- 3 Haziran 2023
- 309
- 321
- 33
- 32
Bilmiyorum canım 2 ,3 gün sonra normale dönmüştü. Senin son Nst nasil cktiAllah allah peki normal miymiş genelde azalır mıymış hiç sağdan soldan duydun mu
Yaa mümkün mü ya of bu ölçümlere güvenim hiç kalmadı yaHe kızlar bide sölemeyi unuttum bebek ultrasonda 4 hafta ileri gözüküyor 3 kilo olmuş. Bundan dolayı olduğunu söylüyor doktorum. Bende son iki hafta bebeğe kilo aldırcam diye bastım muzu kaşarı2 hafta önceki kontrolde 2040 gr dı. Yani 2 haftada 1 kilo aldırmışım. Nasıl olabilir böyle bişey inanamadım
Hiç bir fikrim yok bu saçmalık hakkındaAma vajina niye çatlıyor kiçok komik olmuş
Canım başından beri 2 hafta önden gidiyor değerleri. Yani göbek çevresi, bacak boyu vs sma rakam söylemedi doktorum. İlk gebeliğimde de böyleydi sanırım abisi gibi olacakCanım seninle tarihlerimiz aynı olduğu için soruyorum kilosu boyu ne kadardı
Kuzum dr bu saatten sonra doğsa kendi başına nefes alabilir her an gelebilir dedi ya bizimki tetikte o yuzdenHoşgeldin aramıza canımmm. Oradan başlıyor çatlamaya sakin ol bir süre bakışa bakışa alışacaksın.
Kııızz direk haftana baktım dedim ne oluyor ben bile heyecanlandım adam ne yapsın.
Çok şükür düzgün çıktı bu sefer ki, şimdi yarını bekleyeceğizBilmiyorum canım 2 ,3 gün sonra normale dönmüştü. Senin son Nst nasil ckti
Hahahaha cok guldumAma gerçekten böyle şaka yapılmaz ya kjjhkhkyine senin eşin anlamış ben söylesem anlamaz bile nişanın ne olduğunu yani gerçekten gelse ona bir saat anlatmam gerekiyor
Valla kaç kere ölçtüYaa mümkün mü ya of bu ölçümlere güvenim hiç kalmadı ya
ayy ama haklıKizlar wc ye gitmeden önce biraz sancilarim oldu ara ara bıçak gibi girdi çıktı wc ye gittim eşime seslendim nisanim gelmissssssssss diye biraz sesli tabieşimin yerinden kalkıp koşa koşa gelmesi ve yüz ifadesi gözleri yerinden cikmis elleri titriyor yarım saat güldüm sanirim gerçekten gelse nisanim onun o hali beni strese sokar su an küstü bana bole şaka yapılır mı diyerek soyleniyor
Geçmiş olsun dilerim tsh değerinin üzerine eğilmek önemli troid hormonunun işlevi çok önemli bebek için yapılcak takviye ile hemen uygun aralığa çekilecektir diye düşünüyorum. Haftanız gerçekten çok ileri bu haftada şeker yükleme testi yapmak yerine doğrudan diyet uygulamaya başlasanız sizin için daha kolay olurdu sanki. Dahiliye doktoruna yarın bir danışın istersenizkızlar selam. Cuma günü sağlık ocağında kan tahlili verdim. Sonra bu sonuçları kendi doktoruma ilettim. TSH ve T4 sınırda. şeker ve crp biraz yüksek demir de düşük. bir kaç başka değer de referans dışında.
doktorum "önemsenecek bir şey yok idrar yolu enfeksiyonu olmuştur,idrar kültürü yaptır bana yolla" dedi. bir de idrar yolu enfeksiyonu için ilaç yazdı.
bugün eve yakın bir hastanede dahiliyeye gittim. o doktor da sonuçlara baktı. "tiroid değerlerin çok sınırda testi yeniden yapalım belki takviye gerekebilir" dedi. Şeker seviyemi yüksek buldu ve daha önce şeker yüklemesi yaptırmadığım için mutlaka yaptırmam gerektiğini söyledi. Yarına şeker yüklemesi için randevu oluşturduk.
Kendi doktoruma durumu yazdım. "Dahiliye önerdiyse şeker testini yaptır" dedi. Halbuki şeker yüklemesi haftasında "gerek var mı yoksa parmaktan ölçsem olur mu" diye sormuştum. hiç üstünde durmamıştı,"parmaktan ölç sonuçlara bakalım,yüksek değilse yükleme yapmayalım" demişti. ben de yapmadım parmaktan ölçtüm normal çıkıyordu. Ama 1 haftadır filan ara ara ölçtüğümde yüksek çıkıyor maalesef :/
şimdi benim aklıma takılan 34+6'da şeker yüklemesi yapılması uygun mu? keşke daha önce yapsaydım diye hayıflanıyorum. ama daha önce yapsaydım normal çıkıp sonra yeniden yükselme ihtimali var mıydı acaba?
Allah korusun hiç aklına kötü seyler getirme, yani tok karna 1 saat sonra 170 çıkması maalesef şekeri işaret ediyor, ama bebeğin kilosu boyu iyi bende bugün gittim 34+1 de 2200 küsur bişeydi kilosu boyu da 46 cm , şeker bebeğin kilosunu etkilememiş yani, sen diyete devam et ve dr yap diyorsa yap şeker yüklemesini nasıl için rahat olacaksayemekten bi saat sonra ölçtüğümde 170 çıktı en yüksek. ama diyete uygun beslenirsem 110-140 arası çıkıyor.
en son Cumartesi günü gittim 34+2 'ydi gittiğimde. Bebito 46 cm 2200 gram. Suyu normaldi.
