yarım saat önce saç diplerine sürüp bekletiyorsun sonra duşta konak tarağı ile tarıyorsun ancak öyle geçirebilmiştim. İnatçı konak yaşarsanız aklınızda bulunsun kızlarbir de mustelanın doktor tavsiyesi ile aldığımız bir ürünü daha var göğüs balsamı. Ben çok memnunum hafif öksürük ve ateş olduğunda göğsüne sırtına ve ayak altlarına sürüyorum hemen rahatlatıyor oğlumu onunda yenidoğandan itivaren güvenle kullanabilirsiniz
Günaydın güzel anneler,bizde oğluşumla kötü bir gece geçirdik bütün gece uyumadı ve şiddetli kasık ağrısı birde bacağa indi sabah 6da hastanedeyiz nts ye bağlandık kontroller oldu halen kan sonuçlarını bekliyoruz sağ kasıkta ağrı çok kötüydü
Geçmiş olsun canım nst de bir sorun çıktı mı
Geçmiş olsun arkadaşım, daha iyisindir inşallah
Geçmiş olsun canım nst de bir sorun çıktı mı
Çok geçmiş olsun , şuan iyisindir inşallah?
Teşekkürler kızlar fena değil hafif ağrım devam ediyor ntsde sorun çıkmadı ama bebiş sinirlere baskı yapıyormuş bu yaşanacakmis ama bu gece sanki doğuracak gibiydimÇok geçmiş olsun nstde sıkıntı yoktur inşallah, şimdi nasılsınız ?
Çok geçmiş olsun.Teşekkürler kızlar fena değil hafif ağrım devam ediyor ntsde sorun çıkmadı ama bebiş sinirlere baskı yapıyormuş bu yaşanacakmis ama bu gece sanki doğuracak gibiydimdaha çok erken aslında regli ağrısından beter bir ağrıydi şu an parol içtim inş geçer
Sancı görünmüyormuş ama belim, kasığım ve bacağım kopacak sandım ağrıdan birde bütün gece uyumadı oğlum neden bilmiyorum hiç böyle olmazdı hala uyanık nerdeyse ninni söyliyecem karnımdaGecmis olsun guzel anne, nst iyi mi? Sanci var mi? Kac cikti?
Çok çok geçmiş olsun, umarım rahatlarsınızTeşekkürler kızlar fena değil hafif ağrım devam ediyor ntsde sorun çıkmadı ama bebiş sinirlere baskı yapıyormuş bu yaşanacakmis ama bu gece sanki doğuracak gibiydimdaha çok erken aslında regli ağrısından beter bir ağrıydi şu an parol içtim inş geçer
Sancı görünmüyormuş ama belim, kasığım ve bacağım kopacak sandım ağrıdan birde bütün gece uyumadı oğlum neden bilmiyorum hiç böyle olmazdı hala uyanık nerdeyse ninni söyliyecem karnımda
canım çok geçmiş olsun, benimde bebe çok hareketli olunca sonrasında sancım oluyor tabi seninki kadar şiddetli değil bam teline vurmuş anlaşılanSancı görünmüyormuş ama belim, kasığım ve bacağım kopacak sandım ağrıdan birde bütün gece uyumadı oğlum neden bilmiyorum hiç böyle olmazdı hala uyanık nerdeyse ninni söyliyecem karnımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?