ya benimde öyle annemler kayınvalidemler beşik bebek arabası puset kıyafet falan aldılar sağolsunlsr ilk torun olunca, kız daha bunun arkadaşı var ahajjaj başkalarına aldıramayacağım şeyleri kendim aldımBen gariban kızıma pek bir sey almadım ya6 aya kadar tüm ihtiyaçlarını annem aldı bebek arabasını eşimin kardeşi ben sadece oda aldım onu da kayınpederim ben oducem demiş ille para göndermiş. Ben de kalan ivir zivirlari alıyorum iste biraz vicdan azabı cekiyorum kız kardeşim var ille ben alicam dedi ana kucağını da yeni evli o da ona kıyamıyorum bir şeyini de anan aldı diyeyim canı sağolsun
ha bi de benim eşim diyor ki hastane masraflarını bizimkilere itelesek tamamdırBen gariban kızıma pek bir sey almadım ya6 aya kadar tüm ihtiyaçlarını annem aldı bebek arabasını eşimin kardeşi ben sadece oda aldım onu da kayınpederim ben oducem demiş ille para göndermiş. Ben de kalan ivir zivirlari alıyorum iste biraz vicdan azabı cekiyorum kız kardeşim var ille ben alicam dedi ana kucağını da yeni evli o da ona kıyamıyorum bir şeyini de anan aldı diyeyim canı sağolsun
benimde kaşınıyor ama yara yapacak kadar değil, dün gece de mesela avuç içlerimi uyanıp uyanıp kaşıyordum bi de uyuşma başladıKızçeler benim de bir sorum var son 1 haftadır ayak bileklerim inanılmaz kaşınıyor her yerimi yara yaptım( bu durumu yaşayan var mı aranızda. Ödemden falan mı oluyor anlamadım
ha bi de benim eşim diyor ki hastane masraflarını bizimkilere itelesek tamamdırhayırlı evlat
Uçuş yaptıktan sonra 3 4 gün hiç şişmeyen ayaklarım şişti inmedi. Buzla kaşıntıyı ve şişikliği zorla hallettim. Ama sanıyorum ki uyku arasında bende kaşıyıp yara etmişim indiği için oluyordur.Kızçeler benim de bir sorum var son 1 haftadır ayak bileklerim inanılmaz kaşınıyor her yerimi yara yaptım( bu durumu yaşayan var mı aranızda. Ödemden falan mı oluyor anlamadım
Ben almadım bazı yorumlara ve videolara denk geldim soğudum. Fazla araştırıp bakınca anlamını yitirdi.Kızlar günaydın fisher price ana kucağı almayı düşünüyorum titreşimi de varmış otomatik olanların iyi olmadığını duydum gelişim açısından ama bu titreşim gazlı bebeklere falan iyi geliyormuş ve otomatik olmadığı icin bebek hareketiyle motor gelişimini olumlu etkiliyormuş. Siz ne marka aldınız bi o eksik kaldi onu da alayım kapansın artık bu defterbabyjorn mu o ovulmuş ama cok pahalı geldi bana ?
Annem ise yaradığını çocuğu yatirip işlerimi halledebilecegimi yanımda taşıyabileceğimi söyledi alacağım ben. Bizde kullanmış annem çok bakalım kullanmazsam da veririm ihtiyaç sahibineBen almadım bazı yorumlara ve videolara denk geldim soğudum. Fazla araştırıp bakınca anlamını yitirdi.
ayy evetvardır bir bildiği yapsınlar.
Ama grupta kendi ailesinden esinin ailesinden cok çeken var bence biz daha konuşmayalım
Babyjörn muadili aldım ben. Bizim aldığımız gulz marka ama başka uygun fiyatlı muadiller de var. 700 liraya almıştık yaz başındaKızlar günaydın fisher price ana kucağı almayı düşünüyorum titreşimi de varmış otomatik olanların iyi olmadığını duydum gelişim açısından ama bu titreşim gazlı bebeklere falan iyi geliyormuş ve otomatik olmadığı icin bebek hareketiyle motor gelişimini olumlu etkiliyormuş. Siz ne marka aldınız bi o eksik kaldi onu da alayım kapansın artık bu defterbabyjorn mu o ovulmuş ama cok pahalı geldi bana ?
Evet öğretmenim canım. 40. Haftam ekimin ilk haftasına denk geliyor. Evet tatilleri aktaramıyormuşuz.
