2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yaa çok tatşı olmuş bayıldımmm ama sanırım etiket için izmire gelemem neden internetten almadın ki bu boyutlarda bakayım ben de o zaman kuzu sağolasın

Kizlar tecrubeli analara bisey danismam lazim

22 aylik bebege isitme testi yaptirmam gerekiyor, cocuk kbb diye bir bolum yok, herhangi bir hastanenin herhangi bir kbb'cisi bu isitme testini yapar mi? Fikriniz var mi?
Geçmiş olsun. Kbbde yaş ayrımı olmuyor. İşitme testini kbb doktoru istiyor, hastane içindeki kbb ye bağlı odyometri bölümüne kağıdı götürüyorsunuz odyometrist yapıyor. Siz randevu alırken hastanenizde kbb nin odyometri bölümünde 22 aylık bebeğe bu test yapılıyor mu diye sorsanız daha doğru olur. Nadiren bazı testlere hastanın tepkilerini görmek için doktorda dahil oluyor o kadar. Kapsamlı, özel zincir grup hastanelere gidecekseniz mutlaka yapıyorlardır.

Kızlar günaydın ya ben normalde hem ağustos annelerine bakıyodum hem bizimkine eyvahlar olsun coşmuş burası dünden beri oku oku anca bitti çok şükür

Grubumuzun ilk bebeleri sağlıkla ilerliyormuş çok sevindim.. ben bizim grubun daha şanslı olduğuna inanıyorum diğer bebelerde güzel güzel gelecek inş

Dişle ilgili yazanlar olmş benim kadın doğumcum ne işin varsa yaptır, dişte çürük vs erken doğuma sebep oluyor. Anestezi gebelere uygun olan çeşitten kullansınlar dedi. Diş doktorumda genelde dişçiden çok korkan gebelere yasaklıyorlar, ah uh diye ani korkmalar iyi olmuyor dedi. Ben hep gittiğim için rahat rahat yaptırdım çürük dolgu tedavimi.

Bugün bizimde kontrolümüz olacak 34+0
Normalde hep bir hafta giden bebe geçen kontrolde haftasında çıktı. Bende grupta en çok kiloyu alan ana olarak (+22) kendime yakıştıramadım ve bu hafta daha çok yedim muz kaşar yumurta ceviz ağırlık verdim. Görücez bakalım el mi yaman bey mi yaman

geçmiş olsun benim de yirmilik diş ağrıyordu iki hafta karanfil koyarak idare ettim geçti çok şükür.doğumdan sonra ağrırsa çektirip kurtulacam.şimdi antibiyotik kullanmak istemiyorum
benim de surekli agri olmuyo bisey yiyince bi agriyo 10 dk sonra geciyo ama istedigim gibi yiyip icemiyorum yarin doktor kontrolum var doktoruma danisacam bi sıkıntı olmazsa giderim doktora uff cokta korkarim discilerden

Canım insan doğurma anına odaklanınca tabii korkuyor , o yüzden odaklanma doğum anına , yani bu kadar insan doğurmuş ve doğruyor , bizde inşallah bi türlü doğrucaz , ya normal ya sezaryen . O yüzden odaklanma o ana , bebeğine odaklan , yani bende ameliyatı daha doğum anını düşününce korkuyorum , ama çok şükür bu duyguyuda yaşatana zor olsaydı eskiler 5,6 doğurmazlardı bide böyle düşün kkkjkhkjkj

