2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sıcaktan olabilir ben de zor yiyorum. Gerçi sıcağa rağmen tatlıyı böreği kesmedim ama

Şimdiii şöyle ki evet etiket yaptırdım İzmirde Can etiket var Çiğli organizede oraya yaptırdım boyutları da boy 5 en 3 cm. Etiketin 50 tanesi 40 lira gibi bi şeydi tam hatırlamıyorum. Kolonya aldım 50 taneye 2.5 litre kolonya gitti migrostan aldım kendi markası olandan dümdüz limon kolonyası :) fotosunu da ekleyeyim

Eklentiler

• IMG_1616.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 76
Genetiğinde etkisi yadsınamaz.
Şeker yüklemesi yaptırdınız mı peki? şekerle ilgili problem çıktı mı
O zaman da şimdi de temiz çıktı çok şükür
kizlar ya 2 gundur dis agrisi cekiyorum bisey yiyip icemiyorum internetten bakiyorum son 3 aylik donemde tedavi riskliymis napicam ya
geçmiş olsun benim de yirmilik diş ağrıyordu iki hafta karanfil koyarak idare ettim geçti çok şükür.doğumdan sonra ağrırsa çektirip kurtulacam.şimdi antibiyotik kullanmak istemiyorum
Hastane cantasi yapan anneler, bebek icin neler koydunuz.. Benim doğum sezaryen olacak. Sizin vereceginiz fikirleri merak ediyorum
benim de sezeryan ama iki haftaya hazırlıcam.kendi çantama koyacaklarım;
1 tane uzun gecelik -2 tane pijama -4 tane iç çamaşırı -3tane ped(çıkarken kullanırım diye)-bir paket hasta bezi -bir paket yatak koruyucu örtü-ıslak mendil -2si 1 arada kahve -kağıt havlu -terlik -çorap

Bebeğin çantasına -hemşireye verilecek 10lu set içine bir tane bez ve çorap -2 alt üst takım -2pijama altı -3uzun kollu zıbın -20bez -ıslak mendil -battaniye -kalın battaniye -çorap -batıl ama sarı tülbentte koyarım

Valla ben de kendimi dinlemeyim diyorum ama elimde değil tedirgin oluyorum uzun süre sessiz olunca. Sanırım normal bu gittiğimde doktora soracağım yoksa sürekli tetikte olmak yoruyor beni zihnen.

Hareket ettiginde sanci geciyorsa yalancidir.

Gercek sanci gecmiyor, daha duzenli araliklara sahipmis. (Bende yasayanlarin yalancısıyım )

Gunduz siz hareketliyken rahminizde besik etkisi olusuyor, gece tam tersi. Bundan dolayı oluyor.
Ama işte her gece de aynı değil mesela bu gece çok az hareket etti. Günleri günlerine uymayabiliyor gerçi

Ama işte her gece de aynı değil mesela bu gece çok az hareket etti. Günleri günlerine uymayabiliyor gerçi
Benim bebis son 3 gundur resmen 6-7 saatte bir karnima bir pıt yapip geri sessizlesiyordu. Cok korkutmustu beni. Bugun de yerinde durmuyor, adeta bir boks maci donuyor içeride. Saglari sollari hic belli degil bunlarin :)

Kızlar Eylül ayında hastaneye götürmek için kalın battaniye fazla degilmi ?
Hepiniz peluş örgü nohut battaniye koyduk yazıyorsunuz ben penye ve muslin götürecektim
Daha çantayı hazırlamadım ama bende kalın battaniye götürmeyi düşünmüyordum baya sıcak olacak hava kullanılır mı bilemedim

Master chef i izledim bu saatte kalkıp mutfakta canımın çektiği şeyi yapıyorum soylemiyim sizin de çekmesin ben ettim siz etmeyin
Bizde yutkuna yutkuna bi hal olduk. Çook sever ve sık yapardim. Diyabetliyim, yarin tam buğday unundan yapip yiyeceğiz, un olsaydi ben de girip yapmiştim

Benim bebis son 3 gundur resmen 6-7 saatte bir karnima bir pıt yapip geri sessizlesiyordu. Cok korkutmustu beni. Bugun de yerinde durmuyor, adeta bir boks maci donuyor içeride. Saglari sollari hic belli degil bunlarin :)
Aynen insan tedirgin oluyor aman hep hareket etsinler nerde hareket orda bereket

