2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benım arkadaşımda şoktan al çok büyük oluyo ıkıye bölerek kullanırsın demıstı daha karlı olur sankı öyle ama ilkını e bebekten aldım ordakıne gıdıp bakcam

Benım arkadaşımda şoktan al çok büyük oluyo ıkıye bölerek kullanırsın demıstı daha karlı olur sankı öyle ama ilkını e bebekten aldım ordakıne gıdıp bakcam

Ahhshshs benden de tasarrufluymus arkadasiniz. :)

NewMamaa e-bebek'in sanirim 60x60 olani pofuduk, 60x90 olaninda ben bi pofudukluk goremedim.

Ic dolgusu en yogun olan ama unibaby. (Sadece 60x60 var)

Bu ic dolgu yumusakligi cok onemsiz bir detay ama emin ol.

Illa pofuduk istiyorsan hasta alt bezi al, en yumusak onlar. Ciddiyim :)

Kızlar alt açma pedi ne aldınız ya bir kaç eksiğimden biri o, bir bakayım dedim bir sürü çeşidi var hastaneye de götürcem de alayım
Ben molfix 10 adet aldım 60×60cm. Araştırmadan aldım açıkçası ama memnun kalınmayacak bir durumu olmaz inşallah. Uzun vadede kullanacak gibi olursam buradaki önerileri dikkate alırım.

Reflü yatağı aldım, eğimli bir şekilde beslemek gerektiği için biberonla verirken yatakta rahatça verebiliyorum. Sonrasında da yine kusmasın diye yan yatirmak ve biraz eğimli olması önemli. Odalar arasında da tasinabiliyor. Ben cok memnunum bence alınmalı bir ürün

Ben molfix 10 adet aldım 60×60cm. Araştırmadan aldım açıkçası ama memnun kalınmayacak bir durumu olmaz inşallah. Uzun vadede kullanacak gibi olursam buradaki önerileri dikkate alırım.
Sonuçta kullan at bir ürün yani bende elimdekiler bitince hangisi ucuzsa onu alırım diyorum, aldıklarımı da kampanyadan almıştım zaten

Babynest pazarlama yaptıkları gibi olmuyor canım yani çok kullanışlı bir ürün değil ama refli yatağı kesinlikle al. Hatta ben aldığım yatağın fotosunu atayım aşağı belki bakarsın bence sevi bebeye göre daha kullanışlı.

Eklentiler

• IMG_8398.webp
    20 KB · Görüntüleme: 63
Bunları bılıyorum da sevı bebenin hem babynest hemde reflu yatağı bır arada olanı var tutmalı onlar daha çok hoşuma gıdıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…