Allahim lütfen sen bu aciz hamile kullarını görCanım az daha dayancaz. Son vurgun sıcak çarşamba vuracak. Perşembe den sonra rahatmışız çok şükür
Ay havalar ısındığından beri benimde 2. İle ilgili tek düşüncem buTum yuzyilin sıcağı bizim hamileliğe denk geldi bir daha yaz hamileligi mi aslailerde 2. Yi yaparsam kar kışa denk getiricem son aylarını
Canım benimde klimam açık hep vantilatör kesmiyor beni sıcak hava üflüyorKizlar ben sıcaktan ölüyorum nasıl bir sıcak böyle vantilatör sabahtan akşama durmamasiya çalışıyor ev cehennem dus alıyorum anında kuruyorum ellerim sislikten kapanmıyor nefes alamaz hale geldim çok zor çok
Sağol canım , valla bende bilmiyorum nasıl bişey , çift rahmin içine yayılmamış top gibi duruyor , ama internette araştırdım bişey çıkmıyor bilmiyorum tıbbi terimi ne oluyor , dr bana öyle anlattıÇifti mi kalın yani plesentası mı? Anam ne değişik şeyler öğrendik şu süreçte hiç duymamıştım umarım tırı vırı bişeydir canım
Valla bende hiç duymadım ama belli ki etkili çözüm normal doğum için , ama aman diyim sen zıplama tehlikeli diye biliyorum benBelki koca karı bilgisi olabilir busert şekilde merdiven inme var, yere dizlerden çökerek yürümeye çalışma var çok enteresan şeyler var doktora sölesem malum bilimciler tuhaf tuhaf bakıyolar utanıyorum soramıyorum
Ay ben kışdan da nefret ediyorum , banyo buz gibi donuyorsun heryer buz gibiTum yuzyilin sıcağı bizim hamileliğe denk geldi bir daha yaz hamileligi mi aslailerde 2. Yi yaparsam kar kışa denk getiricem son aylarını
Ay inşallah acaba Kıbrıs’a da etki eder miCanım az daha dayancaz. Son vurgun sıcak çarşamba vuracak. Perşembe den sonra rahatmışız çok şükür
Ben midyeye bayılırdım tiksindim hamilelikteBen en başından beri 4-5 kere cips yemişimdir. Sucukta yiyorum iyi pişirmeye çalışıyorum. Kokoreçte yedim doktorum iyi pişerse sorun yok dedi bi midyeye izin vermedi
Valla o kadar zaman yemedim ama bugün abarttım yemişken tam yedimBişey olmaz canım ya az bişey , bende bazen az bişey yiyorum abartmamak gerekiyor tabi çünkü ayakların şişmesine sebeb olur tuzu var , ama vicdan yapma bişey olmaz
Gerçekten mi:) bebişin kilosu normal mi peki haftasıyla uyumlu mu? Ben de yarın gideceğim bakalım benm tosuncuk kaç kilo oldu. 2 hafta öndeydiNe pizza hamburger miben onları hiç bırakmadım canım çorba gibi bişey benim için yazmaya bile gerek duymam yalnız ben iyi bir örnek değilim 32+5 21 kiloyla yaldır yaldır ilerliyorum
Ay napıcaz peki bebişin kilosunu nasıl normale getirebilirmişiz? Bana da öyle dedi doktorum muzu kestim onu kestim bunu kestim hala bebiş tosuncukKızlar 34. Haftadan bildiriyorum bebis 2bucuk kiloyu geçmiş doktor 4 e yaklaşırsa ilk dogumun normal önermem beslenmene yürüyüşüne dikkat et dedi zaten once göbeğimi gördü sok oldu 15 kilo aldim birden çıktı göbeğim:) boyu 46 cm olmus Allah’a şükür her sey yolunda. Nst ye bağladı agrin var mi dedi yok dedim yine bağlamasak olur ama vaktin varsa bi bakalım dedi. Normalde ne zaman bağlanmalı dedim özelse 32 de başlıyorlar ama hic gerek yok 36 38 hastanın agrisina sancısına göre dedi. Öpüldünüz
