- 28 Aralık 2022
- 1.422
- 3.343
- 53
Senin haftanda öyleydi bazen 2 gün daha az oynar sonraki günler coşardı. Şimdide habire ben buradayım diyor yakalayabilsem keşke vururken elini ayağını doğsun bir ısıracağım her yerini sen beni bunlarla mı dürtüp durdun diyeKızlar benim bebenin hareketleri gündüz azken akşam ve geceleri daha çok.. arada uzun süre hareket hissetmediğim oluyor tam endişeleniyorum hastaneye mi gitsek diyorum başlıyor tekmelemeye. Sıpa ya sürekli tetikteyim elim karnımda. Sizler ne sıklıkla hissediyorsunuz
Ben 32+0ım saçlarım aşırı beyaz. Bugün doktoruma sordum doğumdan önce saçlarımı boyayabilir miyim diye. Organik boyayla boyayabilirsin sorun olmaz dedi. Hamileliğimin başkından beri 2 kere boyamıştım, 1 ay sonra 3. Yü boyayacağım inşallahKızlar doğumdan önce ya da sonra ne zaman saç boyatmayı düşünüyorsunuz? Saçlarım bakır kızıl karışıktı. Şu an ombre moduna geldi. Baya sıkıldım artık
Aynen benimkide öyle. Ama işte arada tedirgin oluyorum bildiğim haldeSen aktifken o duruyor sen yavaşladığında o hareket ediyor demişti doktorum.
Benim de akşamları içine canavar kaçıyor resmen, bu saatlerde başlıyor geceye kadar. Gündüz de daha sakin kalıyor
O zaman bir iki haftaya daha da hareketlenir her an hissetmek istiyorum hareketleriniSenin haftanda öyleydi bazen 2 gün daha az oynar sonraki günler coşardı. Şimdide habire ben buradayım diyor yakalayabilsem keşke vururken elini ayağını doğsun bir ısıracağım her yerini sen beni bunlarla mı dürtüp durdun diye
Senin sıpa baya sana uyum sağlamış maşallahcanım benimde gece benle uyur benle uyanıriş yerine gidince sohbet muhabbet dikkat ettim hep oda katılıyor bize hoplatıyor hatta beni yerimden kızların sesine bile aşina şu an yavrum onalra yabancılık hissetmyevek hatta şunu anladım gürültülü ortamda oda hareketli sessiz ortam da oda sessiz bir arada tv de müzik açınca hareketlendi bayağı ama mesela haftasonu evdeysem eşim yoksa sessiz bir ortam varsa oda daha sessiz oluyor benim sıpa böyle
evet sesleri algılayabiliyorlar muhteşem bişeySenin sıpa baya sana uyum sağlamış maşallah
Eşimin sesine baya tepki veriyor bizimkide
Öyle olursa gece yandık deseneAy gerçekten benimde tam olarak öyle. Gündüz uyuyorlar demek ki. Arkadaşım doğumdan sonra da anne karnındaki uyku düzeni gibi oluyor demişti. Gececi olacaklar belli ki
Aynen öyle valla, gerçi şuan doğsun da yanalım modundayım. Tabi duamızı da iyi edelim; sağlıkla doğsunlar uyku düzenleri de çok güzel olsun, kolay, iştahlı bebek olsun hepsi inşallahÖyle olursa gece yandık desene
Şu yalancı sancı denilen ağrı nasıl bişey? Benim şimdi ince sızlamalarım oluyor ama çok aşağıda yani vajina girişi mi desem.. kasıklarda falan değil. Ara ara sızmalar girdi. Böyle bişey yaşayan oldu mu
Kızlar benim bebenin hareketleri gündüz azken akşam ve geceleri daha çok.. arada uzun süre hareket hissetmediğim oluyor tam endişeleniyorum hastaneye mi gitsek diyorum başlıyor tekmelemeye. Sıpa ya sürekli tetikteyim elim karnımda. Sizler ne sıklıkla hissediyorsunuz
Ayni durum bende de var . Dün yine baktım hareket falan yok sağa dön sola dön müzik aç dürt benim moral gitti eşime dedim hala hareket yok .gidilim istersen acile dedi bı 5 dakika daha bekleyip gidelim dedim neyseki hareketlendi şuan yine işten gelsiigmden beri hareketi az yada yok dondurma kek soğuk su ne bulursam yiyorum anlamadım .uygulamaya göre en çok bu haftalarda hareketli olurmuş bizimki ters tepti her haldeKızlar benim bebenin hareketleri gündüz azken akşam ve geceleri daha çok.. arada uzun süre hareket hissetmediğim oluyor tam endişeleniyorum hastaneye mi gitsek diyorum başlıyor tekmelemeye. Sıpa ya sürekli tetikteyim elim karnımda. Sizler ne sıklıkla hissediyorsunuz
Ben de böyle düşünüyorum. Mevsimler kaydı eylül ayı artık çok sıcak oluyor. 2 penye battaniye 1 müslin alırım sanırımKızlar Eylül ayında hastaneye götürmek için kalın battaniye fazla degilmi ?
