Rica ederimYaptım onu hala koltukta yarım uzanır pozisyondayken de yapıyorum alışkanlık oldu
Canım ben hiç dikkat etmedim böyle şeylere çamaşır suyuda kıllandım aslında ama eziyet edecek kadar değil tabiki hafif bi şekildeDiş macunundan, roll-on'a, şampuandan bulaşik makinesi deterjanina kadar herşeyde doğal bitkisel ürün kullanan hamileye (ben), her öğün sonrasi çamaşır suyu koklatan anne şoku
Yav anlamiyor bir türlü,anne kullanma ben bunu solumak istemiyorum, beni nasil düsünmezsin diyorum, unutuyorum diyor.. Bunun unutulcak yani mi var ya kizlar birde dayiyor butun kapilari sonuna kadar. İçi dişim domestos oldu yazik bana ya
Ben çok dikkat ediyorum, ki burda önemli olan benim diye düsünüyorum, hamileyim. Bebegim ve kendim icin dikkat ediyorum çok bi şey degil ki. İnat ettigini düsünüyorum, söyleyincede anlamiyor. Benden egilip kalkmami bi seyler yapmami bekliyor e anne bana acimiyorsun düsünmüyorsun diyorum duygu sömürüsüne başliyor, ben unutuyorum bir de ağır oldugunu düsünmüyorum diyorCanım ben hiç dikkat etmedim böyle şeylere çamaşır suyuda kıllandım aslında ama eziyet edecek kadar değil tabiki hafif bi şekilde
Canim bu arada seinde ciger geliştirinden sonra bebek hareketleri azaldı mıBebişgolarım geldim kontrole. 34+0
İlk defa nst girdim. Baktılar ki sancılar müthiş düzenli doğuma hazırım. Doktor hemen serum ve magnezyum takviyesi verdi. Aldığım serum ve magnezyum bu sancıların yalancı mı gerçek mi olduğunu göstercekmiş. Sonra tekrar nst ye girdim. Sancılar aynı çok düzenli ve hepsi 40 ın üzerinde. Yatışım yapıldı. Ciğer geliştirici iğne oldum. Doğumu ertelemeye sancıları azaltmaya çalışacağız ama nolur nolmaz iğne olsun dendi. İşte öyle iki gün hastanedeyim. He birde rahim incelmiş 20mm olmuş. Başkada bişey yok. Not: sancılarımı bir damla hissetmedim hissetmiyorum
Benim zaten çok aşırı hareketli değildi canım. Hala aynı gibi düşünüyorum sen yaptırdın da azalma mı oldu?Canim bu arada seinde ciger geliştirinden sonra bebek hareketleri azaldı mı
Evet 25 yada 26 da yaptrdjm azalma oldu baya Hatta kalp atışı kontrk ettirdim. İki üç kez hastaende yattgm dönem.Benim zaten çok aşırı hareketli değildi canım. Hala aynı gibi düşünüyorum sen yaptırdın da azalma mı oldu?
Canım anneni erkenden göndersen iyi olucak , yani sana yardım etmeye gelmiş ama böyle olmaz ki , yani seni üzmek için yada düşünmediği için yapmıyor emin ol , ama önemsemiyor , yani kendince böyle şeyler sana zarar vermez diye düşünüyor yani kendi zamanıyla kıyaslıyordur , benim annem mesela ne gerek var bebek kıyafetlerini yıkamaya diyordu , yani senin annen de bi nevi bunun gibi düşünüyorBen çok dikkat ediyorum, ki burda önemli olan benim diye düsünüyorum, hamileyim. Bebegim ve kendim icin dikkat ediyorum çok bi şey degil ki. İnat ettigini düsünüyorum, söyleyincede anlamiyor. Benden egilip kalkmami bi seyler yapmami bekliyor e anne bana acimiyorsun düsünmüyorsun diyorum duygu sömürüsüne başliyor, ben unutuyorum bir de ağır oldugunu düsünmüyorum diyorkibrisss canim ya
Aa kuzum bizim dr her bulduğu guzel pozu hemen çekip veriyor bazen 2 tane verdiği de oluyor sen isteseydin keske verirdi cunku bizimki de hep yüzünü kapatiyo kadin her elini indirince bebeğin fotosunu anında cekiyoBende dün gittiğimde parmağını emiyordu yaben fotoğraf verecek sandım vermedi ya ilk defa biraz yüzünü gördüm oda vermedi fotoğrafı sonra dedim keşke fotoğraf kendim çekseydim
Son aylarda akıntı su gibi oluyormus canim benim de öyleKızlar sizdede akıntıda artış var mı ya
Su gbi arada akıntı oluyo tedirgin oluyorum ya idrar mı bu ne anlamadım gitti çok sıkta sıkılıyorum zaten
