Zaten sezeryan olacaksın ya kuzu 1 2 gün önce çıkması için ucunu ileri doğru böyle tut şekillendirmeye çalışBenim hiiiiç yok düm düz , süt verir gibi tutuyorum göğüsümü ucu çıksın diye daha beter içeriye giriyor
Onun için de emzirme pompası çıkarır dedi. Çok kolay gibi anlattı ama bakalım yaşayıp göreceğizBenimki içe dönük ya nasıl olucakdışa çıkıyor batıyor içeriye
Evet ya çok kötü oluyor , benim bi ara olmuştu offf nasıl kaşınıyordu ya , bende o zaman buz koymuştum iyi gelmiştiYok kız devrik yazmışım şişmesi kaşıntıya yol açıyor
Tutamıyorum kiZaten sezeryan olacaksın ya kuzu 1 2 gün önce çıkması için ucunu ileri doğru böyle tut şekillendirmeye çalış
Aynen bide hastanede emziremiyorum diye ağlıyormuşumOnun için de emzirme pompası çıkarır dedi. Çok kolay gibi anlattı ama bakalım yaşayıp göreceğiz
Maşallah canımKızlar selam dün bizim de kontrolümüz vardı. Beybi 33.haftasını tamamladı kilosu 2.400 boyu 48 cm.. doktorum doğum kilosunu kestiremiyorum boyu çok uzun dedi. 4 seviye oluyormuş boy konusunda bizimki 4.seviye çıktı doğuma en az 5 hafta olduğunu düşünürsek inşallah aldığım yenidoğan takımı olur
Benim almam gerekecek galiba
Yaa canım al gitsin kafanda rahat olurAynen bide hastanede emziremiyorum diye ağlıyormuşum
Yeni doğduğunda bir kiraz tanesi kadar oluyormuş mide kapasitesi. İki damla verebilsek yetermiş uzmana göreAynen bide hastanede emziremiyorum diye ağlıyormuşum
Aynen vallahiYaa canım al gitsin kafanda rahat oluryöntemi belli zaten ne stres yapcan amanınn
Valla bilmeyorum , kardeşim yeni doğduğunda aç kalmış diye bayılmıştı , dr ayaklarında sallayarak zorla uyandırdı ödümüz kopmuştu , uyanmasa Allah korusun komaya gidecekmiş , daha 3 günlüktüYeni doğduğunda bir kiraz tanesi kadar oluyormuş mide kapasitesi. İki damla verebilsek yetermiş uzmana göre
Emzirme eğitiminde korkutmamak için mi öyle dedi acabaValla bilmeyorum , kardeşim yeni doğduğunda aç kalmış diye bayılmıştı , dr ayaklarında sallayarak zorla uyandırdı ödümüz kopmuştu , uyanmasa Allah korusun komaya gidecekmiş , daha 3 günlüktü
Bebeğin aç kalması çok tehlikeli bizde bunu kardeşimde öğrendik , ya 3 yada 5 günlüktü , ne yaptıysak uyanmadı , burnunu sıktık ayağını kıdıkladık , en son kaçırdık hastaneye, annem ağlıyordu uyanmıyor diye , dr ayaklarından tutup sallamıştı sert bi şekilde anca uyanmıştı , bebek aç kalmış dedi o yüzden bayılmışEmzirme eğitiminde korkutmamak için mi öyle dedi acabaAllah korusun yaa
Yaa kıyamam miniğee..abimin çocuğunda hastaneye ne olur ne olmaz mama götürdüler ama o da psikolojik olarak emzirmeme gerek yok hissine sebep olabilir diyorlar. Yine de bu durumda aç kalmasından iyi galibaBebeğin aç kalması çok tehlikeli bizde bunu kardeşimde öğrendik , ya 3 yada 5 günlüktü , ne yaptıysak uyanmadı , burnunu sıktık ayağını kıdıkladık , en son kaçırdık hastaneye, annem ağlıyordu uyanmıyor diye , dr ayaklarından tutup sallamıştı sert bi şekilde anca uyanmıştı , bebek aç kalmış dedi o yüzden bayılmış