Sabah özel hastanede kan tahlili vereceğim bakalım ne çıkacak.
Ama sanırım şeker yüklemesi yaptıracağım. Riske girmek istemiyorum çünkü öncesinde iki düşüğüm var :/
Hahahahayy ama haklıbenimki benden beter evhamlı ve panik atak asla böyle bişey yapamam
Öğrenmeye açık değil benimkiHahahaha cok guldumbenimkine ben ne ogrendiysem aktarıyorum sancim gelse kac dk araliklarla geldiğini not edeceğini bile biliyo öğret bilsin ne olacagini
Diş macunundan, roll-on'a, şampuandan bulaşik makinesi deterjanina kadar herşeyde doğal bitkisel ürün kullanan hamileye (ben), her öğün sonrasi çamaşır suyu koklatan anne şoku
Yav anlamiyor bir türlü,anne kullanma ben bunu solumak istemiyorum, beni nasil düsünmezsin diyorum, unutuyorum diyor.. Bunun unutulcak yani mi var ya kizlar birde dayiyor butun kapilari sonuna kadar. İçi dişim domestos oldu yazik bana ya
Aa neymiş o nevresim takımı resim at bakalımKizlar benim bebeklerin sadece birer tane beyaz penye battaniye eksikleri kaldi..
Ben bi yandan da eşime hastanede ve sonrasinda bebekleriyle uyumlu giyinmesi icin alisverise basladimH.B da da
Uspa da ciddi indirim var ihtiyaci olan baksin. Bir de kendime lohusa yataği icin çok şık bi nevresim takimi aldim, simdi tek eksiğim üstüne şık bi pike almak, ama magaza dolaşamiyorum, onlinede begenmedim
Sizin var mi böyle tuhaf doğum alisverisleriniz
Ayy başladı mı çatlamalqr yaa büyüdük çok.. benim galina yok henüzKızlar karnımın aşası çatlamış ve vajinamın üstüyani vajina nasıl çatlar onu anlamadım ya , bacaklarım göğüslerim bu neeee
İkisinin resmini yan yana görebiliyor muyuzŞu meşhur fisto gecelik ve sabahlıktan aldım hala karar veremiyorum geri gönderip şu suwenin gül kurusu modelini mi alsam? 1 askılı suwen geceliğim ve beyaz bir sabahlığım var.. 2. Bir gecelik yedek olsun diye istiyorum .
Mağdur edebiyatçisi benim annem.. o hep haklidir, neyse elinin altindan kaldirayim da bari beni gücendirecek bi sebep ortadan kalksin. Benim evde sikildi, yarin onu k.v kişisine götüreceğim, tencere kapak birbirlerini darlasinlar beni biraksinlarCanım anneni erkenden göndersen iyi olucak , yani sana yardım etmeye gelmiş ama böyle olmaz ki , yani seni üzmek için yada düşünmediği için yapmıyor emin ol , ama önemsemiyor , yani kendince böyle şeyler sana zarar vermez diye düşünüyor yani kendi zamanıyla kıyaslıyordur , benim annem mesela ne gerek var bebek kıyafetlerini yıkamaya diyordu , yani senin annen de bi nevi bunun gibi düşünüyor
Kizlar wc ye gitmeden önce biraz sancilarim oldu ara ara bıçak gibi girdi çıktı wc ye gittim eşime seslendim nisanim gelmissssssssss diye biraz sesli tabieşimin yerinden kalkıp koşa koşa gelmesi ve yüz ifadesi gözleri yerinden cikmis elleri titriyor yarım saat güldüm sanirim gerçekten gelse nisanim onun o hali beni strese sokar su an küstü bana bole şaka yapılır mı diyerek soyleniyor
Banyoda camasir suyuna basilmis temizlik bezleri var, günde üç kez duş aliyorum, anne bunu kaldir artik dedim sen al yere koy diyor. E anne sen bana acimiyorsun deyincede senin o kadar ağır oldugunu düsünmüyorum diyor.. yav 33+0 ikiz gebeyim, 90 küsür kg var daha ne kadar ağır olabilirim. camasirimi eşim giydiriyor, adam pervane. bi eşim nazlatiyor varolsunBuDunyaninMukafatiOlmali Annen sana batmaya başlamış canım. Benim annemde alerjim olmasına rağmen yıllardır sigara kokusunu olduğum yere ulaştırır. Hamileyim yine değişmedi. Hiç kendimi tilt etmeden bu durumu sürekli tekrarlaya tekrarlaya pes ettirdim. Hatta eşime kardeşime bile kök söktürdüm ellerini bile yıkattırdığım oldu. O sana dikkat etmiyor diye sinirleneceğine söylenerek bezdir başka çare yok dalgın demek ki. Eğilemiyorum şunu sen alır mısın de bekle hatta anneni ancak böyle ilerler.
Iflah olmaz bir ozon delisi olarak, ilk bebek dogdugundan bu yana Bingo Oxygen kullaniyorum. Hem ozon gibi leke yapmiyor hem kokusu yok.
Normal zamanda da pek sevmem, ama simdi durum farkli tabi.. bingo oxygeni camasir suyundan saymaz bile o derece bağimli annem
Leke ve kokunun sebebi zaten ayni katki maddesi, o da klor. Bingo, klorsuz bir urun.
İlk firsatta atarim canim.. ben kendi eksiklerimi bitirdim, bi gecelik elbisem kalmisti, onu da dagiden aldim, kisa filan ama odada giyerim diye, bi kac güne gelir kendi cantami kapatirim.. Bi de depend kaldi denk gelirsem alicamAa neymiş o nevresim takımı resim at bakalımben de kendimi bi halletsem eşime alcam inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?