yemekten bi saat sonra ölçtüğümde 170 çıktı en yüksek. ama diyete uygun beslenirsem 110-140 arası çıkıyor.öncelikle geçmiş olsun ama ben sağlık ocağının sonuçlarına güvenmiyorum, benimde Tsh yüksek çıkmıştı özel hastanede tekrar baktırdım normal çıkmıştı, evde kaç çıkıyor şeker ? bir de bebeğin kilosu nasıl ? bu haftalarda yapıldığını hiç duymamıştım ama tabi dr lar daha iyi tedbirli olmakta fayda var
Ama gerçekten böyle şaka yapılmaz ya kjjhkhkKizlar wc ye gitmeden önce biraz sancilarim oldu ara ara bıçak gibi girdi çıktı wc ye gittim eşime seslendim nisanim gelmissssssssss diye biraz sesli tabieşimin yerinden kalkıp koşa koşa gelmesi ve yüz ifadesi gözleri yerinden cikmis elleri titriyor yarım saat güldüm sanirim gerçekten gelse nisanim onun o hali beni strese sokar su an küstü bana bole şaka yapılır mı diyerek soyleniyor
Hoşgeldin aramıza canımmm. Oradan başlıyor çatlamaya sakin ol bir süre bakışa bakışa alışacaksın.Kızlar karnımın aşası çatlamış ve vajinamın üstüyani vajina nasıl çatlar onu anlamadım ya , bacaklarım göğüslerim bu neeee
Kııızz direk haftana baktım dedim ne oluyor ben bile heyecanlandım adam ne yapsın.Kizlar wc ye gitmeden önce biraz sancilarim oldu ara ara bıçak gibi girdi çıktı wc ye gittim eşime seslendim nisanim gelmissssssssss diye biraz sesli tabieşimin yerinden kalkıp koşa koşa gelmesi ve yüz ifadesi gözleri yerinden cikmis elleri titriyor yarım saat güldüm sanirim gerçekten gelse nisanim onun o hali beni strese sokar su an küstü bana bole şaka yapılır mı diyerek soyleniyor
Canım bi tane vermiş ama siyah beyaz hiç bişey belli değil ya ben renkli düzgün verir diye tahmin ettim , benimkide ya arkası dönük ya eli yüzünde vermedi diye moralim bozulduAa kuzum bizim dr her bulduğu guzel pozu hemen çekip veriyor bazen 2 tane verdiği de oluyor sen isteseydin keske verirdi cunku bizimki de hep yüzünü kapatiyo kadin her elini indirince bebeğin fotosunu anında cekiyo
Şeker düşüğe sebeb olmaz bildiğim kararıyla , sadece bebekte diyabet oluşur diye biliyorum birde beneğin kilosu gayet normal çok değil yani sağlıksız değil , ama yine nasıl için rahat edecekse öyle yapyemekten bi saat sonra ölçtüğümde 170 çıktı en yüksek. ama diyete uygun beslenirsem 110-140 arası çıkıyor.
en son Cumartesi günü gittim 34+2 'ydi gittiğimde. Bebito 46 cm 2200 gram. Suyu normaldi.
Sabah özel hastanede kan tahlili vereceğim bakalım ne çıkacak.
Ama sanırım şeker yüklemesi yaptıracağım. Riske girmek istemiyorum çünkü öncesinde iki düşüğüm var :/
Ama vajina niye çatlıyor kiHoşgeldin aramıza canımmm. Oradan başlıyor çatlamaya sakin ol bir süre bakışa bakışa alışacaksın.
Kııızz direk haftana baktım dedim ne oluyor ben bile heyecanlandım adam ne yapsın.
Allah allah peki normal miymiş genelde azalır mıymış hiç sağdan soldan duydun muEvet 25 yada 26 da yaptrdjm azalma oldu baya Hatta kalp atışı kontrk ettirdim. İki üç kez hastaende yattgm dönem.
Üf benim annemde öyle. Bizim zamanımızda folik asit mi vardııııııııCanım anneni erkenden göndersen iyi olucak , yani sana yardım etmeye gelmiş ama böyle olmaz ki , yani seni üzmek için yada düşünmediği için yapmıyor emin ol , ama önemsemiyor , yani kendince böyle şeyler sana zarar vermez diye düşünüyor yani kendi zamanıyla kıyaslıyordur , benim annem mesela ne gerek var bebek kıyafetlerini yıkamaya diyordu , yani senin annen de bi nevi bunun gibi düşünüyor
Yaaa yazık kız adamcağızaKizlar wc ye gitmeden önce biraz sancilarim oldu ara ara bıçak gibi girdi çıktı wc ye gittim eşime seslendim nisanim gelmissssssssss diye biraz sesli tabieşimin yerinden kalkıp koşa koşa gelmesi ve yüz ifadesi gözleri yerinden cikmis elleri titriyor yarım saat güldüm sanirim gerçekten gelse nisanim onun o hali beni strese sokar su an küstü bana bole şaka yapılır mı diyerek soyleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?