Ben zaten kafayı yedim gece tuvalete gidiyorum geliyorum hareketi his etmeden uyumuyorum sabahları da az his edersem sürekli dürtüyorum yani yavrum delirdi heralde hiç uyuyamıyor

günaydın kızlar, ben dün acillik oldum mide ağrısından ama yok böyle bir ağrı yürüyüşe çıkmıştık birden başladı sırtıma kadar vuruyor eşim hemen arabayı getirdi acile gittik ama ben kıvranmaya devam, kafamdan tonla senaryo geçiyor zehirlendim mi , acaba safra mı yapıyor bir yandan bebem hareket ediyor rahatlıyorum bir yandan dehşet bir ağrı, neyse kan alındı tansiyon EKG falan çekildi her şey iyi çıktı çok şükür bi tansiyonum düşüktü, ilaçta vermediler bi gaviscon içtim kadere razı ağrıyı çektim, kayınbabam da dr rennie kullanıyordum normalde talcid daha iyi iyileşticii etkisi var dedi onu Yazdırdım kullandım, kadın doğuma da görünecektim acil dr u gerek görmedi bebek hareketleri vardı bir de bugün dr kontrolüm var diye, öyle bir gece geçirdik yani, ne olduysa demir ilacını kullanmaya başladıktan sonra oldu bende bilmiyorum ülser mi var gastrit mi var tetikledi ağrılarımı 1 aydan fazladır mide ağrısı çekiyorum bıraktım tamamen içmeyecem hemoglobinim iyi çok şükür çok az bi düşüklüğü var doğal yoldan alacam demiri de

Galiba öyle olucak , ama sıcaktan ola bilir mi ? Bide herkesin evinin düzeni farklı düşüncesi farklı belki senin yaptığın işleri annen gerek görmüyor canım , yani hepimizde buna benzer sıkıntılar var , benim annemde geliyor ama dediğin gibi oluyor bendede , annem evle pek ilgilenmiyor hatta eşim temizliyor annemler gelip gittikten sonra ev tekrar kirleniyor ama bende eşime az kaldı falan diyorum , o yüzden sıkma canını

Günaydın
Öncelikle bir konuda yanlışın var. Kilo konusunda aynı gidiyoruz seni asla yalnız bırakmam arkadaşım. Yemeye devam.
Kontrolün güzel geçer inşallah.
Grubumuzun bende şanslı olduğuna inanıyorum. Hem sakiniz, yardımlaşmamız çok güzel, üslup konusunda da maşallah diyorum iyiyiz. Böyle devam etsin inşallah nazar değmesin tü tü tü.

Canım çok geçmiş olsun acaba demir ilacını başka bişey kullanamazmısın ? Belki başka ilaç böyle yapmaz , mide spazmı ola bilir anlattığın ağrı , çünkü mide spazmı böyle ani olur sırta vurur ve çok feci bi ağrısı olur

Kııız daha 1.de böyle olunuyorsa 5-6da ne halde oluruz ben düşünemedim bile

Çoook geçmiş olsun. İnşallah bir daha yaşamazsın böyle bir şey. Bebeğinde sende iyisin çok şükür. Demirden şüpheleniyorsan belki dr değiştirir farklı demir ilacı verir.

Lütfen kendini üzme benim bebeğim’de 9 gün geriden geliyor , dediğin gibi kiloyu söylemek için en büyük alanı ölçüp söylüyor bana , sen yemeğine dikkat et soluna uzan , beni dr her hafta çağrıyor ama , demek ki senin dr her haftaya gerek görmemiş , bizim bebekler biraz minnak doğacak böyle üzme kendini ama , doğduktan sonra kilo alırlar

Ben zaten kafayı yedim gece tuvalete gidiyorum geliyorum hareketi his etmeden uyumuyorum sabahları da az his edersem sürekli dürtüyorum yani yavrum delirdi heralde hiç uyuyamıyor
Bende dürtüyorum ama tepki vermeyince iyice evhamlanıyorum. Ya kafasına bastırırsam diye de pek dürtmüyorum hala totosu başı nerde tam anlayamıyorum

Bak benim dr bana senin bebeğin max 2700,2800 doğar dedi , ama endişelenme çünkü benim kızımda 2700 doğmuştu dedi , arkadaşımla konuştum yeni doğum yaptı 2800 doğmuş ikinci gün 2600 düştü dedi , yani normal bunlar , kendini üzme dr kilolu olması önmeli değil sağlıklı olması önmeli dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…