Master chef i izledim bu saatte kalkıp mutfakta canımın çektiği şeyi yapıyorum soylemiyim sizin de çekmesin ben ettim siz etmeyin
Ay valla maşallah maharetli olmak ne güzel bende direkt trendyoldan baktım yoktu. Bu saatte yersem zaten midem yanıyor hepten tutuşurdum herhalde. Onun yerine kaşar peyniri doğrayıp baka baka yedim

Ay valla maşallah maharetli olmak ne güzel bende direkt trendyoldan baktım yoktu. Bu saatte yersem zaten midem yanıyor hepten tutuşurdum herhalde. Onun yerine kaşar peyniri doğrayıp baka baka yedim
kasar peynir mi bu program gebelerin ahini aliyor Normalde asiri üşengeç bir insanım canim çekerse yapamayacagim bisey yok midem kaynıyor ama ona rağmen yasasin yemek yemek

Kizlar tecrubeli analara bisey danismam lazim

22 aylik bebege isitme testi yaptirmam gerekiyor, cocuk kbb diye bir bolum yok, herhangi bir hastanenin herhangi bir kbb'cisi bu isitme testini yapar mi? Fikriniz var mi?

kasar peynir mi bu program gebelerin ahini aliyor Normalde asiri üşengeç bir insanım canim çekerse yapamayacagim bisey yok midem kaynıyor ama ona rağmen yasasin yemek yemek
Ayy sormayın valla hele o Mehmet Şef eşim diyor izleme her gördüğünü canın çekiyor. Dedim yoo dün ahtapot vardı (onun gibi bişeydi sanırım) istedim mi? Yok. Demek ki her gördüğümü istemiyorum yiyin yiyin bizim yerimize de afiyet olsun, yarasın inşallah

Bende aynı durumdayım haftalarımızda yakınmış
Bende 30.haftada gittim 1450 olmuştu 32 de gittim 1640 olmuş hatta daha bile düşük ölçtü 1600 gbi en geniş açıyla alayım fln dedi az daha yüksek çıktı hep karın çevresi 1 hafta geriydi kendide sende minyonsun o yüzdendir diyodu ama bu sefer az büyümüş dedi
Hatta çalşabilir yazısı almıştım haftaya yine gel bakalım yat dinlen hep soluna yat dedi
Bu yüzden bende işi erken bırakmayı düşünüyorım genelde soluna hep yat dedi plesantadan kan akışı az oluyo olbilir takip edelim dedi
Benim çok tadım kçtı ama gelişim durursa erken alırız gibi konuştu ki ben kilonun genetik olduğunu düşünüyorum 38 e gelince ztn 2500 civarı olurlar bende o kiloda zayıf doğmuşum
Cumaya kadr bende ne bulduysam yiyorum az yedim diyemi böyle oldu anlamak için

Ah kuzum herşey üst üste gelmiş gerçekten, neden kendinizi bu karar yıprattınız. Keşke bir yardımcı tutsaydınız zaman yakın mı bilmiyorum ama 1 günde olmasa 2 günde halleder çıkardı kuzu. Annenin durumunun denk gelmesi de çok kötü olmuş gerçekten.

Canım tansiyon olayımız aynı. Şuanda ben de bu tansiyondayım ama normalim 9-6 olduğu için bu 11 bana yüksek geliyor. Protein kaçağı şüphesi neden? Benm doktorum sıcaklıktan ve ödemden yükseldiğini söylemişti
Kızlar bel ağrısı olan var mı çok kötü bel ağrısı çekiyorum yatarken ve yürürken ya
Ah çekmez miyim. Bir haftadır oturmak da zorlanır oldum
Çünkü gündüz hareket ederken onu sallıyorsun annesi. O da uyuyor. Gece ise sabit olduğumuz için uyanıyorlar
Ah canım bu konuda ben de çok karmaşadayım. Ve ben cihazların doğruluğuna artık güvenmiyorum bilmiyorum bişey var. Kaç haftadır iki hafta önde giden bebeğim geçen hafta haftasıyla uyumlu çıktı. Ve iki haftada sadece 100 gram almış gibi gözüktü. Yani bu mümkün mü? 2 hafta da ne değişti? Şu var benim bebek önden gittiği için ben günde 2 tane almam gereken balık hapını 1 taneye düşürdüm. Ama bu kadar da etki edemez yani:/ ölçümlere zerre güvenm kalmadı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…