2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Merhaba arkadaşlar, bu sabah 31+0 da kontrole gittim. Çok şükür bebiş iyi kan sonuçlarım ve idrar testim de temiz Vücudumdaki ödem halini sıcaklara bağladı doktor, 32 den sonra çalışabilir veririm durumun iyi gözüküyor dedi. Şimdilik bizde durumlar böyle

normal çarşafını sericem ben. ama ilk aylar reflü yatağında yatırıcam. kendi yatağına da onunla koymayı düşünüyorum

Ben bu hafta 33.haftama girdim. İki gün önce 8 saat otobüs yolculuğu yaptım. Bugün 3 saat yolculuk yapıyorum. Yarın da 8-9 saatlik yolculuk yapacağım. Her durduğu yerde inip yürüyorum. Otobüste periyodik olarak ayaklarımı hareket ettiriyorum. İdare ediyorum. Normalden daha şiddetli kasılma dışında sorun yaşamadım. Kasılma da düzenli ve uzun süreli olmadığı için çok büyütmedim gibi ama her mola yerimizi doğum için bir değerlendiriyoruz

Canım benim annem park yatak içine kalın sünger kestirdi, bir de ince sünger yatak aldık sert olucak ama yorgan aldık setin içinde vardı ama onu kaldırdım baya bir süre kullanılmasını önermiyorlar, owli den uyku tulumu aldım, baş kısmı yüksek olsun diyorlar bende kararsız kaldım reflü yatağı alıcam sanırım riske girmek istemiyorum .

Bayram da 12 saat yol gittim ve 12 saat döndüm. hiç problem yaşamadım

Günaydın canım doktorun yönlendirecektir ama molalarda yürürsen falan sıkıntı olmuyor merak etme

Haklısın arkadaşım, şimdiden doğumu düşünüp korkmak saçma. Bi şekilde başlayacak ve bitecek inşallah en ağrısız acısız ve kolay bi şekilde atlatırız sağlıkla Dünyada unutulan tek acı doğum acısıymış, yoksa bu kadınlar ne cesaret 5,6,7 tane peş peşe doğursunlar bakalım bizde unutacak mıyız

Bence yapılıyordur canım devlette çocuk doktoru sevk eder istediğini söylersen

Bende aliyim madem , onunla yıkadıktan sonra tekrar suyla yıkıyormuyuz?

En kullanışlı hali bence de böyle. Benim aklımdan geçen de alt çekmece üst askı olmuştu. Güzel günlerde kullan inşallah. Ne kadarsa almış oldunuz?

Canım seninle tarihlerimiz aynı olduğu için soruyorum kilosu boyu ne kadardı

Bebeği kucağına aldığın an unutuyorsun zaten , bide şöyle düşün millet burun ameliyatı bi sürü estetik cerrahi oluyor biz bebeğimiz için bunu yapıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…