Sıcaktan olabilir ben de zor yiyorum. Gerçi sıcağa rağmen tatlıyı böreği kesmedim amaKızlar ya ben et yiyemiyorum 2 3 haftadır.. sürekli midem bulanıyor.. eşim de diyor millet ilk aylarda yiyemez midesi bulanır senin son ayburda konuşulana göre sizin doktorlar da son günlerde et yemeyi öneriyor. Et balık tavuk hepsi midemi bulandırıyor yutamıyorum zorla birşeylerle gitsin diyorum bakıyorum et yine ağzımda kalmış diğerlerini yutmuşum bebiş gelişiyordur inşallah
Şimdiii şöyle ki evet etiket yaptırdım İzmirde Can etiket var Çiğli organizede oraya yaptırdım boyutları da boy 5 en 3 cm. Etiketin 50 tanesi 40 lira gibi bi şeydi tam hatırlamıyorum. Kolonya aldım 50 taneye 2.5 litre kolonya gitti migrostan aldım kendi markası olandan dümdüz limon kolonyası :) fotosunu da ekleyeyimAyy buldum senietiket yaptırdın mı üstüne canım? Yaptırdıysan nerden yaptırdın kaç cm yaptırdın foto var mı bir de içine kolonya aldın mı nerden aldın kaç litre aldın ne kadar gitti aldım demekle olmaz bunlara da yardımcı ol
O zaman da şimdi de temiz çıktı çok şükürGenetiğinde etkisi yadsınamaz.
Şeker yüklemesi yaptırdınız mı peki? şekerle ilgili problem çıktı mı
geçmiş olsun benim de yirmilik diş ağrıyordu iki hafta karanfil koyarak idare ettim geçti çok şükür.doğumdan sonra ağrırsa çektirip kurtulacam.şimdi antibiyotik kullanmak istemiyorumkizlar ya 2 gundur dis agrisi cekiyorum bisey yiyip icemiyorum internetten bakiyorum son 3 aylik donemde tedavi riskliymis napicam ya
benim de sezeryan ama iki haftaya hazırlıcam.kendi çantama koyacaklarım;Hastane cantasi yapan anneler, bebek icin neler koydunuz.. Benim doğum sezaryen olacak. Sizin vereceginiz fikirleri merak ediyorum
Valla ben de kendimi dinlemeyim diyorum ama elimde değil tedirgin oluyorum uzun süre sessiz olunca. Sanırım normal bu gittiğimde doktora soracağım yoksa sürekli tetikte olmak yoruyor beni zihnen.Ayni durum bende de var . Dün yine baktım hareket falan yok sağa dön sola dön müzik aç dürt benim moral gitti eşime dedim hala hareket yok .gidilim istersen acile dedi bı 5 dakika daha bekleyip gidelim dedim neyseki hareketlendi şuan yine işten gelsiigmden beri hareketi az yada yok dondurma kek soğuk su ne bulursam yiyorum anlamadım .uygulamaya göre en çok bu haftalarda hareketli olurmuş bizimki ters tepti her halde
Ama işte her gece de aynı değil mesela bu gece çok az hareket etti. Günleri günlerine uymayabiliyor gerçiHareket ettiginde sanci geciyorsa yalancidir.
Gercek sanci gecmiyor, daha duzenli araliklara sahipmis. (Bende yasayanlarin yalancısıyım)
Gunduz siz hareketliyken rahminizde besik etkisi olusuyor, gece tam tersi. Bundan dolayı oluyor.
çokkkk aminAynen öyle valla, gerçi şuan doğsun da yanalım modundayım. Tabi duamızı da iyi edelim; sağlıkla doğsunlar uyku düzenleri de çok güzel olsun, kolay, iştahlı bebek olsun hepsi inşallah
Benim bebis son 3 gundur resmen 6-7 saatte bir karnima bir pıt yapip geri sessizlesiyordu. Cok korkutmustu beni. Bugun de yerinde durmuyor, adeta bir boks maci donuyor içeride. Saglari sollari hic belli degil bunlarin :)Ama işte her gece de aynı değil mesela bu gece çok az hareket etti. Günleri günlerine uymayabiliyor gerçi
Daha çantayı hazırlamadım ama bende kalın battaniye götürmeyi düşünmüyordum baya sıcak olacak hava kullanılır mı bilemedimKızlar Eylül ayında hastaneye götürmek için kalın battaniye fazla degilmi ?
