- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
Geçmiş olsun benim demir ilacı da mide ağrısı yapıyor söylediğim de bu sana gerekli o zaman tok karnına iç dedilerçok teşekkür ederim, evet evet kesinlikle mide spazmıydı bastırıp duruyordu, dr a soracam bugün başka ne kullanabilirim diye ama önceden de başka kullanmıştım yok asla gelmiyor bana midemi mahvediyor bilmiyorum belkş mide koruyucu verirse onunla kullanırım bakalım soracağım bugün
ayy evet gerçekten öyle ne yicem ben ( boğa borcuBeslenme de tetiklemiştir bir süre dikkat ederek beslen bakalım faydası olur umarım. Faydalı o kdr az yiyecek var ki zararlı her şeyin tadı güzel
multivitamin kullanıyorum bende canım , zaten bizim tüp bebek öncesinde de hep takviye kullandığım için demirim çok yüksekti referans değerinin üstündeydi onun ekmeğini yiyorum şu an , yoksa şu an bayağı düşük olurduDr sor bakalım , ben imom içiyorum onun içinde demir var , dr başka demir ilacı yazmdı iyi dedi kan değerlerin eğer çok düşük değilse öyle bişey iç
baktırdım ya çok şükür çok düşük değil, artık doğal yollardan alacağım uygun görürse dr umCanım değerlerine bakar yeterli değilse serum verir artık ilaç kötü yapıyorsa napalım yahu
ayy bakalım bana ne diyecek cidden kullanılacak gibi değil benim ağrılarımGeçmiş olsun benim demir ilacı da mide ağrısı yapıyor söylediğim de bu sana gerekli o zaman tok karnına iç dedilerarada içiyorum.Gynoferon
Ayy evet öyle oldu Eylül diyorum ama bi çoğumuz ağustos da doğururuzGünaydiinGittim direk temmuz annesi oldum hiç boyle planlamamiştı.
Çok çok geçmiş olsun bende de mide ülseri vardı zamanında kıvrandırıyor ağrısı allah kimseye yaşatmasın şurda çok az vaktimiz kaldı hayırlısıı ile sağ salim atlatsak barigünaydın kızlar, ben dün acillik oldum mide ağrısından ama yok böyle bir ağrıyürüyüşe çıkmıştık birden başladı sırtıma kadar vuruyor eşim hemen arabayı getirdi acile gittik ama ben kıvranmaya devam, kafamdan tonla senaryo geçiyor zehirlendim mi , acaba safra mı yapıyor bir yandan bebem hareket ediyor rahatlıyorum bir yandan dehşet bir ağrı, neyse kan alındı tansiyon EKG falan çekildi her şey iyi çıktı çok şükür bi tansiyonum düşüktü, ilaçta vermediler bi gaviscon içtim kadere razı ağrıyı çektim, kayınbabam da dr rennie kullanıyordum normalde talcid daha iyi iyileşticii etkisi var dedi onu Yazdırdım kullandım, kadın doğuma da görünecektim acil dr u gerek görmedi bebek hareketleri vardı bir de bugün dr kontrolüm var diye, öyle bir gece geçirdik yani, ne olduysa demir ilacını kullanmaya başladıktan sonra oldu bende bilmiyorum ülser mi var gastrit mi var tetikledi ağrılarımı 1 aydan fazladır mide ağrısı çekiyorum bıraktım tamamen içmeyecem hemoglobinim iyi çok şükür çok az bi düşüklüğü var doğal yoldan alacam demiri de
Kızlar biberon temizleyici olarak ne önerirsiniz? Baby me, green clean? Veya siz ne aldınız? İhtiyaç duymadığım bazı şeyler aslında gerekliymiş. Pompayıda bu temizleyiciler ve ılık suyla temizliyormuşuz devamlı kaynatmak iyi değilmiş.
