Günaydınlarrrbenim burnum hep tıkalı ağızdan nefes alıp veriyorum ondan oluyor, seninde ortam nemsiz kuruysa boğaz kuruluğu yapabilir
Hadi bakalım güzel haberlerle ve güzel pozlarla gelGünaydın kızlar 14:30 bugün randevum var bakalım ne yapmış minik kızçem, yüzünü gösterecek mi acaba
günaydınGünaydınlarrr
Ah benim de öyle ve nezle gibi olmuşum ağzım burnum yüzüm gözüm her yerim akıyor. Burnum hem tıkalı hemde su gibi akıyor tezata bak
Sabahları dudaklarım boğazım kurumuş kalkıyorum hep
Bende birebir aynı cümleyi kuruyorum, adaş çıktık seninleGünaydın canlarrr evet işimizin başındayız çok şükürrr37 ye kadar diren duygu diyorum her sabah uyanınca 3 hafta kaldııı
hamilelik uygulamasında yazıyordu geçen gün. Burun da tıkanıklık ve nefes almada zorlanma olabilirmiş. Benim de tıkalı burnum. Burnumdan nefes alamadıkça da zorlanıyorum.Aa benimde hep geçerli boğazım kuruyor ya 2 damla su içsem yarım saat sonra uyanıyorum ama hep gece böyle oluyor niye acaba
Ben hem uyuyamiyor hem ise gidiyorumçalışmasak uyumazdık sabah erkenden dikilirdik ayağa
Mesela örnek
Ayy ne kadar güzelllllll. İmrendimm şimdi.Ben hem uyuyamiyor hem ise gidiyorum
Tuvalete bir kere kalkıyorum ama sicakdan ağırlıktan hep aynı yöne yatmaktan donememekten zaten yatamıyorum .neyseki yarın rapirumu alicam artık izne ayrılıyorum
Bu rapor olayında da birşey öğrendim.
36+6 da doğum yaptık, işe gitmemeye karar verdik vs. çalışamaz aldık diyelim bu 6 gün devir olmuyormuş. Hafta bazında sayıyormuş sgk. 36. hafta da izne çıkmış gibi. gittiğimiz 6 günle kalıyoruz yani.
Ayy ne kadar güzelllllll. İmrendimm şimdi.
Sola yatma mevzusunu hiç önemsemiyordum şimdiye kadar. Ne tarafta rahatsam o yöne yatıyordum. Bu hafta sizden gelen tavsiyelerden sonra yatayım bari dedim ama o sol yanlarım çürüyecek
Bende birebir aynı cümleyi kuruyorum, adaş çıktık seninle
ayy arkadaşlar ilk defa lensimi takmadan işe gelmişim ahhaahha şaka gibi zerre de farkında değilim aynaya bakıp kendimi göremeyince farkettim, bu nasıl kendinden geçmişlik bee
Burda klima açmazsan rutubet sıcak mahv eder , yani gerçekten klimasız imkansıııızbingo canım o yapıyor, havayı kurutuyor hem zaten rahatsız da eder, ben asla uyuyamam klimalı ortamda
Uyumasın ya doğduktan sonra uyurCanım artık onlarda belli haftadan sonra derin uykuya dalabiliyor diye okumuştum hamile günlüğünde bir ara ondandır annesi azcık uyusun büyüsün
Ben dr sorudan lensle acaba ameliyata girilir mi !!! Yoksa bebeğin yüzünü doğru düzgün göremicemayy arkadaşlar ilk defa lensimi takmadan işe gelmişim ahhaahha şaka gibi zerre de farkında değilim aynaya bakıp kendimi göremeyince farkettim, bu nasıl kendinden geçmişlik bee
Güzel haberlerle gel canımGünaydın kızlar 14:30 bugün randevum var bakalım ne yapmış minik kızçem, yüzünü gösterecek mi acaba
Aynen valla klimasız ben 1 saat geçiremiyorumhamilelik uygulamasında yazıyordu geçen gün. Burun da tıkanıklık ve nefes almada zorlanma olabilirmiş. Benim de tıkalı burnum. Burnumdan nefes alamadıkça da zorlanıyorum.
Klimanın etkisi var tabi kurulukta ama klimasız yatma gibi bir şansımız da yok bizim
O gün e bebekte indirim vardı keşke alsaydın baya uyguna denk geliyorduKızlar ben emzirme yastığı almamıştım .bu ara önüme çıkan videolarda hep çok işe yaradığını gördüm . Bana link falan bişey atın aldiginizdan memnunsaniz nerden alayım
Çok pahalı olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?