2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Tecrübeli annişleer sorum olacak, doğumdan sonra karnımız ne kadar küçülür. Yani hastanedeyken?
Sezeryan olursa eğer ilk gün karnını gazdan dolayı biraz daha büyük bile gelebilir gözüne, ama sonra gazı çıkarınca ve yürümeye başlayınca iniyor hızlı bir şekilde canım benim 1 hafta olmadan normale dönmüştü, tabi benim stresli ve üzüntülü geçtiğine belki ilk hafta 10 kilo verdim canım zaten hamilelikte 6 kilo almıştım

Eee ha ee haklı adam kalpten götüreceksin sende zaten son çıkıştayiz dikkat et

Kızlar günaydın, hepinize gibi bir gün diliyorum
Müdürümle görüştüm ve bugünden itibaren full evden çalışmaya geçtim, çok mutluyum artık işe gitmek gerçekten çok zorlaşmıştı. Ayaklarımda aşırı ödem problemi var, ofisteki klimalardan dolayı 2 aydır tam anlamıyla düzelememiştim. Adamda acıdı artık halime. 1 eylül son iş günüm olacak nasipse Allah herkese böyle vicdanlı yönetici versin tek duam bu oldu

Biz biraz fazla yurumus bile olabiliriz değilmi

Günaydın çok sevindim senin adına.

Kızlar günaydın fisher price ana kucağı almayı düşünüyorum titreşimi de varmış otomatik olanların iyi olmadığını duydum gelişim açısından ama bu titreşim gazlı bebeklere falan iyi geliyormuş ve otomatik olmadığı icin bebek hareketiyle motor gelişimini olumlu etkiliyormuş. Siz ne marka aldınız bi o eksik kaldi onu da alayım kapansın artık bu defter babyjorn mu o ovulmuş ama cok pahalı geldi bana ?

Günaydıııın birileri izinde de olsa erken uyanmış bende babyjörn var çok bi olayı olduğunu düşünmüyorum şişirilmiş bence muadillere bakılabilir

Günaydıııın birileri izinde de olsa erken uyanmış bende babyjörn var çok bi olayı olduğunu düşünmüyorum şişirilmiş bence muadillere bakılabilir
Evet ya uyuyamam ben pek sabah erken kalkıyorum ne yazık ki en geç 8. Eşim de uyu cok arayacaksın bu günleri diyor ama
8 9 bin civarı o marka her şeyin arttı ya fiyatı anlayamıyorum ki kazıklanıyor muyum normal olan mi bu
Elektrikliler bile 5 6 bin. Napsam ablamlara mi itelesem bunu mu alsam acaba diye sorsam atlar hemen onlar zaten biz alalım diye

Maşallah canım eşine , hayat arkadaşın iyi gerisini boş ver inşallah hep böyle devam edersiniz

Günaydın canım çok sevindim senin adına

Günaydın canımcım. En iyisini sen bilirsin tabiki ama ana kucağına o kadar para vermek mantıklı gelmiyor bana. Taş çatlasa 1 yaşına kadar kullanıcaksın. Bütçen varsa ayrı tabi ama trendyoldan 600 tl ye aldım ben iş görür bir ana kucağı. Titreşim ve sallama konusuna gelince çok zararlıymış bebekler için öyle duymuştum…

evet çok gereksiz pahalı bence ve max ilk 6 kullanılacak, fisher price in görmedim ama anlattıklarına bakılırsa gayet mantıklı, ama ben almayacağım hediye bekliyorum her şeyi ben alacaksam hediye ne gelecek

Ortalam bir sey bakıyorum ben de açıkçası kesin otomatik bir sey almam zaten okudum zararlıymış aynen. Teşekkür ediyorum

evet çok gereksiz pahalı bence ve max ilk 6 kullanılacak, fisher price in görmedim ama anlattıklarına bakılırsa gayet mantıklı, ama ben almayacağım hediye bekliyorum her şeyi ben alacaksam hediye ne gelecek
Ben gariban kızıma pek bir sey almadım ya 6 aya kadar tüm ihtiyaçlarını annem aldı bebek arabasını eşimin kardeşi ben sadece oda aldım onu da kayınpederim ben oducem demiş ille para göndermiş. Ben de kalan ivir zivirlari alıyorum iste biraz vicdan azabı cekiyorum kız kardeşim var ille ben alicam dedi ana kucağını da yeni evli o da ona kıyamıyorum bir şeyini de anan aldı diyeyim canı sağolsun

Babybjörn muadili merfbaby anakucağı aldım ben canım. Gayette güzel görünüyor ben sevdim dediğin gibi otomatik olanların sağlıklı olmadığını duydum bende

Kızçeler benim de bir sorum var son 1 haftadır ayak bileklerim inanılmaz kaşınıyor her yerimi yara yaptım ( bu durumu yaşayan var mı aranızda. Ödemden falan mı oluyor anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…