2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kuzu kesin yedek al, 2 alt üst iç mamasiri vs durumlar hiç belli olmuyor. Benim hastane çok soğuktu mesela hastanede merkesi klimadan dolayı. O yüzden temkinli ol. Fazla fazla al sen

Doğum çantasında bebeğe birsürü kıyafet konuyor. Ben hepsinin kullanılacağını düşünmüyorum ama yedekli olmasından zarar gelmez tabi. Sadece kafamı karıştıran şey, bebeğin giymediklerini eve gelince gene yıkayıp ütüleyecek miyiz? Sonuçta hastane ortamına girecek falan karar veremedim

Lansinoh u 10 mm mi alalım 40 mi ??
Ben 40ml aldım. Minik minik kullansak bile uzun süre gider. Ama belirteyim şimdi trendyol ve hepsiburadaya baktım trendyolda 40 ml daha uygun, 10 ml olan e bebekte daha uygun.
Bizim bebislerimiz birlikte gelecek galiba? Dogum tarihini simdi gördüm:)
Aa evet minnoşlarımız belkide aynı gün gözlerini dünyaya açacaklar

Hepsini at yıka kafa rahat olsun. Ancak hepsini ayrı ayrı poşetlersek 1 2 şeye felan el değmez onada deli işi mi derler

Tamam trendyol dan aldım teşekkür ediyorum

benim küçük organizer hurçlara koyacağım, hiç çıkarmadıysam sorun olmaz yıkamam yani, bebeğe de 2 takım kendime de 2 takım düşünüyorum 1 gece kalıp çıkacağız sonuçta Allahın izniyle

Benim şimdi ayaklarım yanıyor dün salatalık kabuğu ayaklarıma koymuştum serinlesin diye , ama doğumdan sonra nasıl olur bilemem , çantada bulundurmakta fayda var ama
Ya ben jel buzlar var ya onları koyuyorum ama altına değil üstüne Ayaklarımın üstü akşam olunca şişiyor bir kaç gündür o şekilde çare buldum kaşıntıda yapıyor

Kızlar selam dün bizim de kontrolümüz vardı. Beybi 33.haftasını tamamladı kilosu 2.400 boyu 48 cm.. doktorum doğum kilosunu kestiremiyorum boyu çok uzun dedi. 4 seviye oluyormuş boy konusunda bizimki 4.seviye çıktı doğuma en az 5 hafta olduğunu düşünürsek inşallah aldığım yenidoğan takımı olur

Yanıyorum aaa dostlar bu ne sıcak Allah hepimize kolaylık versin
Canım klimayı 20 ye koyuyorum ama ter döküyorum nasıl oluyor anlamıyorum klimasız ne yemek yiye biliyorum ne otura biliyorum , bu ay ne kadar fatura gelicek acaba 7/24 açık

Canım klimayı 20 ye koyuyorum ama ter döküyorum nasıl oluyor anlamıyorum klimasız ne yemek yiye biliyorum ne otura biliyorum , bu ay ne kadar fatura gelicek acaba 7/24 açık
Aynen canım kaç gelicek bende bilmiyorum faturalar ama yangın çıkıyor içimden sanki kardeşim sabah Antalya dam geldi İzmir iyi diyor sizi düşünemiyorum Allah herkese kolaylık versin

Aynen canım kaç gelicek bende bilmiyorum faturalar ama yangın çıkıyor içimden sanki kardeşim sabah Antalya dam geldi İzmir iyi diyor sizi düşünemiyorum Allah herkese kolaylık versin
Amin bu sene rutubet çok fazla galiba kıbrısta , yada ben çok his ediyorum bilmiyorum , ama bazen klimalı yerden çıkınca ev o kadar sıcak gibi geliyor ki , nefes almakta sanki zorlanıyorum neyse ya az kaldı bebekler daha iyi bi havada gelecekler , yine sıcak ama şimdiki gibi değil en azından

Canım 2 takım yeterli olmayabilir. Yani ilk doğumumda ameliyathaneye verdiğimiz takım kan olmuştu çok durmadan yeni bir takım giydirmiştik. Bir de bebiş ilk kakasını biraz fazl yapabiliyor taşma vs oluyor o yüzden 2 takımdan fazla götürmeni tavsiye ederim

Bence çok az hastane bana bi liste verdi nerdeyse bütün yenidoğan aldıklarım gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…