ayyy bunun cevabını bana da söyleBen dr sorudan lensle acaba ameliyata girilir mi !!! Yoksa bebeğin yüzünü doğru düzgün göremicem
Normal bir yastık da aynı görevi görüyor. Ben ilk oğlumda normal yastıkla emzirdim canımKızlar ben emzirme yastığı almamıştım .bu ara önüme çıkan videolarda hep çok işe yaradığını gördüm . Bana link falan bişey atın aldiginizdan memnunsaniz nerden alayım
Çok pahalı olmasın
Aynen bende kör gibi oluyorum kkjkhkjkayyy bunun cevabını bana da söylelens olmadan ben göremem kiii, girebiliyor olmalıyızzz :)
Çalışmamak daha mantıklı.O yüzden hafta dolunca bırakmak mantıklı bnm perş değişiyo haftalar cumada çalşsammı diyodum bi anlamı olmucak yine haftalık bakıyosa eğer
Mesela halen sol kalçam ağrıyor. çünkü şişkoyum artık taşımıyorBende şimdiye kadar hep sağ sol yatmıştım ama doktor sola yat dinlen diyince sol tarfım uyuşuyo artıkhep sağa çekiyorum
Ne zaman vardı ben görmedimO gün e bebekte indirim vardı keşke alsaydın baya uyguna denk geliyordu
Ben allahtan çizdirmişim gözümüBen dr sorudan lensle acaba ameliyata girilir mi !!! Yoksa bebeğin yüzünü doğru düzgün göremicem
Olursa öyle de yapabilirim aslındaNormal bir yastık da aynı görevi görüyor. Ben ilk oğlumda normal yastıkla emzirdim canım
ayy hakkaten yakınımızda olsa bariBen dr sorudan lensle acaba ameliyata girilir mi !!! Yoksa bebeğin yüzünü doğru düzgün göremicem
Ara Ara yine geliyor kuzum indirim. Takip edebilirsin. Bende denk gelirsem seni haberdar ederim mutlaka.Ne zaman vardı ben görmedim
Tamam canım çok sağolAra Ara yine geliyor kuzum indirim. Takip edebilirsin. Bende denk gelirsem seni haberdar ederim mutlaka.
yasak maalesef ben dün bileziklerimi bile çıkardım ne olur ne olmaz diye, nerdeyse bileğim eşimin elinde kalacaktıayyy bunun cevabını bana da söylelens olmadan ben göremem kiii, girebiliyor olmalıyızzz :)
yıkıldım şu annBen allahtan çizdirmişim gözümüablamın lensini çıkarttılar gözlük de taktırmamışlar ameliyathanede bir basıma hissettim kendimi diyo cok ileriydi gözü onun da . İzin vermiyorlar yanı bilginiz olsun.
benim ayak tabanlarım çok fena ya her sabah zor basıyorum üstüne, taşıyamıyorlar artık beniÇalışmamak daha mantıklı.
Mesela halen sol kalçam ağrıyor. çünkü şişkoyum artık taşımıyor
Aynen bende lazer yaptırıp kurtuldum. Hayata yeniden doğdum. Dra da sordum bir sakıncası var mı doğum için diye(internet yine kirli bilgiler vermişti) yokmuş.Ben allahtan çizdirmişim gözümüablamın lensini çıkarttılar gözlük de taktırmamışlar ameliyathanede bir basıma hissettim kendimi diyo cok ileriydi gözü onun da . İzin vermiyorlar yanı bilginiz olsun.
Ben 4 aralikta çizdirdim son adet tarihim 26 kasım yumurtam büyürken lazer olmuşum uzaylı Zekiye dogurcam galibaAynen bende lazer yaptırıp kurtuldum. Hayata yeniden doğdum. Dra da sordum bir sakıncası var mı doğum için diye(internet yine kirli bilgiler vermişti) yokmuş.
Bende şaşırdım adaş görünceAiiiyy ne güzeltakvime baktım bebişlerin doğum tarihleri de yakın görünüyor aynı gün doğurursak tam olur
Amaaaan lensim olmazsa ben bebeği nasıl görcem yaaBen allahtan çizdirmişim gözümüablamın lensini çıkarttılar gözlük de taktırmamışlar ameliyathanede bir basıma hissettim kendimi diyo cok ileriydi gözü onun da . İzin vermiyorlar yanı bilginiz olsun.
Bilmiyorm
Hastanedesin dimi sen hala?Açılmam yok incelme var evet ama + sıkıntı düzenli olan sancılar. Ya canım senin doktor belki de iyisini mi yapıyor bilemedim. Bugün youtube tan ciğer geliştirici ile ilgili videolara baktım. Birinde doktor dedi ki bu ilaç 7-10 gün işe yarar sonrasında birdaha doz uygulamak gerekir. Bebeğe sürekli dışarıdan ek birşey göndermek iyi değil. Bende bu cümlelerden şunu anladım sanırım benim doktor 7-10 güne benden doğum bekliyor. Birde kaan kocatepe nin videolarından birinde şunu izledim. Sancılar düzensiz veya yalancı ise ev dinlenmesi ile doğum ötelenir. Ama düzenli sancı zamanla artarak devam eder gibi bişi. Tam cümle cümle hatırlamıyorum.
Evet canım tam olarak böyle. Eğer 20 dk içerisinde düzenli 40 ın üstünde 3-4 tane çıkınca tamaaaaam diyorlar. Sonrası suni açılma falan filan diye devam ediyor sanırım. Aşağıdaki yüksek çizgiler 40 üzeriydi benim 55-68 civarı
Başıma gelmeden bilmezdim ben hamileliğin bu kadar zor olduğunubenim ayak tabanlarım çok fena ya her sabah zor basıyorum üstüne, taşıyamıyorlar artık beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?