Aynen canım bende senin gibiyim , tüp bebekten 1 sene öncesinden hep takviye aldımmultivitamin kullanıyorum bende canım , zaten bizim tüp bebek öncesinde de hep takviye kullandığım için demirim çok yüksekti referans değerinin üstündeydi onun ekmeğini yiyorum şu an , yoksa şu an bayağı düşük olurdu
Günaydın canım inşallahGünaydın sevgili Eylül anneleri mutlu bir gün güzel bir hafta olsun inşallah
Ben yatas twiny almistim sünger ama ince . Altına başka şeyler koyup Döşek falan yükseltcem ama en üstte süngeri kullanmam canim. Cunku ortopedik diye özellikle onu aldık.Kızlar görümcem park beşik verdi ama içinde sünger yani minder yok bunu ölçüsüne göre Trendyol dan sipariş etcem size sorum şu yorgan yastık kullanımı yasak diyorlar yenidoğanda sizler beşik içini nasıl ayarlıyacaksınız sünger üstüne çarşafını serip mi bebeği yatıracaksınız baş kısmı hafif yüksekte olmamalımı off kafam çok karışık anlatırsanız eksikleri ona göre ayarlim bide küçük beşik almıştım içinede minik bi yatak aldım babynast olmadı onu gündüz salonda otururken kullanırım fikirlerinize ihtiyacım var
Ay aynı şeyi bende düşünüyorum , benim kız çok uykucu ya dürtüyorum uyanmıyor , anca karnımı elimle dalgalandırıyorum bakıyorum içerde balık gibi dönüyormuş gibi oluyor , tamam diyorum uyuyorBende dürtüyorum ama tepki vermeyince iyice evhamlanıyorum. Ya kafasına bastırırsam diye de pek dürtmüyorum hala totosu başı nerde tam anlayamıyorum
Ben almadım yaKızlar biberon temizleyici olarak ne önerirsiniz? Baby me, green clean? Veya siz ne aldınız? İhtiyaç duymadığım bazı şeyler aslında gerekliymiş. Pompayıda bu temizleyiciler ve ılık suyla temizliyormuşuz devamlı kaynatmak iyi değilmiş.
Aynen ya bide öbür çoçuklara bakmak ev işi falan , bende oturamaz o tuvaletlerdeüstüne bir de bizim gibi tembel olmayıp her işi yapmışlarben başta alaturka tuvalette bile oturamıyordum, eskiyle kıyaslayınca meğer ne kadar alışmışız rahata , helal olsun valla ne diyim benim annem 5 normal 1 sezaryen doğum yaptı, gerçi hatırlıyorum annem çok zayıftı çok kansızlık yaşadı ama ona rağmen pes etmemiş
Ben sevibebenin reflü yatağını almıştım. Kendi beşiğinde de ince ortopedik bir yatağı var ancak direkt ona yatırmayı düşünmüyorum üstüne reflü yatağını koyup onun üzerine yatırırım gibi. Yastık zaten kullanmayacağım. Ha zam geliyor sürekli diye yataşın dacron 95 yorgan ve yastığını şimdiden alıp kenara koydum o ayrı ama bu sene kullanmam.Kızlar görümcem park beşik verdi ama içinde sünger yani minder yok bunu ölçüsüne göre Trendyol dan sipariş etcem size sorum şu yorgan yastık kullanımı yasak diyorlar yenidoğanda sizler beşik içini nasıl ayarlıyacaksınız sünger üstüne çarşafını serip mi bebeği yatıracaksınız baş kısmı hafif yüksekte olmamalımı off kafam çok karışık anlatırsanız eksikleri ona göre ayarlim bide küçük beşik almıştım içinede minik bi yatak aldım babynast olmadı onu gündüz salonda otururken kullanırım fikirlerinize ihtiyacım var
Ben beşiğin içine babynest reflü aldım onu koyucam bir müddet yani bebeği beşiğe koymicam direkKızlar görümcem park beşik verdi ama içinde sünger yani minder yok bunu ölçüsüne göre Trendyol dan sipariş etcem size sorum şu yorgan yastık kullanımı yasak diyorlar yenidoğanda sizler beşik içini nasıl ayarlıyacaksınız sünger üstüne çarşafını serip mi bebeği yatıracaksınız baş kısmı hafif yüksekte olmamalımı off kafam çok karışık anlatırsanız eksikleri ona göre ayarlim bide küçük beşik almıştım içinede minik bi yatak aldım babynast olmadı onu gündüz salonda otururken kullanırım fikirlerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?