2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
tamam canım sağol bir 2 takım daha ekliyim

Goguslerinizin ucu tam cikti mi acaba benim pek cikmadi, bebek emmeye baslayinca cikar mi?
Benim çıktı ama geçenlerde katıldığım emzirme eğitiminde uzman ucun çıkıp çıkmamasının önemli olmadığını söyledi. Koyu renkli kısmı kavrayıp emecek dedi. İçe göçük değilse her türlü emzirebilirsiniz dedi.

Goguslerinizin ucu tam cikti mi acaba benim pek cikmadi, bebek emmeye baslayinca cikar mi?
Açıkçası bir arkadaşımın ucu yoktu bebişi 6 aylık oldu hala ucu aynı değişmedi. Ama göğüs ucu çıkarıcı diye birşey var. Bu marka biraz pahalı ama muadilleride var incelersin. Emzirmeden önce meme ucunu bununla vakumluyorsun. Çıkınca bebek lak diye yakalıyor memeyi

Tam yok degil ice göçük de degil oynayinca diklesiyor ,kahverengi kisim epey koyulasti tesekkur ederim yorumunuz icin

Bende de pompa var olmadi onla oncesinde yaparim ,tesekkur ederim yorumunuz icin

Tam yok degil ice göçük de degil oynayinca diklesiyor ,kahverengi kisim epey koyulasti tesekkur ederim yorumunuz icin
Hatta bebek kahverengi kısım yerine sadece ucu emmeye çalışırsa süt kanallarını kapatacağı için sütü de çekemez dedi. Umarım rahat geçiririz süreci

Maşallah maşallah olur inşallah kuzum ya 0 3 Lee olur diye düşünüyorum ama.

Çıktıgıni dusunsende ilk etapta tam çıkmamış oluyor bebiş kavrayamayabiliyor canım el pompası varya manuel süt sağılan biz onunla biraz yapıp sonra bebişe tutturuyorduk yardımcı oluyor çıkmasına ucunu böyle tutuyorsun biraz çıkması için ay anlatırken çok gülerim geldi ama öyle

Benimki içe dönük ya nasıl olucak dışa çıkıyor batıyor içeriye

Benim almam gerekecek galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…