2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Normal bir yastık da aynı görevi görüyor. Ben ilk oğlumda normal yastıkla emzirdim canım

O yüzden hafta dolunca bırakmak mantıklı bnm perş değişiyo haftalar cumada çalşsammı diyodum bi anlamı olmucak yine haftalık bakıyosa eğer
Çalışmamak daha mantıklı.
Bende şimdiye kadar hep sağ sol yatmıştım ama doktor sola yat dinlen diyince sol tarfım uyuşuyo artık hep sağa çekiyorum
Mesela halen sol kalçam ağrıyor. çünkü şişkoyum artık taşımıyor

Ben dr sorudan lensle acaba ameliyata girilir mi !!! Yoksa bebeğin yüzünü doğru düzgün göremicem
Ben allahtan çizdirmişim gözümü ablamın lensini çıkarttılar gözlük de taktırmamışlar ameliyathanede bir basıma hissettim kendimi diyo cok ileriydi gözü onun da . İzin vermiyorlar yanı bilginiz olsun.

ayyy bunun cevabını bana da söyle lens olmadan ben göremem kiii, girebiliyor olmalıyızzz :)
yasak maalesef ben dün bileziklerimi bile çıkardım ne olur ne olmaz diye, nerdeyse bileğim eşimin elinde kalacaktı şişmiş elim kolum zor çıkardım, takı metal vs bunlar da hep yasak

Aynen bende lazer yaptırıp kurtuldum. Hayata yeniden doğdum. Dra da sordum bir sakıncası var mı doğum için diye(internet yine kirli bilgiler vermişti) yokmuş.

Aynen bende lazer yaptırıp kurtuldum. Hayata yeniden doğdum. Dra da sordum bir sakıncası var mı doğum için diye(internet yine kirli bilgiler vermişti) yokmuş.
Ben 4 aralikta çizdirdim son adet tarihim 26 kasım yumurtam büyürken lazer olmuşum uzaylı Zekiye dogurcam galiba
Ben de yeniden doğmuş gibiyim 7 Numaraydı gözlerim cok şükür kurtuldum

Aiiiyy ne güzel takvime baktım bebişlerin doğum tarihleri de yakın görünüyor aynı gün doğurursak tam olur
Bende şaşırdım adaş görünce Benim normalde 17si olacaktı beklenen tarih, detaylı ultrason sonucu sat değiştirdiler. 25 eylüle kaydık aynı gün doğurma totemi enter

Amaaaan lensim olmazsa ben bebeği nasıl görcem yaa burnumun ucunu zor seçiyorum lenssizken

Hastanedesin dimi sen hala?

benim ayak tabanlarım çok fena ya her sabah zor basıyorum üstüne, taşıyamıyorlar artık beni
Başıma gelmeden bilmezdim ben hamileliğin bu kadar zor olduğunu ayaklarım baldırlarım ödemden hiç abartmıyorum fil ayağı gibi oldular, sırtım ağrıyor belim ağrıyor hamile değilde, kaza geçirmişte toparlanmaya çalışıyor gibiyim daha çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…