2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben de kendimi tanıyamıyorum tartılmayı 88 kiloda bıraktım popom bağımsızlığını ilan etti 60lı kilolardan nerelere hey yavrum acaba ne zaman eski halimize döneriz..

Ben de almadım direndim en sonunda aldım. Link atıyorum canım. Bunda emzirme önlüğü de var diye bunu aldım ben. Emzirmekten ayrıca bebeği de içine oturtuyorlar filan çok işlevli.

Gri olanı da arkadaşım aldı geçen hafta 137 tlye düşmüştü istersen takip et indirim olu belki.

Buraya yazmıştım emzirme ürünlerinde indirim vardı , emzirme yastığıda vardı indirimin içinde yine bi bak belki devam ediyordur
Bitti kuzum o indirim. Dün hatta ben süt saklama poşeti göğüs pedi gibi birşeyler sepete atmıştım. daha bakınırken indirim bitti. Kalakaldım öylece

Ben de kendimi tanıyamıyorum tartılmayı 88 kiloda bıraktım popom bağımsızlığını ilan etti 60lı kilolardan nerelere hey yavrum acaba ne zaman eski halimize döneriz..
Ben çok kilo almadım ama 76.5 ile hamile kalmıştım en son geçen hafta 82ydim. 85le doğurursam adağım var
Emzirme döneminde diyetisyen desteği almayı düşünüyorum hayatımda ilk defa bu kiloları görüyorum bi miktar psikolojim bozulmadı değil

Bende ya taşımıyo artık 44 le hamile kaldım en son 52.3 çıktım 1 haftadada 1 kg aldım sanırım daha çok yemem lazım diyw bu seferde çok kilo almşsın dicek doktor ortası yok bu işin
Çalışmamak daha mantıklı.

Mesela halen sol kalçam ağrıyor. çünkü şişkoyum artık taşımıyor

Kızlar böyle bir yazı okudum, ne kadar doğru bilmem ama 8 kg kayıp garantili doğum yapıcaz inş

"Doğumdan sonra bebekle ve su kaybıyla beraber yaklaşık 8 kilo kaybedilir. Gebelik döneminde 12,5 kg alan bir anne, doğumdan iki hafta sonra gebelik öncesi kilosuna göre yaklaşık 4-4,5 kg daha fazladır."

Ben şimdiden türlü türlü sporlar araştırıyorum , diyet nasıl yaparım falan filan bakalım nasıl olucak , şuan diyet yapamıyorum , diyetisyene gittim yazdı fakat bebeğin gelişim geriliği olunca bıraktım artık herşey yiyorum

Benim vücudum çok fazla ödem topladı nereme dokunsam bembeyaz oluyor.. Detoks sularıyla arkadaş olunacak doğumdan sonra belli ki

Bana diyetisyen 15 kiloya kadar alırsan sonra rahat verirsin dedi ama ondan fazla alırsan biraz zor olur demişti , ama herkesin vücut tipi metabolizması farklı bence belli olmaz

Ben de almamistim çok gerek yok diye bir de fiyatları arttı. Geçen gün ebebek uygulamda emzirme ürünlerinde indirim vardi. Ordan 88 tl ye aldım canım. Ama bitmiş olabilir.

Ay onu da doğunca düşünürüz ya boşverin valla daha süt düşünücez gaz düşünücez kilo da verilir düzenimiz yerine oturunca bende 7,5kg aldım ama 92 ile hamile kaldım zaten yani yolum çok uzun sonrasında da Allah evlatlarımıza ve bize sağlık güç kuvvet versin gerisini hallederiz evelallah

Benim sol tarafıma yatmaktan kramplar giriyor doktor sağa da yatabilirsin dedi sadece kam akışında sıkıntı olacağı için elin bacağın uyusabilir dedi. Ama ben de tam tersi oluyor. Sol tarafıma yatınca uyuşuyor ellerim bacaklarıma kramplar giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…