Yaa çok tatşı olmuş bayıldımmm ama sanırım etiket için izmire gelememŞimdiii şöyle ki evet etiket yaptırdım İzmirde Can etiket var Çiğli organizede oraya yaptırdım boyutları da boy 5 en 3 cm. Etiketin 50 tanesi 40 lira gibi bi şeydi tam hatırlamıyorum. Kolonya aldım 50 taneye 2.5 litre kolonya gitti migrostan aldım kendi markası olandan dümdüz limon kolonyası :) fotosunu da ekleyeyim
Satılıyor ama bir de pahalı olmasaKızlar water wipes'ın türkiye'de satıldığını bilmiyordum bilelink atar mısınız?
Geçmiş olsun. Kbbde yaş ayrımı olmuyor. İşitme testini kbb doktoru istiyor, hastane içindeki kbb ye bağlı odyometri bölümüne kağıdı götürüyorsunuz odyometrist yapıyor. Siz randevu alırken hastanenizde kbb nin odyometri bölümünde 22 aylık bebeğe bu test yapılıyor mu diye sorsanız daha doğru olur. Nadiren bazı testlere hastanın tepkilerini görmek için doktorda dahil oluyor o kadar. Kapsamlı, özel zincir grup hastanelere gidecekseniz mutlaka yapıyorlardır.Kizlar tecrubeli analara bisey danismam lazim
22 aylik bebege isitme testi yaptirmam gerekiyor, cocuk kbb diye bir bolum yok, herhangi bir hastanenin herhangi bir kbb'cisi bu isitme testini yapar mi? Fikriniz var mi?
Canım bende diş ve diş etı agrısı cekıyorum ara ara doktora gıttım tuzlu su ıle gargara yap dedı onu yapıyorum zeytın koyuyorum ağrıyan yere geçmezse buz aküsünü koyuyorum bıraz hafıflıyor
benim de surekli agri olmuyo bisey yiyince bi agriyo 10 dk sonra geciyo ama istedigim gibi yiyip icemiyorum yarin doktor kontrolum var doktoruma danisacam bi sıkıntı olmazsa giderim doktorageçmiş olsun benim de yirmilik diş ağrıyordu iki hafta karanfil koyarak idare ettim geçti çok şükür.doğumdan sonra ağrırsa çektirip kurtulacam.şimdi antibiyotik kullanmak istemiyorum
Ben de onu düşünmüştüm tekrar bir stok kontrolü yapayım sen hangi şehirden aldın ?Platsa smastad diye geçiyor canım. Kendi istediğin şekilde çekmece kapak vs ayarlıyorsun.
Canım insan doğurma anına odaklanınca tabii korkuyor , o yüzden odaklanma doğum anına , yani bu kadar insan doğurmuş ve doğruyor , bizde inşallah bi türlü doğrucaz , ya normal ya sezaryen . O yüzden odaklanma o ana , bebeğine odaklan , yani bende ameliyatı daha doğum anını düşününce korkuyorum , ama çok şükür bu duyguyuda yaşatanaAnladımm, göbek sertleşmesi bende yaşıyorum ara ara. Bu rahim batması çok değişik bişey bi an acaba idrar enfeksiyonu olabilir mi diye düşündüm ama hiç böyle bişey yaşamadım enfeksiyonken. Yani idrar var hissi değil. Dediğiniz gibi araştırdığımda da çatı ile ilgiliymiş. Ay şimdiden korkuyorum, nasıl doğuracağım
Ben zaten kafayı yedim gece tuvalete gidiyorum geliyorum hareketi his etmeden uyumuyorumKızlar benim bebenin hareketleri gündüz azken akşam ve geceleri daha çok.. arada uzun süre hareket hissetmediğim oluyor tam endişeleniyorum hastaneye mi gitsek diyorum başlıyor tekmelemeye. Sıpa ya sürekli tetikteyim elim karnımda. Sizler ne sıklıkla hissediyorsunuz
GünaydiinGünaydın sevgili Eylül anneleri mutlu bir gün güzel bir hafta olsun inşallah
Galiba öyle olucak , ama sıcaktan ola bilir mi ? Bide herkesin evinin düzeni farklı düşüncesi farklı belki senin yaptığın işleri annen gerek görmüyor canım , yani hepimizde buna benzer sıkıntılar var , benim annemde geliyor ama dediğin gibi oluyor bendede , annem evle pek ilgilenmiyor hatta eşim temizliyor annemler gelip gittikten sonra ev tekrar kirleniyorHepinize tesekkür ederim, alinti yapamadigim arkadaslarda oldu..
