Bende merak ettim unutmazsan yazsanaCanım klimayı 20 ye koyuyorum ama ter döküyorum nasıl oluyor anlamıyorumklimasız ne yemek yiye biliyorum ne otura biliyorum , bu ay ne kadar fatura gelicek acaba 7/24 açık
tamam canım sağol bir 2 takım daha ekliyimCanım 2 takım yeterli olmayabilir. Yani ilk doğumumda ameliyathaneye verdiğimiz takım kan olmuştu çok durmadan yeni bir takım giydirmiştik. Bir de bebiş ilk kakasını biraz fazl yapabiliyor taşma vs oluyor o yüzden 2 takımdan fazla götürmeni tavsiye ederim
aa ciddi miisnBence çok az hastane bana bi liste verdi nerdeyse bütün yenidoğan aldıklarım gidiyor
Tabiiy. Ama hastane şöyle diyor normal doğum olursa bir gece sezeryan olursa iki gece kalınacakmış. Belki iki gece olur diye tedbirli oluyorlardır bilemiyorumaa ciddi miisn
Benim çıktı ama geçenlerde katıldığım emzirme eğitiminde uzman ucun çıkıp çıkmamasının önemli olmadığını söyledi. Koyu renkli kısmı kavrayıp emecek dedi. İçe göçük değilse her türlü emzirebilirsiniz dedi.Goguslerinizin ucu tam cikti mi acaba benim pek cikmadi, bebek emmeye baslayinca cikar mi?
Açıkçası bir arkadaşımın ucu yoktu bebişi 6 aylık oldu hala ucu aynı değişmedi. Ama göğüs ucu çıkarıcı diye birşey var. Bu marka biraz pahalı ama muadilleride var incelersin. Emzirmeden önce meme ucunu bununla vakumluyorsun. Çıkınca bebek lak diye yakalıyor memeyiGoguslerinizin ucu tam cikti mi acaba benim pek cikmadi, bebek emmeye baslayinca cikar mi?
Tam yok degil ice göçük de degil oynayinca diklesiyor ,kahverengi kisim epey koyulasti tesekkur ederim yorumunuz icinBenim çıktı ama geçenlerde katıldığım emzirme eğitiminde uzman ucun çıkıp çıkmamasının önemli olmadığını söyledi. Koyu renkli kısmı kavrayıp emecek dedi. İçe göçük değilse her türlü emzirebilirsiniz dedi.
Bende de pompa var olmadi onla oncesinde yaparim ,tesekkur ederim yorumunuz icinAçıkçası bir arkadaşımın ucu yoktu bebişi 6 aylık oldu hala ucu aynı değişmedi. Ama göğüs ucu çıkarıcı diye birşey var. Bu marka biraz pahalı ama muadilleride var incelersin. Emzirmeden önce meme ucunu bununla vakumluyorsun. Çıkınca bebek lak diye yakalıyor memeyi
Eki Görüntüle 3276285
Hatta bebek kahverengi kısım yerine sadece ucu emmeye çalışırsa süt kanallarını kapatacağı için sütü de çekemez dedi. Umarım rahat geçiririz süreciTam yok degil ice göçük de degil oynayinca diklesiyor ,kahverengi kisim epey koyulasti tesekkur ederim yorumunuz icin
Yok kız devrik yazmışım şişmesi kaşıntıya yol açıyorBuz mu kaşıntı yapıyor ? Ben dün salatalık koydum baya güzel serinledi
Maşallah maşallahKızlar selam dün bizim de kontrolümüz vardı. Beybi 33.haftasını tamamladı kilosu 2.400 boyu 48 cm.. doktorum doğum kilosunu kestiremiyorum boyu çok uzun dedi. 4 seviye oluyormuş boy konusunda bizimki 4.seviye çıktı doğuma en az 5 hafta olduğunu düşünürsek inşallah aldığım yenidoğan takımı olur
Heyecanlandım seni görünce şimdiEvet az kaldihepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah
Tamam ay sonu yazarım ama 5 binden aşağı gelmez diye tahmin ediyorumBende merak ettim unutmazsan yazsana
geçen hafta yaptım yikama utu işlerini. Ama yerleştirme kismi bekliyorHeyecanlandım seni görünce şimdicamaşırlari yikayasım geldi siz ne zaman yıkamıştınız? ,
Çıktıgıni dusunsende ilk etapta tam çıkmamış oluyor bebiş kavrayamayabiliyor canım el pompası varya manuel süt sağılan biz onunla biraz yapıp sonra bebişe tutturuyorduk yardımcı oluyor çıkmasına ucunu böyle tutuyorsun biraz çıkması içinGoguslerinizin ucu tam cikti mi acaba benim pek cikmadi, bebek emmeye baslayinca cikar mi?
Benim hiiiiç yok düm düz , süt verir gibi tutuyorum göğüsümü ucu çıksın diye daha beter içeriye giriyorGoguslerinizin ucu tam cikti mi acaba benim pek cikmadi, bebek emmeye baslayinca cikar mi?
Ben biraz daha beklim o zman yaBen ge
geçen hafta yaptım yikama utu işlerini. Ama yerleştirme kismi bekliyor
Benimki içe dönük ya nasıl olucakBenim çıktı ama geçenlerde katıldığım emzirme eğitiminde uzman ucun çıkıp çıkmamasının önemli olmadığını söyledi. Koyu renkli kısmı kavrayıp emecek dedi. İçe göçük değilse her türlü emzirebilirsiniz dedi.
Benim almam gerekecek galibaAçıkçası bir arkadaşımın ucu yoktu bebişi 6 aylık oldu hala ucu aynı değişmedi. Ama göğüs ucu çıkarıcı diye birşey var. Bu marka biraz pahalı ama muadilleride var incelersin. Emzirmeden önce meme ucunu bununla vakumluyorsun. Çıkınca bebek lak diye yakalıyor memeyi
Eki Görüntüle 3276285
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?