2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Geçmiş olsun benim demir ilacı da mide ağrısı yapıyor söylediğim de bu sana gerekli o zaman tok karnına iç dediler arada içiyorum.Gynoferon

Dr sor bakalım , ben imom içiyorum onun içinde demir var , dr başka demir ilacı yazmdı iyi dedi kan değerlerin eğer çok düşük değilse öyle bişey iç
multivitamin kullanıyorum bende canım , zaten bizim tüp bebek öncesinde de hep takviye kullandığım için demirim çok yüksekti referans değerinin üstündeydi onun ekmeğini yiyorum şu an , yoksa şu an bayağı düşük olurdu

Günaydiin Gittim direk temmuz annesi oldum hiç boyle planlamamiştı.
Ayy evet öyle oldu Eylül diyorum ama bi çoğumuz ağustos da doğururuz resmen bugün 1 Ağustos geri sayım başladı Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

Çok çok geçmiş olsun bende de mide ülseri vardı zamanında kıvrandırıyor ağrısı allah kimseye yaşatmasın şurda çok az vaktimiz kaldı hayırlısıı ile sağ salim atlatsak bari

Ben deterjan ve biberon temizleyici olarak green clean aldım

Aynen canım bende senin gibiyim , tüp bebekten 1 sene öncesinden hep takviye aldım

Kızlar görümcem park beşik verdi ama içinde sünger yani minder yok bunu ölçüsüne göre Trendyol dan sipariş etcem size sorum şu yorgan yastık kullanımı yasak diyorlar yenidoğanda sizler beşik içini nasıl ayarlıyacaksınız sünger üstüne çarşafını serip mi bebeği yatıracaksınız baş kısmı hafif yüksekte olmamalımı off kafam çok karışık anlatırsanız eksikleri ona göre ayarlim bide küçük beşik almıştım içinede minik bi yatak aldım babynast olmadı onu gündüz salonda otururken kullanırım fikirlerinize ihtiyacım var

Ben yatas twiny almistim sünger ama ince . Altına başka şeyler koyup Döşek falan yükseltcem ama en üstte süngeri kullanmam canim. Cunku ortopedik diye özellikle onu aldık.

Bende dürtüyorum ama tepki vermeyince iyice evhamlanıyorum. Ya kafasına bastırırsam diye de pek dürtmüyorum hala totosu başı nerde tam anlayamıyorum
Ay aynı şeyi bende düşünüyorum , benim kız çok uykucu ya dürtüyorum uyanmıyor , anca karnımı elimle dalgalandırıyorum bakıyorum içerde balık gibi dönüyormuş gibi oluyor , tamam diyorum uyuyor

Ben almadım ya gerekli mi gerçekten

Aynen ya bide öbür çoçuklara bakmak ev işi falan , bende oturamaz o tuvaletlerde oturduğum zaman kalkamıyorum , hamileyken nasıl oturuyorlarmış gerçekten

Ben sevibebenin reflü yatağını almıştım. Kendi beşiğinde de ince ortopedik bir yatağı var ancak direkt ona yatırmayı düşünmüyorum üstüne reflü yatağını koyup onun üzerine yatırırım gibi. Yastık zaten kullanmayacağım. Ha zam geliyor sürekli diye yataşın dacron 95 yorgan ve yastığını şimdiden alıp kenara koydum o ayrı ama bu sene kullanmam.

Ben beşiğin içine babynest reflü aldım onu koyucam bir müddet yani bebeği beşiğe koymicam direk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…