2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım ben hiç dikkat etmedim böyle şeylere çamaşır suyuda kıllandım aslında ama eziyet edecek kadar değil tabiki hafif bi şekilde

Canım ben hiç dikkat etmedim böyle şeylere çamaşır suyuda kıllandım aslında ama eziyet edecek kadar değil tabiki hafif bi şekilde
Ben çok dikkat ediyorum, ki burda önemli olan benim diye düsünüyorum, hamileyim. Bebegim ve kendim icin dikkat ediyorum çok bi şey degil ki. İnat ettigini düsünüyorum, söyleyincede anlamiyor. Benden egilip kalkmami bi seyler yapmami bekliyor e anne bana acimiyorsun düsünmüyorsun diyorum duygu sömürüsüne başliyor, ben unutuyorum bir de ağır oldugunu düsünmüyorum diyor kibrisss canim ya

Canim bu arada seinde ciger geliştirinden sonra bebek hareketleri azaldı mı

Benim zaten çok aşırı hareketli değildi canım. Hala aynı gibi düşünüyorum sen yaptırdın da azalma mı oldu?
Evet 25 yada 26 da yaptrdjm azalma oldu baya Hatta kalp atışı kontrk ettirdim. İki üç kez hastaende yattgm dönem.

Canım anneni erkenden göndersen iyi olucak , yani sana yardım etmeye gelmiş ama böyle olmaz ki , yani seni üzmek için yada düşünmediği için yapmıyor emin ol , ama önemsemiyor , yani kendince böyle şeyler sana zarar vermez diye düşünüyor yani kendi zamanıyla kıyaslıyordur , benim annem mesela ne gerek var bebek kıyafetlerini yıkamaya diyordu , yani senin annen de bi nevi bunun gibi düşünüyor

Kizlar wc ye gitmeden önce biraz sancilarim oldu ara ara bıçak gibi girdi çıktı wc ye gittim eşime seslendim nisanim gelmissssssssss diye biraz sesli tabi eşimin yerinden kalkıp koşa koşa gelmesi ve yüz ifadesi gözleri yerinden cikmis elleri titriyor yarım saat güldüm sanirim gerçekten gelse nisanim onun o hali beni strese sokar su an küstü bana bole şaka yapılır mı diyerek soyleniyor

Bende dün gittiğimde parmağını emiyordu ya ben fotoğraf verecek sandım vermedi ya ilk defa biraz yüzünü gördüm oda vermedi fotoğrafı sonra dedim keşke fotoğraf kendim çekseydim
Aa kuzum bizim dr her bulduğu guzel pozu hemen çekip veriyor bazen 2 tane verdiği de oluyor sen isteseydin keske verirdi cunku bizimki de hep yüzünü kapatiyo kadin her elini indirince bebeğin fotosunu anında cekiyo

yemekten bi saat sonra ölçtüğümde 170 çıktı en yüksek. ama diyete uygun beslenirsem 110-140 arası çıkıyor.
en son Cumartesi günü gittim 34+2 'ydi gittiğimde. Bebito 46 cm 2200 gram. Suyu normaldi.
Sabah özel hastanede kan tahlili vereceğim bakalım ne çıkacak.
Ama sanırım şeker yüklemesi yaptıracağım. Riske girmek istemiyorum çünkü öncesinde iki düşüğüm var :/

BuDunyaninMukafatiOlmali Annen sana batmaya başlamış canım. Benim annemde alerjim olmasına rağmen yıllardır sigara kokusunu olduğum yere ulaştırır. Hamileyim yine değişmedi. Hiç kendimi tilt etmeden bu durumu sürekli tekrarlaya tekrarlaya pes ettirdim. Hatta eşime kardeşime bile kök söktürdüm ellerini bile yıkattırdığım oldu. O sana dikkat etmiyor diye sinirleneceğine söylenerek bezdir başka çare yok dalgın demek ki. Eğilemiyorum şunu sen alır mısın de bekle hatta anneni ancak böyle ilerler.

Ama gerçekten böyle şaka yapılmaz ya kjjhkhk yine senin eşin anlamış ben söylesem anlamaz bile nişanın ne olduğunu yani gerçekten gelse ona bir saat anlatmam gerekiyor

Kızlar karnımın aşası çatlamış ve vajinamın üstü yani vajina nasıl çatlar onu anlamadım ya , bacaklarım göğüslerim bu neeee
Hoşgeldin aramıza canımmm. Oradan başlıyor çatlamaya sakin ol bir süre bakışa bakışa alışacaksın.

Kııızz direk haftana baktım dedim ne oluyor ben bile heyecanlandım adam ne yapsın.

Aa kuzum bizim dr her bulduğu guzel pozu hemen çekip veriyor bazen 2 tane verdiği de oluyor sen isteseydin keske verirdi cunku bizimki de hep yüzünü kapatiyo kadin her elini indirince bebeğin fotosunu anında cekiyo
Canım bi tane vermiş ama siyah beyaz hiç bişey belli değil ya ben renkli düzgün verir diye tahmin ettim , benimkide ya arkası dönük ya eli yüzünde vermedi diye moralim bozuldu haftaya bakalım belki yüzünü yine gösterirde bi foto çekerim

Şeker düşüğe sebeb olmaz bildiğim kararıyla , sadece bebekte diyabet oluşur diye biliyorum birde beneğin kilosu gayet normal çok değil yani sağlıksız değil , ama yine nasıl için rahat edecekse öyle yap

Üf benim annemde öyle. Bizim zamanımızda folik asit mi vardıııııııı

Yaaa yazık kız adamcağıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…