- 9 Aralık 2021
- 1.302
- 2.496
- 83
Normal dogumda bayagi iniyormuş, sezaryende de kismen gidiyor canim, eski haline bile dönebilirsinTecrübeli annişleer sorum olacak, doğumdan sonra karnımız ne kadar küçülür. Yani hastanedeyken?
Hiç kuculmuo aksine bı tık daha büyyo. Snra yavaş yavaş küçülmeye başlıyo gün be günTecrübeli annişleer sorum olacak, doğumdan sonra karnımız ne kadar küçülür. Yani hastanedeyken?
Sezeryan olursa eğer ilk gün karnını gazdan dolayı biraz daha büyük bile gelebilir gözüne, ama sonra gazı çıkarınca ve yürümeye başlayınca iniyor hızlı bir şekilde canım benim 1 hafta olmadan normale dönmüştü, tabi benim stresli ve üzüntülü geçtiğine belki ilk hafta 10 kilo verdim canım zaten hamilelikte 6 kilo almıştımTecrübeli annişleer sorum olacak, doğumdan sonra karnımız ne kadar küçülür. Yani hastanedeyken?
ee haklı adamKizlar wc ye gitmeden önce biraz sancilarim oldu ara ara bıçak gibi girdi çıktı wc ye gittim eşime seslendim nisanim gelmissssssssss diye biraz sesli tabieşimin yerinden kalkıp koşa koşa gelmesi ve yüz ifadesi gözleri yerinden cikmis elleri titriyor yarım saat güldüm sanirim gerçekten gelse nisanim onun o hali beni strese sokar su an küstü bana bole şaka yapılır mı diyerek soyleniyor
Sezeryan olursa eğer ilk gün karnını gazdan dolayı biraz daha büyük bile gelebilir gözüne, ama sonra gazı çıkarınca ve yürümeye başlayınca iniyor hızlı bir şekilde canım benim 1 hafta olmadan normale dönmüştü, tabi benim stresli ve üzüntülü geçtiğine belki ilk hafta 10 kilo verdim canım zaten hamilelikte 6 kilo almıştım
Günaydın çok sevindim senin adına.Kızlar günaydın, hepinizegibi bir gün diliyorum
Müdürümle görüştüm ve bugünden itibaren full evden çalışmaya geçtim, çok mutluyum artık işe gitmek gerçekten çok zorlaşmıştı. Ayaklarımda aşırı ödem problemi var, ofisteki klimalardan dolayı 2 aydır tam anlamıyla düzelememiştim. Adamda acıdı artık halime. 1 eylül son iş günüm olacak nasipseAllah herkese böyle vicdanlı yönetici versin tek duam bu oldu
Günaydıııın birileri izinde de olsa erken uyanmışKızlar günaydın fisher price ana kucağı almayı düşünüyorum titreşimi de varmış otomatik olanların iyi olmadığını duydum gelişim açısından ama bu titreşim gazlı bebeklere falan iyi geliyormuş ve otomatik olmadığı icin bebek hareketiyle motor gelişimini olumlu etkiliyormuş. Siz ne marka aldınız bi o eksik kaldi onu da alayım kapansın artık bu defterbabyjorn mu o ovulmuş ama cok pahalı geldi bana ?
