2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yaa mümkün mü ya of bu ölçümlere güvenim hiç kalmadı ya

Hoşgeldin aramıza canımmm. Oradan başlıyor çatlamaya sakin ol bir süre bakışa bakışa alışacaksın.

Kııızz direk haftana baktım dedim ne oluyor ben bile heyecanlandım adam ne yapsın.
Kuzum dr bu saatten sonra doğsa kendi başına nefes alabilir her an gelebilir dedi ya bizimki tetikte o yuzden bu şakayı yapmak için bu zamanı çok bekledim ama inşallah yalancı çoban olmam gercekten olduğunda inanmıyormus o zaman sictim

Ama gerçekten böyle şaka yapılmaz ya kjjhkhk yine senin eşin anlamış ben söylesem anlamaz bile nişanın ne olduğunu yani gerçekten gelse ona bir saat anlatmam gerekiyor
Hahahaha cok guldum benimkine ben ne ogrendiysem aktarıyorum sancim gelse kac dk araliklarla geldiğini not edeceğini bile biliyo öğret bilsin ne olacagini

ayy ama haklı benimki benden beter evhamlı ve panik atak asla böyle bişey yapamam

Geçmiş olsun dilerim tsh değerinin üzerine eğilmek önemli troid hormonunun işlevi çok önemli bebek için yapılcak takviye ile hemen uygun aralığa çekilecektir diye düşünüyorum. Haftanız gerçekten çok ileri bu haftada şeker yükleme testi yapmak yerine doğrudan diyet uygulamaya başlasanız sizin için daha kolay olurdu sanki. Dahiliye doktoruna yarın bir danışın isterseniz

Allah korusun hiç aklına kötü seyler getirme, yani tok karna 1 saat sonra 170 çıkması maalesef şekeri işaret ediyor, ama bebeğin kilosu boyu iyi bende bugün gittim 34+1 de 2200 küsur bişeydi kilosu boyu da 46 cm , şeker bebeğin kilosunu etkilememiş yani, sen diyete devam et ve dr yap diyorsa yap şeker yüklemesini nasıl için rahat olacaksa

Iflah olmaz bir ozon delisi olarak, ilk bebek dogdugundan bu yana Bingo Oxygen kullaniyorum. Hem ozon gibi leke yapmiyor hem kokusu yok.

Leke ve kokunun sebebi zaten ayni katki maddesi, o da klor. Bingo, klorsuz bir urun.

Aa neymiş o nevresim takımı resim at bakalım ben de kendimi bi halletsem eşime alcam inş

Şu meşhur fisto gecelik ve sabahlıktan aldım hala karar veremiyorum geri gönderip şu suwenin gül kurusu modelini mi alsam? 1 askılı suwen geceliğim ve beyaz bir sabahlığım var.. 2. Bir gecelik yedek olsun diye istiyorum .

İkisinin resmini yan yana görebiliyor muyuz

Mağdur edebiyatçisi benim annem.. o hep haklidir, neyse elinin altindan kaldirayim da bari beni gücendirecek bi sebep ortadan kalksin. Benim evde sikildi, yarin onu k.v kişisine götüreceğim, tencere kapak birbirlerini darlasinlar beni biraksinlar

Yazik olmus adama bee

Banyoda camasir suyuna basilmis temizlik bezleri var, günde üç kez duş aliyorum, anne bunu kaldir artik dedim sen al yere koy diyor. E anne sen bana acimiyorsun deyincede senin o kadar ağır oldugunu düsünmüyorum diyor.. yav 33+0 ikiz gebeyim, 90 küsür kg var daha ne kadar ağır olabilirim. camasirimi eşim giydiriyor, adam pervane. bi eşim nazlatiyor varolsun
Biraz çıt kirildim olsaydim anneme babama böyle olmazdi

Aa neymiş o nevresim takımı resim at bakalım ben de kendimi bi halletsem eşime alcam inş
İlk firsatta atarim canim.. ben kendi eksiklerimi bitirdim, bi gecelik elbisem kalmisti, onu da dagiden aldim, kisa filan ama odada giyerim diye, bi kac güne gelir kendi cantami kapatirim.. Bi de depend kaldi denk gelirsem alicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…