12 Eylülde 37+0 oluyorum. En azından seminer döneminde 1 haftalık doğum sonrasına aktarabilir miyim diye merak ettim
Kızlar ben de öğretmenim bir şey sorayım size. 32. Haftada çalışabilir raporu alacağız ya inşallah. Bu Hafta 32+ …. Mı ? 31+…. Mı? O kadar önemli ki bu detayCanım ben de öğretmenim 32. Haftada çalışabilir raporu alıp vericem. Seminer haftası iyi olursam gidicem 37. Haftama denk geliyor doğum iznine o o zaman ayrılacağım. O 5 hafta doğum sonrasına eklenir dedi bizim okuldaki memur.
Konuştun mu sen hayır olmaz mı dediler
Ben tam 32de aldım. 32 den once veremiyorlarmış zaten bazı arkadaşlar 32+2 3 te falan da aldi. Ben de devlet memuruyum tam 32de aldim.Kızlar ben de öğretmenim bir şey sorayım size. 32. Haftada çalışabilir raporu alacağız ya inşallah. Bu Hafta 32+ …. Mı ? 31+…. Mı? O kadar önemli ki bu detayiznimize 1 hafta olarak yansır yani
haklı olabilir eşinKizlar wc ye gitmeden önce biraz sancilarim oldu ara ara bıçak gibi girdi çıktı wc ye gittim eşime seslendim nisanim gelmissssssssss diye biraz sesli tabieşimin yerinden kalkıp koşa koşa gelmesi ve yüz ifadesi gözleri yerinden cikmis elleri titriyor yarım saat güldüm sanirim gerçekten gelse nisanim onun o hali beni strese sokar su an küstü bana bole şaka yapılır mı diyerek soyleniyor
ahhhh kalbimmm.. mutluluk gözyaşı diyebilir miyizKızlar bu arada daha önce söylemiştim benim iki kaybım var. Acıları hep içimdedir. Okuduğum bir sanat kitabında Van gogh un çiçek açan badem ağacı tablosunu gördüm hikayesi beni cok etkilemişti. Psikolojisi bozuk olan ressam yeğeninin olacağını öğreniyor ve ismini onun ismini vericeklerini öğreniyor mektuplarda oraya çıkıyor. Doğacak yeğeni için bu tabloyu yapıyor. Ben de bir gun çocuğum olursa bu tabloyu odasına asacagim demiştim. Sayılarla boyama diye tablolar var ya hem evde sıkılmayayım uğraş olsun diye bu tablonun boyamasını buldum hemen sipariş ettim simdi ve duygulandım ne zamandır ağlamıyordum bi boşaldım yanı. Sizlerle de paylaşmak istedim. Sanırım bebeğim icin kendim için en keyif alarak yapacağım sey bu tablo olacak
Buz koy iyi gelecektir benim ilk aylarda olmuştu buz koymuştumKızçeler benim de bir sorum var son 1 haftadır ayak bileklerim inanılmaz kaşınıyor her yerimi yara yaptım( bu durumu yaşayan var mı aranızda. Ödemden falan mı oluyor anlamadım
Ahaha mesela benvardır bir bildiği yapsınlar.
Ama grupta kendi ailesinden esinin ailesinden cok çeken var bence biz daha konuşmayalım
Harika bir video adamı da ilk defa gördüm takibe aldım simdi ütü yaparken tüm videoları patoz edeceğim teşekkürlerkızlar mükemmel bilgiler
Allah’a sukur evetahhhh kalbimmm.. mutluluk gözyaşı diyebilir miyiz
Çok güzel düşünmüşsün canımKızlar bu arada daha önce söylemiştim benim iki kaybım var. Acıları hep içimdedir. Okuduğum bir sanat kitabında Van gogh un çiçek açan badem ağacı tablosunu gördüm hikayesi beni cok etkilemişti. Psikolojisi bozuk olan ressam yeğeninin olacağını öğreniyor ve ismini onun ismini vericeklerini öğreniyor mektuplarda oraya çıkıyor. Doğacak yeğeni için bu tabloyu yapıyor. Ben de bir gun çocuğum olursa bu tabloyu odasına asacagim demiştim. Sayılarla boyama diye tablolar var ya hem evde sıkılmayayım uğraş olsun diye bu tablonun boyamasını buldum hemen sipariş ettim simdi ve duygulandım ne zamandır ağlamıyordum bi boşaldım yanı. Sizlerle de paylaşmak istedim. Sanırım bebeğim icin kendim için en keyif alarak yapacağım sey bu tablo olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?