Hepiniz peluş örgü nohut battaniye koyduk yazıyorsunuz ben penye ve muslin götürecektim
Hareketle bağımsız oldu sanki benim yaHareket ettiginde sanci geciyorsa yalancidir.
Gercek sanci gecmiyor, daha duzenli araliklara sahipmis. (Bende yasayanlarin yalancısıyım)
Müslin 2-3 tane alırım ben canım birini çarşaf niyetine altına kullanacağım hastane beşikleri hijyenik olmayabilirBen de böyle düşünüyorum. Mevsimler kaydı eylül ayı artık çok sıcak oluyor. 2 penye battaniye 1 müslin alırım sanırım
Hareketle bağımsız oldu sanki benim yahareket ettiğinde de oldu, hareket etmeden de oldu. Kendiliğinden geçiyor o sızlama. Ama sancı değil benimki sanki çatı ağrısı. Batma- sızlama tarzında direkt aşağıda yani
Aynen aynen, bikaç saniye sürdü ama tekrarladı birkaç dakika arayla. Normalse sorun yokAnladım bana surekli oluyor o, cati bolgesine pelvik kemige dogru bicak saplanmasi seklinde
Canım sen sakın ol ve bebeğini düşün , eşinede güzel bir dille az kaldığını ve bu günlerinde geçeceğini söyle , yani evmiş temizlikmiş gerçekten boş ver , benim evi görsen varya ağlanacak halde , ama ne yapiyim bakıp geçiyorum , şuan hiç bişey senden ve bebeğinden önemli değil , annen çok geçmiş olsun , oda istemez tabi böyle olmasını ama uzun yolDan geldiler hava sıcak etki ediyor bunlar
Ah şu hormonlar o kadar normal ki sinirlenmen. Bazen ben de olur olmadık şeylere üzülüp ağlayıp sinirleniyorum sonra dan sakin düşününce niye öyle yapmışım ki diyorum.
Anneciğine çok çok geçmiş olsun ama keşke sana daha yardımı dokunacak biri mi gelseymiş.
Hepinize tesekkür ederim, alinti yapamadigim arkadaslarda oldu..Benim annem 23 saatlik mesafeye geldi ve yanımda 2 ay kaldı Allah razı olsun. Annemde de bel boyun fıtığından ağrılar sıkıntılar oldu iş yaparken hep dinlenerek ara vererek yapmak zorunda kaldı. Benim evin işide öyle az değildi buraya listede yazmıştım hatta. Ekstra şehrin tozu bitmiyor, yağmuru, rüzgarı bitmiyor, örümcekler zaten 4 yanımız ağaç yeşillik her yerde hani demem o ki temizlenen yerde 2 güne o temiz halini yitiriveriyordu. Bende gerçekten kafasına bi iş koyup yapılmazsa takıntı haline getiren biriyim. Ee benim eşimde asker eve 3-4 günde 1 geldiğinde minik işler dışında ne isteyeyim ondan onada kıyamıyordum. En nihayetinde gerçekten duvarlara kadar sildik ama evi şuan bıraktım geldim gidince yine kabasını alsam yetecek ama iş çıkaracak bana. Temizlik bitmiyor, derleme toplama bitmiyor, eksik bitmiyor. Kendini düşünce olarak rahatlat. Annenin sağlığı, senin, bebeklerinin, eşinin sağlığı, mutluluğu tüm hepsinden önde gelir. Doğum çantan hazır olsun, bebişlerinin eksikleri, odaları hazır olsun geriside hallolur hiiiç kendini streslendirme. Şuan annende, eşinde, sende haklısınız. Annen inşallah bir an önce toparlanır yardımcı olmaya devam eder geçmiş olsun.
Hava sıcak olur ama hastane klimaları serin olabilir diye düşündüğüm için bi tane de örgü battaniye alacağım ben.Ben de böyle düşünüyorum. Mevsimler kaydı eylül ayı artık çok sıcak oluyor. 2 penye battaniye 1 müslin alırım sanırım
Müslin örtüleri beşiğine de sermelerini istiyeceğim. Hem örtü olacak hem battaniye gibi. Birde klima merkezi sistem soğuk olur diye korkuttular işin açıkçası.Ay hanımlar sizin battaniyeleri okuyunca ben çok mu az koydumşimdi gaza gelip evde ne var ne yok battaniye ve yorgana dair hepsini alacağım. şaka bi yana hemşireye verilen hariç 2 battaniye koymuştum bi tane daha alsam mı diyordum; alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?