2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben gitmedim ama arkadaşlar gitmişti dr 2 saate bir mola verilsin diye önermişti , ama mutlaka dr’unuza danışın herkesin durumu farklı mesela ben gitmemem gerekiyor duruma göre

Reflü yatağının üstüne herhangi bir çarşaf falan koyacakmısın yoksa ortapedik süngerine çarşafı çekip reflü yatağını üstünemi koyucaksın?
Oğlumda 13 yıl önce beşik almıştım içinde süngeri vardı çarşafı yorganı yastığı çektim kullandım ama şimdi öğreniyorum ki yastık kullanımı yasak yorgan kullanımı Boğulmaya karşı yasak reflü yatağı öneriliyor

Geçmiş olsun canım dilerim tekrarı olmaz
Yaaa öyle mi bundan sonra ölümüne kankayız
Bende dürtüyorum ama tepki vermeyince iyice evhamlanıyorum. Ya kafasına bastırırsam diye de pek dürtmüyorum hala totosu başı nerde tam anlayamıyorum
Ben dürtünce hiç umrunda olmuyo kendi isterse hareket ediyo

Ben green clean aldım ama hani bi tecrübem yok deterjanda o markayı aldım diye aldım
Çok geçmiş olsun canım
Doktorunla görüş ona göre ya bıraktırır ya da başka ilaç verir. Demiri aç karnına içiyoruz ya o dokunuyor büyük ihtimalle
Ben hep tok karnına içiyorum gece yatmadan diğer haplarla birlikte. Gün içinde takip yapamıyorum. Toplucana fırtt

Daha once test yaptirdik hem dogumda hem 1 yaşında bunlarin raporunu kabul etmediler eski diye. O yuzden devlette halledeyim istedim. Ozel hastaneler agzini 2 bin tlden aciyor.

Devlette yetiskinlere test yapildigini biliyorum da bebege yapilmiyorsa bileyim diye sordum aslinda.

Haklisin canimm, sagol
Ben yavrulara anne yani mobilya beşik aldim, onun içinde kendi sünger yataği var ama kalitesine güvenemedim. Ben umay bebekten reflü yataği aldim yattiklari kadar onda yatacaklar sonra ortopedik yatak alacagiz

Ben gitmedim ama arkadaşlar gitmişti dr 2 saate bir mola verilsin diye önermişti , ama mutlaka dr’unuza danışın herkesin durumu farklı mesela ben gitmemem gerekiyor duruma göre
Evet mutlaka doktoruma soracağım.. sık molalar ile gideriz diyor eşim ama sanki ufak ufak ağırlaşıyor gibi hissediyorum kendimi.. kararsız kaldım

Reflü yatağının üstüne penye ya da müslin battaniye sererim. Zaten kendi dokusu da pamuklu yıkadım kuruttum. altta kalacak süngere de yine çarşafını takarım öyle boş güzel durmaz.

çok geçmiş olsun. Ben de demir hapına ilk başladğımda çok rahatsız olmuştum. Sonra doktorum toz olan demir takviyesi önerdi. sabah akşam ondan kullandım.
Hala demirim düşük ,mecburen hapa dönüş yaptım ama toz olan hiç rahatsız etmedi.

Bunlar hep yediğim şeylerdi. bu kadar dikkat etmeme rağmen diye sorguladığım zaman tıkanıyorum zaten.
doktorum milim hareket ettirerek farklı sonuçlar olacağını uygulamalı gösterdi. İlk şoku atlatıyorum yavaş yavaş

benim ne yapmam gerekiyor diye sordum. senin yapacağın birşey yok, stres yapılacakta birşey yok dedi benim doktorum.
her bebek acaba belli bir dönem duraklama dönemine mi giriyor. bu şekilde örnekler çok ve herkes birşekilde bir yere bağlıyor olayı. doğalı mı bu acaba
sağlıkla alalım kucağımıza inşallah hepimiz 3000 gr doğsa yeter bana

Amin canım inşallah daha zayıf doğsa bile büyüyecek merak etme , benim arkadaşım 2800 doğdu ikinci gün 2600 oldu dedi bana , maşallah sağlıklı güzel bi kız oldu yeni 1 yaşına girdi yani onu dert etme kendine

Canım ben yataş twiny aldım kendi kılıfı var ayrıca yıkanıyor. 70×110 ölçüler. Üzerine vionel homedan alez aldım taktım.
Yastık ve yorgan evet kullanmamalıyız.
Bizim yaşadığımız şehir çok soğuk oluyor bebeğim üşürsede toglu kundak veya tulumla çözeceğim.
Reflü yatağı almadım. Minik beşiği var o yükseliyor baş kısmından. Bebeğimin durumuna göre gerek olması durumunda park yatağının baş kısmına destek koyarak hafif yükseltirim. Çözüme ulaşamazsam uygun reflü yatağı alıp koyarım.

Aslında bu protein kaçağı olabilir mi evhamını ben yaptım. Çünkü ödemi tetikleyen en önemli sebeplerden biri de protein kaçağı oluyor canım. Ama çok şükür tahlillerim temiz çıktı Yine de hem tansiyonumu düzenli ölçmeye hem de ödem durumunu takibe devam edeceğim. Yani şöyle fosur fosur ödem değilim ama ayaklarım ayakkabılarıma girmediği için gidip kendime 1 beden büyük ayakkabı almak zorunda kaldım

Canım çok geçmiş olsun, bence demir ilacıda etkili bide bebek artık mideye iyice baskı yapıyor o yüzdende oluyor. Benimde reflüm var ne yesem hep midem ağrıyor rennie duo bi yere kadar idare ediyor. Az kaldı dişimizi biraz daha sıkıcaz

Ben deterjan ve biberon temizleyici olarak green clean aldım
Teşekkür ederim.
Ben almadım ya gerekli mi gerçekten
Temizlemem gereken bir çok plastik içerikli bebiş ürünü için gerekliymiş anlaşılan ve pratik oluyormuş. Sürekli kaynatmak zarar veriyormuş. O sebeple alacağım ben.
Doktorlar genelde araba yolculuğuna itiraz etmiyor riskli durumunuz yoksa. Kısa molalar verirsiniz ödem olmaması için dikkat edin.
Anladım, devlet hastanesi için bilgim yok.

Bendede park yatak var sünger üstüne alez ve çarşaf sereceğim onun üstünede reflü yatağı ile birlikte bebeği yatırırım diye düşünüyorum yatağın eğimini başka türlü ayarlayamam diye düşündüm

Bende green clean aldım canım yorumları iyiydi. Bende normal biberon ve emzik vermeyi düşünmüyorum ama kaşık biberon (kullanırsam) ve göğüs pompasını biberon temizleyici ile temizlemeyi düşündüm

Çok doğru kuzum. Sağlıkla alalım kucağımıza da başka da birşey istemiyorum zaten
green clean aldım. Çok araştırmadım. Yorumlara baktım, çevremde kullanan çoktu aldım geçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…