- 26 Ekim 2020
- 666
- 722
- 53
- 33
Benım arkadaşımda şoktan al çok büyük oluyo ıkıye bölerek kullanırsın demıstı daha karlı olur sankı öyle ama ilkını e bebekten aldım ordakıne gıdıp bakcamBu konuda yikanabilir alt acma bezi olayini sihhi bulmadiigmdan kullan at olanlari seviyorum. Onlarinda hepsi birbirinin ayni her markayi kullandim.
60x90 boyutunda olanlardan alin. Bu boyutta sadece e-bebek ve sok market'te var. (Bebeland, sok'un kendi markasi)
Benım arkadaşımda şoktan al çok büyük oluyo ıkıye bölerek kullanırsın demıstı daha karlı olur sankı öyle ama ilkını e bebekten aldım ordakıne gıdıp bakcam
60*60 olandan 2 paket aldım sonra büyükten alacakmışım ablam öyle demiştiBoyutları iyi mi acaba , bir kaç boyur var da :)
evet başladım tekrarBen günde 2 tane içiyorummutlaka için kesmeyin hele bir de sezeryan filan olmanız gerekirse demir eksikliği olmamalı.
şundan almışım ben yorumları iyiydiKızlar alt açma pedi ne aldınız ya bir kaç eksiğimden biri o, bir bakayım dedim bir sürü çeşidi varhastaneye de götürcem de alayım
Ben molfix 10 adet aldım 60×60cm. Araştırmadan aldım açıkçası ama memnun kalınmayacak bir durumu olmaz inşallah. Uzun vadede kullanacak gibi olursam buradaki önerileri dikkate alırım.Kızlar alt açma pedi ne aldınız ya bir kaç eksiğimden biri o, bir bakayım dedim bir sürü çeşidi varhastaneye de götürcem de alayım
Reflü yatağı aldım, eğimli bir şekilde beslemek gerektiği için biberonla verirken yatakta rahatça verebiliyorum. Sonrasında da yine kusmasın diye yan yatirmak ve biraz eğimli olması önemli. Odalar arasında da tasinabiliyor. Ben cok memnunum bence alınmalı bir ürünKızlar babynest aldınız mı veya reflü yatağı hem çok gereklı hem çok gereksız gıbı gelıyorama alırsam sevı bebenin reflü yatağı babynestı var ondan almayı düşünüyorum ama annemlerın evınde olacaz evlerı çok genıs degıl o yüzden de kararsızım
Sonuçta kullan at bir ürün yani bende elimdekiler bitince hangisi ucuzsa onu alırım diyorum, aldıklarımı da kampanyadan almıştım zatenBen molfix 10 adet aldım 60×60cm. Araştırmadan aldım açıkçası ama memnun kalınmayacak bir durumu olmaz inşallah. Uzun vadede kullanacak gibi olursam buradaki önerileri dikkate alırım.
Babynest pazarlama yaptıkları gibi olmuyor canım yani çok kullanışlı bir ürün değil ama refli yatağı kesinlikle al. Hatta ben aldığım yatağın fotosunu atayım aşağı belki bakarsın bence sevi bebeye göre daha kullanışlı.Kızlar babynest aldınız mı veya reflü yatağı hem çok gereklı hem çok gereksız gıbı gelıyorama alırsam sevı bebenin reflü yatağı babynestı var ondan almayı düşünüyorum ama annemlerın evınde olacaz evlerı çok genıs degıl o yüzden de kararsızım
Bunları bılıyorum da sevı bebenin hem babynest hemde reflu yatağı bır arada olanı var tutmalı onlar daha çok hoşuma gıdıyorBabynest pazarlama yaptıkları gibi olmuyor canım yani çok kullanışlı bir ürün değil ama refli yatağı kesinlikle al. Hatta ben aldığım yatağın fotosunu atayım aşağı belki bakarsın bence sevi bebeye göre daha kullanışlı.
Ben sadece imom içiyorum yaBen günde 2 tane içiyorummutlaka için kesmeyin hele bir de sezeryan filan olmanız gerekirse demir eksikliği olmamalı.
Ben bunu aldım ama hastaneye götürmemiz gerekiyor mu ki ? HAMUR Bebek Alt Açma Minderi Bakım Pedi Örtüsü Elephant Fiyatı, Yorumları - TrendyolKızlar alt açma pedi ne aldınız ya bir kaç eksiğimden biri o, bir bakayım dedim bir sürü çeşidi varhastaneye de götürcem de alayım
Aaa ped sormuşsunKızlar alt açma pedi ne aldınız ya bir kaç eksiğimden biri o, bir bakayım dedim bir sürü çeşidi varhastaneye de götürcem de alayım
Aynen bende fiyatı daha uygun diğerlerinden diye rossmanda görüp almıştımSonuçta kullan at bir ürün yani bende elimdekiler bitince hangisi ucuzsa onu alırım diyorum, aldıklarımı da kampanyadan almıştım zaten
Lansinoh u 10 mm mi alalım 40 mi ??Kızlar e bebekte gece fırsatı olarak emzirme ürünlerinde %20 indirim var gümüş kapak, ped, pompa vs. İhtiyacı olanlar baksın
Kesin yedeğiniz olsun alt olarak, ćorap falan da alın hatta ben çok usumustim. Herkes aynı olmaz ama.Ay o zaman bende öyle olucam
Kızlar e bebekte gece fırsatı olarak emzirme ürünlerinde %20 indirim var gümüş kapak, ped, pompa vs. İhtiyacı olanlar baksın
Ay maşallah birşey kalmamiş canımBiz doktordan ciktik35+2 haftalik olmuşuz. 2600 g, 48 cm boyu sezeryan olcak olursa 38 de alırız dedi net tarih vermedi. Bu ailemin yanındaki doktor. Ilk kez nst ye girdim buarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?