- 29 Aralık 2020
- 4.633
- 5.238
- 108
Sadece yastık olsa yeter canımBen de almadım direndim en sonunda aldım. Link atıyorum canım. Bunda emzirme önlüğü de var diye bunu aldım ben. Emzirmekten ayrıca bebeği de içine oturtuyorlar filan çok işlevli.
Gri olanı da arkadaşım aldı geçen hafta 137 tlye düşmüştü istersen takip et indirim olu belki.
Umaybebek Emzirme Yastığı, Emzirme Önlüğü Set - Pamuklu Kumaş - Pudra Kelebek - Fiyatı, Yorumları
Umaybebek Emzirme Yastığı, Emzirme Önlüğü Set - Pamuklu Kumaş - Pudra Kelebek yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
mordesign Çift Taraflı Emzirme Yastığı /bebek Destek Minderi, Hamile Yastığı, Pamuklu Kumaş, Stars Desen, Gri - Fiyatı, Yorumları
mordesign Çift Taraflı Emzirme Yastığı /bebek Destek Minderi, Hamile Yastığı, Pamuklu Kumaş, Stars Desen, Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben hem sağ hem sol yatıyorum başından beri hatta sağda sanki daha rahat elim bacağım ama çoğunlukla sola yönlendiriyorum kendimiBenim sol tarafıma yatmaktan kramplar giriyor doktor sağa da yatabilirsin dedi sadece kam akışında sıkıntı olacağı için elin bacağın uyusabilir dedi. Ama ben de tam tersi oluyor. Sol tarafıma yatınca uyuşuyor ellerim bacaklarıma kramplar giriyor
Valla yemicem benDoğumdan sonra da süt yapsın diye habire yiyeceğimizi hesaba katın kızlar
Tahinler, pekmezler incirler
Aynen canım çok haklısınAy onu da doğunca düşünürüz ya boşverin valla daha süt düşünücez gaz düşünücez kilo da verilir düzenimiz yerine oturunca bende 7,5kg aldım ama 92 ile hamile kaldım zaten yani yolum çok uzun sonrasında da Allah evlatlarımıza ve bize sağlık güç kuvvet versin gerisini hallederiz evelallah
Ya tabi ablam hem emzirip hem yiyordu aynı anda tüm içimdekini alıyor sanki diyorduValla yemicem bensadece süt içicem , süt artırıcı aktardan bitki çayı alıcam su çok içicem , bu kadar kiloları verdikten sonra başlarım tekrar yemeye
sağ ve sırt üstü çok daha rahat yatıyorum aslında ben deBenim sol tarafıma yatmaktan kramplar giriyor doktor sağa da yatabilirsin dedi sadece kam akışında sıkıntı olacağı için elin bacağın uyusabilir dedi. Ama ben de tam tersi oluyor. Sol tarafıma yatınca uyuşuyor ellerim bacaklarıma kramplar giriyor
8 kilo için konuşmayalım bile lütfen
Bende senin gillerdenim bu ay iyi baktım işe yaramışBakalım yrn netleşcek bebiş yemedğim için mi büyümemişçünkü sürekli yiyorum artık
BenYok bence
Oooo sen bordo berelisin bacımBenevde 2 çocuk olunca yastığı görünce uyuyorum
Parti kur oy verelim canımBence 37. Haftaya kadar devletin izin vermesi çok saçma, toplamda 16 hafta ücretli izin olmasıda çok saçmayapsınlar şunu 46 hafta herkes 32. Haftada zorunlu ayrılsın. Salın kardeşim şu hamileleri yaa
AminOooo sen bordo berelisin bacımAllah kolaylık versin.
Benim arkadaşta emzirdikten sonra sanki içim çekiliyor elim ayağım titriyor diyorduYa tabi ablam hem emzirip hem yiyordu aynı anda tüm içimdekini alıyor sanki diyordu
İnşallah spora gide bilirimBebek doğduktan sonra zayıflama diyet aklımıza en son gelecek şey olacak. Kardeşim emzirirken mesela çok yoruluyordu. Ocak ayında ter içinde kaldığını biliyorum. Bu harcanan eforu da yerine koymak istiyor bünye. Haliyle acıkıyordu
Ayy ne kadar güzelllllll. İmrendimm şimdi.
Sola yatma mevzusunu hiç önemsemiyordum şimdiye kadar. Ne tarafta rahatsam o yöne yatıyordum. Bu hafta sizden gelen tavsiyelerden sonra yatayım bari dedim ama o sol yanlarım çürüyecek
Maşallah canımŞimdi kontrolden çıktım.kızım 2300 olmuş 35. Haftadayız.biraz kısa boylu dedi anasına çekmişproteinle beslenmem işe yaramış şükür.2 hafta geriden geliyordu vücudu şimdi tam dedi
Bol protein ye , hatta ekmek yerine et yeBakalım yrn netleşcek bebiş yemedğim için mi büyümemişçünkü sürekli yiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?