2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Normal dogumda bayagi iniyormuş, sezaryende de kismen gidiyor canim, eski haline bile dönebilirsin

ksine bı tık daha büyyo. Snra yavaş yavaş küçülmeye b

Ya o fistolu takımın göbek kısmı gergin oldu daha da kilo alırsam zorlar gibi, o nedenle sordum. SAnırım geri yollamak zorunda kalcam.

Sergisine gittiğimde aşırı etkilenmiştim. Hayatındaki iniş çıkışları, eserlerine yansıttığı karışık duyguları ve mektuplarında her satırında farklı olan yazı stilinde açıkça görülen değişik psikolojisi gerçekten çok etkilemişti.
Umarım bebeğin tabloya baktıkça çok güzel enerjiler alır.

Evet sonrasında ressamla ilgili inceleme yazılarını da okuyup baya etkilenmistim.
Kendine zarar verecek kadar zor zamanlar geçiriyor hayatının her anını etkiliyor bu yazı stiline kadar ve sonrasında doğacak bir bebeğe nasıl umut bağlıyor mucize işte. cok teşekkür ediyorum

Kızlar oioi markası geçen indirim yapmıştı. Şimdi o indirimli fiyat üzerinden bir daha %25 indirim yapmış. Aklında olup alacak varsa hepsiburada da.
sabahtan beri kurcalıyorum ama beğenilen renkler diğer satıcılarla aynı fiyatta. 15 - 20 tl fark ediyordur. sepete ekleyince başka satıcılardan da fiyat kontrolü yapmanızı tavsiye ederim.

Bugün 32+0 ım doktora gidince soracağım bakalım ne diyecek.
Umarım erkenden doğum iznine çıkartmazlar yaz tatilindeyiz diye.. sonraya ekleyebiliriz umarım

Kızlar oioi markası geçen indirim yapmıştı. Şimdi o indirimli fiyat üzerinden bir daha %25 indirim yapmış. Aklında olup alacak varsa hepsiburada da.
oy oyy çocuğun askere gidene kadar olan ihtiyaçlarını alacaz bu gidişle indirim kovalaya kovalaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…