Bişey olmaz merak etme afiyet olsun bende bi ara hergün cips yemiştim sonra kestim şimdi ara ara yiyorum yineBen midyeye bayılırdım tiksindim hamilelikte
Valla o kadar zaman yemedim ama bugün abarttım yemişken tam yedim
Gerçekten mi:) bebişin kilosu normal mi peki haftasıyla uyumlu mu? Ben de yarın gideceğim bakalım benm tosuncuk kaç kilo oldu. 2 hafta öndeydi
Ay napıcaz peki bebişin kilosunu nasıl normale getirebilirmişiz? Bana da öyle dedi doktorum muzu kestim onu kestim bunu kestim hala bebiş tosuncuk
Beni doktor 26.haftada şekerin sınırda diye korkuttu, diyete başlattı. O zaman 1 hafta önden gidiyordu, bir ay diyet yaptım. 30.haftada gittim 2 hafta önden gitmeye başlamış. Bizim beslenmemiz tek etken değil galibaBen midyeye bayılırdım tiksindim hamilelikte
Gerçekten mi:) bebişin kilosu normal mi peki haftasıyla uyumlu mu? Ben de yarın gideceğim bakalım benm tosuncuk kaç kilo oldu. 2 hafta öndeydi
Ay napıcaz peki bebişin kilosunu nasıl normale getirebilirmişiz? Bana da öyle dedi doktorum muzu kestim onu kestim bunu kestim hala bebiş tosuncuk
Anladım canım o zaman bebişine bi maşallah çekiyorum güzel haftalar diliyorumSağol canım , valla bende bilmiyorum nasıl bişey , çift rahmin içine yayılmamış top gibi duruyor , ama internette araştırdım bişey çıkmıyor bilmiyorum tıbbi terimi ne oluyor , dr bana öyle anlattı
Yok yav bende tam emin olmadan bişi yapmam daha o sürece girmeyince üzerine düşmedim araştırmadım sağol canım uyarın içinValla bende hiç duymadım ama belli ki etkili çözüm normal doğum için , ama aman diyim sen zıplama tehlikeli diye biliyorum ben
Eder heralde ülke genelinde diye gördüm e kıbrısta yakındırrAy inşallah acaba Kıbrıs’a da etki eder mi
Normal canım. Hamileliğin başından beri 1 hafta ileri gidiyodu şimdi tam haftasına dönmüş. Yediklerim halis bana yağ oluyorBen midyeye bayılırdım tiksindim hamilelikte
A aa ne saçma şey hayret bişeyBeni doktor 26.haftada şekerin sınırda diye korkuttu, diyete başlattı. O zaman 1 hafta önden gidiyordu, bir ay diyet yaptım. 30.haftada gittim 2 hafta önden gitmeye başlamış. Bizim beslenmemiz tek etken değil galiba
Ben de hiç anlamadım.. önden gitmesi erken doğumu tetikler mi dedim, hayır doğum zamaniyla ilgisi yok, iyi beslenmiş dedi. Ben bir aydır hiç kilo almadım halbukiA aa ne saçma şey hayret bişey
Sağol canım inşallah hepimizin kalan haftaları güzel geçerAnladım canım o zaman bebişine bi maşallah çekiyorum güzel haftalar diliyorum
İnşallahEder heralde ülke genelinde diye gördüm e kıbrısta yakındırr
Ne pizza hamburger miben onları hiç bırakmadım canım çorba gibi bişey benim için yazmaya bile gerek duymam yalnız ben iyi bir örnek değilim 32+5 21 kiloyla yaldır yaldır ilerliyorum
sorma bugün bi de sinemaya gittim gitmez olaydım baygınlık geçirmemek için zor tuttum kendimiKizlar ben sıcaktan ölüyorum nasıl bir sıcak böyle vantilatör sabahtan akşama durmamasiya çalışıyor ev cehennem dus alıyorum anında kuruyorum ellerim sislikten kapanmıyor nefes alamaz hale geldim çok zor çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?