2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
benim burnum hep tıkalı ağızdan nefes alıp veriyorum ondan oluyor, seninde ortam nemsiz kuruysa boğaz kuruluğu yapabilir
Günaydınlarrr
Ah benim de öyle ve nezle gibi olmuşum ağzım burnum yüzüm gözüm her yerim akıyor. Burnum hem tıkalı hemde su gibi akıyor tezata bak
Sabahları dudaklarım boğazım kurumuş kalkıyorum hep

günaydın
benim dudaklar hep mandalina kabuğu gibi kupkuru bir gün alt dudağım bir gün üst dudağım çatlıyor bıktım valla benim hiiçç geçmeyen alerji sende dikkat et kendine nezle ise geçer bir kaç güne inşallah

Aa benimde hep geçerli boğazım kuruyor ya 2 damla su içsem yarım saat sonra uyanıyorum ama hep gece böyle oluyor niye acaba
hamilelik uygulamasında yazıyordu geçen gün. Burun da tıkanıklık ve nefes almada zorlanma olabilirmiş. Benim de tıkalı burnum. Burnumdan nefes alamadıkça da zorlanıyorum.
Klimanın etkisi var tabi kurulukta ama klimasız yatma gibi bir şansımız da yok bizim

çalışmasak uyumazdık sabah erkenden dikilirdik ayağa

Mesela örnek
Ben hem uyuyamiyor hem ise gidiyorum
Tuvalete bir kere kalkıyorum ama sicakdan ağırlıktan hep aynı yöne yatmaktan donememekten zaten yatamıyorum .neyseki yarın rapirumu alicam artık izne ayrılıyorum

Kızlar ben emzirme yastığı almamıştım .bu ara önüme çıkan videolarda hep çok işe yaradığını gördüm . Bana link falan bişey atın aldiginizdan memnunsaniz nerden alayım
Çok pahalı olmasın

Ben hem uyuyamiyor hem ise gidiyorum
Tuvalete bir kere kalkıyorum ama sicakdan ağırlıktan hep aynı yöne yatmaktan donememekten zaten yatamıyorum .neyseki yarın rapirumu alicam artık izne ayrılıyorum
Ayy ne kadar güzelllllll. İmrendimm şimdi.
Sola yatma mevzusunu hiç önemsemiyordum şimdiye kadar. Ne tarafta rahatsam o yöne yatıyordum. Bu hafta sizden gelen tavsiyelerden sonra yatayım bari dedim ama o sol yanlarım çürüyecek

O yüzden hafta dolunca bırakmak mantıklı bnm perş değişiyo haftalar cumada çalşsammı diyodum bi anlamı olmucak yine haftalık bakıyosa eğer

Bende şimdiye kadar hep sağ sol yatmıştım ama doktor sola yat dinlen diyince sol tarfım uyuşuyo artık hep sağa çekiyorum

ayy arkadaşlar ilk defa lensimi takmadan işe gelmişim ahhaahha şaka gibi zerre de farkında değilim aynaya bakıp kendimi göremeyince farkettim, bu nasıl kendinden geçmişlik bee
Ben dr sorudan lensle acaba ameliyata girilir mi !!! Yoksa bebeğin yüzünü doğru düzgün göremicem

Aynen valla klimasız ben 1 saat geçiremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…