İnsallah seve seveÇok güzel düşünmüşsün canımbitince resimini at
Normal dogumda bayagi iniyormuş, sezaryende de kismen gidiyor canim, eski haline bile dönebilirsin
ksine bı tık daha büyyo. Snra yavaş yavaş küçülmeye b
karnını gazdan dolayı biraz daha büyük bile gelebilir gözüne, ama sonra gazı çıkarınca ve yürümeye başlayınca iniyor hızlı bir şekilde canım benim 1 hafta olmadan normale dönmüştü, tabi benim stresli ve üzüntülü geçtiğine belki ilk hafta 10 kilo verdim canım zaten hamilelikte 6 ki
Sergisine gittiğimde aşırı etkilenmiştim. Hayatındaki iniş çıkışları, eserlerine yansıttığı karışık duyguları ve mektuplarında her satırında farklı olan yazı stilinde açıkça görülen değişik psikolojisi gerçekten çok etkilemişti.Kızlar bu arada daha önce söylemiştim benim iki kaybım var. Acıları hep içimdedir. Okuduğum bir sanat kitabında Van gogh un çiçek açan badem ağacı tablosunu gördüm hikayesi beni cok etkilemişti. Psikolojisi bozuk olan ressam yeğeninin olacağını öğreniyor ve ismini onun ismini vericeklerini öğreniyor mektuplarda oraya çıkıyor. Doğacak yeğeni için bu tabloyu yapıyor. Ben de bir gun çocuğum olursa bu tabloyu odasına asacagim demiştim. Sayılarla boyama diye tablolar var ya hem evde sıkılmayayım uğraş olsun diye bu tablonun boyamasını buldum hemen sipariş ettim simdi ve duygulandım ne zamandır ağlamıyordum bi boşaldım yanı. Sizlerle de paylaşmak istedim. Sanırım bebeğim icin kendim için en keyif alarak yapacağım sey bu tablo olacak
Evet sonrasında ressamla ilgili inceleme yazılarını da okuyup baya etkilenmistim.Sergisine gittiğimde aşırı etkilenmiştim. Hayatındaki iniş çıkışları, eserlerine yansıttığı karışık duyguları ve mektuplarında her satırında farklı olan yazı stilinde açıkça görülen değişik psikolojisi gerçekten çok etkilemişti.
Umarım bebeğin tabloya baktıkça çok güzel enerjiler alır.
sabahtan beri kurcalıyorum ama beğenilen renkler diğer satıcılarla aynı fiyatta. 15 - 20 tl fark ediyordur. sepete ekleyince başka satıcılardan da fiyat kontrolü yapmanızı tavsiye ederim.Kızlar oioi markası geçen indirim yapmıştı. Şimdi o indirimli fiyat üzerinden bir daha %25 indirim yapmış. Aklında olup alacak varsa hepsiburada da.
Bugün 32+0 ım doktora gidince soracağım bakalım ne diyecek.Kızlar ben de öğretmenim bir şey sorayım size. 32. Haftada çalışabilir raporu alacağız ya inşallah. Bu Hafta 32+ …. Mı ? 31+…. Mı? O kadar önemli ki bu detayiznimize 1 hafta olarak yansır yani
rica ederimHarika bir video adamı da ilk defa gördüm takibe aldım simdi ütü yaparken tüm videoları patoz edeceğim teşekkürler
oy oyy çocuğun askere gidene kadar olan ihtiyaçlarını alacaz bu gidişle indirim kovalaya kovalayaKızlar oioi markası geçen indirim yapmıştı. Şimdi o indirimli fiyat üzerinden bir daha %25 indirim yapmış. Aklında olup alacak varsa hepsiburada da.
vardır bir bildiği yapsınlar.
Ama grupta kendi ailesinden esinin ailesinden cok çeken var bence biz daha konuşmayalım
Mansallah seninkide önden gidiyor galipaselamlar bugun kontrolumuz vardi 34+0 olduk bebis 2.650 gr olmus herseyi iyi bas asagi dedi tahlil istedi onlarida birazdan gostericem simdilik hersey yolunda sukur
bende aldım da son 1 ayda kullanın diyroalr daha başlamadım, meme ucu şikayetim yok şu anKızlar lansinoh göhüs ucu kremini kaçıncı haftada kullanmaya başlıyacaksınız?
34 - 35 te başlarım diye düşünüyorum.Kızlar lansinoh göhüs ucu kremini kaçıncı haftada kullanmaya başlıyacaksınız?
Ebe 36.haftada dedi.Kızlar lansinoh göhüs ucu kremini kaçıncı haftada kullanmaya başlıyacaksınız?
Maşallahselamlar bugun kontrolumuz vardi 34+0 olduk bebis 2.650 gr olmus herseyi iyi bas asagi dedi tahlil istedi onlarida birazdan gostericem simdilik hersey yolunda sukur
Ya ben gümüş kapak aldım hala kullanmam gerekiyor mu krem ? İkisi ayrı şeymiKızlar lansinoh göhüs ucu kremini kaçıncı haftada kullanmaya başlıyacaksınız?
Kuzum kullanmanda fayda var. Ben 33-34 te kreme başlarım 36 da gümüş kapağı takarım diye düşünüyorumYa ben gümüş kapak aldım hala kullanmam gerekiyor mu krem ? İkisi ayrı şeymi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?