2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Senin haftanda öyleydi bazen 2 gün daha az oynar sonraki günler coşardı. Şimdide habire ben buradayım diyor yakalayabilsem keşke vururken elini ayağını doğsun bir ısıracağım her yerini sen beni bunlarla mı dürtüp durdun diye

Kızlar doğumdan önce ya da sonra ne zaman saç boyatmayı düşünüyorsunuz? Saçlarım bakır kızıl karışıktı. Şu an ombre moduna geldi. Baya sıkıldım artık
Ben 32+0ım saçlarım aşırı beyaz. Bugün doktoruma sordum doğumdan önce saçlarımı boyayabilir miyim diye. Organik boyayla boyayabilirsin sorun olmaz dedi. Hamileliğimin başkından beri 2 kere boyamıştım, 1 ay sonra 3. Yü boyayacağım inşallah

O zaman bir iki haftaya daha da hareketlenir her an hissetmek istiyorum hareketlerini

Senin sıpa baya sana uyum sağlamış maşallah
Eşimin sesine baya tepki veriyor bizimkide

Hareket ettiginde sanci geciyorsa yalancidir.

Gercek sanci gecmiyor, daha duzenli araliklara sahipmis. (Bende yasayanlarin yalancısıyım )

Gunduz siz hareketliyken rahminizde besik etkisi olusuyor, gece tam tersi. Bundan dolayı oluyor.

Ayni durum bende de var . Dün yine baktım hareket falan yok sağa dön sola dön müzik aç dürt benim moral gitti eşime dedim hala hareket yok .gidilim istersen acile dedi bı 5 dakika daha bekleyip gidelim dedim neyseki hareketlendi şuan yine işten gelsiigmden beri hareketi az yada yok dondurma kek soğuk su ne bulursam yiyorum anlamadım .uygulamaya göre en çok bu haftalarda hareketli olurmuş bizimki ters tepti her halde

Kızlar Eylül ayında hastaneye götürmek için kalın battaniye fazla degilmi ?
Hepiniz peluş örgü nohut battaniye koyduk yazıyorsunuz ben penye ve muslin götürecektim
Ben de böyle düşünüyorum. Mevsimler kaydı eylül ayı artık çok sıcak oluyor. 2 penye battaniye 1 müslin alırım sanırım

Hareket ettiginde sanci geciyorsa yalancidir.

Gercek sanci gecmiyor, daha duzenli araliklara sahipmis. (Bende yasayanlarin yalancısıyım )
Hareketle bağımsız oldu sanki benim ya hareket ettiğinde de oldu, hareket etmeden de oldu. Kendiliğinden geçiyor o sızlama. Ama sancı değil benimki sanki çatı ağrısı. Batma- sızlama tarzında direkt aşağıda yani

Anladım bana surekli oluyor o, cati bolgesine pelvik kemige dogru bicak saplanmasi seklinde

Hepinize tesekkür ederim, alinti yapamadigim arkadaslarda oldu..
Annemden daha da beklentiyi düşüreceğim sanirim, çünkü geleli dört hafta oldu, yol yorgunlugu filan kalmadi. Bezdi bunaldi, yoksa kendi benim evimin iki kati. Ve babam ve kardeşimle benden kat be kat fazla ilgileniyor. Oysa ben zaten her seyimi eşimden istiyorum, ona yemek disinda bi iş pek düşmüyordu.. dogumdan sonra da uzun süre kalmayi düsünüyordu ama buna ne ben ne de o dayanamayacak gibi

Müslin örtüleri beşiğine de sermelerini istiyeceğim. Hem örtü olacak hem battaniye gibi. Birde klima merkezi sistem soğuk olur diye korkuttular işin açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…