Annemden daha da beklentiyi düşüreceğim sanirim, çünkü geleli dört hafta oldu, yol yorgunlugu filan kalmadi. Bezdi bunaldi, yoksa kendi benim evimin iki kati. Ve babam ve kardeşimle benden kat be kat fazla ilgileniyor. Oysa ben zaten her seyimi eşimden istiyorum, ona yemek disinda bi iş pek düşmüyordu.. dogumdan sonra da uzun süre kalmayi düsünüyordu ama buna ne ben ne de o dayanamayacak gibi
Bende bilemedim ama bence gerek yok çok kalın onlarDaha çantayı hazırlamadım ama bende kalın battaniye götürmeyi düşünmüyordum baya sıcak olacak hava kullanılır mı bilemedim
GünaydınKızlar günaydınya ben normalde hem ağustos annelerine bakıyodum hem bizimkine eyvahlar olsun coşmuş burası dünden beri oku oku anca bitti çok şükür
Grubumuzun ilk bebeleri sağlıkla ilerliyormuş çok sevindim.. ben bizim grubun daha şanslı olduğuna inanıyorum diğer bebelerde güzel güzel gelecek inş
Dişle ilgili yazanlar olmş benim kadın doğumcum ne işin varsa yaptır, dişte çürük vs erken doğuma sebep oluyor. Anestezi gebelere uygun olan çeşitten kullansınlar dedi. Diş doktorumda genelde dişçiden çok korkan gebelere yasaklıyorlar, ah uh diye ani korkmalar iyi olmuyor dedi. Ben hep gittiğim için rahat rahat yaptırdım çürük dolgu tedavimi.
Bugün bizimde kontrolümüz olacak 34+0
Normalde hep bir hafta giden bebe geçen kontrolde haftasında çıktı. Bende grupta en çok kiloyu alan ana olarak (+22) kendime yakıştıramadım ve bu hafta daha çok yedimmuz kaşar yumurta ceviz ağırlık verdim. Görücez bakalım el mi yaman bey mi yaman
Canım çok geçmiş olsungünaydın kızlar, ben dün acillik oldum mide ağrısından ama yok böyle bir ağrıyürüyüşe çıkmıştık birden başladı sırtıma kadar vuruyor eşim hemen arabayı getirdi acile gittik ama ben kıvranmaya devam, kafamdan tonla senaryo geçiyor zehirlendim mi , acaba safra mı yapıyor bir yandan bebem hareket ediyor rahatlıyorum bir yandan dehşet bir ağrı, neyse kan alındı tansiyon EKG falan çekildi her şey iyi çıktı çok şükür bi tansiyonum düşüktü, ilaçta vermediler bi gaviscon içtim kadere razı ağrıyı çektim, kayınbabam da dr rennie kullanıyordum normalde talcid daha iyi iyileşticii etkisi var dedi onu Yazdırdım kullandım, kadın doğuma da görünecektim acil dr u gerek görmedi bebek hareketleri vardı bir de bugün dr kontrolüm var diye, öyle bir gece geçirdik yani, ne olduysa demir ilacını kullanmaya başladıktan sonra oldu bende bilmiyorum ülser mi var gastrit mi var tetikledi ağrılarımı 1 aydan fazladır mide ağrısı çekiyorum bıraktım tamamen içmeyecem hemoglobinim iyi çok şükür çok az bi düşüklüğü var doğal yoldan alacam demiri de
Kııız daha 1.de böyle olunuyorsa 5-6da ne halde oluruz ben düşünemedim bileCanım insan doğurma anına odaklanınca tabii korkuyor , o yüzden odaklanma doğum anına , yani bu kadar insan doğurmuş ve doğruyor , bizde inşallah bi türlü doğrucaz , ya normal ya sezaryen . O yüzden odaklanma o ana , bebeğine odaklan , yani bende ameliyatı daha doğum anını düşününce korkuyorum , ama çok şükür bu duyguyuda yaşatanazor olsaydı eskiler 5,6 doğurmazlardı bide böyle düşün kkkjkhkjkj