Hepiniz peluş örgü nohut battaniye koyduk yazıyorsunuz ben penye ve muslin götürecektim
Bizde yutkuna yutkuna bi hal olduk. Çook sever ve sık yapardim. Diyabetliyim, yarin tam buğday unundan yapip yiyeceğiz, un olsaydi ben de girip yapmiştimMaster chef i izledim bu saatte kalkıp mutfakta canımın çektiği şeyi yapıyorum soylemiyim sizin de çekmesin ben ettim siz etmeyin
Aynen insan tedirgin oluyor aman hep hareket etsinler nerde hareket orda bereketBenim bebis son 3 gundur resmen 6-7 saatte bir karnima bir pıt yapip geri sessizlesiyordu. Cok korkutmustu beni. Bugun de yerinde durmuyor, adeta bir boks maci donuyor içeride. Saglari sollari hic belli degil bunlarin :)
Ah kuzum yakin olsaydik paylasirdikBizde yutkuna yutkuna bi hal olduk. Çook sever ve sık yapardim. Diyabetliyim, yarin tam buğday unundan yapip yiyeceğiz, un olsaydi ben de girip yapmiştim
Afiyet bal olsun canim, yarasinAh kuzum yakin olsaydik paylasirdikMehmet şef yerken canim cekti böyle bir yeme şekli yok
Ay valla maşallah maharetli olmak ne güzelMaster chef i izledim bu saatte kalkıp mutfakta canımın çektiği şeyi yapıyorum soylemiyim sizin de çekmesin ben ettim siz etmeyin
Ay valla maşallah maharetli olmak ne güzelbende direkt trendyoldan baktım yoktu. Bu saatte yersem zaten midem yanıyor hepten tutuşurdum herhalde. Onun yerine kaşar peyniri doğrayıp baka baka yedim
Ayy sormayın valla hele o Mehmet Şefkasar peynir mi bu program gebelerin ahini aliyor Normalde asiri üşengeç bir insanım canim çekerse yapamayacagim bisey yok midem kaynıyor ama ona rağmen yasasin yemek yemek
Doktor randevum bana göre kötü, doktoruma göre normaldi.
1650 gr çıkıyor bebeğim. 32+3 haftalık oldum bugün. Bana çok az geldi. Hatta önce 1570 gibi çıktı. Sonra tekrar ölçtü milim hareket ettirince 1650 gözüküyor. Kendimi tutamayıp orada ağladım. İlk defa bana yabancı birinin karşısında ağladım. 10 gün geriden geliyor. Hatta daha fazla. Rakamlar bile birbirine girdi şu an zihnimde.
Hep haftasıyla uyumla gidiyordu. 8 temmuzda kontrole gittiğimde 1350 çıkmıştı. Çok çok az kilo almış. Doktorum normal olduğunu anormal bir durumum olmadığını söyledi. Uzun uzun ölçümler yaparak beni ikna etmeye çalıştı. Söyledikleri mantıklı gelse de ben mantıklı düşünecek durumda değilim galiba.