Bi tek karnımda yoktu oda oluşmuşAyy başladı mı çatlamalqr yaa büyüdük çok.. benim galina yok henüz
Evet ya uyuyamam ben pek sabah erken kalkıyorum ne yazık ki en geç 8. Eşim de uyu cok arayacaksın bu günleri diyor amaGünaydıııın birileri izinde de olsa erken uyanmışbende babyjörn var çok bi olayı olduğunu düşünmüyorum şişirilmiş bence muadillere bakılabilir
Maşallah canım eşine , hayat arkadaşın iyi gerisini boş ver inşallah hep böyle devam edersinizMağdur edebiyatçisi benim annem.. o hep haklidir, neyse elinin altindan kaldirayim da bari beni gücendirecek bi sebep ortadan kalksin. Benim evde sikildi, yarin onu k.v kişisine götüreceğim, tencere kapak birbirlerini darlasinlar beni biraksinlar
Yazik olmus adama bee
Banyoda camasir suyuna basilmis temizlik bezleri var, günde üç kez duş aliyorum, anne bunu kaldir artik dedim sen al yere koy diyor. E anne sen bana acimiyorsun deyincede senin o kadar ağır oldugunu düsünmüyorum diyor.. yav 33+0 ikiz gebeyim, 90 küsür kg var daha ne kadar ağır olabilirim. camasirimi eşim giydiriyor, adam pervane. bi eşim nazlatiyor varolsun
Biraz çıt kirildim olsaydim anneme babama böyle olmazdi
İlk firsatta atarim canim.. ben kendi eksiklerimi bitirdim, bi gecelik elbisem kalmisti, onu da dagiden aldim, kisa filan ama odada giyerim diye, bi kac güne gelir kendi cantami kapatirim.. Bi de depend kaldi denk gelirsem alicam
Günaydın canım çok sevindim senin adınaKızlar günaydın, hepinizegibi bir gün diliyorum
Müdürümle görüştüm ve bugünden itibaren full evden çalışmaya geçtim, çok mutluyum artık işe gitmek gerçekten çok zorlaşmıştı. Ayaklarımda aşırı ödem problemi var, ofisteki klimalardan dolayı 2 aydır tam anlamıyla düzelememiştim. Adamda acıdı artık halime. 1 eylül son iş günüm olacak nasipseAllah herkese böyle vicdanlı yönetici versin tek duam bu oldu
Günaydın canımcım. En iyisini sen bilirsin tabiki ama ana kucağına o kadar para vermek mantıklı gelmiyor bana. Taş çatlasa 1 yaşına kadar kullanıcaksın. Bütçen varsa ayrı tabi ama trendyoldan 600 tl ye aldım ben iş görür bir ana kucağı. Titreşim ve sallama konusuna gelince çok zararlıymış bebekler için öyle duymuştum…Kızlar günaydın fisher price ana kucağı almayı düşünüyorum titreşimi de varmış otomatik olanların iyi olmadığını duydum gelişim açısından ama bu titreşim gazlı bebeklere falan iyi geliyormuş ve otomatik olmadığı icin bebek hareketiyle motor gelişimini olumlu etkiliyormuş. Siz ne marka aldınız bi o eksik kaldi onu da alayım kapansın artık bu defterbabyjorn mu o ovulmuş ama cok pahalı geldi bana ?
evet çok gereksiz pahalı bence ve max ilk 6 kullanılacak, fisher price in görmedim ama anlattıklarına bakılırsa gayet mantıklı, ama ben almayacağım hediye bekliyorum her şeyi ben alacaksam hediye ne gelecekKızlar günaydın fisher price ana kucağı almayı düşünüyorum titreşimi de varmış otomatik olanların iyi olmadığını duydum gelişim açısından ama bu titreşim gazlı bebeklere falan iyi geliyormuş ve otomatik olmadığı icin bebek hareketiyle motor gelişimini olumlu etkiliyormuş. Siz ne marka aldınız bi o eksik kaldi onu da alayım kapansın artık bu defterbabyjorn mu o ovulmuş ama cok pahalı geldi bana ?
Ortalam bir sey bakıyorum ben de açıkçası kesin otomatik bir sey almam zaten okudum zararlıymış aynen. Teşekkür ediyorumGünaydın canımcım. En iyisini sen bilirsin tabiki ama ana kucağına o kadar para vermek mantıklı gelmiyor bana. Taş çatlasa 1 yaşına kadar kullanıcaksın. Bütçen varsa ayrı tabi ama trendyoldan 600 tl ye aldım ben iş görür bir ana kucağı. Titreşim ve sallama konusuna gelince çok zararlıymış bebekler için öyle duymuştum…
Ben gariban kızıma pek bir sey almadım yaevet çok gereksiz pahalı bence ve max ilk 6 kullanılacak, fisher price in görmedim ama anlattıklarına bakılırsa gayet mantıklı, ama ben almayacağım hediye bekliyorum her şeyi ben alacaksam hediye ne gelecek
Babybjörn muadili merfbaby anakucağı aldım ben canım. Gayette güzel görünüyor ben sevdimKızlar günaydın fisher price ana kucağı almayı düşünüyorum titreşimi de varmış otomatik olanların iyi olmadığını duydum gelişim açısından ama bu titreşim gazlı bebeklere falan iyi geliyormuş ve otomatik olmadığı icin bebek hareketiyle motor gelişimini olumlu etkiliyormuş. Siz ne marka aldınız bi o eksik kaldi onu da alayım kapansın artık bu defterbabyjorn mu o ovulmuş ama cok pahalı geldi bana ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?