Çoook geçmiş olsun. İnşallah bir daha yaşamazsın böyle bir şey. Bebeğinde sende iyisin çok şükür. Demirden şüpheleniyorsan belki dr değiştirir farklı demir ilacı verir.günaydın kızlar, ben dün acillik oldum mide ağrısından ama yok böyle bir ağrıyürüyüşe çıkmıştık birden başladı sırtıma kadar vuruyor eşim hemen arabayı getirdi acile gittik ama ben kıvranmaya devam, kafamdan tonla senaryo geçiyor zehirlendim mi , acaba safra mı yapıyor bir yandan bebem hareket ediyor rahatlıyorum bir yandan dehşet bir ağrı, neyse kan alındı tansiyon EKG falan çekildi her şey iyi çıktı çok şükür bi tansiyonum düşüktü, ilaçta vermediler bi gaviscon içtim kadere razı ağrıyı çektim, kayınbabam da dr rennie kullanıyordum normalde talcid daha iyi iyileşticii etkisi var dedi onu Yazdırdım kullandım, kadın doğuma da görünecektim acil dr u gerek görmedi bebek hareketleri vardı bir de bugün dr kontrolüm var diye, öyle bir gece geçirdik yani, ne olduysa demir ilacını kullanmaya başladıktan sonra oldu bende bilmiyorum ülser mi var gastrit mi var tetikledi ağrılarımı 1 aydan fazladır mide ağrısı çekiyorum bıraktım tamamen içmeyecem hemoglobinim iyi çok şükür çok az bi düşüklüğü var doğal yoldan alacam demiri de
Lütfen kendini üzme benim bebeğim’de 9 gün geriden geliyor , dediğin gibi kiloyu söylemek için en büyük alanı ölçüp söylüyor bana , sen yemeğine dikkat et soluna uzan , beni dr her hafta çağrıyor ama , demek ki senin dr her haftaya gerek görmemiş , bizim bebekler biraz minnak doğacak böyle üzme kendini ama , doğduktan sonra kilo alırlarDoktor randevum bana göre kötü, doktoruma göre normaldi.
1650 gr çıkıyor bebeğim. 32+3 haftalık oldum bugün. Bana çok az geldi. Hatta önce 1570 gibi çıktı. Sonra tekrar ölçtü milim hareket ettirince 1650 gözüküyor. Kendimi tutamayıp orada ağladım. İlk defa bana yabancı birinin karşısında ağladım. 10 gün geriden geliyor. Hatta daha fazla. Rakamlar bile birbirine girdi şu an zihnimde.
Hep haftasıyla uyumla gidiyordu. 8 temmuzda kontrole gittiğimde 1350 çıkmıştı. Çok çok az kilo almış. Doktorum normal olduğunu anormal bir durumum olmadığını söyledi. Uzun uzun ölçümler yaparak beni ikna etmeye çalıştı. Söyledikleri mantıklı gelse de ben mantıklı düşünecek durumda değilim galiba.
Canım çok sıkıldı. 15 gün sonra tekrar gideceğim. Ekstra daha ne yapabilirim hiç bilmiyorum ama umarım haftasını yakalar
Bende dürtüyorum ama tepki vermeyince iyice evhamlanıyorum. Ya kafasına bastırırsam diye de pek dürtmüyorum hala totosu başı nerde tam anlayamıyorumBen zaten kafayı yedim gece tuvalete gidiyorum geliyorum hareketi his etmeden uyumuyorumsabahları da az his edersem sürekli dürtüyorum yani yavrum delirdi heralde hiç uyuyamıyor
Bak benim dr bana senin bebeğin max 2700,2800 doğar dedi , ama endişelenme çünkü benim kızımda 2700 doğmuştu dedi , arkadaşımla konuştum yeni doğum yaptı 2800 doğmuş ikinci gün 2600 düştü dedi , yani normal bunlar , kendini üzme dr kilolu olması önmeli değil sağlıklı olması önmeli dedi banaHer sabah kaşar peyniri be yumurta mutlaka yiyorum. Hafta da bir gün et bir gün tavuk, bir gün de balık yemeye çalışıyorum. Ayran yoğurt öğlen iş yerinde mutlaka tüketiyorum. Aralarda badem ya da ceviz. Bunun daha fazlasını nasıl yaparım bilmiyorum
bunların hepsini mantığım kabul ediyor. Bende bu şekilde açıklama yaparım zaten. Ama işte değişik bir durum bu. Neden diye soruyorum kendime. Bu zamana kadar hep haftasıyla uyumlu olup şimdi ne olduah bu annelik delilik gerçekten
doktorum da aynısını söylüyor boşuna stres yapıp kendini üzme diye. Ben üzüldükçe kendisi de çok üzüldü. Ultrason ekranında yapılan çizimleri 39+0 a çıkardı 3900 lere yakın bir rakam çıktı yanlış hatırlamıyorsam. Benim beneğim 39. Haftada 3060 gr doğdu diye de örnek verdi. 3000 doğsun ben tamamım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?