Oyy bu nası hikayeBebeğin aç kalması çok tehlikeli bizde bunu kardeşimde öğrendik , ya 3 yada 5 günlüktü , ne yaptıysak uyanmadı , burnunu sıktık ayağını kıdıkladık , en son kaçırdık hastaneye, annem ağlıyordu uyanmıyor diye , dr ayaklarından tutup sallamıştı sert bi şekilde anca uyanmıştı , bebek aç kalmış dedi o yüzden bayılmış
Valla canım ben götürmicem inşallah sütüm gelir gelmezse eşim gidip getirir , çünkü dr’un hangi mama önereceğinide bilmiyorum , inşallah hepimizin sütü bol olurYaa kıyamam miniğee..abimin çocuğunda hastaneye ne olur ne olmaz mama götürdüler ama o da psikolojik olarak emzirmeme gerek yok hissine sebep olabilir diyorlar. Yine de bu durumda aç kalmasından iyi galiba
İşte benim anneme de öyle dediler aman mama verme ya midesi küçük zaten doyar , kardeşim bayıldı , anne daha iyi his eder bebeğin doyup doymadığını , ben beslenme şırıngası aldım hem emmeyi bırakmasın hemde aç kalmasın diye , ama inşallah hepimizin sütü bol gelicek kızlar merak etmeyin evham yapmayalımOyy bu nası hikayevallahi sütüm gelmezse hiiiiç diretmem anne sütü alsın diye kendimi paralayıp bebeği aç bırakamam. Yapışırım mamaya. Zamanla süt geliyor zaten. Arkadaşıma ailesi baskı yaptı sezeryandan hemen sütü gelmedi. Kız emziremediği için çocuğun sarılığı geçmek bilmedi. Doktor mama deyince çocuk 3 güne toparladı. Sonrada arkadaşımın sütü o kadar yağlı ve bereketli geldi ki işte ilk dönem biraz karışıklık olabilir hepimize kızlar. Banada ders oldu vallahi cahil cahil konuşan çok olacak o dönemde çıldırmayalım birbirimize destek olalım
Ben en başından beri 4-5 kere cips yemişimdir. Sucukta yiyorum iyi pişirmeye çalışıyorum. Kokoreçte yedim doktorum iyi pişerse sorun yok dedi bi midyeye izin vermediKızlar ya ben 33. Haftaya geldim çok şükür bunun güveninden midir nedir bi saldım kendimi cips yedim bugün koca bi paket. Hamilelik öncesi her gün yediğim şeydi cips ama hamilelikte ağzıma sürmemiştim bugün canım çok istedi engel olamadım kendimi çok suçlu hissediyorum gideyim de balık yiyeyim bari telafi ederim
Bişey olmaz canım ya az bişey , bende bazen az bişey yiyorum abartmamak gerekiyor tabi çünkü ayakların şişmesine sebeb olur tuzu var , ama vicdan yapma bişey olmazKızlar ya ben 33. Haftaya geldim çok şükür bunun güveninden midir nedir bi saldım kendimi cips yedim bugün koca bi paket. Hamilelik öncesi her gün yediğim şeydi cips ama hamilelikte ağzıma sürmemiştim bugün canım çok istedi engel olamadım kendimi çok suçlu hissediyorum gideyim de balık yiyeyim bari telafi ederim
Ay çok güzel süt getiren tarifler var yok inciri kaynamış süte karıştırıyosun sora blendırdan geçirip içiyosun falanİşte benim anneme de öyle dediler aman mama verme ya midesi küçük zaten doyar , kardeşim bayıldı , anne daha iyi his eder bebeğin doyup doymadığını , ben beslenme şırıngası aldım hem emmeyi bırakmasın hemde aç kalmasın diye , ama inşallah hepimizin sütü bol gelicek kızlar merak etmeyin evham yapmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?