2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Tum yuzyilin sıcağı bizim hamileliğe denk geldi bir daha yaz hamileligi mi asla ilerde 2. Yi yaparsam kar kışa denk getiricem son aylarını
Ay havalar ısındığından beri benimde 2. İle ilgili tek düşüncem bu hatta çevremde çocuk isteyen arkadaşlarımıda uyarıyorum biz yandık onlar yanmasın

Canım benimde klimam açık hep vantilatör kesmiyor beni sıcak hava üflüyor

Çifti mi kalın yani plesentası mı? Anam ne değişik şeyler öğrendik şu süreçte hiç duymamıştım umarım tırı vırı bişeydir canım
Sağol canım , valla bende bilmiyorum nasıl bişey , çift rahmin içine yayılmamış top gibi duruyor , ama internette araştırdım bişey çıkmıyor bilmiyorum tıbbi terimi ne oluyor , dr bana öyle anlattı

Valla bende hiç duymadım ama belli ki etkili çözüm normal doğum için , ama aman diyim sen zıplama tehlikeli diye biliyorum ben

Ben en başından beri 4-5 kere cips yemişimdir. Sucukta yiyorum iyi pişirmeye çalışıyorum. Kokoreçte yedim doktorum iyi pişerse sorun yok dedi bi midyeye izin vermedi
Ben midyeye bayılırdım tiksindim hamilelikte
Bişey olmaz canım ya az bişey , bende bazen az bişey yiyorum abartmamak gerekiyor tabi çünkü ayakların şişmesine sebeb olur tuzu var , ama vicdan yapma bişey olmaz
Valla o kadar zaman yemedim ama bugün abarttım yemişken tam yedim
Ne pizza hamburger mi ben onları hiç bırakmadım canım çorba gibi bişey benim için yazmaya bile gerek duymam yalnız ben iyi bir örnek değilim 32+5 21 kiloyla yaldır yaldır ilerliyorum
Gerçekten mi:) bebişin kilosu normal mi peki haftasıyla uyumlu mu? Ben de yarın gideceğim bakalım benm tosuncuk kaç kilo oldu. 2 hafta öndeydi
Ay napıcaz peki bebişin kilosunu nasıl normale getirebilirmişiz? Bana da öyle dedi doktorum muzu kestim onu kestim bunu kestim hala bebiş tosuncuk

Bişey olmaz merak etme afiyet olsun bende bi ara hergün cips yemiştim sonra kestim şimdi ara ara yiyorum yine ama annemler bende olduğu zaman yiyorum ki herkes yesin bana kalmasın , yoksa hepsini bitiririm

Beni doktor 26.haftada şekerin sınırda diye korkuttu, diyete başlattı. O zaman 1 hafta önden gidiyordu, bir ay diyet yaptım. 30.haftada gittim 2 hafta önden gitmeye başlamış. Bizim beslenmemiz tek etken değil galiba

Anladım canım o zaman bebişine bi maşallah çekiyorum güzel haftalar diliyorum

Valla bende hiç duymadım ama belli ki etkili çözüm normal doğum için , ama aman diyim sen zıplama tehlikeli diye biliyorum ben
Yok yav bende tam emin olmadan bişi yapmam daha o sürece girmeyince üzerine düşmedim araştırmadım sağol canım uyarın için

Normal canım. Hamileliğin başından beri 1 hafta ileri gidiyodu şimdi tam haftasına dönmüş. Yediklerim halis bana yağ oluyor

Ne pizza hamburger mi ben onları hiç bırakmadım canım çorba gibi bişey benim için yazmaya bile gerek duymam yalnız ben iyi bir örnek değilim 32+5 21 kiloyla yaldır yaldır ilerliyorum
benimde bıraktığım tek şey ciğer onu da zaten sürekli yemiyorum, salam sosis bunları zaten önceden de yemiyordum şimdide yemiyorum, ha tabi yumurtayı bile çok pişmiş yedim hep bunlara dikkat ettim

sorma bugün bi de sinemaya gittim gitmez olaydım baygınlık geçirmemek için zor tuttum kendimi , o kadar sıcak ve havasızdı ki bu havalarda ya denizde olacan ya da evden çıkmayacaksın , benimde ayaklar birden şişti ya dediğin gibi parmaklarım zor kapanıyor vallq Allah yardımcımız olsun, şükrediyorum işim evime yakın ve yorucu olmadığı için yoksa asla çalışamazdım ne ayakta durabiliyorum ne de uzun süre oturabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…