Canım çok sıkıldı. 15 gün sonra tekrar gideceğim. Ekstra daha ne yapabilirim hiç bilmiyorum ama umarım haftasını yakalar
Ah kuzum herşey üst üste gelmiş gerçekten, neden kendinizi bu karar yıprattınız. Keşke bir yardımcı tutsaydınız zaman yakın mı bilmiyorum ama 1 günde olmasa 2 günde halleder çıkardı kuzu. Annenin durumunun denk gelmesi de çok kötü olmuş gerçekten.Kizlar sinirden ağliyorum
Annem geldi geleli tansiyonlari yerlerde, sürekli uykuda.. eşim fulltime çalisiyor eve geliyor hem ev islerine hem çocuklarin hazirliklarina koşturuyor.. h.sonu mesai yapti bu iki gün izinliydi, camlari perdeleri indirdi sildi temizledi,annemin tansiyon 9-5 lerde o bi kahvalti hazirladi sonra bi sey yapamadi gün boyu yatti.. eşim ben camlari sildim perdeler yikaniyor daha ne yapabilirim diye hazirlandi baliğa gitmeye..bende istiyorum kendine vakit ayirsin kafasi dagilsin diye ama gün boyu annem yattigi icin eşime getir götürü ben yaptim, şeker hastasiyim acliktan sekerim düstü kalkip kendim yaptim yemegi.. evet camlar perdeler temizlendi ama banyo keş gibi, heryer islandi. Halilar kalkmis düzen yok evde, annem mutfagi hala toplayamadi. E dedim eşime git tamam ama ev bu haldeyken nasil geçirecegiz bu günü. O da diyor ki çok bunaldim ben elimden geleni yaptim. O hakli ben hakliyim, karnim burnumda iki can taşiyorum, e annem hasta ona ne diyim.. sinirlerim harap oldu.. bana bi şey diyin
Canım tansiyon olayımız aynı. Şuanda ben de bu tansiyondayım ama normalim 9-6 olduğu için bu 11 bana yüksek geliyor. Protein kaçağı şüphesi neden? Benm doktorum sıcaklıktan ve ödemden yükseldiğini söylemiştiKızlar ben de yarın kontrole gideceğim tam 31+0 olacak Allahın izniyle. 32 den sonra çalışıp çalışamayacağıma ilişkin ön görüşme yapmak istiyorum hem de bu ara kendimde bir ödem hali hissediyorum idrar testi isteyeceğim protein kaçağı olmasından korkuyorum. Bir de normalde tansiyonum 9-6 dır benim ama bu gebeliğimde 11-7 civarı seyrediyor biraz yoruyor beni sıcaklarla da birleşinceumarım yarın kontrolümüz güzel geçer
Ah çekmez miyim. Bir haftadır oturmak da zorlanır oldumKızlar bel ağrısı olan var mı çok kötü bel ağrısı çekiyorum yatarken ve yürürken ya
Çünkü gündüz hareket ederken onu sallıyorsun annesi. O da uyuyor. Gece ise sabit olduğumuz için uyanıyorlarKızlar benim bebenin hareketleri gündüz azken akşam ve geceleri daha çok.. arada uzun süre hareket hissetmediğim oluyor tam endişeleniyorum hastaneye mi gitsek diyorum başlıyor tekmelemeye. Sıpa ya sürekli tetikteyim elim karnımda. Sizler ne sıklıkla hissediyorsunuz
Ah canım bu konuda ben de çok karmaşadayım. Ve ben cihazların doğruluğuna artık güvenmiyorum bilmiyorum bişey var. Kaç haftadır iki hafta önde giden bebeğim geçen hafta haftasıyla uyumlu çıktı. Ve iki haftada sadece 100 gram almış gibi gözüktü. Yani bu mümkün mü? 2 hafta da ne değişti? Şu var benim bebek önden gittiği için ben günde 2 tane almam gereken balık hapını 1 taneye düşürdüm. Ama bu kadar da etki edemez yani:/ ölçümlere zerre güvenm kalmadı yaDoktor randevum bana göre kötü, doktoruma göre normaldi.
1650 gr çıkıyor bebeğim. 32+3 haftalık oldum bugün. Bana çok az geldi. Hatta önce 1570 gibi çıktı. Sonra tekrar ölçtü milim hareket ettirince 1650 gözüküyor. Kendimi tutamayıp orada ağladım. İlk defa bana yabancı birinin karşısında ağladım. 10 gün geriden geliyor. Hatta daha fazla. Rakamlar bile birbirine girdi şu an zihnimde.
Hep haftasıyla uyumla gidiyordu. 8 temmuzda kontrole gittiğimde 1350 çıkmıştı. Çok çok az kilo almış. Doktorum normal olduğunu anormal bir durumum olmadığını söyledi. Uzun uzun ölçümler yaparak beni ikna etmeye çalıştı. Söyledikleri mantıklı gelse de ben mantıklı düşünecek durumda değilim galiba.
Canım çok sıkıldı. 15 gün sonra tekrar gideceğim. Ekstra daha ne yapabilirim hiç bilmiyorum ama umarım haftasını yakalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?